Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

berlinboy6329
Meddig maradnak el animék a rengés miatt?Se Gosick,se Beelzebu nincs...Leve E meg Zombie sem lesz holnap?Meddig nem lesznek új részek?

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

LasDen
fractale 8 befejezése a régi amcsi sorozatokat idézi....azokba volt ilyen...😄
am jó volt...Nessa kûdi neki rendesen...😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

efti
Yumekui Merry 10 eleg kozepszeru volt, sokat csuszott ez a sorozat az indulasa ota. Kar erte 😞

WWFSMD?

IMYke2.0.0.0
Íme:

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

LasDen
a zombie logójában van....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

RelakS
Milyen logóban van Kore _ha_ ?

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Máté94
Márpedig én hibáztatom. 😊
Máté94
Tudod, japán nyelvjárás. 😊
IMYke2.0.0.0
Én is ezért írtam a szöveget át Koreha-ra... majd javítottam a hozzászólások miatt.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

LasDen
szerintem nem, de akkor meg ne a sorozatot hibáztasd a szar feliratért...

OFF: Néztem az Anime logóját és felmerült bennem, hogy miért "Koreha"-nak írják, miért nem Kore Wa? Meg ugye a Desu ka az két szó szerintem. No mindegy.

Befejeztem a Macros Frontiert, amit javasoltatok, nem volt rossz, de még is valami hiányérzetem volt. Ellenben hülyét kaptam a "szokásos" sémától, hogy meg van nevezve egy kiadás a felirathoz, direkt azt nézem, erre kiderül, hogy a felirat készítés közben vagy 4-5x váltottak. Ráadásul egyik epizódhoz sikerült 30 fps-es feliratot gyártani ... azt soha nem fogom tudni belõni.

Viszont itt van a 2010-es Frontier Movie, amirõl valaki azt írta, hogy a sorozat csak rövidebbre vágva. Ahogy néztem a fele átvett jelenetekbõl van (amiket viszont szebbre rajzoltak sok helyen), a harci jelenetek mind újak, szebbek, durvábbak ... no de a fõ történeten és a karaktereken kívül azért pl. a végének semmi köze a sorozathoz.

Máté94
NSTT-tõl néztél már valamit? Akkor tudod mirõl beszélek. Nagyon google translate-es. Érzõdik rajta.
LasDen
mér mi volt vele???

Máté94
Máté94
Nálam igazán a felirat rontott sokat. 😊
LasDen
szerintem nem volt rossz....átlagos cucc szerethetõ karakterekkel....

Máté94
Õket is szeretni. Olyan rossz volt, hogy már jó volt. 😄
LasDen
egy utolsó képet még dobok....

IMYke2.0.0.0
Nem 100, hanem 90 - a francba, jó hogy szóltál! Én nem vettem észre.

Ezzel a bannerrel többet foglalkoztunk - bénaságom miatt - , mint az összes eddigivel együttvéve 😊

Íme, a javított kép linkje: A kép - a banner - a galád banner

RelakS
a jobb oldali lány borostás XD
Véletlenül nem 100% volt az opacity?

#42469: az egész animét nem ismerni

IMYke2.0.0.0
Tudom, rettentõ vallásosak, de ennyire bolond lenne? - Ishihara: “Quake is Divine Retribution Against Japan”

efti
ezen mar fenn sem akadtam 😄

WWFSMD?

LasDen
de még csak titkolni sem próbálják ki volt...csak a szereplõk túl butták...😄

efti
Az IS 10 meglehetosen atlagos volt

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
azert a napnyugtaba tavozo feher lovag sztorija fajdalmasan borzalmas volt

WWFSMD?

Máté94
Ayumu-t nem ismerni...<#schmoll2>
Lelouch
Így már azért tényleg jobb. 😄
IMYke2.0.0.0
Nekem is tetszik (miközben ugye a kényszer hozta így, a négyzet alakú kép miatt).
De íme, a tovább-finomított (s így már az eredetire végképp nem hasonlító):

RelakS
a szürke hajú srácot meg lánynak néztem, mert hiányzik a többi része 😄 (idõnként elõfordulnak ilyen kedvetlen világotunt karakterek 😄 )

efti
nem ragaszkodok hozza, nekem tetszik igy is 😊 A jobb oldali lany kettevagott szeme ugyan tenyleg kisse kellemetlen, de ugysem az vonzza a tekintet, hanem a szurke haju srac es a pont a feje felott levo felirat. Szerintem nagyon jo kompozicio

WWFSMD?

IMYke2.0.0.0
Én is megtudnám (ha csak minimálisan, de boldogulok a Photoshoppal), de szerintem így is pont jó.
De, félreértés ne essék, nyugodtan megcsinálhatod, ha szeretnéd.

efti
Ha korbevagod a szurke haju sracot es feljebb tolod akkor odafernek rendesen. Megcsinaljam?

