Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lelouch
<#rolleyes><#vigyor>
Zomil
Lol én meg eddig nem tudtam miröl van szo, mikor valaki a Haganai-rol beszélt... 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

armageddon666
Haganai... most esett le hogy a ragokból rakták össze ezt a rövidítést 😄 Hát jó, részek közepén is ez van végülis 😊

@

Lelouch
Én a Haganai-t használom.
armageddon666
Ez a BokuTomo nagyon jó (nem tudom hogy rövidítik). 😊 A srác húga valami hihetetlenül aranyos 😄DD végre nem az az idegesítõ loli.

@

armageddon666
Köszönöm 😊

@

Malakai
Egészen mássá válik egyébként a történet a folytatásban. Errõl:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ugrunk 10 évet elölre, amikor Rin már középiskolás és a nézõpont is vált, míg addig ugye Daikichi szemszögébõl, az õ narrálásával ment a történet, onnantól Rin szemszögére váltunk. Ennek legnagyobb hátránya, hogy elhajlik a mûfaj egy romantikázós, iskolai shoujo felé. És extra spoilerbe rakom, mert a lényegi részét és a végét lövi le:A fõszál, hogy Rin rájön nem apaként gondol Daikichire (annak még mindig ott van a "nagyapa"), hanem szerelmes bele. Azzal ér véget, hogy némi zûrök után Daikichi végül vonakodva, de elfogadja Rin érzéseit. -_-
Sokan dobták is azon a ponton, amikor váltott a manga, én végigolvastam, kivéve az extra fejezeteket, mert amikor legutóbb néztem (nem mostanában), azok még nem voltak lefordítva.
Ott egyébként visszatér a kisikolás Rin idõszakhoz.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

IMYke2.0.0.0
Értelek. Magyar felirattal - fõképp a mai tinik/fiatalok által készített stílusban, írásképpel, fogalmazással, helyesírással - én sem nézek filmet, sorozatot.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

armageddon666
Nem. A sorozatra gondoltam. Mangához képest a story állítólag eléggé félbehagyott. Nincs befejezve. Olyan hasonlatot mondtak, mintha Death Notet befejezték volna
L halálánál.

Szóval hogy a manga még folytatódik egy elég más úton, de akkor is félbehagyott a sorozat.

Magyar felirattal nem nézek animét. Az már eggyel több ferdítés, mint kibírnám. 😊

@

IMYke2.0.0.0
Usagi Drop magyar feliratának félbehagyására gondoltál, ugye?
Mert a sorozatot befejezték, és fincsi BD-ripben néztem végig - nagyon kellemes darab.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

armageddon666
Elkezdtem Boku wa Tomodachi ga Sukunait 😊 Meg kigyûjtöttem a 2011 tavaszi-õszi szezonból animéket amik esetleg érdekelnek és van már hozzájuk Bluray rip 😄 Usagi drop benne volt eredetileg a listában, de úgy látom félbehagyták. Ha minden jól megy lassan elkezdem behozni a lemaradásomat. 😊

@

LasDen
hosszabb elõzetes....jáááááájjj de váááároom máááááá!!!!!!!!!! 😄DD

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Lelouch
Na igen, de ettõl függetlenül a movie már jobbnak ígérkezik majd.
LasDen
money money money....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Lelouch
Megnéztem a Code Geass: Akito the Exiled elsõ részét, de egyelõre nem sok értelmét látom az egésznek... Pláne így, hogy valószínûleg nem is lesz semmi ráhatása arra, ami az R2-ben történt. Meg annyi is leszûrhetõ, hogy Lelouch-féle karizmatikus karakter nélkül nem nagyon van jövõje a Code Geass univerzumnak.
Count Adyn
Ezek azok a listák amikre már holnap se fogunk emlékezni 😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

PetruZ
Érdekes, hogy a Madoka mindkét listán elõkelõ helyen szerepel. Ennyire megosztó lett volna? 😊
Bírom ezeket listákat. Nem igazán fedik a valóságot.
Zomil
igen azért vicces amikor egy anime mind2 listában szerepel 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

biomage
4 anime szerepel mindkét listában 😄

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

LasDen
10 anime amire senki nem fog évek múlva emlékezni
1. Sword Art Online
2. Puella Magi Madoka Magica
3. Haiyore! Nyaruko-san
4. Kuroko’s Basketball
5. Chuunibyou Demo Koi ga Shitai!
6. Angel Beats!
7. Yuru Yuri
8. K-ON!
9. A Certain Scientific Railgun
10. Hyouka

10 anime amire évek múlva is emlékezni fognak
1. K-ON!
2. Tiger & Bunny
3. Clannad
4. Puella Magi Madoka Magica
5. Hyouka
6. The Melancholy of Haruhi Suzumiya
7. One Piece
8. Space Battleship Yamato
9. A Certain Scientific Railgun
10. Castle in the Sky

érdekesek az átfedések 😄DDD ennyit érnek 😄DD
de nem értem Yamato és Laputa mér vannak a listán...azokra már most is emlékeznek, nem mai darabok...Hyouka meg szerintem ellesz felejtve, nem volt kiemelkedõ semmiben, nem emlékezetes....

Lelouch
Végigolvastam a xxxHolic mangát. Szép egy "befejezése" lett ennek is...<#rolleyes>
PetruZ
Girls und Panzer 4:

"- Hé, az az én boltom!... Ó, sebaj, legalább felújíttathatom.
- Bárcsak az enyémet is lerombolnák!"

