Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LeventeV
sokan eszetlen shounennek tartjak...

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

LasDen
Dragon ball?? 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

LeventeV
nincs olyan anime ami mindenkinek bejon, es nem is lesz. es ez igaz masra is. de ahogy eszrevettem a haruhit ugy allitjak be, hogy az olyan anime amit ha megnezel biztos tetszeni fog.
ne ertsetek felre en nem szidom se a haruhit se azokat akik szereteik.
en is jartam mar igy. pl a school days nekem nagyon bejott, de talan bulykinon kivul mindenki szidja a topikban.

nincs olyan anime amelyik mindenkinek tetszik.

Lelouch
Aha, értem. 😄 Kösz a választ.
Seth
Biztos heterochromiás . Nincs jelentõsége, csak gondolom ezzel is egyedibbé akarták tenni a karaktert

PSN ID.: Beegabor

Lelouch
Látva az anime listákat páran már látták innen a Negima animét. Az lenne a kérdésem, hogy Asuna szemei miért különbözõ színüek? Valami szemtech? XD A mangában mindkét szeme ugyanolyan színû.
Lelouch
"a hype nem garantálja a minõséget mindenkinek"

Jobban megfogalmazva a mondandómat, pont emiatt volt felesleges a példálózás a Haruhival. 😊
LasDen
fater pár hete monta, hogy karácsonyra beszál egy új gép árának a felébe...😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

RelakS
akkor tényleg ideje venni új masinát :]

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

LasDen
MPCHC

Lelouch
De a Haruhi is csak nézõpont kérdése, mert nekem pl. bejött. 😊
Seth
Nincs olyan. Pont ezért írta, hogy a hype nem garantálja a minõséget mindenkinek

Ruley
Egyébként meg épp ezen gondolkodtam nemrég, hogy mennyire szubjektív is ez hogy úgy beszélünk róla mintha valami hatalmas tömegek hype-olnák az ilyen hype-olt sorozatokat, miközben, pontos adatokkal ugyan nem tudok szolgálni, de van egy olyan érzésem hogy Japánban, Amerikában és Európában együttvéve nem nézték annyian mint egy átlagos Barátok Közt epizódot, Azok akik a DVD-t is megvették azok beférnének 1-2 stadionba.

Magyarországról meg azok akik aktívan éljenzik azok valószínûleg felférnének egy csuklós buszra, akik meg ilyen magamfajta elvetemültek hogy még az eredeti regényeket is elolvasták azok beférnének egy trabantba.

http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X

RelakS
MPC, vagy MPCHC?

Lelouch
Mert ilyen erõvel a DN, CG és társai is jó példák rá, nem csak a Haruhi...
Lelouch
Mondj egy olyan hype-olt animét akkor, ami mindenkinek tetszik.
LasDen
tudom hogy az...de nemtudok mitcsinálni....legkésõbb karácsonyra lesz új gépem....
de van 720 amit rendesen elvisz...pl giant killingnél nem volt semmilyen probléma....

biomage
kevés 😄

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

Jakuza001
Nezd magyar felirattal, teljesen rendben van, ami AA-n van fent.
Amugy nem kotelezo am elolvasni a note reszt. 😄

LasDen
WMPC
AMD athlon 2500+
512ram
ati 9600xt

tudom hogy nehezen viszi a 720p-t, de 90%-ban rendesen játsza le és nem csúszik folyamatosan....mindenbõl kiszoktam lépni ilyenkor 😄

RelakS
milyen géppel mivel játszod le?

LasDen
brühühü....1.11 ugrott...gépem nem bírja a thora féle 720p-t...pedig aszittem nem lesz gond....most kereshetek másikat....😞

LasDen
mindenki más...ennyi 😄
sokak szerint a saikano egy szánalmas próbálkozás ami az érzelmeidre próbál hatni...számomra meg a legjobb animék egyike...😄
és sok ilyet lehetne felsorolni 😄

Ruley
Az lehet hogy tényleg nagyobb a hype-ja mint a lángja, és ez ronthatja az élményt, talán nekem is csak azért tetszett annyira mert még az elõtt néztem meg hogy bármit tudtam volna a hype-ról, meg általában a rajongókról.

Aztán az is lehet hogy nem, elvégre van olyan is amit a nagy hype után néztem meg és bejött,( pl. a Death Note), amit a nagy hype ismerete elõtt néztem meg és nem jött be, (pl. a TTGL), meg aminek nincs is hype-ja és mégis örök kedvenc, (pl. a Rocket Girls, vagy a B Gata H Kei).

