72793
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
#7995 Próbáld meg az a.scarywater.net en lévő releasek batch torrentjeit szedni. Azok seedelve is vannak egyrészt másrészt meg a régebbi részek is megvannak.
(MOndjuk érdemes utananezni, hogy melyik csapat mit jelentetett meg) -
#7994 Igazából ma hajnali 5-kor neztm a shinsen oldalat és még nemvolt kint^^
De akkor elkezdem majd szedni:)
Karint nem ismerem. Milyennek tűnik? -
#7993 Miről beszélsz? :D
Én a Karint hiányolom minden héten, folyton késik. Bár most az Otome és a Blood is kicsit későn jött. -
#7992 nah..szoval.. ezek jonnek:
Bleach 1-62
Suzuka 1-24
serial e. lain 1-13
he is my master 1-12
yumeria 1-12
mondjuk ezek tobbsege valami ecchi romance stuff.. de jobb mint a semmi.. orulok hogy legalabb valamit le tudok szedni...
az a baj hogy sok mindent tudnek szedni .. csak ahonnan szedhetnem a dolgokat ott mar minden fileval ott tartanak amit eppen kiadtak. es a regiek nincsenek fent:(
most talaltam egy fasza "hub"ot ahol mindig 1 animet tesznek fel egybe oszt kesz.. nem mindenfelebol a jelenlegit.. -
#7991 OH YESSSS ... vegre le tudom tolteni a bleach reszeket.. 1-62....
nomeg van valami suzuka.. meg egy ket anime -
#7990 AMV HELL 3
1 oranyi AMV.. szvsz eleg jo..
50:34 nel nagyon duuurva!!!!:D
megvalami: chobits jo sorozat? -
#7989 Blood 14 meg még mindig sehol....
btw: Cowboy Bebopban mega 3 öreg volt a legjobb akik minden részben kártyáztak vedeltek és azt mondogatták: " And we were digging like there were no tomorrow":D Ezen akkorat röhögtem mindig:) -
Szvsz a legjobb mellégszereplő :D -
#7987 hm. tényleg, próba cseresznye. köcc a tippet :) -
#7986 emule-on probaltad? archivra keress és GUNNM artbook -
#7985 valaki nem tud esetleg 1 olyan oldalt ahonnan battle angel alita artbookot lehetne letölteni?
sajna én semmit sem találtam... :S -
#7984 Pont a RahXephon-t és a Speed Grapher-t nézem párhuzamosan! -
#7983 Nem fox csalódni! :D -
Gábor #7982 Gondolkozni szeretnél? RahXephon. -
#7981 Csak jó lehet, a grafika nagyon hasonlít a Trigunra és a CB-re :) -
#7980 Ezt én is tudom. Ahhoz képest nagyon sokat hoztak ki belőle:) -
#7979 Talán azért sikerült kicsit felemásra, mert egy akció-játék alapján készült. Legalábbis az aoi-n olvasható review szerint. -
#7978 Gungrave nagyon ütős csak sok olyan dolog van benne ami nélkül sokkal de sokkal jobb lehetett volna... Viszont a közepéről és legvégéről csak szuperlatívuszokban lehet beszélni... -
#7977 Most nézd még meg a GunGrave-et, ugyanaz a szerzője, mint a Trigun-nak: Yasuhiro NIGHTOW!
Az aztán az igazi dráma, bár a Trigun is nagy kedvencem! -
#7976 Még sajna nem láttam végig, most nézem az A+-on.
