Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ilyen félig stempunk techel harcolnak. 3 dimension manuver gear-nak nevezik. A lényeg hogy így mindenféle kötelekkel/kampókkal + gázhajtás segítségével fel bírnak lendülni fejmagasságba, hogy úgy támadják a titánokat.

Ugyanis ezeknek a dögöknek csak a nyaka sebezhetõ. Bárhol máshol vágják õket pár mp alatt regenerálódnak. De ha a gerincvelõt támadják a nyak hátsó részén akkor egy vágás is elég.

A nagy hüvely meg azért van mert az tele van tartalék pengékkel. A dögök bõre olyan erõs hogy 2-3 titánonként elhasználódik, kicsorbul vagy eltörik a kard. Ilyenkor markolat kilöki pengét és hüvelybe dugva új penge csatlakozik a a markolathoz.
LasDen
kurva izgalmas 😄D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Zomil
Érdekesnek tünik. Amugy mi log le a gyerekröl? Azok kardok? Vagy a hüvely?

Amugy szép ték 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Egy alternatív középkor-17-18 század szerû korban vagyunk.

Jó pár száz éve a titánok annyira elszaporodtak hogy szó szerint felfalással fenyegették az emberiséget.

Ezek ilyen 4-20 méteres emberszerû lények amik imádják az emberhúst. Csak sokáig le se tojták õket így kissé elszaporodtak. Kb mintha a Claymorek nem írottak volna a Yoma-kat.

Végül az emberiség 50 méter magas falakkal vett körbe egy egész földrészt és ott rendezte be a birodalmát. 3 fal van.

Eltel x év a titánok nem tudtak átjönni a falon ez emberiség többé-kevésbé nem törõdik velük.

Hõsünk Eren a fal tövében éldegél a kis családjával és az az álma, hogy egy nap majd csatlakozik a titánok ellen harcoló csapatokhoz, (akiket mellesleg mindenki hülyének néz hogy miért mennek ki a falon túlra. ) valamint, hogy egyszer majd elpusztítják a titánokat és újra az emberé lesz a föld.

A gondtalan gyerekkora véget és amikor egy eddig sosem látott 50! méter magas titán egy nap áttöri a falat.

Maga a manga nyert pár díjat és eléggé izgalmas. Olvasatja magát de még nincs befejezve. Kíváncsi leszek mit hoznak ki belõle.
Zomil
hurrá... 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

LasDen
Attack on Titan...ez lesz jövõre a következõ hypeolt sorozat 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Zomil
és ez mi?

A sráctól kicsit SAO-s Kirio érzésem lett de a grafika jól néz ki még ha koncept is. Kíváncsi leszek milyen lesz a graf...
LasDen
Lehet hogy folytatom a mangát...nemtom...

Zomil
Ja jo 😄

cataflam02
Az eddigi részekre gondoltam! Elnézést 😄

One more story

Zomil
Hogy végeztél vele, ha még nincs is vége? 😄

cataflam02
Végeztem a második évaddal is.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Amilyen gagyi és felemás volt az elsõ évad, olyan kurva jó eddig a második. Részrõl részre jobb a sorozat. A karakterek végre kezdenek kibontakozni és a csaták is nagyon faszák. Kezdem Akunet is megkedvelni, Unzen pedig felkerült a harmadik legjobb karakter listámra. Remélem lesz harmadik évad. Eddig 8/10

One more story

cataflam02
Pedig spoilerbe leírtam. 😄

One more story

Máté94
Hát akkor nem értem mi a probléma. 😄
cataflam02
Teszek még egy próbát a 2. évaddal.. remélem javulni fog a helyzet. És mindenkinek lesz szerepe és értéke is.. nem csak Medaka fogja egyedül megoldani a helyzeteket.

One more story

cataflam02
Nekem nem ez a problémám vele 😄 Elfen Lied, Deadman Wonderland, One Piece, Hunter x Hunter stb stb.. ezek is elégé eltérnek a valódi világtól.. mégis mind kivételes anime 😄

One more story

Lelouch
Az elsõ évadot nálam is a vége húzta le, viszont az Abnormal nekem bejön eddig.
Zomil
A 2. évadban szinte végig az elsö évad vége fele jelelmzö zuzás van. De érdemes azért belenézni, mert sokat megtudni a világrol, meg hogy mi mért van.

