Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zomil
Macross:
18. rész op-ja nagyon jó 😊
Amugy Ranka nagyon aranyos amikor felemeli a haját mint valami macskafület 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

LasDen
aatyám ez a zombie geci jó volt...😄D a történet nagyon nem mozdult elõre, de ezt a sok hülyeséget...😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Máté94
Kibírod már azt a 24 perce ami maradt belõle. Így már egy epizód hosszú. 😄

Azért örülök, hogy nem lett olyan rossz. 😄
Zomil
az elsö 5részt is a te feliratoddal néztem meg... 😄
nem a felirattal van bajom, de nekem az tulságosan se eleje se vége cucc 1percben(mert ugye a maradék az OP meg a köv rész elözetese 😄) 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Máté94
Azért is megnézed! :3
Csak az én kedvemért, meg a feliratommal. 😄D
Zomil
Macross:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
azt a büdös...ez a 14. rész nagyon epic volt... 😊

Zomil
számomra tul tövid és tul összefüggéstelen... 😄

láttam belöle 5részt...viszont, ha rendes anime-t csinálnak belöle azt sztem nézni fogom 😊

Máté94
Kész Haiyoru! összes részének felirata. Hiányozni fog. 😊
armageddon666
Onoreeeee
errõl meg ez jutott eszembe valamiért:

És sexy fiatalos yakuzaanyukákat akarok >.< nagyon jó karaktertípus 😄DDD

Hát hol találtam volna? 😄 Ez klasszikus 😊 viszont ha nem ismerted örülök hogy az eredetit másoltam be és nem próbáltam hasonlót alkotni 😄

@

Seth
Szóval ne legyen idióta weeabo 😄

PSN ID.: Beegabor

RelakS
Onoreee.... NEKO NO UNKO FUME!!!444yon

Armageddon: Hol találtad ezt a szörnyûséget? 😄 Amúgy meg össze ne készítse magát az a kajásdoboz? <#idiota>

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

armageddon666
Vagy írd le magyarul, hogy mennyire aranyos, cuki, stb. 😊

Im looking for a bento (that's japanese for lunch) box, it cant be pinku (thats japanese for pink) or any girl color. It has to be of 2 or more kotoba (thats japanese for 2 compartments) and has be be chibi(small) sized. And has to be really kawaii (cute). Also It has to be about 10-20 bux. And you have to post pics of it first (i want to make sure it's kawaii ). And it would be nice if it came with matching chopstick holder (WITH chopsticks). OH! and it CANNOT have any cartoon pictures, or be made out of plastic. It has to be made of ceramic, or something like that. Also it would be nice if it was made in japan. and not in china or corea (korea) or whatever. I have found a bento box similar to the one im describing in e-bay, but it was 1 kotoba, and i dont want my gohan (rice) to touch my other things (it can get wet and i would not like that, plus 2 compartments looks more kawaii)

@

Máté94
Legközelebb le se írom, vagy webfordítással fogok magyarról japánra fordítani. 😄D
Máté94
Én is tudom, hogy folyót jelent ám. 😄
Tudod, araKAWA 😄
armageddon666
mindenesetre egy betût lehagyni elírás. KETTÕT? ccc... 😄

@

LasDen
nem kell ám arcoskodni me te tucc japánul....😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

RelakS
Nagyon folyó? <#idiota>

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Máté94
Ez nagyon kawa!*.*
armageddon666

@

Zomil
amugy meg:
Nyan nyan, nyan nyan
ni hao nyan
Gorgeous, delicious, deculture!

😊))))

Zomil
jah ennek a történetét dolgozza fel 😛

armageddon666
Macross Zerot nézd majd meg 😊 Bár fordítva jobb lett volna 😄 Nem szükséges, de még jobb lett volna 😊

@

Zomil
Macross:
Ahh, ez a forgatásos rész nagyon jo volt 😊
és ha jol tudom ez egy régebbi Macross történetére épül nem?

armageddon666
Legjobb részek 😊

@

Zomil
Macross Frontier:
nem tudom mennyire spoiler...
Ez a csata közben a koncertet halljuk dolog iszonyat hangulatos. Nekem nagyon sokat számit, h a zene jo legyen és itt nagyon jo 😊

Lelouch
A fõnököt még nem mutatták, de a másik aki rajta van az ügyön az állítólag Yami húga, és ugyanolyan átalakulós képessége van. Kurosaki Mea néven megtalálod, igazi Suou-klón kinézetre. 😄
armageddon666
Ki az a kegyetlen gonosz Gonosz aki a második cselekményszálat rángatja? O.o

