Anime, manga és LN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Befejeztem a Macros Frontiert, amit javasoltatok, nem volt rossz, de még is valami hiányérzetem volt. Ellenben hülyét kaptam a "szokásos" sémától, hogy meg van nevezve egy kiadás a felirathoz, direkt azt nézem, erre kiderül, hogy a felirat készítés közben vagy 4-5x váltottak. Ráadásul egyik epizódhoz sikerült 30 fps-es feliratot gyártani ... azt soha nem fogom tudni belõni.
Viszont itt van a 2010-es Frontier Movie, amirõl valaki azt írta, hogy a sorozat csak rövidebbre vágva. Ahogy néztem a fele átvett jelenetekbõl van (amiket viszont szebbre rajzoltak sok helyen), a harci jelenetek mind újak, szebbek, durvábbak ... no de a fõ történeten és a karaktereken kívül azért pl. a végének semmi köze a sorozathoz.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Ezzel a bannerrel többet foglalkoztunk - bénaságom miatt - , mint az összes eddigivel együttvéve :)
Íme, a javított kép linkje: A kép - a banner - a galád banner
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Véletlenül nem 100% volt az opacity?
#42469: az egész animét nem ismerni
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
WWFSMD?
De íme, a tovább-finomított (s így már az eredetire végképp nem hasonlító):
WWFSMD?
De, félreértés ne essék, nyugodtan megcsinálhatod, ha szeretnéd.
WWFSMD?
Ez állt
1.) háttérbõl
2.) ANIME feliratból
3.) Címbõl - egységes méret, egységes típus
+.) Esetlegesen kanji/kana cím a rendes alá.
Egy minimalista design, amit könnyû reprodukálni, és így van a több mint sok banner EGYSÉGES stílusban. Persze, lehetnének szebb meg jobb bannerek is, és akkor lenne kevesebb, én alapvetõen a minõség > mennyiség híve vagyok, de speciel ebben a topicban tökéletesen mûködik/mûködött a fordított eset.
@
Úgy érzem, a banner kérdés, a rajta lévõ univerzális stílus erõltetésével kicsit túl van játszva már.
Nem értem a felháborodást, vagy az ehhez az érzéshez közelálló megnyilvánulást.
Képekrõl beszélünk, sem nem verseny, se nem életbevágó dolgok.
Bannerbõl már amúgy is több mint sok van.
PSN ID.: Beegabor
@
@
Amúgy meg egy tipp: Ha ennyire kell a logó, meg nem férnek el a jónépek: Csináltam én is vagy két olyat, ahol a logó meg a cím bal oldalt van egy fehér részben, és a jobb oldalon van a kép. Szerintem azért az sem mutat rosszul, és mindent belerakhat az ember, amit akar.
Így-e:
@
nem a szokásos betûtípus
helyesen írva: Kore wa Zombie desu ka?
A logó vagy a kana meg nem kellene bele, de inkább a logó nem.
A kép meg tényleg ilyen kicsi, hogy nem lehetett volna mondjuk teljes szélességébõl kivágni úgy, hogy ne lógjon ki minden lányból valami?

Anmét nem sokat, fõleg Fate/Zero regény, és a Saya No Uta Visual Novel azok amikrõl ismert. Én csak az utóbbit olvastam, az tényleg jó.
Már ha vevõ vagy a belsõ szervekkel borított szobában történõ, grafikus loli-szexre... <#miaz>#miaz>
http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X
Ez az Urobuchi Gen miket csinált még, hogy mindenki sztárolja? Kíváncsi lennék többi mûvére is :D
Szal Happy Ending. Sokat veszítene a sorozat ha az lenne, szerintem. Másrészt örülnék ha az lenne :) mármint... mégis, szegény Homura-chan :( de igazából szomorú véget sem tudok elképzelni. Homura most végtelen ciklusban van. Esetleg olyan lehet a vége, hogy úgy szakad ki a hurokból, és változtatja meg a sorsot, hogy valami rossz történik cserébe...
2012 világvége mert nincs elég energia? :D
@
hûbazmeg. de ezt már megszoktuk :D
Sejtettem hogy mi van (meg még sokan így voltak gondolom), de azért így látni végig. Akkor még 2 rész?
@
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Lehet, hogy meg kéne nézni a Welcome to the NHK-t? :D
Ez meg javítandó... (nyomott kép, és nem desuka, hanem desu ka. Legalábbis japánul, ha a címben amúgy a japánok (és nem anidb, vagy ilyen) elírta, akkor nem szóltam)