72793
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Cat #10035 A Siavasze Pancu csak tizennyolc éven felüliek számára érhető el, s januári számához a lelkes olvasók egy bugyit is kaptak.
http://tabu.origo.hu/20060403manga.html -
#10034 nekem tsutomu nihei áll mindenek felett. :)
neki tetszik a rajzolási sítlusa a legjobban. beteg, elborult, sötét és torz. igazi gyöngyszem, és ráadásul kimondottan egyedi rajzstílussal rendelkezik. nem lehet összetéveszteni a rajzait senki máséval.
kép
no és akkor ott van a másik kedvenc, Videogirl Ai, az I''s, DNA2 és a Zetman megalkotója. az ő rajzai is teljesen egyediek a stíluson belül. Masakazu Katsura szerintem egy igazi ikon a mangakészítők között, ugyanis ezer arca van a mangákon belül, fantasztikus humora van, és a zetmannal bebizonyította, nem csak romantikus vígjátékokhoz ért. :)
videogirl ai
I''s
zetman 1 | zetman 2
ezeket bárkinek csak ajánlani tudom. tsutomu niheitől csak a blame-et, mert még csak az futott le, masakazu katsurától pedig bármelyik művét. (u.i. a zetman még fut) -
Prof William #10033 Tudom, csak nem volt képem ezzel az 1 képpel demonstrálmni hogy EVa mánia van a mangákban.
Ha akarjátok legküzelebb a Rei-kép jön.
Fordítás ennek nem voilt de egy csapat a
http://geocities.com/rtmanga/
Már készíti.- Eddig csak az első legrégebbi kötetet a Virgin Night-ot fordítják de az nagyon jó.
Nincs mit szépíteni rajta... Ez egy Hentai, de a lehető legnormálisabb fajtából. Itt nincs csápos-megerőszakoló démon, vagy perverz öreg milliomos...
A szerelemről két ember egymásratálásáról szólnak ezek a történetek. Ultra-Light. :)
Nem vagyok Hentai fan de ezek a sztorik nagyon bejönnek.
Akik pedig a rajzoló normálisabb műveit keresik azokak ajánlom a Princess mimia-t és a Ai-Rent.
Jó olvasást!
Ja és Tanaka Yutaka the best! -
_Vegeta_ #10032 Nekem a kedvenc hentáj irom Isutoshi, eszement egy fazon. :) -
_Vegeta_ #10031 Nemertelek. Fillerutalatrol beszeltem. -.-" -
#10030 Az első már volt régebben, akkor is te raktad be. Meg a steam képgalériájába is volt már, oda is te raktad :D mi vagy te aranyhal??? ^^
egyébként angolul nincs meg?? -
Prof William #10029 Ha az ember mangát olvas érhetik meglepetések...
Tanaka Yutaka népszerű manga és hentai rajzoló állítólag nagy EVA-fan és ezt rengeteg művében ki is mutatja.
Ezt már ismeritek...
De ez még jobb. A merón veszekedőpárunk fellöki szegény Gendo-t. Hiába kemény egy vezető élete.
Gendo felünik még árúsként + szexshopp eadóként is villant egy fejezetben.
Rei is néha elmegy a háttérben, sőt van amikor be is villant a kamerába... :)
Az EVA-s pólókról és a távoli képeken feltünő EVA 1-2-3-ról már nem is beszélve... -
#10028 Bleach Manga Chapter 235 -
#10027 Így hirtele hány animeről is beszéltünk?? talán 6-7 ről nem pedig egyről.. hány embert írt a fórumba?? 8-9 nem pedig 2-en spammelték a topicot a Narutórol való beszélgetéssel amikor jeleneteket idéztek fel magukban.... -
_Vegeta_ #10026 Vicces igy olvasni ezeket a hozzaszolasokat. :) -
#10025 elvileg még 10 filler lesz de hogy a bounto után lesz e még azt nem tom -
FFX #10024 hát még most is elég kilátástalan a helyzet :( -
#10023 56os résznél már? XD
gec, és most tart a sorozat a 88as résznél.
a sorozat lassan fele eddig filler. :(
bár már az anime 20-30as részeinél lehetett tudni, ha ilyen tempóban halad az anime, a manga nem tud majd lépést tartani vele.
badar kérdés következik. bounto sagának már vége van? mert ha nincs akkor lehet reménykedni, ha annak vége, akkor jön a nomrál saga. bár ebben sem hiszek, mivel a manga is a 2. saga kellős közepén van. az anime 4 hónap alatt ezt is behozá, és akkor a 2. saga még a mangában sem fejeződne be... -_-'
kiváncsi leszek, h meddig tart ki ez a filler-saga korszak. mert még 1 nagyon hosszú filler sorozatot nem bír ki a sorozat. nagyon sok rajongót fog veszíteni a manga. -
#10022 Én is szeretem / szerettem a Bleachet de kb 56-os résztől óriási mélyrepülés a sorozat... A manga ezerszer jobb... -
#10021 a bleach-el is csak az a baj mint a többi új még most is futó anime-vel
hogy minden részre egy hetet kell várni -
#10020 Én most a 26.-dik résznél vagyok és azt mondom szerintem nézd meg.
