Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Seth
WinXP WinMe skinnel 😄

PSN ID.: Beegabor

pxxl
jó a win95 skin 😄

All hail the double x!

Zomil
???
nekem nincs 😮

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Ruley
Nyaatorrents-en mi ez a pónis dekoráció?

http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X

Zomil
itt még csak dörög az ég... 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Zomil
vicces, lista...én ebböl a 3/4-ét nem is ismerem... 😄
railgun-t láttam, szeretem is, de ezekre a felsorolt emberekre nem is emékszek... 😄
az meg, h Yukiatsu, h a francba kerül a listára örök rejtély marad 😄

LasDen
itt már most az van.....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Seth
Jah 😊

IMYke2.0.0.0
Fogadjunk, hogy munkahelyrõl netezel 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

LeventeV
holnap esõ lesz...

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

Seth
Nem hinném, a piros az piros(mint pl az utolsó üzenetes vonal
Inkább ADBlock kavarhat be vagy vmi más kieg

Máté94
Nekem a spoiler szöveg ilyen barnás-piros 😄
IMYke2.0.0.0
Komoly gondok lehetnek a monitoroddal...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Malakai
Szürkén írtam a szürkén, amit nem látni. 😊

@Seth: Akkor brightness/contrast nagyon el van tolva monitorodon.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

LeventeV
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
de sekai csak segíteni akart szerencsétlenen. azt nem mondta, hogy menjen végig az egész osztályon, aztán õt ejtse teherbe. ráadásul Sekai annak ellenére vele maradt, hogy tudta, hogy miket mûvel közbe.

Seth
én feketének látom azt a piros spoilert 😄

armageddon666
hh így is? 😄 kiírta pirossal hogy spoiler, és kiírta fehérrel a szöveget, amit alig látni a szürkén 😊

@

Lelouch
Így is lehet itt használni a spoiler funkciót? Jó tudni... 😄
Lelouch
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Jah... XD
Malakai
Dog Days 9 - Jaj ezt a [SPOILER] harc közben vetkõztetést [/SPOILER] miért kell erõltetni itt is? Eclairel egyszer még viccnek oké volt, de itt. :/

(\__/) ( X.x) ( } . { )

LasDen
õ volt, aki igazított a srácon??? 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Lelouch
Azért nem olyan érthetetlen... 😄
LeventeV
Sekai-t nem értem. miért nem tudunk neki megbocsájtani?

LasDen
tudom, csak mondtam....

IMYke2.0.0.0
<Én aktuális szezonos animét nem nézek>

LasDen
de pl mostani szezonba (talán) nincs is olyan, ahol csak ilyen nagy csöcsök lennének....

IMYke2.0.0.0
Szerintem, jól döntöttél - én az elsõ rész feléig bírtam.
Lehet, hogy az elmúlt napokban látott mûvek miatt, de egyszerûen kínszenvedés lenne egy ilyet megnéznem.

Lelouch
Csak ránéztem... 😄 Ennyi meg a vélemények elegendõek voltak ahhoz, hogy ne érdekeljen.
IMYke2.0.0.0
És végignézted a sorozatot, vagy dobtad?

IMYke2.0.0.0
Sok csöcsös-sorozathoz még nem volt szerencsém, de már most csömöröm van.

Lelouch
Már ránéztem a téli szezonban.
armageddon666
Sztem nem olyan vészes, mint a HOTD 😄

@

IMYke2.0.0.0
Nézz rá a Freezing-re és az összes eddig "elmaradást" bepótoltad 😊)))

Lelouch
Hát nem tudom, én már nem sûrûn találkozok csupa óriás mellû karakterekkel... Általában azért sikerül eltalálni a megfelelõ arányt.
IMYke2.0.0.0
Esküszöm, csak a nagy csöcsök miatt nem fogom beszerezni a "Freezing"-et.
Még szerencse, hogy belenéztem online.

Kezdem utálni ezt.

armageddon666
Sajnos többnyire csak végleteket ismernek. 😞 Vagy tehén, vagy 10 éves.

@

IMYke2.0.0.0
Mikor növik ki a mangakák / anime készítõk a nagy csöcs mániát?! 😞((

IMYke2.0.0.0
Újabb lista, amin röhöghetünk - Top 10 Anime Characters You’ll Never Forgive

Zomil
nekem egy kicsit tul vontatott, valahogy jobban pöröghetnének az események...vagy nem is tudom...

LasDen
hát így a rész megtekintése után lehet én is megvárom míg vége lesz....3-4-5 részt tudok várni...talán....😄

efti
akarhogyis viszonylag megnyugtato, hogy a manga befejezesehez az van irva hogy 2011.06.25, szal meg az is lehet hogy ugynott fog veget erni a ketto

WWFSMD?

Zomil
a sima kb a felétöl teljesen elkanyarodik és joval gagyibb lett...az fma:b pedig szigoruan követi a mangát és sokkal jobb is lett 😊

armageddon666
A sima más, és tartozik hozzá egy speckó movie is. Eléggé független a kettõ.

@

LasDen
télleg...FMA:B az ugye csak manga hûbb feldolgozása a címnek és nem kell az elsõ sorozaot elõtte ismerni....?? me gondolkodom rajta, hogy majd megnézem de a sima fma nem érdekel ha van a jobb fma:b...😄

Lelouch
Röviden azt, hogy talán megkapja az anime az LN befejezését.
efti
es az mit jelentene? nem lattam FMAt 😊

WWFSMD?

Lelouch
Tudtommal az LN-bõl adaptálják, nem a mangából. Az LN most júniusban fog befejezõdni, lehet itt is úgy oldják majd meg az anime befejezését, mint az FMA:Brotherhood-nál, a stúdió ugyanaz elvégre... 😄
efti
gosick 19 erdekes volt, most mar valoban eleg valoszinu, hogy innentol a vegeig mar ez az egy sztori lesz. Csak az aggaszt hogy a manga "publishing" ugyhogy tisztesseges lezarasa aligha lesz a sztorinak 😞

WWFSMD?

BEAST
<#eljen>

Bánom is, hogy belekezdtem. Ezt egyben kellett volna megnéznem, mert így csak vergõdök hétrõl hétre. 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

LasDen
ez a blue exorcist nekem egyre jobban tetszik...minden rész végén elkap az érzés hogy azonnal nézném a következõt...😄