Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LasDen
soká lesz még a FT vége....😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Lelouch
Így visszaolvasva ez elég félreérthetõ volt, természetesen durva jelenet alatt nem a belinkelt Hisokás videóban lévõt értettem. 😄

Más: a Fairy Tail és a D.Gray-Man manga egyre inkább a dobás szélén áll nálam... Azért majd ha a FT után Mashima elõáll egy ecchi mangával, arra vevõ leszek... 😄
Lelouch
2 újabb banner:
Mawaru
Penguindrum
Lelouch
<#eljen>
Lehet én is elkezdem az új sorozatot, csak kivárom hogy oldanak meg a következõ részben egy bizonyos durva jelenetet.
Hisoka
Ruley
Egyébként amirõl már van PV a téli évadból, az itt össze van gyûjtve.

Ami kiderül belõlük, az az hogy az Aquarion és a Rinne No Lagrange azok elég csili-vili grafikájúan szépen néznek ki, kb mint a Guilty Crown, és hogy a "Danshi Koukousei No Nichijou" inkább egy perverzes humorú, pörgõsebb sorozat lesz, mintsem egy újabb Kimi To Boku ahogy a címe alapján hangzana.

http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X

Ruley
Tavasszal és õsszel mindig több sorozat indul, és több közülük a 24 részes is, mint nyáron és télen, amik inkább fél-évad szerûek. Most télen még tartani fog például azok közül amiket nézek, a Bakuman 2, a Chihayafuru, a Mirai Nikki, a Shana III, a Guilty Crown, és a Persona 4.

Ezen kívül engem érdekelnek még ezek:
Ano Natsu De Matteru
Another
Aquarion Evol
Black★Rock Shooter
Danshi Koukousei No Nichijou
Kill Me Baby
Nisemonogatari
Rinne No Lagrange
Zero No Tsukaima 4

Zomil
Hunter x Hunter vmi eszméletlen jo, nem gondoltam, h ennyire tetszeni fog 😊
Hisoka jo kis karakter 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

efti

WWFSMD?

Gyõri Devi
hát kinek mennyi a normális anime szám XD
Sket Dancel el vagyok most maradva
Bakumant meg azóta nem néztem mióta sikerült elolvasnom a spoilereket 😄

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

Lelouch
Ahhoz képest, hogy az õszi szezonból mennyi sok sorozat érdekelt, innen most csak a Nisemonogatari biztos nálam...
efti
najo, de altalaban 10+ sorozat szokott megmaradni a kezdeti dobalozas utan, ebbol meg szerintem nincs 10 amibe belekezdenek. Raadasul kovetkezore atnyulo sorozat is csak a bakuman es a sket dance van a mostanibol

WWFSMD?

Gyõri Devi
Szerintem annyira nem rossz. 6-7 sorozat tuti meg van pár ova meg mozi is ami érdekel.

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

efti
akkor ez most eleg szegenyeske szezon lesz 😞

sebaj, sok a ptw..

(uj Shiki banner alatt irom \o/)

WWFSMD?

Zomil
sztem ez már nem fog sokat változni

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

efti
en jol megvarom amig teljesebb lesz a lista (kb ketszer ennyi szokott indulni, nem?) es jol nekikezdek kb a felenek azt dobalozom ami nem tetszik

WWFSMD?

Zomil
Black rock shooter
mouretsu pirates
brave 10
nisemonogatari!!!!! Nah ez viszont 100%, már régota várok rá 😊
another
dörpségnek meg:
highschool dxd
és daily life of high school boys, bár leginkább Sugita miatt 😄

IMYke2.0.0.0

So Ra No Wo To

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0

Shiki

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0

Haibane Renmei

IMYke2.0.0.0
Ehh de szar a kepfeltoltes + sg kombó

Ano Hi Mita Hana no Namae o Bokutachi wa Mada Shiranai

IMYke2.0.0.0

Ano Hi Mita Hana no Namae o Bokutachi wa Mada Shiranai

Haibane Renmei

efti
<#eljen>

WWFSMD?

LasDen

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Máté94
Na, meg ez a megvárás. Szerintem sokkal rosszabb egybe nézni, mint hétrõl hétre. Úgy elveszik a varázsa. 😄
IMYke2.0.0.0
Én már erõsen válogatok. Ezek is csak befejezésük után kerülhetnek a "tulajdonomba", addig meg majd nézem a korábban kiadottakat.

Seth
Nálam meg Ano Natsu de Matteru, de csak mert az Onegai Teacher/Twins régi kedvencek. Ezen kívül Toradora OVA, slussz

PSN ID.: Beegabor

Máté94
Gyenge vagy.

Nálam Poyopoyo, Amagami SS+, New Prince of Tennis, Zero no Tsukaima F-en kívül mind megy. 😄D
IMYke2.0.0.0
Nálam:
* Black Rock Shooter.
* Amagami SS+
* Another

És néhány OVA.

IMYke2.0.0.0

efti
linket! 😊

WWFSMD?

LasDen
hát én most 11-et csináltam plusz volt egy ami múltkorról maradt (azt hiszem) 6 sorozatból...😄
részemrõl ennyi is volt egy idõre 😄

efti
ujabb bannerboom kovetkezik? En tamogatom, sosem lehet eleg banner 😊

WWFSMD?

Lelouch
Malakai
LasDen
bannereket kinek is kell küldeni??? 😄

LeventeV
Tegnap este befejeztem a Trinity Blood-ot. Nem volt rossz, de nem is egy kiemelkedõ darab. Olyan közepes. Vámpír rajongóknak biztos jobban tetszene.

Ma Steins;Gate-et kéne befejezni, még van 19 részem, meglátjuk mi lesz. XD

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

Zomil
Hm most olvastam Mal-on, h a Persona 4 26 részes lesz, nagyszerü 😊
Ugyan a játékkal nem játszottam, mégis sztem nagyon remek anime. Valahogy engem nagyon megfogott. Narukami pokerarca meg mindnt visz 😄
Jo volt ez a 9. rész is.

Ruley
Jé, ez érdekes, én is. Mármint én is pont most néztem meg az elmúlt ké hétben felhalmozódott részeket, és én is majd' bealudtam rajta.

De ha már idáig eljutottam, csak végignézem a sorozatot.

Majd januártól a Zero no Tsukaima jobban fog érdekelni, az a sorozat valahogy mindíg érthetetlenül tetszett nekem.

Lelouch
Megnéztem most két Shana részt, de majdnem bealudtam annyira izgalmas és érdekfeszítõ volt...
Lelouch
Köszi.
LeventeV
Jóféle.<#eljen>

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

LasDen
télleg...csinálok pár bannert...😄

Lelouch
LasDen
sehol nem írják milyen hosszú lesz...

A Kyosugiga ( vagy micsoda ) anime csak 1 részes lesz? Akkor a hossza gondolom nagyobb lesz mint egy sima anime résznek. Lehet tudni valamit a hosszáról?
efti
lattam benne par ujabb darabot is, de annyira nem neztem utana uj maga az AMV

WWFSMD?

Lelouch
Nem csoda, a videó a HOTD anime elõtt készült.
efti
csalodtam...nem volt benne A jelenet a HOTD-bol..

WWFSMD?

LasDen
ez már sokkal jobb...😄

LasDen
jah, szerintem is...de van néhány érdekes mell mozgás benne, ami miatt beraktam...😄

Seth
A téma ellenére rémunalmas videó volt 😊

PSN ID.: Beegabor