Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Malakai
Anidb-vel egyedüli gond, hogy UDP-s az API, na nem mintha azt nem lehetne megoldani. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Lelouch
Nálam az alap.psd-ben az anime felirat 72-es, a cím meg 12-es betûmérettel van. Bár végülis sokat nem számít az eltérés.
RelakS
Ha 1-et ad a script, adhat 2-õt, 3-mat, stb is, nem? 😊

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

armageddon666
Vélemény: Melyikre?

Mindkettõnek megvan az elõnye... mondjuk itt anidbt javasolnám a kiforrottabb tagek, meg a fansubcsapatok feltüntetése miatt. MALon viszont egybõl hozzá lehet adni a listához 😄 inkább AniDB.

2 random banner meg mókás 😄

@

Máté94
..:: Nyugi, csak ideiglenesen ekkora a banner! ::..
RelakS
õõ... lehet, hogy a csajokat kicsit balrább, a címet meg a jobb oldalra tettem volna

#42086: Minden oké, csak óvazsgass 😄

Zomil
A bannerban mintha vmi nem lenne oké 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Zomil
Nah minden készperkesztöi tudásomat összekapartam...lehet röhögni... 😄
Amugy pár info: Anime felirat 60-as betütipus, a cim 13-as meg a kép ugye 750x200

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

RelakS
A nyugalom megzavarása érdekében egyelõre két bannerünk lesz, aztán mivel Malakai még itt van, szerintem azt tartjuk meg. (hmm... éppen gitch banner van, és a Tachikomát már nem mozdonynak látom <#idiota>)

Ha valakinek a kettõ ugyanazt a képet adná, szkrínsot, és kap nyereményt 😄

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A jobb kezével megveregetheti a bal vállát, illetve egy nyaralást a Járda-szigetekre

Ajánlóról jut eszembe: lehet, hogy kéne link az aktuális képhez MAL-ra, anidb-re, akárhova. Vélemény?

armageddon666
Egyetértek. Mármint a problémafelvetéssel. Szerintem maradjanak, mert a szavazás elég macerás lenne.

@

Malakai
Cím alapján szerintem se kéne válogatni, eleve ajánlónak is jó felfigyelsz valami olyanra, amit nem ismertél.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Seth
És ki dönti el,hogy melyik maradjon? Nekem pl a Mushi-shi 10x szimpatikusabb mint a Haruhi, szóval?😊

PSN ID.: Beegabor

armageddon666
Ez egyre nagyobb probléma lesz. Terhelt az adatbázis. Egyébként miért zavar, hogy csak másnap kerül fel? O.o te tudod, hogy már felraktad (az nem veszik el), más meg túl fogja élni, hogy 12 órával késõbb értesül 😊

@

Zomil
Végülis jah... 😄

Máté94
Ha láttad a 9. részt...
Idjima kb. olyan mint Kyubeey. Nekem azonnal ez jutott eszembe, a mosolygós arc, aztán ez az átváltás, de õ is kb. mosolyog rajta. :3 😄
Ruley
Egyébként ha már ugyis lesz sok új, szerintem esztétikai okokból nem ártana leselejtezni pár régit, pl. Haruhi egyetlen mostani arcképe olyan nemszép, hogy még az elsõ Google képtalálat is tisztességesebb lenne, akkor meg minek a régit is megtartani?

Vagy például mi ez a Mushi-shi, aminek a tucatnyi képe közül naponta látok a bannerban egyet, pedíg a fórumban az elmúlt egy évben fel sem merült az anime? Annak egy vagy kettõ is elég lenne.

http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X

Malakai
Én szivesen hostolom egyébként a scriptet+képeket.
Ha mindet lekapta FDM, akkor a képek perpill 14.5 MB nagyjából, szóval nem gond.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

LasDen
én nem is montam ilyet...😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

RelakS
mert nem lehet lementeni a mostaniakat? O_O 😉

Malakai: Te vagy az ész? <#idiota>

Malakai
Egyébként az Asimov font az, az anime cím meg verdana.. Most jutott eszembe, hogy talán rá kéne keresni a topicban. 😄

(\__/) ( X.x) ( } . { )

LasDen
a mostaniak mellé gondoltam....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

RelakS
mert ami már van, az nem jöhet? A gond, hogy mintha HMuda szerverére mutatna minden
Vagy mi is hergelünk valamit az UW-ra? 😄

LasDen
nah....így már lehet ontani a képeket....😄

az hogy mi legyen szerintem nem nehéz....2007-tõl bármi jöhet me szerintem nincs benne...😄

RelakS
ja, találtam is benne egy .rtf-et, ami elmagyarázza XD

Ezt nézze meg, akinek van fotós boltja

Aztán meglátjuk, kapunk-e bötyütípust is

Zomil
a public könyvtáradban jobbklikk a fájlon link másolása és berakod ide és letudjuk tölteni 😊

RelakS
Ha a public könyvtáramba berakok egy fájlt, azt láthatja más, vagy inkább osszak meg egyet? Csak mert még megvan az a PSD, amiben HMuda terjesztette az ANIME feliratot

Zomil
én használom 😊

RelakS
Ilyenek vannak feltöltve

Drop Box-ot mennyire vágjátok?

