72793
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Cat #10035
    A Siavasze Pancu csak tizennyolc éven felüliek számára érhető el, s januári számához a lelkes olvasók egy bugyit is kaptak.

http://tabu.origo.hu/20060403manga.html
  • Sadun Tryst
    nekem tsutomu nihei áll mindenek felett. :)
    neki tetszik a rajzolási sítlusa a legjobban. beteg, elborult, sötét és torz. igazi gyöngyszem, és ráadásul kimondottan egyedi rajzstílussal rendelkezik. nem lehet összetéveszteni a rajzait senki máséval.
    kép

no és akkor ott van a másik kedvenc, Videogirl Ai, az I''s, DNA2 és a Zetman megalkotója. az ő rajzai is teljesen egyediek a stíluson belül. Masakazu Katsura szerintem egy igazi ikon a mangakészítők között, ugyanis ezer arca van a mangákon belül, fantasztikus humora van, és a zetmannal bebizonyította, nem csak romantikus vígjátékokhoz ért. :)
    videogirl ai
    I''s
    zetman 1 | zetman 2

ezeket bárkinek csak ajánlani tudom. tsutomu niheitől csak a blame-et, mert még csak az futott le, masakazu katsurától pedig bármelyik művét. (u.i. a zetman még fut)
  • Prof William
    Tudom, csak nem volt képem ezzel az 1 képpel demonstrálmni hogy EVa mánia van a mangákban.

Ha akarjátok legküzelebb a Rei-kép jön.

Fordítás ennek nem voilt de egy csapat a

http://geocities.com/rtmanga/

Már készíti.- Eddig csak az első legrégebbi kötetet a Virgin Night-ot fordítják de az nagyon jó.

Nincs mit szépíteni rajta... Ez egy Hentai, de a lehető legnormálisabb fajtából. Itt nincs csápos-megerőszakoló démon, vagy perverz öreg milliomos...
    A szerelemről két ember egymásratálásáról szólnak ezek a történetek. Ultra-Light. :)

Nem vagyok Hentai fan de ezek a sztorik nagyon bejönnek.

Akik pedig a rajzoló normálisabb műveit keresik azokak ajánlom a Princess mimia-t és a Ai-Rent.

Jó olvasást!

Ja és Tanaka Yutaka the best!
  • _Vegeta_
    Nekem a kedvenc hentáj irom Isutoshi, eszement egy fazon. :)
  • _Vegeta_
    Nemertelek. Fillerutalatrol beszeltem. -.-"
  • Seth
    Az első már volt régebben, akkor is te raktad be. Meg a steam képgalériájába is volt már, oda is te raktad :D mi vagy te aranyhal??? ^^

egyébként angolul nincs meg??
  • Prof William
    Ha az ember mangát olvas érhetik meglepetések...

Tanaka Yutaka népszerű manga és hentai rajzoló állítólag nagy EVA-fan és ezt rengeteg művében ki is mutatja.

Ezt már ismeritek...

De ez még jobb. A merón veszekedőpárunk fellöki szegény Gendo-t. Hiába kemény egy vezető élete.

Gendo felünik még árúsként + szexshopp eadóként is villant egy fejezetben.

Rei is néha elmegy a háttérben, sőt van amikor be is villant a kamerába... :)

Az EVA-s pólókról és a távoli képeken feltünő EVA 1-2-3-ról már nem is beszélve...
  • Bucser
    Bleach Manga Chapter 235
  • Bucser
    Így hirtele hány animeről is beszéltünk?? talán 6-7 ről nem pedig egyről.. hány embert írt a fórumba?? 8-9 nem pedig 2-en spammelték a topicot a Narutórol való beszélgetéssel amikor jeleneteket idéztek fel magukban....
  • _Vegeta_
    Vicces igy olvasni ezeket a hozzaszolasokat. :)
  • Carfanatic
    elvileg még 10 filler lesz de hogy a bounto után lesz e még azt nem tom
  • FFX
    hát még most is elég kilátástalan a helyzet :(
  • Sadun Tryst
    56os résznél már? XD
    gec, és most tart a sorozat a 88as résznél.
    a sorozat lassan fele eddig filler. :(

