72816
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
EnxTheOne #62520 fairy tail manga:
100% fan service :D -
Galilei Donna
Lecsúszott család a több száz évvel ezelőtt élt őssel példálózik. Elég szánalmas :D De közbe meg mindig van egy mérnök zseni a családban, de csak neki lett neve...bullshit :D
#62518 szándékos... -
Flamenco, mint a tánc, de én már a cím+kép alapján félreraktam, hogy ezt inkább kösz nem. :) -
ez a Samurai Flamingo nagyon fárasztó...kösz, de kösz nem... -
Prof William #62516 Basszus kell nekem ilyeneket munkaidőben olvasni. Nézik is hogy min röhögök. :) -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nem rape, ha azt kiáltod előtte, hogy "MEGLEPETÉS!". Akkor csak meglepetés-sex. -
Seitokai Yakuindomo is kap egy 2. évadot.
Ideje volt már a sok OVA után :D -
Prof William #62513 Csak annak indul, de ahogy egy örökbecsű műben is mondják...
- Látom hogy szeretsz...
- Szeretlek? De hát megerőszakoltál!
- Jó de csak az első 4 alkalommal! Utána már te is akartad valld be! -
Szilveszterkor jön egy SAO extra epizód, februárban pedig egy Natsume Yuujinchou OVA rész.
-
EnxTheOne #62511 annak indult, csak hamar bele egyezett a másik fél :D -
Inquisitor #62510 Eléggé agyzsibbasztó darab. Túl öreg vagyok hozzá, hogy történet nélküli izékre vesztegessem az időt. -
Én azt hiszem nem kínzom tovább magam a Kill la Killel. :/ -
pont ezt akartam írni :D -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nem rape, ha a másik fél is akarja. :D -
EnxTheOne #62506 valvraben pedig
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!van rape :D -
ravet én is dobtam pár rész után. -
Inquisitor #62504 Én vagyok az egyetlen aki a Vavrave-et meguntam első pár rész után?
Gargantia is csak az úszó városok élete miatt, meg Leto és Amy miatt maradt nézésben. Mondjuk az a hastáncos rész nem volt piskóta benne. -
EnxTheOne #62503 uj gundam? na az ellenörizni kell :D
IS: power armort is szeretem :D -
múlt héten indult a Gundam meg az IS - bár az annyira mecha, mint egy tál szőlő...:D -
EnxTheOne #62501 valvrave-en kivül lesz még valami mechás? -
elmegy -
EnxTheOne #62499 eyeshield 21 az jó? -
kb annyira mint nézni ahogy nő a fű a száradó festék mellett :D -
Nem tudom, szerintem a Leto x Amy szál is érdekes. :D
-
EnxTheOne #62496 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!az a történet szál miszerint a polipok is emberek egész érdekes, csak amikor kiderült akkor jött a főszereplő parancsnoka -
Jön a Gargantia folytatása...csak tudnám minek :D -
szerintem meg jó volt :D kiemelte a sorozat jó részét :DD -
Egyesek szerint az volt... :D AA-n is kifakadtak néhányan... :D -
annyira nem volt túlzó...:D -
EnxTheOne #62491 egész jo ez a kuroko no basuke, bár nem a kedvenc labda játékom :D (kidobó és röplabda ftw, de néha néha az nfl is tetszik) :D -
Januárban folytatódik a következő 11 résszel. :)
-
Animéknél nincsenek pilotok. :) -
EnxTheOne #62488 kuroko no basuke pilot
érdekes, elöhözta a régi szörnyü emlékeket amikor néha nekiment a kosárlabda az ujjbegyeimnek :( -
EnxTheOne #62487 kill la kill pilot:
hát nem is tudom higy mit irjak, elég beteg :D -
Fairy Tail 355:
https://twitter.com/hiro_mashima/status/387916307628560384
来週号はやっちまった回です。今までで一番やっちまった回です。楽しんでくれる読者も引く読者も、みんな愛してるぜ。…と、さきに予防線をはっておく。
"Next week’s chapter is ‘oops I overdid it’ chapter. It’s the most ‘overdone’ chapter ever. Readers who will enjoy it or hate it, I love you all guys… It’s kind of my preemptive apology." -
EnxTheOne #62485 gin no saji end:
rövid 11 részes sorozat, de nagyon jó! 10/10 -
EnxTheOne #62484 vandread
elég uncsi volt, meg nagyon béna volt a cgi mecha harc, maradhattak volna a simánál. -
Ez talán még érdekelhet is. Meglátjuk. -
Prof William #62482 Ezek a címek egyre hosszabbak... Még pár év és már meg sem kell nézni az animét mert a címből minden kiderül. :) -
Ne büntess! :(