Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LasDen

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

LasDen
nem..

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

IMYke2.0.0.0
Elsõ linkem mögött:

"According to an investigation by Media Development Research Institute Inc., a 30 minute episode of a TV anime in 2010 that totaled 11,000,000 yen (about US $145,214 at the current exchange rate) consisted of the following expenses:"

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

armageddon666
epizódonként? nem sok ez egy kicsit?

@

LasDen
~150-200.000$ között...

IMYke2.0.0.0
Ezt a kérdést már sokan feltették net-szerte.
Crunchyroll + Metafilter + Animenetworks + Otakupride + washiblog
Csak, hogy egy párat linkeljek a Google-keresésbõl.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Hi,
lenne egy láma kérdésem.
Egy jol rajzolt animének mennyi az "elöállitási költsége"? EGy epizod. 😄😄😄

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

Lelouch
Ez a One Outs zseniális. Nem semmi milyen elmejátékokat ûznek, és mikkel állnak elõ baseball közben. 😄 Tokuchi meg már be is került a top5 karakterek közé nálam.<#hawaii>
Zomil
Binbouga...
jujj.. 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

IMYke2.0.0.0
A teljes Avatar (1) megvan, csak még nem szedtem össze annyi erõt, hogy nekivágjak - mire megtörténik, addigra a 2. sorozat is befejezõdik, szerintem 😊

LasDen
nem egészen értem a nagy felhajtást körülötte...jó mondjuk ebbõl a folytatásból még 1 részt nem láttam, de az elsõ avatarból többet is és annyira hû de jó nem volt

IMYke2.0.0.0
Augusztusban magyarul az Avatar - Aang legendája folytatása.

"A Nickelodeon elnevezésû, gyerekeknek és fiataloknak szóló csatorna augusztus 26-án, este kilenc óra után mutatja be itthon a The Legend of Korra, azaz a Korra legendája címû animációs tévésorozatot, mely Amerikát már olyannyira meghódította, hogy még az elsõ szezonja sem fejezõdött be, de már berendeltét a folytatását. "

LasDen
comicketrõl...😄

Lelouch
Hunter x Hunter Film's 2nd Poster Visual, Story Unveiled

Hát, kiváncsi leszek... Szerintem nem pont a York Shin arc közben/után kellene Társulatos movie-t csinálni. 😊
LasDen
végre vége a Hyouka fesztiválozásának...1 résszel túl húzták sztem 😄 nem volt rossz, de az ibara féle mellékvonalt nem értem minek kellett. tök érdektelen volt.

Lelouch
Hát oké. 😄 Nálam a Naruto szintjét se ütötte meg. 😄
armageddon666
Mephisto elviszi az egészet. 😄

De bírom azt is hogy a nõcsábász karakter kicsit több szerepet kapott mint általában, Suguro a punk gyerek aki emellett ilyen eminens tanuló, a tsundere lány, aki nem is tsundere, aztán mikor mindenki kételkedik Rinben kiáll mellette, aztán az Okumura testvérek is szimpatikusak a kontrasztjukkal...

Amit érdekesnek találtam, hogy miután már teljesen más irányt vett az anime, akkor is átvettek még néhány elemet a mangából.

Ha jól vettem észre a mangában is megjelenik a démonvér Yukioban. Aztán Kuro lónak használása, Moriyama dühös, most így hirtelen ennyi.

Néha kell azért egy ilyen shounen is 😊

@

Lelouch
Nem. Azt, hogy jónak tartod. 😄
armageddon666
hogy elkezdtem a mangát? 😄

@

Zomil
Sajnos egyik jo példája hogy kell anime origin dologgal elizélni egy sorozatot :S

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Lelouch
Ez most meglepett. 😄
armageddon666
Elkezdtem Ao no Exorcistot. Tök jó volt. Aztán megtudtam hogy közepe felé eltér a mangától. Miután ez az infó megvan, eléggé érezhetõ az eltérés. Karakterek nem viselkednek hûen magukhoz, és kusza lesz a plot. De nem teljesen tragikus így sem.

Viszont érdekelt hogy a mangában merre viszik a dolgokat, és egész jó.

@

Lelouch
Nurarihyon no Mago: Sennen Makyou
Jobb volt mint az elsõ évad, fõleg így hogy szinte semmi idõhúzás nem volt. Ezt jól mutatják a számok is, az elsõ évad 47 fejezetet, ez meg 86-ot dolgozott fel.<#vigyor> A mangából még hátra van 2(?) fejezet, ha befejezõdött örülnék majd egy harmadik évadnak.
LasDen
történelmi pillanat volt a tegnapi. a HorribleSub ténylegesen lefordított egy epizódot.....😄D
a SAjO 6 kurva izgalmas volt...😄

Lelouch
Annyit odaírhattál volna, hogy aki nem akarja lelõni magának az arc-ot, az ne olvassa el a spoilert...

Utóbbi meg lehet hogy egyértelmû volt, de mégis a többség átsiklik az ilyenek felett.
Zomil
Csak egy rövid tömör tartalmat olvastam el a wiki-röl ami kb. 2sor volt. Igy sokat nem irt, csak h miért csinálta és mi lesz a végén, azt h ez hogy fog megvalosulni azt nem.
Csak annyi volt odairva, h átáll Noumi-hoz(vagy hogy hivják), majd elárulja, Silver Crow visszakapja a szárnyát, legyözik a köcsögöt annak meg törlödik az Accel World oszt ennyi. Nincs sehol megemlitve, h mit csinál Chiyu képessége 😊
De sztem ebben a részben teljesen egyértelmüvé vált a fogaskerekekkel meg oraketyegéssel, meg azzal, h a hp-ja mellett a különleges támadás izéje meg lemegy.

