Anime, manga és LN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Más: a Fairy Tail és a D.Gray-Man manga egyre inkább a dobás szélén áll nálam... Azért majd ha a FT után Mashima elõáll egy ecchi mangával, arra vevõ leszek... 😄
Lehet én is elkezdem az új sorozatot, csak kivárom hogy oldanak meg a következõ részben egy bizonyos durva jelenetet.
Hisoka
Ami kiderül belõlük, az az hogy az Aquarion és a Rinne No Lagrange azok elég csili-vili grafikájúan szépen néznek ki, kb mint a Guilty Crown, és hogy a "Danshi Koukousei No Nichijou" inkább egy perverzes humorú, pörgõsebb sorozat lesz, mintsem egy újabb Kimi To Boku ahogy a címe alapján hangzana.
http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X
Ezen kívül engem érdekelnek még ezek:
Ano Natsu De Matteru
Another
Aquarion Evol
Black★Rock Shooter
Danshi Koukousei No Nichijou
Kill Me Baby
Nisemonogatari
Rinne No Lagrange
Zero No Tsukaima 4
Hisoka jo kis karakter 😊
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Sket Dancel el vagyok most maradva
Bakumant meg azóta nem néztem mióta sikerült elolvasnom a spoilereket 😄
やられたらやり返す。倍返しだ!
WWFSMD?
やられたらやり返す。倍返しだ!
sebaj, sok a ptw..
(uj Shiki banner alatt irom \o/)
WWFSMD?
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
WWFSMD?
mouretsu pirates
brave 10
nisemonogatari!!!!! Nah ez viszont 100%, már régota várok rá 😊
another
dörpségnek meg:
highschool dxd
és daily life of high school boys, bár leginkább Sugita miatt 😄
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
PSN ID.: Beegabor
Nálam Poyopoyo, Amagami SS+, New Prince of Tennis, Zero no Tsukaima F-en kívül mind megy. 😄D
* Black Rock Shooter.
* Amagami SS+
* Another
És néhány OVA.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
részemrõl ennyi is volt egy idõre 😄
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Ma Steins;Gate-et kéne befejezni, még van 19 részem, meglátjuk mi lesz. XD
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
Ugyan a játékkal nem játszottam, mégis sztem nagyon remek anime. Valahogy engem nagyon megfogott. Narukami pokerarca meg mindnt visz 😄
Jo volt ez a 9. rész is.
De ha már idáig eljutottam, csak végignézem a sorozatot.
Majd januártól a Zero no Tsukaima jobban fog érdekelni, az a sorozat valahogy mindíg érthetetlenül tetszett nekem.