bár már az anime 20-30as részeinél lehetett tudni, ha ilyen tempóban halad az anime, a manga nem tud majd lépést tartani vele.
    badar kérdés következik. bounto sagának már vége van? mert ha nincs akkor lehet reménykedni, ha annak vége, akkor jön a nomrál saga. bár ebben sem hiszek, mivel a manga is a 2. saga kellős közepén van. az anime 4 hónap alatt ezt is behozá, és akkor a 2. saga még a mangában sem fejeződne be... -_-'
    kiváncsi leszek, h meddig tart ki ez a filler-saga korszak. mert még 1 nagyon hosszú filler sorozatot nem bír ki a sorozat. nagyon sok rajongót fog veszíteni a manga.
  • Bucser
    Én is szeretem / szerettem a Bleachet de kb 56-os résztől óriási mélyrepülés a sorozat... A manga ezerszer jobb...
  • Carfanatic
    a bleach-el is csak az a baj mint a többi új még most is futó anime-vel
    hogy minden részre egy hetet kell várni
  • Messi6502
    Én most a 26.-dik résznél vagyok és azt mondom szerintem nézd meg.
    Bár magánvélemény de nekem már ez a kedvencem és szerintem ez a legjobb anime bár még sokat nem láttam.
  • Messi6502
    Ja jó köszi.
  • NFP
    Különben nekem valahogy az első 4 rész alapján nem nagyon jön be az a Bleach.
    Nincs semmilyen vezérfonal, ami mentén az ember látná, hogy halad-e valamerre a történet.

Na jó, adok még neki egy három epizódnyi esélyt :)
  • NFP
    folyamatosan készítik
  • RelakS
    Aki FMP! rajongó:
    Ezt kéretik elolvasni!
    Van benne minden, ami hiányzott az animéből, sőt, még annál is több szinte :)
  • Messi6502
    Valaki nem tudná hol találhatnék a Bleachnek a 27.-dik résztől forditást?

Kérem nagyon fontos lenne...
  • Jagi
    Na jó, kééész!
    Elolvadok a hangjától

Ha VALAKI tud tőle full albumot PM me plz!
  • Jagi
    kicsit, de tényleg csak egy kicsit OFF

[URL=http://www.animenewsnetwork.com/encyclopedia/people.php?id=697]szerelmes vagyok^^[/URL]
  • Bucser
    BLOOD+ 35-ös rész Shinsen SUb-tól

Végre!
  • InfectedMann
    slsk... torrent... http://gendou.com/

szal széles skálán mozognak a forrásaim :D
    de ftp -n elérhetővé tudom tenni őket is tudok linket adni hozzájuk !
  • Krezga
    Hümm..megnéztem a Black Widow-ot...ez nekem túl hentai, azt hitem több horror lesz benne:(
  • Nuki
    hol marad az animém? :P
  • Seth
    mi kéne ha vóna?? ^^
    megveregettem a vállam, és most tökjól érzem magam...irinykedhettek -_-
  • Nuki
    azt hogy letölhetsz és elküldhetsz nekem (vagy átadhatod személyesen) kedvenc sorozatodat dvd-re kiírva :D
  • RelakS
    Jobb kezeddel megveregetheted a bal vállatad
  • Seth
    és enyém a 10k -ik , jipeee, mit nyertem??? ^^
  • RelakS
    Átlépte a totyik a 10k hozzászólást :)
  • Seth
    ja aszittem az a nővére, túl álmos voltam amikor néztem ( de nem nézem meg még1x az tuti)
  • Nuki
    én röpítenék, de honnan szerezted? :)
  • Krezga
    A csaj maga sem értette már, hogy mi van, és ő is kicsit be volt már kattanva(sok munka, az a honlap, már nem tudta, hogy mi az álom és a valóság). A hunyó pedig az a Rumi nevű csaj volt(az nem a nővére volt, hanem valami menedzsere), ő szenvedett skizoféniában.
  • Seth
    akkor most így frissibe^^
    most akkor a csaj nővére volt a hunyó vagy a csaj is kicsit bekattant??? 1x láttam, de nem tiszta 1-2 dolog
  • InfectedMann
    Perfect Blue-t én is láttam... :P :P
    Sztem is nagyon jó...
    amúgy a régi hsz-eim óta már pár anime -ot kivégeztem :) :) :)
  • Krezga
    Huhh, megnéztem a Perfect Blue-t, nagyon jó! Olyan, mintha egy igazi filmet néznék. Izgalmas, fordulatos, nagyon jó:) Grafikailag már nem egy mai darab, de élvezhető. Szerintem 18+-os, mert vannak benne eléggé kegyetlen jelenetek.
  • InfectedMann
    látom téma volt az Elfen Lied zenéje...
    nekem ilyesmik vannak->
    Album->
    Elfen Lied_&_Otogizoushi_ED_Single_-_Be_your_girl_&_Hoshi_ni_negai_wo_(Chieko_Kawabe)
    Elfen Lied_-_OST

Számok->
    Elfen_Lied_-_Lilium_Extended
    elfenlied - lilium (video version)
    Lilium saint version (amikor csávó énekli)

ha vkinek vmelyik kell akkor repítsen egy privit...
  • Nuki
    :D

vannak japán-angol érdekes fordítások is

Elfen lied : kissrác 'püfföli' a csajt a metró földjén "STOP IT ALREADY! STOP IT ALREADY" :D