Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ehh, pár perce kint van a Steins;Gate Ep13, de mennem kell dolgozni. Pedig elõzõ vége után esz a penész rendesen ...

LasDen
nem...my bad...😞

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Lelouch
Mivel ugyanaz az LN illusztrátor mindkettõnél...
Zomil
valoban van hasonloság 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Máté94
Igen... és bárki is mondta ezt? 😄
LasDen
a Boku wa tomodachinak semmi köze a denpa onnahoz....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Lelouch
Jóféle ez a Claymore manga, kár hogy elvágták az anime folytatás lehetõségét.<#szomoru1>
LasDen
hát ez tényleg...fene a pofájukat.....

Máté94
AA trollkodik. 😄
Ao, és most Deadman. AnoHana nem akar jönni. 😄
Lelouch
Akkor be is csõdölne az anime ipar, ha csak 10 ezertõl számítana jónak. 😄
IMYke2.0.0.0
Eddig úgy tudtam, a 10000 számít jónak...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Lelouch
Azért a Denpa Onna se teljesített rosszul szvsz, 5000 feletti eladás már simán jó eredménynek számít. A Deadman Wonderland viszont már tényleg sokkal gyengébben teljesített az elvártnál, már ha igaz amit 4chan-on lehet olvasni.
Máté94
Tipikus amerikai nézõközönség számára gyártott anime, de nézhetõ. 😄
Zomil
tiger&bunny is fura, mert itt a topicban sok jot nem hallottam rola...
Denpa valoban meglepö 😞

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

LasDen
tegnap volt róla szó, akkor...
elsõ SteinsGate br lemez egész jól fogyott....
Steins;Gate Vol. 1 11,802

de az meg azér meglepett, hogy denpa onna nem...
Denpa Onna to Seishun Otoko #1 5,267

madoka meg hozta amit elvártak tõle...
Puella Magi Madoka Magica #3 51,840

de itt a teljes lista...

LasDen
" Sony Pictures will release Hirotsugu Kawasaki and Studio Pierrot's anime film Onigamiden under the title Legend of the Millennium Dragon on October 4."

Na...ez jó hír...😄

Jakuza001
Higyj es te majd megmented a sot. 😄DD

armageddon666
Higgy és thou salt megment 😄😄😄😄😄

@

IMYke2.0.0.0
Értem. <#vigyor5>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Lelouch
Az "e" betû kihagyása az én hibám volt, elnézést. 😄
IMYke2.0.0.0
Mondjuk, az angol is el van írva... 😊

"Belive, and thou shalt be saved." ---> Believe, and thou shalt be saved. ---> Higgy és üdvözülsz.

Győri Devi
lehet jobban járnának ha azt használnák 😄
mondjuk ilyenek minek próbálkoznak? azt hiszik hogy jók?

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

Seth
Még az sem ilyen idióta, írd csak be, a rendes idézetet hozza rá

PSN ID.: Beegabor

Máté94
Nekik a fordítás gooogle translate-el kezdõdik.
Győri Devi
még angolul sem tudnak? elég szánalmas

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

Lelouch
Néhány félrefordítás még nem is lenne baj, de ez már túl sok... 😄
Zomil
Naruto-Senin Team... 😄
Gondolom Lelouch hsz-ében az NST ugyanez a csapat akar lenni 😄

jo mondjuk tulzás, h forditja, mert az 5. résznél ök sem jutottak tovább 😄

Máté94
Ki fordítja még?

NSTT, rá se nézz...
Zomil
ezek szerint akkor nekem mázlim van, mert eddig ilyen durva forditásokkal nem találkoztam 😄
Ezért se merem elkezdeni S;G-t a másik fordito csapattal 😄

Máté94
Na, én megmondtam. 😄
Lelouch
Mostanában nincs szerencsém a magyar fordításokkal. 😄 Ennél is tiszta szégyen, hogy állandóan le kell ellenõriznem angolról, mert a magyar fordítás annyira értelmetlen...
efti
<#taps>

WWFSMD?

Máté94
NSTT... mondom. A többi csapat fordít is, én csak eddig velük találkoztam ilyen rossz fordítással. Ráadásul pont egy ilyen jó animét "basztak" el. :/
IMYke2.0.0.0

Zomil
miii 😄

Lelouch
Durarara 12. rész:
Frostii: "Belive, and thou shalt be saved."
NST: "Higgy, és thou salt megment."

Néhány rész alatt gyökeresen megváltozott a véleményem a magyar felirat minõségérõl, ez a mondat elég jól tükrözi az egészet.
efti
A kare Kano 26, a Lain es a Haibane Renmei 12-12, a tobbi pedig 1, mert mozi 😊

WWFSMD?

piros mogyi
Ez biztató. 😊
Mármint bátran rákereshetek az általad illusztrált animékre.
Ugye max 20 rész?

Ne etesd a trollt!

efti
huhh...nem mondom hogy sosem, mert ertek mar meglepetesek, de azert azt batran allithatom, hogy a vegtelen tortenetek fele nem vonzodom, igy naruto, bleach, one piece es tarsaiba bele sem kezdek. Bar megjegyzem egyre gyanusabb, hogy a Bakuman manga egy vegtelen tortenet...

WWFSMD?

piros mogyi
Most Naruto-ra gyúrtam, de majd valamikor ezekre is sort kerítek.

Narutóval elvan az ember egy ideig.😊

Ne etesd a trollt!

efti
Akkor ajanlom mindegyiket, nagyon kellemes kis tortenetek. A kivetel talan az FF7 film, mert az 2 ora fanservice, na nem pantyshotokkal, meg furdojelenetekkel, hanem a puszta letezesevel.

WWFSMD?

piros mogyi
Nem láttam egyiket se.

Ne etesd a trollt!

LasDen
lösz Rurouni Kenshin lájv eksön....😄

Zomil
jah...meglepöen kevés ecchi volt benne, mondhatni nullla 😄

Lasden: milyen sikeres találatot? 😄
ha yamato 720p bd-re gondolsz, akkor amint lesz rendes torrent lehetöség berakom ide a topicba, mert tudom, h több embert érdekel 😊

LasDen
azé jó hogy ti itt elveszõdtök vele én meg csak várhatom a sikeres találatot...😄

Malakai
Jah, kötelezõ tengerpartos rész, meglepõen kevés bikinis lánnyal. 😛

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Zomil
akkor jo... 😄

Kis space battleship yamato téma:
nah közben találtam 720p bd verziot is, ami már elég fincsinek tünik 5.1-es hanggal, csak gondolom mivel nemrég jött ki torrent verziot egyáltalán nem találtam hozzá...(csak ilyen megaupload-os és hasonlo köteg linkeket) 😞

LasDen
nem...eddig is 25 volt....😄

Zomil
Ao no Exorcist sztem kifejezette gyenge volt most... 😞
Most meg megnéztem és rájöttem, h 25részes a sorozat...eddig nem 12 volt kiirva? 😊
Nembaj örülök neki.