Szerintem is a karakterek megismerése miatt jó, hogy olyan "semmilyen" az első 10 rész. Így volt ez a Kiddy Grade-nél is, aztán huhúúú... :D -
#7975 Szerintem meg pont így jó ahogy van. ÉS az első 12 és második 12 részről beszélünk. Szerintem a 2. 12 rész nagyon jól rávilágít hogy vash miért is olyan az első 12 részben amilyen... -
#7974 Úgy értem, a Cowboy Bebop után a legjobb C:
És nem feltétlen a Cowboy Bebop a legjobb, de abban a "beforgatós" műfajban igencsak az élen van mindkét sorozat. Csak az zavar, hogy a Trigun első 10 része túl komolytalan. Aki hozzászokott, az a 12. résznél megőrül `-´ -
#7973 Elhamarkodott kijelentés sztem hóthalálos poén az egész! : D -
#7972 nem láttál még akkor elég animet^^
NEm viztatom az egyik best de azért messze sokkal gondolkodtatóbb animek is vannak mint a Trigun:)
PLáne mikor Vash azzal az idióta ábrázattal elkezd ugrálni " Peace and Love" na akkor sikítva röhögtem.... -
#7971 A Trigun-hoz mit szóltok? Szerintem a legelgondolkodtatóbb anime a Cowboy Bebop után. -
#7970 ja, ezzel teljesen egyet tudok érteni. :)
viszont kicsit elkeseredtem, mert látszik a bleachen is, h filler epizódok, így nem költenek rájuk annyit... :S
ichigo feje néha nagyon nem hasonlít saját magára. tatsuki szeme is nagyon csillogó lett az eddigiekhez képest. inoue feje pedig csak az új rész alatt 5féle képpen nézett ki...
de ez még mindig a jobbik eset, mert a történet legalább itt jó lesz. :) -
#7969 jam, közben rájöttem én is, szal már javítottam a dolgot :)
de azért köcc, h szóltál ;) -
#7968 hát nemtom .. a kezdeti részekhez képest ... ahol volt történet és eksön ... és picit komolyabb szálon mentek a dolgok addig tetszettek ... kb Sasuke eltünéséig ... azóta az élet curry-jétől kezdve ramengyártásig van minden ...
... viszont a Bleach tényleg jó ... és eddig csak egy vagy két olyan részt áttam ami nem tetszett ... hirtelen nem ugrik be a "szelleműző" csóka neve ... nah azokat a bugyuta részeket nem bírtam , amúgy tetszik -
#7967 Hmmm megnéztem Bleach 64-et.. ugye én emlékszem jól, hogy ez nem volt benne a mangában??? -
#7966 Tryst elszámoztad a Dattebayo részt:) 64 jött ki most:) Az hogy az előző special volt nem jelenti azt hogy duplarész. -
#7965 uh, az utolsó naruto rész tényleg pocsék volt. talán az eddigi legrosszabb. :)
de bennem van a leszarom tabletta, így nem érdekel :D
és, tök pozitív, h a köv. rész viszont ígéretesnek tűnik. ^^ -
#7964 jam. wing nagyon pocsék lett.
így most egy ideig nincs humorom gundamhoz.
legalábbois 1-2 hónap gundam szünet biztosan lesz.
(addig is legalább megnézem a blue gendert, eureka sevent, trinity bloodot, meg a speed graphert :)) -
#7963 már csak pár hónap kell kibírnunk
ne add fel a reményt! xD -
#7962 Wing-ről szóltam, hogy vigyázz a lelkesedéssel mert nagyon leül a közepe:)
memories abszolút alapmű:D
Battle Angel Alita vaagy GUNNM: Szerintem meg pont a GitS lett ehhez képest kicsit koppincs szagú:D A BAA már elég régi manga (Akira idejéből származik a kezdet)
Blue Gender: Érdekes kifejezetten tetszett de a vége rohadtul zavaros. Azért nézd meg egynek nem rossz. -
#7961 hova süllyedt a naruto ... :( -
#7960 jam. szakdogávl 1 hónap múlva végzek, de csak májusban kell majd leadni, szal van időm most :D
(gundam univerzumokat csak infoként írtam le, nem láttam mindet ofkorsz. eddig csak a seed, destiny meg a wing volt meg.)
már csak fordítanom kéne xD
blue gender meg nagyon király eddig. 3 részt láttam, de eddig abszolút kötelező darabnak tűnik. ^_^ -
#7959 Húúú! Jól bele húztál! : ) -
#7958 nyomatják már. vagy nyomatták. nemtom. azt mondták akik nézték, h nagyon jó. szal sok reményt fűzök hozzá. :)
viszont a magyar szinkron miatt még véletlenül sem nézné meg a+on. már csak elvből sem. animét csakis japánul. :) -
#7957 A+ -on nyomják, vagy nyomatni fogják a BG-t -
#7956 GUNDAM Wing
Iszonyú nagy csalódás volt. Amilyen jól kezdődött, olyan szarul folytatódott. A vége még elég jó lett, de maga a fő történet gagyi volt és idióta. Plusz volt a sorozatban 4 olyan szereplő, akit nagyon nehezen, ill. sehogy sem viseltem el.
