Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lelouch
Na az Aria in the Starless Night SS végére értem. Elõször is, te jó ég, ez oltári hosszú volt! A SAO 2. része alapján valami sokkal rövidebbre számítottam. Annyival többet nyújtott az LN, hogy szinte el se hittem. Persze nem akarom ezzel lehúzni az animét, és próbálom majd önmagában értékelni, de ezek után tuti el fogom olvasni az aktuális részek tartalmát az LN-bõl is.
Zomil
Madoka mozi trailer:

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

IMYke2.0.0.0
Jó ez - és köszönöm, hogy gondoltok azokra, akik nem akarnak belefutni fontos történet-elemekbe. <#worship><#worship>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Máté94
Milyen érdekes, hogy egy ilyet olvasva, könyvben sokkal másképpen értelmezném, animében meg csak egy klisé lenne. 😄
LasDen
ennyi spoilert....😄D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Lelouch
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Köze van a dolognak a bátyjához, és ez egy ilyen egyedi eset.
Zomil
már az avatarja önmagában elárulja, h nem egyszerü eset 😄
amugy azt hittem, h a lányok azért valamennyire nöi avatarokat kapnak...még ébenhercegnö megabrutál késes izéjén is vannak mellek 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Lelouch
Én az összes hibája ellenére is remélem, hogy lesz majd 2. évad. A héten jön majd ki belõle az elsõ BD, kiváncsi leszek az eladásokra.
Máté94
Elég lesz nekem a második évad is. 😄 Vagy ha nem lesz, akkor még ott az LN, ha kíváncsi vagyok.
Lelouch
Ja az Niko, nem Riko. 😄 De Ash Roller más. Viszont elég kacifántos a háttérsztorija, úgyhogy nem is mennék bele. De ha rákeresel az LN illusztrációkra akkor az elég sokat mond a lány valódi természetérõl. 😊
Máté94
Hát, hogy amikor kiderül, hogy a bájos, loli külsõ egy pszichopata belsõt takar.
Ja, és Nico akart lenni, FAIL. 😄
Lelouch
Mit takar ez a Riko szint?
Máté94
Jó... kisokkolódtam. T^T Ez ilyen Riko szint már, sõt ez rajta is túltesz. 😄
Lelouch
Bingó. 😄 Mikor megtudtam én is nagyot néztem. De meglesz majd a maga története ennek is, igaz valószínûleg ebbe az évadba már nem fog beleférni.
Máté94
Hm.. lehet. 😄 Azt hittem, hogy azért nehezebb lesz megtalálni. 😊
Zomil
szerintem meg aki elötte ült a buszon, eléggé részletes volt ahhoz, h ne legyen statiszta 😊

Máté94
Csak nem a virághordó kislány? Valahogy ez nem illik egy lányhoz...
Habár feltûnt, hogy szebben volt kidolgozva, mint a többiek. 😄
Lelouch
Megnézheted ha kiváncsi vagy rá, jó kis adalék a részhez... 😄 Olyan hûdenagy dolgot szerintem nem lõnél le vele magadnak, én inkább csak meglepõnek titulálnám. 😊
Máté94
Nem akarom megnézni az utolsó spoilert.... :S Pedig kíváncsi vagyok. 😄
Jó öreg Ruszki mentalitás. A világ fele ,már kihalt de a régi jó szokásosok nehéz változtatni. 😊 Biztosan már nem is érzik jól magukat 1-2 fogoly/munkatábor nélkül. 😊

A részt nem találtam unalmasnak. Tipikusan ilyen csapat-kapcsolat-viszony építõ rész volt.

A cenzúrát viszont végkép nem értettem. Az ok hogy a 2-ik részt cenzúrázták, meg a fürdõs jelenet is nagyon párás volt, de könyörgöm amikor lelõnek egy gonosz-ellenséges BETA-t akkor minek a cenzúra? Már az ellenfél sem halhat meg véresen?