Lelouch
Úgy meg pláne, hogy elspoilerezted magadnak az arc hátralévõ részét.<#whatever> Ha nem tûnt volna fel, most próbálok olyan szemszögbõl írni, mintha csak annyit tudnék, amennyit az anime mutat. 😄
Ezen a ponton egyszerû gyógyítónak van beállítva Lime Bell...
Zomil
Sztem elég egyértelmü, h mit csinál a képessége 😊

Lelouch
Thank you, captain obvious... 😄

Amúgy nem tudom kinek tûnt fel a Citron Call során a visszafelé pörgõ óraszerkezet, és az, hogy Dusk Taker-nek nem csak az életerõ töltõdött fel, hanem a különleges támadás csík is lenullázódott... Ha ehhez hozzájön, hogy az álmok alakítják ki az avatar jellegzetességeit, és Chiyu vágya az, hogy minden olyan legyen mint régen... 😊
Zomil
Majd meglátjátok miért csinálta Chiyu amit tett 😊

Ez a 18. rész meg tök jo kitérö a sok szenvedés után 😄

Lelouch
Ha magadtól nem tûnt fel semmi különös, akkor mind1... 😄
Azért gebedjenek meg, hogy két okinawai szerencsétlenkedõ epizódot kell várni arra mi lett a többiekkel!

Máté94
Na halljuk. 😄
Lelouch
Accel World 17.
Oké, Taku nem tudott arról, hogy Nyomi a felvétellel sakkban tartja Haruékat, de Haru nem tudom mit várt attól, ha itt most legyõzik õt. Attól a valóságban még ugyanúgy Nyomi van elõnyösebb helyzetben, míg az ellen nem találnak ki valamit elõtte, addig a párbajgyõzelemmel kb. kitörölhetik... Innen nézve Chiyu nem is mûvelt akkora ostobaságot. Pláne úgy, hogy mint kiderült, Nyominak vannak társai is.
Legalábbis ezen a ponton én így látnám ez a helyzetet. 😊

Egyébként a szemfülesek már valamit kikövetkezhettek a részbõl... Úgy látszik szeretik az utalásokat a készítõk. 😊

LasDen
Kuroko mágia 19
Teppeinek valami más hangot képzeltem el, de így sem rossz...
Kuroko meg labdával próbálkozik 😄D

Malakai
Accel World 18Ha érdekes dolgot hoznának ki az okinawai szálból annyira nem is bánnám, kezd elegem lenni a Nega Nebulus Tokyoban maradt tagjainak balfaszkodásából. Ebben azért annyira nem bízok, gondolom csak egy húzzuk ki az epizódszámot jellegû mellékszál lesz, minimális érdekességgel, hogy hogyan mennek a dolgok a vidéki brain burstereknél.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Máté94
AW 17: Jajj Chiyu... balfaszság lvl 4000...
AW 18: Egy yuri még kiférne belõle, Megumi BL-er, de ezt már a beszélgetés elején tudni lehetett. És még egy rész erejéig traktálni fognak minket ezzel... de idegesítõ. 😄
Zomil
itten 😊

IMYke2.0.0.0
Kuttsukiboshi - <2010-2012, OVA 2 rész> - 10/7
AniDB + MAL

Megtetszett a kép, amit láttam az AniDB-n, ezért megnéztem. Kellemes yuri anyag (van benne minden, censorhip mellett) és tetszett a "varázslatos" felütés is - könnyed, egyszerû. Rajz, hangok, zene szép és jó, és könnyen fogyasztható.

Lelouch
Közben látom, hogy a crunchyroll írja... Hát én még azért reménykedem egy korábbi dátumban, mert hivatalos megerõsítést még sehol se olvastam.
Lelouch
Hol olvastad?
Zomil
Megjött a Hellsing X dátuma: Dec 21.

Zomil
Jó képek(egy részük meg nagyon nyami) 😊
Bár az a Hisoka kép...jujj 😄

LasDen
gándámûû

comicket1
c822

IMYke2.0.0.0
"Avenger" - (2003) - 10/5
AniDB + MAL

Mars. Robotgyerekek. Charles Bronson-os bosszúhadjárat.
A hangmérnököt legszívesebben kilõttem volna az ûrbe.
Kurva sok "szemezés" - ennyi close up életemben nem láttam!
A spórolás olyan szinten tetten érhetõ, hogy szinte fáj.
Csak akkor nézd meg, ha már a gépeden lévõ összes sorozatot láttad...

LasDen
én nem szoktam...madoka meg 5 rész után is szar volt 😄DD
ha az elsõ rész nem tetszik akkor vagy szenvedek még 1-2 részt vagy hagyom a picsába 😄

Zomil
Azért elsö rész alapján megitélni animét nem tul szerencsés 😊
Madoka ota tudnia kéne már mindenkinek, h legalább 3 részt meg kell nézni 😄

LasDen
a karakterek nagyjából ugyanilyenek maradnak, itt a történet az, ami nagyon jó...megéri folytatni....

Megnéztem a Steins Gate elsõ részét, mert jó pár helyen emlegették ezt az animét és általában pozitív jelzõkkel illették. Azt szeretném megkérdezni, hogy igazándiból mitõl is olyan jó? Plot twist-ek , karakterek vagy maga a történet? Így az elsõ rész alapján nem igen jött be, fõleg a fõszereplõket tartom idegesítõnek. (elég klisé karakter az a fiatal professzor meg az a lány is...)

Érdemes tovább nézni, mert ha ez a sorozat is olyan mint a Gungrave (nem mûfaj szempontjából) aminek satnya elsõ része van és utána meg rendkívül korrektül folytatódik akkor adnék neki még egy esélyt.

Zomil
Horizon S2 05: Nah kaptunk némi harcot is és végre Tori nem volt meztelen egy pillanatra sem 😄