Szóval szeretném azt hinni hogy én vagyok a millió légy és birka ízlését elutasító nagy individuum, de aztán ki tudja.

LeventeV
szerintem a haruhi egy jo pelda arra, hogy a hype nem garantalja a minoseget.

Seth
Nekem sem jött be,1.szériából 9 részig bírtam(nem idõrendben).

LasDen
Nah....az evangelionnak vége....nagyon jó volt ez is...nem annyira mint a sorozat...valami végig hiányzott belõle....
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Shinji pedig teljesen ellentétes viselkedéssel volt a sorozat végén levont konklúziója után...nem vártam, hogy pálfordulással kicsattanjon az örömtõl, de ezt a teljes letargiát sem vártam volna el...

újjáépítés kezdete 20.00-tól az 1.11-es hangárban....

IMYke2.0.0.0
No, úgy látszik, egy kicsit mûvelõdnöm kéne "Go" téren...
Ugyanis, t***m tele van a felirat "note"-okkal.
Az egy dolog, hogy angolul olvassam a feliratot, de fél képernyõnyi informálással már nem lehet a tempót tartani.
Készítenem kéne egy kis jegyzetfüzetet, és úgy nézni? <#ravasz1><#wow3>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

efti
nekem valahogy a haruhi nem valt be, akkora korberajongasa volt es sztm eleg atlagos anime. Igy meg eleg nagy csalodas lett

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Csak az erzekenyek kedveert spoilerben: Sem idorendben, sem eredeti sorrendben sem. Endless 8at igaz kihagytam, de lehet az se sokat dobott volna rajta...

WWFSMD?

Ruley

IMYke2.0.0.0
Gyááááá! Haruhi-ból találtam normálisabb minõséget - és ezer év mire meglesz 😊(
Addig elkezdem a Go-s sorozatot 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Máté94
re 😊
IMYke2.0.0.0
Ha már ki/beszólás:

Shiina-féle (Angel Beats!) "Milyen együgyü!" se kutya 😊

LasDen
Okita a legjobb..."Nincs mit mondanom, passz" 😄D

IMYke2.0.0.0
Hú, Romi Park mennyi animében szinkronizált!

IMYke2.0.0.0
Nana: vége. 😞

IMYke2.0.0.0
Nem szeretem a rockzenét - csak 1-2 jön be, a nagyvilágból.

IMYke2.0.0.0
Nana szinkronja jó. Így nézem.

RelakS
Purr-fekt 😄

efti
en sose neztem animaxon egyetlen sorozatot se. Egyszer beleneztem a honey and clover egy reszebe, ami nekem nagy kedvencem es annyira szarok voltak a magyar szinkronhangok, hogy ket perc utan feladtam

WWFSMD?

LasDen
olyan ínséges idõkben néztem a nanát (meg animaxot) mikor nem volt netem és minden anime elfogyott ami a gépen volt...😄

bazzeg pár hónap alatt hogy megváltozott az animax....áprilisban még tele volt animékkel....

Gurren
"A rocck(punk)zene idegesít egyedül 😊"

NANA-nak a zenéje a legjobb. maga a sorozat a vége felé már rohadtul idegesített. túl sok benne a rinya 😞

IMYke2.0.0.0
Azt hittem, nézted a Nanát, és nem figyeltél rá.
Ha a háttérben ment, akkor érthetõ, hogy nem éreztél rá...

Zomil
loool 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

LasDen
a nana legtöbbször csak a háttérben szólt miközbe csináltam valamit....nem figyeltem rá, mer nem is igazán érdekel...
de ezt a nem figyelek a történetekre kifejthetnéd, mert érdekel...😄

IMYke2.0.0.0
Nem bántásból: Nem figyelsz a történetekre - ezt már többször észrevettem...
A Nana nem a rinyáról és a romantikáról szól.
Hétköznapi sztori, álmokért küzdõ emberekrõl. Szövevényes lelki harcokkal.
Jó sorozat.
A rocck(punk)zene idegesít egyedül 😊
Egy szám tetszik csak.

LasDen
bázeg 😄

BEAST
Eleinte zavartak az óriás mellek, de hadakozós ecchi harem anime-nek nem rossz. 😊

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

LasDen
én nanából animaxon láttam részeket, de valahogy nem tudott lekötni...túl érzelgõs ez nekem 😄

ez a Sekirei meg inkább a fan service mint a történet miatt jó 😄

IMYke2.0.0.0
Azt a sorozatot hírbõl sem ismerem - de majd átfutok róla egy ismertetõt.
<44. rész ending>