Remélem nem lesz végig Slice of Life hanem lesz akció is, bár remélhetõleg erre 26 rész alatt azért jó esély lesz.
Malakai
Muv-Luv 4 - Dög unalom epizód, és nem az akció hiánya miatt, férfi fõszereplõ háttértörténete, de elég gáz. 😊
Ráadásul ez a ruszki védett terület is, ha védett terület, valami õrnek nem kellett volna megállítania? 😊 Vagy így gyûjtik a hadifoglyogat a szövetséges csapatok közül? 😄

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Lelouch
Accel World 15. - Ash Roller mekkora jó arc már. Elvitte az egész részt a hátán.
Haru emózása valamilyen szinten érthetõ. Az viszont szánalmas, hogy nem meri elmondani Taku-nak az esetet. Úgyse tudná meg Noumi, és úgy titokban lehetne megoldást keresni a helyzetre, aztán meg meglepetéscsapást mérni arra a szemétre. Sokáig amúgy se titkolhatja, mert meg lettek bízva a légió területének védelmével, szóval elõbb-utóbb úgyis fény derült volna a szárnyának a hiányára...

Amúgy a részben sikerült elrejteni valamit, amit az LN-olvasók kiszúrtak, de mivel jövõbeli dologra utal, így inkább külön spoilerbe írom, hogy ne lõjek le semmit annak, aki a sorozaton akar majd meglepõdni...
Ash Roller látható volt egy pillanatra avatar formán kívül is, emberi valójában. 😊
Lelouch
Amúgy meg a neuro linker nem alkalmas hang és videofelvételek készítésére?
Akkor az is lehetett volna egy megoldás Noumi lebuktatására...
Zomil
hát az az anime elég nehezen emészthetö darab...

Máté94
Jó is lesz holnap elviekben egy kis Jinrui... mondjuk ott a manó depizett be múltkor. xD
Zomil
Hát ez a 15. nagyon szenvedös volt alig birtam végignézni... 😄
De legalább a végét Ash feldobta
igy is elég szerencsétlen Haru most még be is emozik... :S

Máté94
ED eleje értékelhetõ, de amúgy tényleg borzasztóak. :/
Istenem... wötöfö... mi ez? Ez a Noumi gyerek az öleb meg hasonló dolgokkal irtó mély szintre vitte a sorozatot. Egyedül Ash volt értelmes része, meg Sky Raker. Nem hiába hagyhatta abba a játékot, hiszen kerekes székes lett (vagy más eleve az?). Habár OP-ban mintha állva lenne mutatva...

Remélem a "Haruyuki az égre tör" az elõzetesben annyit sejtet, hogy lelki beszédet tartanak Haru-nak, majd valahogy újra visszafejleszti a szárnyát, vagy normális esetben új különleges képességet szerez, amivel visszaszerzi. Utóbbi valószínû, az ilyen ellenfeleket hamar kiírják a sorozatokból. 😄 Már látom is, mire Kuroyukihime-senpai visszatér, Haru visszaszerzi a szárnyait, tiszta ügy.

És amikor jön a kérdés:
-"Történt valami amíg távol voltam?"
-"Áh, semmi."

😄D
Lelouch
Ja igen, a hatás érdekében nem ajánlom senkinek, hogy utána olvasson. 😄
Lelouch
Ez az Arc egyébként is elég hírhedt, a spoilerek alapján én is imádni fogom.<#gonosz2>
Lelouch
De akkor ha más van bent és nem aktiválja, akkor nincs mivel zsarolni. Az az összesen 10 csapda meg amit Noumi említett lehet csak blöff volt, vagy nem tudom honnan jött, mert az LN-ben errõl semmilyen említés nincs.(Igen, ebbe a zsarolós részbe most kénytelen voltam beleolvasni)
Zomil
Jesszusom Accel World-ben ez az uj OP nagyon borzaszto 😄
És valoban elég gyenge a történet egyes részei :S

Malakai
Vagy kontrollált volt a program és a kamerákból tudta ki van bent, így akkor aktiválta. 😊