Győri Devi
Eddig az van amit még efti kiírt 7tõl Stexház. Ez persze kérés kívánságra változtatható.
jah és aki lemaradt volna: pénteken sg animés sörözést tervezünk, aki ráér és van kedve jöjjön bátran!!! és had ne keljen egyesével végig kérdezni mindenkit hogy akar-e egyáltalán jönni 😊

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

Ruley
A banner kapcsán, majd ha valaki felkeresi azt a hogyishívjákot akit fel kell keresni a font miatt, akkor lehetne egy listát is kérni arról hogy most milyen bannerek vannak feltöltve?

Ezen gondolkodtam, hogy milyen animébõl kéne új banner, és úgy néha eszembe jut hogy "tényleg, az xy miért nem szerepel?!" Közben meg de, csak már rég nem láttam azt a bannert.

http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X

RelakS
piálással mi a helyzet végül?

PetruZ
Akkor ez neked való. 😄
Zomil
jhajjj, ez most fájt... 😄

LasDen
annyira nem gáz...😄

Seth

WHAT?

PSN ID.: Beegabor

IMYke2.0.0.0
Falnak megyek bazmeg az állandóan felülrõl fél arcot/szemet eltakaró hajaktól - fõképp fiú karaktereknél! (Tales of Symphonia)

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Zomil
? 😮

Máté94
Yumekui Merry-ben meg van az új Kyuubey...
IMYke2.0.0.0
Egyre jobban utálom a MAL-t... beírok valamit és kell neki egy nap, mire felviszi a listára!
Szerintem, áttérek az anidb.net-es listára.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Máté94
Hai, sodesu akar lenni szerintem. 😄
Auren
Annál rosszabb környéken lakok ^^

I am the bone of my Sword.

armageddon666
úgyhívják ezt: bakagaijin 😛
nemám 😄

Hú, el tudtam olvasni Máté hiraganás mondatát, meg RelakS romajis mondatát, és értettem is O.o

3. félévben majd lehet nyelvi kreditjeimet japánra kötöm 😄

@

Zomil
Hát halljátok, lehet, h picit unalmasak a harcok a Heroic Age-ben, de nem semmi milyen történetet mesél el...egyszerüen lebilincselö 😊
Most járok a 18. résznél és nagyon tetszik.

efti
Bakuman 22: szepen haladnak tovabb a tortenetben, tovabra is nagyon szepen tartva magukat a mangahoz. Mondjuk gyanitom mostanra az is aki nem olvassa a mangat meg tudja tippelni mi lesz a golden future cup kimenetele..

Gosick 9: kezd kisse lecsuszni a mystery oldala ennek a sorozatnak 😞

viszont amikor Victorique megkapja a szurit, az az arc, az nagyon ott van 😄

WWFSMD?

efti
nekem angol kozepfok 15 evvel ezelott lett meg 😊 azota dolgoztam repteren, meg cegnel ahol angolul kellett kb a fel munkaidot toltsem, amit lehet ha angol eredetiben olvasok, de igy is nagyon korlatozottnak erzem a nyelvtudasom. Rengeteget romlott miota az uj melohelyemen vagyok, ahol nem kell, sot nem is nagyon van ra lehetoseg hogy hasznaljam.

Nemetet tanultam gimiben 4 evig, de nagy alap amit tudok, anno valahol a wurde és a würde magassagaban adtam fel 😄

WWFSMD?

Zomil
nah igen, jo lenne megtanulni gitározni 😊
a hallásom megvan hozzá...de a türelem nincs 😄

Máté94
Na, nekem az nincs. Nyelvtannal egy kis ismétléssel be tudom rakni mindent a helyére, de szó nem jut eszembe. 😄
efti
megjegyzem en is osszeszedtem minden tudasom a korabbi megszolalasomhoz 😞

egyszeruen annyi mindennel foglalkozok szabadidomben, hogy bar erdekelne japanul tanulni, de tuti nem tudnam komolyan csinalni. A gitaromhoz se nyultam mar vagy egy hete, pedig majd minden napra be van tervezve..

WWFSMD?

Zomil
Hát mivel a 386-os korszak ota itt függök a gép elött és régen imádtam az rpg-ket(baldurs gate, stb.) igy érthetö, h a szokincs jött magátol csak a nyelvtant kellett megtanulni 😊

Máté94
Rám sokkal jobban ragad a német, mint az angol. De inkább tanár függõ nálam. Érdekes. 😊

De azért irigy vagyok, hogy neked már megvan az angol meg a német. :x
Mondjuk, én mindkettõbõl emeltet szeretnék. <#vigyor>