Máté94
Ebben a "világban" ez így természetes. Sokak "hibája", hogy nem tudnak elvonatkoztatni a valódi világtól és ami egy animében megtörténik, de a való világban nem, az már blõd, "hülyeség". 😊

Szerintem adj neki egy esélyt.
cataflam02
Üdv!

Olvasgattam a topicot valami új animet kerestem, így esett a választás a Medaka Box-ra
Végeztem is az elsõ évaddal.

Az elsõ rész megnézése után, azonnal a Sket Dance ugrott be.
Amennyire megtetszett az elsõ rész, úgy csökkent a színvonal részrõl részre. Tudom, hogy egy shounen anime.. ezért is kezdtem el, de a 9. részben a váltás nem nagyon jött át.. egyik részrõl a másikra teljesen megváltozott minden.. hirtelen mindenkinek természetes, hogy a suliba szuper erõs diákok is járnak, akik simán lerombolják a fél iskolát büntetés nélkül.. Az évad végén feltûnõ fõgonosz is elég bénára sikeredet..simán kiírt egy osztályt ? vagy csak félholtra ver.. és mindenki leszarja. Medaka SSJ formája is elég gáz lett.. vártam, hogy majd a társai fognak harcolni a merénylõk ellen.. erre szépen elintézi mindet.. Unzen karakterek nem lett volna rossz, de a végére szerintem elbaszták.. Ja igen.. mielõtt elfelejteném.. a karakterek közül Medaka és Akune a két legirritálóbb az egész sorozatban.. viszont Zenkichi és Shiranui tetszik és jópofák.. utóbbinál kb biztos vagyok, hogy valami nagyon beteg gonosz karakter lesz. Nem tudom, hogy van-e értelme elkezdeni a 2. évadot. Ha ott is ilyen marad a színvonal akkor felesleges.. így most azokat kérdem akik látták már. Jobb lesz a 2. évad ? Vagy inkább kaszáljam ?

6/10 (De csak Zenkichi és Shiranui miatt)

One more story

Remélem nem fog a cenzúra oltárán elvérezni ez a mû. Legalább Claymore szintû durvulás kellm hogy benne legyen.

Csak persze nyárra 100% hogy nem fog befejezõdni a manga, szóval tuti vagy félbevágják, vagy jön az anime only end.

Érdekel, hogy vajon a rajzstílust átveszik e?
LasDen
elkezdtem olvasni még valamikor anno a mangát, de nekem nem jött be...de majd meglássuk...

Lelouch
Zomil
😄DDD
Nekem ott volt a csucspont mikor a hajo nyomott egy hátraszaltot, az mekkora király jelenet volt 😄

LasDen
Horizon on the middle of nowhere II
Röviden 8/10....Az utolsó 2 rész, amit adott te jóó ég 😄 Volt 1-2 vizuális megoldás benne, amit nem túl gyakran látni animékban. A karakterek, a párbeszédek, a harc, a világ, az egész....lenyûgözõ. Amit itt 12-3. részben - fõleg a 12.-ben - lehoztak, arra nincsenek szavak. Ilyen monumentális harcot azt hiszem legutóbb a Gundam 00 filmben láttam. De az meg kaotikusabb volt picit ennél. Sorozatban meg talán a Geassban voltak utoljára ilyenek.
Olyan vizuális látványorgiát adtak a végén, hogy más animéknél ez az egész sorozat büdzséjére ment volna és a korábbi részek gagyik lettek volna. Itt meg folyamatosan tartották ezt a magas szintet, egyetlen kilengés nélkül.
Fantastico...

Képzelem milyen rengeteg munka volt ebben. Nagyot vállalt a Sunrise ezzel a címmel, viszont 100%-ig odateszik magukat és a lehetõ legtöbbet hozzák ki magukból és az anyagból. De ki is fizetõdik ez a kemény munka. A folytatás nem kérdés, csak a mikor, mert erre rendesen fel kell készülni azt hiszem.

😄

Volt valaha jó, mûködõképes, nem szaggatós? 😄
Mennyit könyörögtek egy másik platformért az Indexnek. Még az is 1000x jobb lenne ha átpakolnák egy YB csatornára ...