<#hehe>
LasDen

LasDen
mostanában nagyon nem vagyok képben a dolgokkal szóval ezekrõl lemaradtam....

Lelouch
Pedig sokan azt várták, hogy megelõzi majd pl. a nagysikerû SHAFT-sorozatokat is... 😊
LasDen
Blu-ray
*1, 29,757 29,757 Strike Witches The Movie Limited Edition
*2, 27,326 27,326 Sword Art Online vol.1 Limited Edition
*3, 18,033 18,033 Kyoukaisenjou no Horizon II vol.2 Limited Edition

SAO 27 az iggen....nem gondoltam hogy ilyen népszerû lesz...

Zomil
Most visszanézve nem tudom... 😄
De a lényeg, h a nagy felismerésre megint rá lehet tolni egy kis drámát :S

Lelouch
Én csodálkoztam? Mikor? 😄
Zomil
És még csodálkoztál, h nem tetszik... 😄

Lelouch
Sword Art Online 17.
Leafa hogy nem jött rá Kirito kilétére? Nem igaz, hogy a kinézet, a hang, és a Kirito név se volt ismerõs számára. 😄 De azt is furcsának tarthatta volna, hogy egy olyan erõs játékos, mint Kirito hogyhogy nem tud szinte semmit a játékról.
Lelouch
Van.<#miaz>
PetruZ
Ixion Saga 4:
Fullmetal Ballchemist...
<#hehe>
LasDen
van olyan?? 😄DD

Lelouch
De jól esett az a néhány Detective Conan rész, amit mostanában az US kiadott, jó félévnyi szünet után.<#smile> Haibara Ai behozatalával végre jól fel lett kavarva az állóvíz is, már ami a fõcselekményt illeti.
Lelouch
Köszi!<#vigyor0>
Lelouch
Szerintem teljesen rendben volt a rész. Amúgy se lehet mindig csak akció. 😊
Na igen, Chrollo nem jófejségbõl adta ki parancsba, hogy ne támadják meg a mentõautót, ami Neon-t viszi... 😊 Ha meghal az, akitõl ellop egy képességet, akkor azt többé nem tudná használni. Killua ükapját meg furcsa hogy kivágták, pedig neki is ott kellett volna lennie Illumi és Kalluto társaságában.
Malakai
Boldog utó születésnapot, Lelouch! 😊
Pedig õk siettek...

Most csak ennyire tellett. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Zomil
HxH 53: Ez most szerintem gyenge rész volt, remélem következöben megint lesz akcio 😊

Lelouch
Köszönöm!<#smile>
LeventeV
Boldog születésnapot Lelouch, így utólag is. 😊

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

IMYke2.0.0.0
Boldog születésnapot, Lelouch! 😊

Lelouch
Köszönöm szépen a köszöntéseket!<#smile>
Zomil
Btoom 04: Nah ez már jo kis rész volt 😊

Psycho pass 03: huhh, ez nagyon jo rész volt.

Little Buster 04: Nocsak, felütötte a fejét a dráma elsö szikrája 😊

Girls und Panzers 03: Áááá, hatalmas rész volt megint 😄D
Mondjuk sztem kicsit tulzás volt, h az elején a nehézpáncélos tankot olyan könnyen kilötték. Meg kiváncsi leszek, h mennyire lesz a mostani harc "realisztikus" lévén, h szemböl kilöni az ellenfelet elvileg nem lenne esélyük.
Viszont a reggel 5orási ébresztö és a tank otthonossá tétele jo volt 😄
Legalább az egyik szereplö megemlitette, h nem kellett volna igy kidisziteni a tankokat 😄

Robotics;Notes 01: Érdekesnek tünik.

RelakS
hmm...

még sok boldog szülinapot, Lelouch

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Máté94
Omedeto Gozaimasuuuuu! ^^
PetruZ
Shinsekai Yori 4: Upsz, na ez most odavert. Elég sok mindent kiegészített a történelemrõl és a pszí erõkrõl, valamint a civilizált vidékeken túli lényekrõl, és úgy tûnik, innentõl kezdve egy darabig túlélési játék jön...
Zomil
Boldog Szülinapot! 😊

biomage
Boldog Születésnapot Lelouch 😄

ki gondolta volna hogy ilyen késõn én leszek az elsõ -.-

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

PetruZ
A From The New World-ben semmi ilyen nincs. Sõt, én aztán sok mindent megnézek és megnéztem eddig is, szerintem csak az õszi szezont nézve kb. a harmadában semmi ilyesmi nincs és a ló túlsó végén lévõ számok is meglepõen aprók. Ha csak végignézek a listán, amiket most nézek és még futnak, vagy nemrég értek véget:
- Nulla, vagy lényegtelen fanservice: Bakuman S3, Chuu-2-Koi, Code Geass - Akito, Girls und Panzer, Hyouka, Jinrui Wa Suitai Shimashita, Kingdom, Psycho-Pass, Shinsekai Yori, Space Brothers, Tanken Driland
- Minimális, nem erre játszik rá: Accel World, Jormungand S2, Joshiraku, Kokoro Connect, Little Busters, Sakurasou, Sukitte Ii Na Yo, SAO, Tonari no Kaibutsu
- Kétségtelenül van és rá is játszik: Binbougami Ga, Hague Yuusha, Kono-Imouto, OniiAi