De a lényeg igen az, hogy simán ki tudtak volna mászni a zsarolásból. Ami (megint) a gyenge írást bizonyítja sajnos.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Lelouch
A lényeg, hogy ki lehetett volna magyarázni. Viszont ha nem Chiyu lett volna a zuhanyzóban, hanem valaki más, akkor meg Haru-t egybõl ki is csaphatták volna, úgyhogy ez a Noumi se egy nagy ész. 😄 Vagy csak az író nem gondolta át teljesen...
Malakai
Az egész zsarolás nagyon béna. Egy rejtett kamerát találnak az öltözõben, aztán utána valaki közzétesz egy videót egy másik rejtett kamera felvételeirõl, ahogy bemegy. Nem valószinüleg nem ugyanaz a személy helyezte el a két kamerát. 😊
Haruyukinak meg megvan az indoka, hogy miért bent be, mégha a vírus esetleg utána törölte is magát valahogy.

Aztán ezt utána még tetézik is. Szegény fõhõs medicinlabda testalkatú, kb akkora méretû is, beszari, önbizalomhiányos és habár eddig is kicsit lassú felfogású volt, de nem volt hülye. Mostmár idiótát is csinálnak belõle.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Lelouch
Accel World 14.
Haruyuki nem tudta volna pl. a neuro linkerén lévõ vírussal bizonyítani, hogy csõbe lett húzva? Utána ha felfedeznék Noumi-nál a felvételt, akkor õ lenne kicsapva, mert rájönnének hogy õ helyezte el a kamerákat...
PetruZ
Nem is azt írtam, mint ahogy a kérdés is az MMO-kra vonatkozott, így csak az MMO-król beszéltem általánosságban. Az MMORPG-k ezeknek egy (nagy) részhalmaza, a D3 meg valahol ott billeg a szélén. 😊
Lelouch
Ezt most olvastam az Animax facebook oldalán: "A Mondo közleménye alapján a közeljövõben sajnos nem lesz animés premier. Ok: nagyon rosszul áll az Animax szénája."

Ehhez még hozzájön az is, hogy a vetítési jogok egymás után járnak lefelé. Szerintem nyugodtan kijelenthetõ, hogy már az utolsókat rúgja a csatorna.
Lelouch
Én látom animecalendaron is. 😄
Zomil
HxH elment szünetre vagy mi? Mert nem látom animecalendar-on 😮

szerk.: de látom nyaa-n rajta van már a 40. rész, szoval akkor az oldalon van a hiba...

Zomil
Áh, azt hiszem sikerült megértenem, de párszor el kellett olvasni 😄
Igen, valoban mindenki meghal aki a játékban is.

Malakai
Elsõ részhez.. 😄

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Zomil
ez a 3.részhez spoiler v. az ln-hez??

Malakai
SoA SAO akart lenni, kell nekem közben Kurt Sutter videókat nézegetni. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Malakai
Ha meg már SoA, kíváncsi vagyok, hogy...
...a végén amikor Kirito kikerül a SoA-ból mindenki életben lesz-e, vagy tényleg halottak, mert ugye azt nem tudhatják, hogy tényleg meghalnak-e. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

IMYke2.0.0.0
<#nyes><#nevetes1>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Malakai
D3 viszont eleve nem is MMORPG. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

PetruZ
Az MMO-k jellemzõen pvp típusúak, még ha pve is van bennük. Jó párat kipróbáltam már, fõként ázsiai eredetûeket, ez mindre igaz volt.
Nagyítóval kell keresni az olyat, ami pve-only és mérhetõ játékosbázissal rendelkezik (pl. Diablo 3, de pvp ott is lesz hamarosan 😊 ).
Zomil
De van pvp is 😊

Malakai
De megy.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

LasDen
nem túl sok jó sorozat van ebbe a szezonba...SAO, horizonII, jinrui és bimbougamiga....a többi középszer v annyise...
SAO..nem vagyok MMO fan, szóval nemtudhatom...de a játék az PvE stílusú, akkor PvP nem lehetne benne ugye??? tehát vagy PvE vagy PvP, a kettõ együtt nem megy, ugye???
jó persze ettõl még itt lehet, de felvetõdött bennem 😄DD

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár