Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RelakS
Valahogy õ jutott eszembe
Mintha az egyik fõszereplõvel eléggé ... "összemelegedett" volna <#idiota>

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Zomil
De ö is beletartozik a hárembe... 😄DD

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

RelakS
hmm...

[NST]Cifu
Ez az egy dolog az, ami még bennem tartja a lelket az Arise-al kapcsolatban. A 'reboot', vagy legalábbis prequel nem rossz ötlet, és ha megtartja a GitS jellemzõ összeesküvõs/politikai/mocskolódós történetét, akkor még jó is lehet... de akkor sem értem ezt a grafikai/zenei összeomlást. 😞

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Zomil
Hát ha a történet jo lesz akkor az legalább valamennyire kárpotolja ezeket a hiányokat 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

[NST]Cifu
Animáció, karakterdesing, zene, gadget-o-matic. Eddig ezek terén tûnik nekem gyengének a sorozat. Szomorú, mert amúgy nagy kedvencem a GitS, úgy lassan 20 éve vettem még meg a Trollbarlangban az angol nyelvû mangát. A filmeket elfogadtam, a SAC-ot pedig etalonként tekintem. De ez... <#rinya>

Zomil
Akkor nem csak nekem tünt elég gyengének az animácio :S

[NST]Cifu
Hátttt.... A történet még jó lenne, de ez az animáció/desing... Szegény Motoko hogy néz már ki?!? Ehhez képest a SAC hiába sok-sok éves, de ezerszer jobban néz ki (a fõcím zenéje terén lévõ minõségi bukást már fel sem emlegetem...).

most miért? 😄😄

ha valaki elõször nézi mondjuk a stay nightot, akkor izgulhat hogy ki saber, mert szerintem elég kevés ember tippelt volna arra hogy kicsoda, zeroban meg az elején mondják az igazi nevét 😄

Engem nagyon zavart ugyan azoknál a karaktereknél az animáció romlás is, kb 5 év van közöttük és nagyon meglátszik :S

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

LasDen
bána szar, de 10-bõl 9 fogorvos ezt ajánlja...😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Lelouch
Nagyobb a füstje, mint a lángja.
LasDen
ez a logika egy fasság...😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Én a zerot néztem meg elöször, de megbántam

10 évvel korábban játszódik mint a stay night de,

sokkal újabb, vagyis ha elõször ezt nézed akkor zavarhat hogy a stay night sokkal rondább

a zero sokkal jobb is szerintem

illetve a szolgák kiléte az alapból titok, és elég sok szerepel mind a 2 szériában.

pl. a fõszereplõ kiléte kiderül a zero elsõ részében, mig a stay nightban csak a közepe felé

szoval szerintem elsözör a stay nightot nézd 😄

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

Bachstein
Attack on Titan-t nézi valaki, kinek hogy tetszik? 😊
Köszi, akkor meg is nézem a Zero-t, a trailer meg képek alapján nagyon igényes cuccnak tûnik.

LasDen
a Fate Night elõzménye, így igazából nyugodtan meglehet nézni elõtte. a kettõt fõként karakterek és a közös világ köti össze. amúgy teljesen különállóak, nincs közvetlen viszony...

Srácok, a Fate Zero-t önmagában is meg lehet nézni vagy érdemes elõtte megnézni a Fate Stay Night-ot? Stand alone cucc vagy nem?

Máté94
Kakumeiki Valvrave 10:<#vigyor2><#vigyor5>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Lelouch
Dettó.
LasDen
én többet vártam tõle...nagy csalódás, mind a sorozatban és a sunriseban...

Lelouch
Nevetséges(en szar) sorozat. 😄 Ezt az évadot azért már végignézem.
LasDen
én azt már nem bírtam nézni....ott kukáztam a sorozatot 😄

Zomil
8 percnyi GitS: Arise, jo lesz ez 😊
(feliratot be lehet kapcsolni, van angol)

Zomil
Hát ez csodálatos lesz.... 😄
(nem is tudtam, hogy lesznek benne szolgák)

accel world:

Egész jó anime volt, illetve nekem sokkal jobban tetszett mint mondjuk a .hack vagy a sword art online.

Lelouch
Viszonylag értelmes karakternek tûnt eddig, erre ezt hozzák ki belõle...<#zavart2>
Lelouch
6. rész: Saki...<#vomit><#falbav>
Lelouch
Atya ég, ez a Valvrave iszonyatosan durva... 😄 Ez az ötödik rész...<#banplz>
Lelouch
Én se azt mondom, hogy sz@r, de nem is olyan hûdejó... Nálam most az "egynek elmegy" kategóriába esik...
Lelouch
Megint? 😄 Pedig az elõzõ is elég sokáig volt már szerintem... 😄
Momo a TLR-ból.
LasDen
engem még mindig szórakoztat. nincs vele baj...

Zomil
Megint más logo? 😄
Ki van rajta?

Lelouch
Hataraku Maou-sama! 9.: Az ötödik rész óta már nem az igazi...
IMYke2.0.0.0
Én helybõl nem jegyeztetem meg a böngészõvel a belépési adataimat.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Zomil
Engem 2honapja naponta kiléptet...

Malakai
IP változáskor újra be kell lépni valószínüleg.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

roolandsan
Nálam már hónapok óta szarakodik <#shakehead>

V has come to!

LasDen
nem tudjátok mi van MAL-lal? Úgy 2 naponta folyton be kell lépnem. sorry we cant you stay logged in....

LasDen
de ha ott van Wilson, akkor nem is lakatlan. Chuck Noland is ott bújkál valahol 😄

IMYke2.0.0.0
"Cast Away" (Számkivetett) - <2000>
Tom Hanks. Youtube

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Máté94
Ismerõs az arc a labdán, de honnan is van? 😄
WhiteStar
Wilsoooon!

practitioner of the forbidden arts of death Instant no-button: http://www.nooooooooooooooo.com/

IMYke2.0.0.0
😊)))

Rafinált képi utalás, meg kell hagyni 😊

Zomil
LOL 😄

Malakai
Devil Survivor 2 – Elég nehéz komolyan venni Hibikit ezzel a nyúlfül kapucnival. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Malakai
Habár az ausztrálokról akár el lehetne képzelni, hogy vannak olyan hülyék, de nem, egy millió négyzetkilóméteres kiszáradt beltengeri mederrõl kapta a nevét, ami és ez már csak saját tipp az arra õslakos népekrõl lett elnevezve, mert azok egyik nyelvjárásának is ugyanez a neve. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

PetruZ
Gargantia 10.: Na most, Chambers szerintem még mindig gyanús, fõleg azzal, amit elõadott (meg amit a 9. részben csinált). Aztán az az izé, ami a végén megjelent... Hát, nem sok jóra számítok az utolsó három részre. 😊
Zomil
😄

RelakS

Lelouch
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Azt olvastam, hogy pont aznap ölték meg Araragit, mikor az egyetemi felvételi vizsgát kellett volna letennie... Szóval még nem.

A Kizu meg kiszivárgott infók alapján idén már mindenképp jön.