Bár magánvélemény de nekem már ez a kedvencem és szerintem ez a legjobb anime bár még sokat nem láttam. -
#10019 Ja jó köszi. -
#10018 Különben nekem valahogy az első 4 rész alapján nem nagyon jön be az a Bleach.
Nincs semmilyen vezérfonal, ami mentén az ember látná, hogy halad-e valamerre a történet.
Na jó, adok még neki egy három epizódnyi esélyt :) -
#10017 folyamatosan készítik -
#10016 Aki FMP! rajongó:
Ezt kéretik elolvasni!
Van benne minden, ami hiányzott az animéből, sőt, még annál is több szinte :) -
#10015 Valaki nem tudná hol találhatnék a Bleachnek a 27.-dik résztől forditást?
Kérem nagyon fontos lenne... -
#10014 Na jó, kééész!
Elolvadok a hangjától
Ha VALAKI tud tőle full albumot PM me plz! -
#10013 kicsit, de tényleg csak egy kicsit OFF
[URL=http://www.animenewsnetwork.com/encyclopedia/people.php?id=697]szerelmes vagyok^^[/URL] -
#10012 BLOOD+ 35-ös rész Shinsen SUb-tól
Végre! -
#10011 slsk... torrent... http://gendou.com/
szal széles skálán mozognak a forrásaim :D
de ftp -n elérhetővé tudom tenni őket is tudok linket adni hozzájuk ! -
#10010 Hümm..megnéztem a Black Widow-ot...ez nekem túl hentai, azt hitem több horror lesz benne:( -
Nuki #10009 hol marad az animém? :P -
#10008 mi kéne ha vóna?? ^^
megveregettem a vállam, és most tökjól érzem magam...irinykedhettek -_- -
Nuki #10007 azt hogy letölhetsz és elküldhetsz nekem (vagy átadhatod személyesen) kedvenc sorozatodat dvd-re kiírva :D -
#10006 Jobb kezeddel megveregetheted a bal vállatad -
#10005 és enyém a 10k -ik , jipeee, mit nyertem??? ^^ -
#10004 Átlépte a totyik a 10k hozzászólást :) -
#10003 ja aszittem az a nővére, túl álmos voltam amikor néztem ( de nem nézem meg még1x az tuti) -
Nuki #10002 én röpítenék, de honnan szerezted? :) -
#10001 A csaj maga sem értette már, hogy mi van, és ő is kicsit be volt már kattanva(sok munka, az a honlap, már nem tudta, hogy mi az álom és a valóság). A hunyó pedig az a Rumi nevű csaj volt(az nem a nővére volt, hanem valami menedzsere), ő szenvedett skizoféniában. -
#10000 akkor most így frissibe^^
most akkor a csaj nővére volt a hunyó vagy a csaj is kicsit bekattant??? 1x láttam, de nem tiszta 1-2 dolog -
#9999 Perfect Blue-t én is láttam... :P :P
Sztem is nagyon jó...
amúgy a régi hsz-eim óta már pár anime -ot kivégeztem :) :) :) -
#9998 Huhh, megnéztem a Perfect Blue-t, nagyon jó! Olyan, mintha egy igazi filmet néznék. Izgalmas, fordulatos, nagyon jó:) Grafikailag már nem egy mai darab, de élvezhető. Szerintem 18+-os, mert vannak benne eléggé kegyetlen jelenetek. -
#9997 látom téma volt az Elfen Lied zenéje...
nekem ilyesmik vannak->
Album->
Elfen Lied_&_Otogizoushi_ED_Single_-_Be_your_girl_&_Hoshi_ni_negai_wo_(Chieko_Kawabe)
Elfen Lied_-_OST
Számok->
Elfen_Lied_-_Lilium_Extended
elfenlied - lilium (video version)
Lilium saint version (amikor csávó énekli)
ha vkinek vmelyik kell akkor repítsen egy privit... -
Nuki #9996 :D
vannak japán-angol érdekes fordítások is
Elfen lied : kissrác 'püfföli' a csajt a metró földjén "STOP IT ALREADY! STOP IT ALREADY" :D