Anime, manga és LN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de azt hiszem a Kenshi nmegér ennyit! 😊
az OVA 1-et pedig a sorozat ismerete nélkül is megnézheted. söt! elöbb az OVA1 majd a TV, aztán az OVA2. sajna nekem az OVA2 volt a 2... elég zagyva is volt, alig értettem belöle valamit. de mikor a TV-ben az 50. részhez eljutottam, már mindent értettem! 😊
\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Nekem a kedvencem! Véleményket írjatok róla lécci! 😊
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
fast and furiousos anime.. meg nem lestem meg de mar lejott par resz belole... az eleje tetszett.. kicsit szamitogepes de azert nagyon coolos
egyébként jó a chello?
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
nagyon eszi az anime a letöltést... 😄

95 részes 1ébként, és 1 rész 20 perces kb., és átlagban 210 MB-osak! 😊
OVA1 majd TV aztán OVA2. ebben a sorrendben érdemes ezekt megnézni! felejthetetlen 1 sorozat! nekem a kedvencem! 😊
Ha a Hellsing kiábrándító volt, akkor esetleg bróbáld ki a Vampire Hunter D: Bloodlust -ot!
Fantasy-re ezeket dobta ki az AnimeNfo.com. (Összesen 328 db, úgyhogy szemesgess csak ... 😉
Nála, az all-time favorit a Berserk és a NGE együtt, ezeket láttam elõször. Ami még tetszett az a record of lodoss war, cowboy bebop nagyon remek darab, a hellsing kicsit kiábrándító volt, a now and then,here and there pedig sokkoló,most nézem. Ja, és jókat kuncogtam a Jubei-chanon.
Amit nagyon keresek,az egy sorozat, ami olyan hagyományos fantasy környezetben játszódik,mint a berserk. Tud vki ilyet?
JA, és a vision of escaflowne is nagyon nagyon jó!
Kiváló elmelazító a Serial Experiments Lain igen elvont részei között.
le is töltöttem már a Samurai X OVA 2-t! nagyon király! 😊
DC meg lassú, szal nekem elég lesz 1 idöre ez is! a 95%-át ennek sem láttam... szal nyár végéig elvagyok látva anime-vel! 😊
ftp://usteam.uw.hu
acc:Anonymus
pass: egy e-mail cím...
Meg rengeteg Anime-re specializált DC hub van😊)
JA és perce IRC-rõl kell a legújabb dolgokat letölteni😊))
PSN ID.: Beegabor
lehet, hogy a Heavy Metal FAKK nem pont anime, de rajzfilm! és nagyon burutál és jó! majdnem 2 órás ha emlékeim nem csalnak. sajna letöltést ne kérjen senki, mert "offline" szereztem... 😞
Szerintem ez az 1ik legszebb romatkus anime film! 😊
patlabor OVA 2
Patlabor TV
A.D. Police
Agent Aika
Kite
Gall force eternal story
C.a.t
Ohh My Godess
M.D. Geist
Akira
Animatrix
BAttle Angel Alita
Blood D the last Vampire
Escaflowne (TV és nagyfilm is)
Ghost in the shell SAC 16-ik részig
Ghost in the shell
Ninja Scroll
ninja Resurection
MAcross/robotech
Macross: Do you remember Love
Macross 2
Macross 7
Macross 7: Dynamite (ova)
Macross 7"the movie"
Macross plus (ova)
Macross Zero az eddig elkészült 3 része
Record of Lodoss War Tv & OVA
Gundam Wings
Gundam Wings Endless Waltz
Gundam X
Gundam Z
BAstard (elég pihent)
Laputa
Hellsing
NGE TV Death and rebirth End of eva
Berserk
Bubble Gum Crisis elsõ évad
Vandread TV Series 1-2 OVA
Cowboy Bebop TV + movie (Knockin' on heavens door)
Trigun
Outlaw Star
Mononoke Hime
X: the movie
Lain (betegesebb mint az NGE... Hangulat kell hozzá)
És rengeteg van amit elkezdtem de nem fejeztem be...