Milliardo, Dhoroty, Treize és Lady Une.
Ömlengve beszélő, érzelmektől túcsordult, eltorzult és túltontúl szentimántális karakterek.
Az egész sorozatban Quatre, Trowa és Dou volt a legnormálisabb. Mindenki más idióta volt. (Még Relena is, mert túl gyerekes volt az elképzeléseivel)
Szal aki jót akar, az inkább kezdjen a Gundam X-el, majd folytassa a Turn A GUNDAM-mel. (univerzumon belül, időrendi sorrend miatt)
Nálam a sorozat nagyon gyenge 10/4-es értékelést kapott.
GUNDAM UNIVERZUM:
Akkor sorolom az idorendet (Az UC az a Universal Century saga, ami 1979-tol 1994-ig az osszefuggo idorend volt):
Mobile Suit Gundam '79 (Universal Century 78-79)
Mobile Suit Gundam 0080 War in the pocket (UC 79-80 karacsonya es szilvesztere)
Mobile Suit Gundam: The 8th MS Team (79-80)
Mobile Suit Gundam: The 08th MS Team, Miller's Report (79-80)
Mobile Suit Gundam 0083 Stardust Memory (UC 83)
Mobile Suit Zeta Gundam (UC 85)
Mobile Suit Dubble Zeta Gundam (UC 88 )
Mobile Suit Gundam: Char's Counterattack (UC 93)
Mobile Suit Gundam F91 (UC 123)
Mobile Suit Victory Gundam (UC 153)
Ezutan az alternativ univerzumok kovetkeznek.
Mobile Fighter G Gundam (Future Century Era)
Mobile Suit Gundam Wing (After Colony Era 195)
Mobile Suit Gundam Wing: Endless Waltz (AC 195)
Mobile New Century Gundam X (Alternativ befejezese es kovetkezmenye a Wingnek, After War Era 15)
? Gundam: Called Turn A Gundam (Correct Century Era 2345-2347)
A Correct Century Era illeszkedik a Universal Century Era-ra: UC 228 = CC 1
Ez alapjan a ? UC 2573 - UC 2575 -ig tart.
Memories
Gyönyörű, érdekes, morbid, szürreális, újszerű és fatnasztikus. Ezekkel a szavakkal tudnám alegjobban leírni. Az első rész teljesen komoly sci-fi, kicsit Statinslaw £em utóérzés (Solaris), de azért nagyon ott volt.
A második rész full poén (az én szemszögemből) a sok elkézelhetetlen és morbid helyzettel. :)
A harmadik rész pedig egy szürreális világot mutatnak be, ahol egy olyan roszágban élnek főhőseink, ahol az ágyúk a minden. És folyton háborúban állnak valakivel. De, h kivel, azt sose tudni meg.
A leginkább a 2. világhávorús nácikra emlékezet az egész közösség. Ez a történet inkább tanulságos és érdekes volt.
Az anime nálam 10/10. :)
Battle Angel Alita és GUNNM Last Order - manga
Nagyon jó kis manga. Izgalmas, fordulatos, szép megrajzolású, burtális és vicces. A történet kiemelkedő, a helyszínekkel együtt.
Nagyon sok hi-tech problémát boncolgat a manga, így leginkább gits vetélytárs egy poszt-apokalitikus világgal (nálam ez szimpatikusabb).
Igaz engem nem ragadott annyira magával. Nem tudom, de valami nekem hiányzott, ami miatt nem tudtam magam igazán beleélni a cselekménybe. Nem tudtam sok dolgon megdöbbenni, nem tudtam a szomorú részeken elgondokodni, h úr isten milyen szar egy dolog ez. Vagy vmi ilyesmi.
De enélkül a kis plusz nélkül is nagyon élveztem a mangát. 2 nap alatt kivégeztem az alapot majd a folytatást is. (Nem azért mert nem tudtam letenni, hanem azért mert nem volt jobb dolgom...)
Szal sci-fi rajongóknak nagyon kötelező darab, akik meg ismerkednek a témával, azoknak is jó választás lehet. :)
A manga nálam 10/9-es.
Következő áldozat Blue Gender lesz, nagyon ígéretesnek tűnik.