Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LasDen
ez a magyar szinkron....néztem angolul is, de ennél sikerült odatennie magát az animaxnek...😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Gurren
ez nem egy anime akar lenni

armageddon666
"Nincsen kurva térerõ" 😄DDD Ez átszinkronizált vagy tényleg ilyen? 😄

@

Győri Devi
Igazából csak az kéne. Méretre vágni pár képet meg már nem nagy ördöngösség.

やられたらやり返す。倍返しだ!

Máté94
Ez egy anime akar lenni?
Kicsit nekem nem olyan. 😄
LasDen
kertvárosi gettó...egy geci nagy sorozat.....nem teljesen anime, de pl. a 2. évadot a madhouse csinálta....megéri...😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

RelakS
hogyhogy mi? A kertvárosi gettó
Animaxon is ment
Épp iPhone-t éltetnek benne 😄

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Máté94
Ez MI? 😄
Malakai
Font miatt gondoltam.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

armageddon666
Hmudával meg akkor kéne felvenni a kapcsolatot, mikor már lesznek új képek 😄

@

armageddon666
Dehogy van...

Devi: többek között ezért is hajlok arra, hogy maradjunk a régi vonal mentén 😊

@

RelakS
ÁÁUÁÁIÁÁÁ XDF

PC Humor 1.1-bõl

Zomil
az már kész van...elméletben... 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

LasDen
nem mert ezt könnyebb megcsinálni...😄

Győri Devi
ebbõl is annyi lesz mint a faqból

やられたらやり返す。倍返しだ!

RelakS
dafont.com

Azért ellenõrizd legközelebb 😄

Malakai
Hmuda-val kéne felvenni a kapcsolatot, nem?

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Zomil
engem az sem zavarna 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

armageddon666
jó lesz illegál betû és dafonts.com, de nemtom :S én konzervatív vagyok, szerintem maradjanak ezek, és ha lesznek újak, azok is kövessék a stílust. Ez a banner már a topic része... :\ hozzánõtt 😊

@

LasDen
vagy akár maradhatnak is és mellé bekerülnek az újak...😄

RelakS
másnak sincs, viszont valakinek megvolt maga a felirat, és közkincsé tette

Vagy csináljunk újra minden bannert egy ingyér betûtípussal, ami jól is néz ki? 😄 (pl az 1001fonts.com-ról)

LasDen
jah...csak jó lenne tudni mekkorák a képek...meg hogy ez milyen betûtípus me nekem nincs szerintem...😄

Lelouch
Hát akkor ha úgy adódik lehet én is összedobok párat.
LasDen
2006 v 7...szerintem...😄

Lelouch
Melyik évbõl származik a legfrissebb anime a bannerbõl?
armageddon666
Igazából nyáron akár össze is ülhetnénk (mondjuk virtuálisan, de akár IRL is 😄) és megtervezhetnénk a kis anime-wikinket amirõl már beszéltünk.

Ide bannert csinálni nem kell nagy képszerkesztési tudás. Az ANIME felirat fix, meghatározott, az anime címe is meg van adva hogy kell kinéznie, már csak egy háttér kell ami jellemzõ az animére, valami fanart, official art, screencap, ilyesmi, mindenféle effekt nélkül 😊

@

Ruley
Majd ha egyszer végre veszem a fáradtságot hogy a képszerkesztés alapjait megtanuljam, akkor szerintem nagyon jól el fogok szórakozni azzal hogy tucatszám készítem az ilyeneket.
Talán majd a nyáron.

http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X

LasDen
én ráérek...😄

Lelouch
A Hayate no Gotoku movie úgy néz ki nyáron kerül a mozikba. Kb. jövõ tavaszra jön ki majd így BD-n...<#pardon1>
Zomil
Legutobb ugy kb. 1éve még azt mondta, h aki csinál és elküldi neki akkor berakja... 😄

Igazábol jo lenne egy adag ujat berakni 😊
Szoval aki ráér...

armageddon666
Szerintem akik nézik, azoknak nem igazán spoiler, akik viszont nem, azoknak az lehet 😄 Bár ha más infót nem tudnak, akkor nekik sem. Ha viszont bármit is tudnak már össze tudják kombinálni... ejj...

