Anime, manga és LN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ugyanis ezeknek a dögöknek csak a nyaka sebezhetõ. Bárhol máshol vágják õket pár mp alatt regenerálódnak. De ha a gerincvelõt támadják a nyak hátsó részén akkor egy vágás is elég.
A nagy hüvely meg azért van mert az tele van tartalék pengékkel. A dögök bõre olyan erõs hogy 2-3 titánonként elhasználódik, kicsorbul vagy eltörik a kard. Ilyenkor markolat kilöki pengét és hüvelybe dugva új penge csatlakozik a a markolathoz.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Amugy szép ték 😊
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Jó pár száz éve a titánok annyira elszaporodtak hogy szó szerint felfalással fenyegették az emberiséget.
Ezek ilyen 4-20 méteres emberszerû lények amik imádják az emberhúst. Csak sokáig le se tojták õket így kissé elszaporodtak. Kb mintha a Claymorek nem írottak volna a Yoma-kat.
Végül az emberiség 50 méter magas falakkal vett körbe egy egész földrészt és ott rendezte be a birodalmát. 3 fal van.
Eltel x év a titánok nem tudtak átjönni a falon ez emberiség többé-kevésbé nem törõdik velük.
Hõsünk Eren a fal tövében éldegél a kis családjával és az az álma, hogy egy nap majd csatlakozik a titánok ellen harcoló csapatokhoz, (akiket mellesleg mindenki hülyének néz hogy miért mennek ki a falon túlra. ) valamint, hogy egyszer majd elpusztítják a titánokat és újra az emberé lesz a föld.
A gondtalan gyerekkora véget és amikor egy eddig sosem látott 50! méter magas titán egy nap áttöri a falat.
Maga a manga nyert pár díjat és eléggé izgalmas. Olvasatja magát de még nincs befejezve. Kíváncsi leszek mit hoznak ki belõle.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
One more story
One more story
One more story
Szerintem adj neki egy esélyt.
Olvasgattam a topicot valami új animet kerestem, így esett a választás a Medaka Box-ra
Végeztem is az elsõ évaddal.
Amennyire megtetszett az elsõ rész, úgy csökkent a színvonal részrõl részre. Tudom, hogy egy shounen anime.. ezért is kezdtem el, de a 9. részben a váltás nem nagyon jött át.. egyik részrõl a másikra teljesen megváltozott minden.. hirtelen mindenkinek természetes, hogy a suliba szuper erõs diákok is járnak, akik simán lerombolják a fél iskolát büntetés nélkül.. Az évad végén feltûnõ fõgonosz is elég bénára sikeredet..simán kiírt egy osztályt ? vagy csak félholtra ver.. és mindenki leszarja. Medaka SSJ formája is elég gáz lett.. vártam, hogy majd a társai fognak harcolni a merénylõk ellen.. erre szépen elintézi mindet.. Unzen karakterek nem lett volna rossz, de a végére szerintem elbaszták.. Ja igen.. mielõtt elfelejteném.. a karakterek közül Medaka és Akune a két legirritálóbb az egész sorozatban.. viszont Zenkichi és Shiranui tetszik és jópofák.. utóbbinál kb biztos vagyok, hogy valami nagyon beteg gonosz karakter lesz. Nem tudom, hogy van-e értelme elkezdeni a 2. évadot. Ha ott is ilyen marad a színvonal akkor felesleges.. így most azokat kérdem akik látták már. Jobb lesz a 2. évad ? Vagy inkább kaszáljam ?
6/10 (De csak Zenkichi és Shiranui miatt)
One more story
Csak persze nyárra 100% hogy nem fog befejezõdni a manga, szóval tuti vagy félbevágják, vagy jön az anime only end.
Érdekel, hogy vajon a rajzstílust átveszik e?
Röviden 8/10....Az utolsó 2 rész, amit adott te jóó ég 😄 Volt 1-2 vizuális megoldás benne, amit nem túl gyakran látni animékban. A karakterek, a párbeszédek, a harc, a világ, az egész....lenyûgözõ. Amit itt 12-3. részben - fõleg a 12.-ben - lehoztak, arra nincsenek szavak. Ilyen monumentális harcot azt hiszem legutóbb a Gundam 00 filmben láttam. De az meg kaotikusabb volt picit ennél. Sorozatban meg talán a Geassban voltak utoljára ilyenek.
Olyan vizuális látványorgiát adtak a végén, hogy más animéknél ez az egész sorozat büdzséjére ment volna és a korábbi részek gagyik lettek volna. Itt meg folyamatosan tartották ezt a magas szintet, egyetlen kilengés nélkül.
Fantastico...
Képzelem milyen rengeteg munka volt ebben. Nagyot vállalt a Sunrise ezzel a címmel, viszont 100%-ig odateszik magukat és a lehetõ legtöbbet hozzák ki magukból és az anyagból. De ki is fizetõdik ez a kemény munka. A folytatás nem kérdés, csak a mikor, mert erre rendesen fel kell készülni azt hiszem.
😄
Mennyit könyörögtek egy másik platformért az Indexnek. Még az is 1000x jobb lenne ha átpakolnák egy YB csatornára ...
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
viszont amint volt netem, nem érdekelt. van 1001 másik, ami jobb és érdekesebbb....szóval megmarad tartaléknak a vészterhes idõkre 😄
SAO 22.: Hm, szerintem ez most elfogadható drámázás volt, legalább történt is valami, nem csak a toporgás ment. A fájdalomérzet meg magyarázható a fej-egységgel is. Ha beleélik magukat, a valóságban is történnek ilyesmi reakciók. Nem volt itt azért olyan nagy üvöltözés miatta, pusztán csak düh, vagy félelem. Ez utóbbi feltehetõen abból lehet, hogy a resurrect ugyanott történik, akkor meg szívás van, ha nincs senki, aki ki tudna vinni. Viszont nem értem, hogy Kirito miért nem kétkardozik, ha már egyszer abban jobb.
Jo lenne, ha az egyik tankjukat lecserélnék egy tigrisre, mert az a kedvencem 😄
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Ezek olyan tipik rendezõi melléfogások, nem tudja mivel fokozzon.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
(\__/) ( X.x) ( } . { )