Lelouch
A Btooom az ötletforrás... 😄
LasDen
kreatív 😄

Zomil
csodás 😄

Lelouch
SAO 22. - no comment

Viszont ez a Suguhás játék...
<#idiota>
LasDen
én szoktam nézni 😄

RelakS
AMV topikot amúgy nem nézitek, vagy csak senkinek sincs kedve hozzászólni? <#idiota>

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

LasDen
ha már One Piece...rájöttem hogy az a sorozat nekem a vésztartalékom...legutóbb akkor néztem, mikor nem volt netem, és már mindent megnéztem a gépen, ami van...aztán megnézegettem ezeket is és jó volt. elnézegettem a részeket, és ugye ezt bármikor bármelyik részt lehet nézni mert nem maradsz le semmirõl....
viszont amint volt netem, nem érdekelt. van 1001 másik, ami jobb és érdekesebbb....szóval megmarad tartaléknak a vészterhes idõkre 😄

Frosty01
tnap megrohanták õket az új sorozatrészek miatt 😄

practitioner of the forbidden arts of death

tigeroo
indavideo csak nekem szarakszik tegnap óta? nemtudok egy one piece részt megnézni normálisan, vagy kapásból "médiahiba", vagy a bufferelés is szaggat.
PetruZ
Chu2koi 9.: Valahogy már látszik, mi lesz az, ami "meggyógyítja" Rikkát (bár ez nem meglepõ 😉 ). 😊

SAO 22.: Hm, szerintem ez most elfogadható drámázás volt, legalább történt is valami, nem csak a toporgás ment. A fájdalomérzet meg magyarázható a fej-egységgel is. Ha beleélik magukat, a valóságban is történnek ilyesmi reakciók. Nem volt itt azért olyan nagy üvöltözés miatta, pusztán csak düh, vagy félelem. Ez utóbbi feltehetõen abból lehet, hogy a resurrect ugyanott történik, akkor meg szívás van, ha nincs senki, aki ki tudna vinni. Viszont nem értem, hogy Kirito miért nem kétkardozik, ha már egyszer abban jobb.
Zomil
Hát azért az ujabb Tigrisek elég faszák voltak sztem, legalábbis elég erösek. De annyira azért nem vagyok tankbuzi 😄

PetruZ
A Tiger jól hangzik, van "híre", meg minden, de amúgy nem túl jó konstrukció volt. Lassú, a nehéz terepet nem bírta, a felfüggesztései eltörtek, stb.. Szerintem a Panther sokkal jobb volt, jobban tetszik. 😊
Zomil
Jah oké 😄

Malakai
Hülye tiniknek úgyse tûnik fel. 😄

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Zomil
Erre senki nem tud válaszolni? 😄

Zomil
Akkor jol gondoltam, h az egy Tigris 😊
Jo lenne, ha az egyik tankjukat lecserélnék egy tigrisre, mert az a kedvencem 😄

PetruZ
Egy Renault B1-est találtak, ami mûködõ volt és a hajó mélyén (meg a "ruhaszárító") talán egy Tiger darabjai voltak, mert a 8. részben, amikor felszerelték a hosszabb csövet, egyikük mondja, hogy úgy néz ki, mint egy F2 (az meg csak IV-bõl volt). Ezzel utalhattak arra is, hogy az F2-est a szovjet T34-esek és KV-k ellen fejlesztették ki és nahát, a 8. részben pont a szovjet csapattal kell harcolniuk!... 😊 (Bár most, úgy tûnik, megszívták, de biztos kivágják magukat valahogy a csapdából.)
Malakai
Dupla!Helyes, most mondhatom, hogy ezt sejtettem én is. 😊 De örülök neki, hogy nem abszolút fasság, hanem tényleg taktikázott.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Lelouch
Ez engem is nagyon érdekelt, így megnéztem a mangában.
Malakai
Ja az a számláló is vicc volt, elvághatták volna korábban is.
Ezek olyan tipik rendezõi melléfogások, nem tudja mivel fokozzon.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

tigeroo
hát az semmi, de méghogy a kiskrapek is?! aztán ottvolt még a csaj is, mutatta hogy a timer BIM lemegy 1-ig, és végig a hasán volt. aztán fú, eldobta -.- na szép... szerintem nagyon elcsépelt, oké kell vmi váratlan fordulat és beleraknak ilyesmiket, de ez a sok efféle húzás már nagyon öncélú... kb. akinek nem mutatják a tetemét, az mind túléli vmi csoda folytán
Malakai
Btooom! 9
Azért nagyon ajánlom nekik, hogy a köv részben magyarázzák meg, hogy hogyan is élte túl Ryouta a robbanást, mert a "bütûmben nem veszíthetek" nem kielégítõ válasz. 😄

(\__/) ( X.x) ( } . { )

LasDen
ez a BetömBötöööm jóóó, csak ne lenne ilyen fos címe 😄