Kéne Madokás banner. Mondjuk Kyubey feje szuper plánban 😄 meg van még a bannerképeknek a mintája? Meg Hmuda él még hogy be tudná menni, esetleg van másnak hozzáférése?

@

Zomil
Ahhhh....nemtudom, h fogom kibirni, h ne olvassam el... 😄

armageddon666
Madoka9
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Kyuubey: Just according to keikaku.

@

Lelouch
A seiyuu-t én is bírom, csak nem ebben a szerepben. 😛 Elsie amúgy a character poll szerint a legnépszerûbb lány, nekem viszont nem nagyon jön be ez a karaktertípus, ez van. Hozzám a második helyezett sokkal közelebb áll, a 2. évadban már benne lesz õ is. 😄
IMYke2.0.0.0

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Ruley
Ûrhajós Sci-fi-nek ajánlom még a Rocket Girls-t: mondjuk az nem ilyen csillagközi ûrhajózásos, hanem ilyen NASA-stílusú rakétakilövéses. Egyébként komolytalan poén-sorozat, de a tudományos-technológiai része eléggé komoly.

http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X

armageddon666
Én bírtam a hangját is, meg a karaktert is.

@

Lelouch
Hû, Elsie engem már kezd idegesíteni a KamiNomi animében. 😄 Nem csípem az ilyen "buta" nõi karaktereket, idegesítõ hanggal, mint pl. Orihime vagy Miu a Kenichibõl... Ha jól belegondolok ez a legnagyobb minusz a mangával szemben, ott kevésbé jön át valamennyivel.
Ezt leszámítva most bejött az elsõ Kanon-os rész...
armageddon666
Nem lesz egyenruha, nem lesz Azunyan/fordítva (legalábbis együtt kevesebbet lesznek), ééééés... sztem ennyi 😊 oh... LESZNEK VIZSGÁIK!!

@

Jakuza001
Ezek moviek, mondjuk csak a masodik sorolhato az anime kategoriaba.
Amugy pedig azert csinalnak Sci-Fit manapsag is csak kevesebbet, lasd Inception, Star Trek, Avatar, Moon, Pandorum, Predator filmek vagy akar a Marvel adaptaciok.
Ez a trend engem is duhit valahol, mert sokadrangu horror filmeket naponta hanyjak a nezokre, mig turheto Sci-Fi alig van egy evben.

Zomil
Hát manapság jo kis ürhajos sci-fi alig v egyáltalán nem készült 😊

IMYke2.0.0.0
Összesen 3 óra. Az elmúlt 16 évnyi filmkészítésben ez nem sok...
Miközben azért 1999-ig készültek a Star Trek-ek, Babylon 5, Farscape, Earth: Final Conflict, Andromeda...
A Battlestar Galactica is idesorolható, a modernek közül.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Zomil
Azért kérdezem, mert nem igazán találom még csak felirat nélkül se a neten, se cam-os verzio se semmi. Gondoltam lehet én vagyok a béna és vki ki tud segiteni 😊

Jakuza001
Azert a Yamato film es a Captain Harlock pedig eleg uj lesz 😉

IMYke2.0.0.0
Már régóta beszerezhetõ - írtam is, amikor ajánlottam neked, hogy "odakinn" nagy favorit a film. El lehet képzelni, hogy angol felirat már régóta van hozzá.

IMYke2.0.0.0
Hát, 'igazi' sci-fi témában manapság semmit sem fogsz találni.
Még élõszereplõs filmben sem. A Star Trek-ek, a Babylon 5, és a Farscape is öregek.

Zomil
Ez amugy már megjelent? Vagyis be lehet szerezni angol felirattal? 😊

Jakuza001
Amugy kosz mindenkinek aki irt cimeket, mondjuk az elso mondatot nem igazan vettetek figyelembe, hogy csak olyat irjatok, amihez van felirat is. 😄

De sebaj, indulasi alapoknak jo lesz ez is. Koszonom.

Jakuza001
En tudom am, hogy van anime csak olyan oreg mind ketto mint a selyemut. 😄
Mar mar bantoan es zavaroan hat a regi rajzolas ezeknel a sorozatoknal, ezert nem nezem meg oket. 😄

IMYke2.0.0.0
Ez is, meg ez is: az anime TV-sorozat