@

Lelouch
Jaja, viszik tovább.
Sajnos azt, mikor Rito tévedésbõl szerelmet vallott Kotegawáéknak, Rito azzal kimagyarázta, hogy igazából a strandot szereti(pff 😄), de az még mindig áll, hogy Lala és Haruna iránt egyaránt szerelmet érez. Lala benne lenne abban, hogy Rito elvegye feleségül Harunát is, hogy mindannyian boldogak lehessenek.(de még a strandon kiderült, hogy a háremmel se lenne baja, Deviluke királyát úgyse kötik a földi törvények... 😄) Ebbõl Momo- aki szintén szeretne részesülni Rito szerelmébõl- ihletet vett, és elhatározta hogy segít Rito-nak egy háremet építeni, azzal a céllal, hogy mindenki boldog lehessen. És így Momo belekezdett a "harem-plan" végrehajtásába, mivel Rito nem tiltotta meg a dolgot... 😄

A másik cselekményszál az, hogy Yami-t vissza akarják változtatni olyanná amilyen azelõtt volt, hogy a Földre jött, és ennek jelentõs lépcsõfoka lenne az, hogy kinyírja végre Rito-t, mint ahogy a megbízatása szólt. Ez lenne a Darkness plan, és nevezhetjük a harem-plan ellenfelének.
armageddon666
Hát, második évadnak valahogy így lett vége nem? 😊 Darknessben viszik tovább azt a fonalat? 😄

@

Lelouch
Hát olyan rossz azért tényleg nem volt. 😄

Amúgy ennyit a TLR Darkness animérõl... 😄

Gondoltam hogy ez lesz, elõször ki kell várni mi lesz a manga sorsa, mert az új törvények miatt bajba kerülhet. Kár lenne ha elkaszálnák, mert nemcsak a plot érdekes, de a hárem része is teljesen egyedien alakul, ilyennel még egy háremben se találkoztam eddig... 😄
"harem-plan", konkrét háremépítés megy... 😄 Mekkora lenne egy hárem-end... 😄
armageddon666
és ezt nem is vitatnám 😊 ettõl függetlenül méltatlanul le van húzva az elsõ évad.

@

Lelouch
Ha sorrendet kellene állítanom, akkor nálam az lenne az utolsó:

1. évad< OVA-sorozat< Motto< alap manga< Darkness manga
IMYke2.0.0.0
Én belenéztem a sorozatba: elhiheted, csak az elsõ részt kell megszoknod (már ami a rajzolást, a "technikát" illeti), utána nem lehet gond.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Zomil
Hm ez Macross Frontier igy 2 rész alapján iszonyat jo!!! 😊

LasDen
vagy nem...😄

Seth
Captain Future !!!!! XD

PSN ID.: Beegabor

armageddon666
A gagyi anime elsõ évadja meglepõen jó volt.

@

Zomil
Köszi szépen mindenkinek! 😊

Space Battleship Yamato nekem már tul régi 😄
Viszont az élöszereplös trailer felkeltette a figyelmemet 😊

IMYke2.0.0.0
Én is "ott maradtam" a lépernyõ elõtt... kár érte, sorozatként is üthetett volna, talán.

A Planetes-t (is) meg kellene már néznem, rohadtul akartam, amikor beszereztem, csak közbejött mindig valami.
Az a megérkezés belopta magát a szívembe 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Malakai
Planetes, Wings of Honneamise, Moonlight Mile, Infinite Ryvius...

(\__/) ( X.x) ( } . { )

LasDen
anno leszedtem...rá 1 hónapra néztem meg...úgy szoktam, hogy újból leszedek 1-2 részt és ha tetszik, akkor a többit....megnéztem, mondom jöhet a többi...és nézem...nincs több....neeeee 😞

IMYke2.0.0.0
Pale Cocoon - sorozat milyen jó lenne abból!

LasDen
Coyote ragtime show, pale cocoon, voices of a distant star, Aria 😄, Space battleship yamato, gintama....😄

IMYke2.0.0.0
Space Battleship Yamato [Ismertetõ a 26 epizódos TV-sorozatról] - az élõszereplõs filmje hatalmas siker Keleten, 2010-ben.

A folytatásai

* Uchuu Senkan Yamato 2 - 1978-1979, 26 epizód
* Yamato 2520 - OVA, 1995-1996, 3 epizód
* Dai Yamato Zero-go - OVA, 2004, 3 epizód
* Uchuu Senkan Yamato (Gekijouban), Movie, 1977

Zomil
Tudtok nekem mondani sci-fi ürhajos anime-t? Nem pont mecha-ra gondolok, hanem rendes ürhajosra. Macrosst Frontier-t most kezdtem. Vandread, Heroic Age ptw-ben, meg majd Cowboy Bepop is meg lesz nézne valamikor. Ezeken kivül gondoltam. 😊
Mostanában olvasom Asimov alapitvány trilogiájának 3. részét és most kicsit rá vagyok kattanva erre 😊

Lelouch
Ok, te tudod... 😄
Zomil
köszi! 😊

Lelouch
Ha jól emlékszem az elsõ és az utolsó...
Zomil
Macross Frontier-böl melyik részek a kibövitettek?
Mert azt tudom, h AA-n lévö felirat olyan ami az eredeti-hez van én nekem meg a thora verzio van meg. 😊

LasDen
elég volt azaz 1 évad nekem....lehet akármilyen mega-giga-hyper-super, akkor se érdekel...😄