WWFSMD?

armageddon666
Volt egy egységes stílusa a bannereket. Azt próbáljuk megõrizni.
Ez állt
1.) háttérbõl
2.) ANIME feliratból
3.) Címbõl - egységes méret, egységes típus
+.) Esetlegesen kanji/kana cím a rendes alá.

Egy minimalista design, amit könnyû reprodukálni, és így van a több mint sok banner EGYSÉGES stílusban. Persze, lehetnének szebb meg jobb bannerek is, és akkor lenne kevesebb, én alapvetõen a minõség > mennyiség híve vagyok, de speciel ebben a topicban tökéletesen mûködik/mûködött a fordított eset.

@

Lelouch
Én is összedobtam pár Zombie bannert...
1.
2.
3.
IMYke2.0.0.0
Nem sértõdtem meg - ezért sem használtam felkiáltó jeleket, meg hangulatjeleket, és igyekeztem úgy is fogalmazni.

Úgy érzem, a banner kérdés, a rajta lévõ univerzális stílus erõltetésével kicsit túl van játszva már.

Seth
<#conf> Nem kell megsértõdni,csak egy vélemény volt.

PSN ID.: Beegabor

IMYke2.0.0.0
Mert kötelezõ ezeket a logókat felhasználni?
Nem értem a felháborodást, vagy az ehhez az érzéshez közelálló megnyilvánulást.
Képekrõl beszélünk, sem nem verseny, se nem életbevágó dolgok.
Bannerbõl már amúgy is több mint sok van.

Seth
Ez is,meg a Zombis is már túl van csicsázva,logóval,japán címmel,szereplõ névvel,anyámkinjával. A kevesebb jobb.

PSN ID.: Beegabor

armageddon666
Madoka úgy általában, de 10. résztõl inkább

Megnéztem már az openinget megint, illetve inkább elolvastam a szövegét... Mindig ennyire sok köze van az openingeknek az animéhez?!

@

RelakS
és az benne volt a képben is 😛

IMYke2.0.0.0
Utolsó, és én lezártam a dolgot:

Ebbõl készült: Az eredeti

armageddon666
mondjuk itt ilyen apróság hozzájárul, hogy jobboldalt is ott egy fehér sáv, amiben azért benne van még a füle 😄

@

RelakS
nekem sem a középsõvel van gondom (tisztára "mitakarszmámegint -.-" benyomása van), viszont hogy a jobb oldalinak még a szemébõl is kimaradt... 😄

Amúgy meg egy tipp: Ha ennyire kell a logó, meg nem férnek el a jónépek: Csináltam én is vagy két olyat, ahol a logó meg a cím bal oldalt van egy fehér részben, és a jobb oldalon van a kép. Szerintem azért az sem mutat rosszul, és mindent belerakhat az ember, amit akar.

Így-e:

armageddon666
Szerintem nem gáz, hogy kilóg belõlük valami. A középsõ szereplõ kifejezetten jól mutat így. De a cím hagyományostól való eltérése, illetve a logó erõltetése tényleg nem kéne szerintem.

@

RelakS
a latin betûs cím pocsék:
nem a szokásos betûtípus
helyesen írva: Kore wa Zombie desu ka?

A logó vagy a kana meg nem kellene bele, de inkább a logó nem.

A kép meg tényleg ilyen kicsi, hogy nem lehetett volna mondjuk teljes szélességébõl kivágni úgy, hogy ne lógjon ki minden lányból valami?

IMYke2.0.0.0
Tekintve, hogy az eredeti kép egy audio CD borítója, ami négyzet alakú, ez a legtöbb, amit ki tudtam hozni belõle a Xarával és a Photoshoppal:

Ruley
"Ez az Urobuchi Gen miket csinált még, hogy mindenki sztárolja? Kíváncsi lennék többi mûvére is 😄"

Anmét nem sokat, fõleg Fate/Zero regény, és a Saya No Uta Visual Novel azok amikrõl ismert. Én csak az utóbbit olvastam, az tényleg jó.

Már ha vevõ vagy a belsõ szervekkel borított szobában történõ, grafikus loli-szexre... <#miaz>

http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X

armageddon666
Madoka vége elképzelés:
vagy ilyesmi...

Ez az Urobuchi Gen miket csinált még, hogy mindenki sztárolja? Kíváncsi lennék többi mûvére is 😄

Szal Happy Ending. Sokat veszítene a sorozat ha az lenne, szerintem. Másrészt örülnék ha az lenne 😊 mármint... mégis, szegény Homura-chan 😞 de igazából szomorú véget sem tudok elképzelni. Homura most végtelen ciklusban van. Esetleg olyan lehet a vége, hogy úgy szakad ki a hurokból, és változtatja meg a sorsot, hogy valami rossz történik cserébe...

2012 világvége mert nincs elég energia? 😄

@

armageddon666
Madoka 10 megvolt.

hûbazmeg. de ezt már megszoktuk 😄

Sejtettem hogy mi van (meg még sokan így voltak gondolom), de azért így látni végig. Akkor még 2 rész?

@

Máté94
<#worship>
Lelouch