Akira
Animatrix
Avalon
Battle Angel Alita
Blood
Chihiro
Escaflowne
Dallos
Ghost in the Shell
Ha igazán figyelsz
Heavy Metal FAKK 2000
Kite
Könnyes emlékek
Laputa
Ninja Scroll
Samirai X OVA 1
Szomszédom Totoro
Dragon Ball és Dragon Ball Z saga
föleg a Samurai X OVA 2 kéne!!!
lécci segíts rajtam!
Jéé van itt ilyen topic is?!!!
Na én csak tavaly (2003) szeptember óta kattantam rá az anime témára, azóta intenzív anime-fogyasztó vagyok, néha-néha becsúszik egy-egy manga scanlation (fõleg Berserk és Trigun, nameg Golden Boy), és elég rendesen rákaptam az anime OST-kre is (per pillanat a Cowboy_Bebop_ost_box_set_limited_edtition szól a fülembe 😊. Sõt kacérkodom a japán nyelvtanulás gondolatával is ...
Leginkább a hardwired fórumain és elvétve az usteam fórumain vagyok "megtalálható" anime témában (mindenhol via_mala néven). Rövidke, kb. féléves anime múltamat beidézném ide:
.hack GIFT
.hack Liminality
.hack//SIGN
.hack//SIGN Legend of Twilight's Bracelet
Akira
Angel Sanctuary
Animatrix
Avenger
Bastard
Battle Angel Alita OAV (aka Gunnm)
Berserk (aka Kenfu Denki Berserk)
Blood: The Last Vampire
Cowboy Bebop TV
Cowboy Bebop Movie (aka Cowboy Bebop Knockin' on Heaven's Door)
DNA^2
Ghost in the Shell Movie
Ghost in the Shell: Stand Alone Complex
Ghost in the Shell: Tachikoma Special
Golden Boy
Hellsing
Ippatsu Kikimusume
Jubei-chan - Secret of the Lovely Eyepatch
Kaze no Tani no Naushika (aka Nausicaä of the Valley of Wind)
Kenshin OVA (aka Samurai X)
Kenshin OVA2 (aka Samurai X: Reflection)
Mononoke Hime (aka Princess Mononoke)
My Neighbour Totoro (aka Tonari no Totoro)
Neon Genesis Evangelion Death & Rebirth
Ninja Ressurection
Ninja Scroll Movie
Ninja Scroll TV
Noir
Perfect Blue
Read or Die OAV
Slayers Perfect (aka Slayers: The Motion Picture)
Spirited Away (aka Sen to Chihiro no Kamikakushi)
Spriggan
Tenchi Muyo OVA
Tenchi Muyo Movie 2: Daughter of Darkness
Trigun
Vampire Hunter D
Vampire Hunter D Bloodlust
Vandread Taidouhen OVA
You're Under Arrest OVA1
X 1999
És amiket elkezdtem, de még nem néztem végig:
Flame of Recca: 2/42
Fushigi Yuugi OVA 1-2: 2/9
Kanon: 3/13
Kenshin TV: 2/95
Last Exile: 15/26 ** jelenleg ezt nézem
Read or die TV: 22/26 ** jelenleg ezt nézem
Scryed: 22/26 ** jelenleg ezt nézem
Serial Experiments Lain: 5/13 ** jelenleg ezt nézem
Silent Möbius: 5/26
Slayers Special OAV aka Slayers The Book of Spells: Episode 1 - The Scarry Chimera Plan
Tenchi Universe: 3/26
Vampire Princess Miyu: 3/26
Wolf's Rain: 28/30 ** jelenleg ezt nézem
Ezek között van olyan is, ami nem tetszett, pl. a Fushigi Yuugi vagy a Vandread Taidouhen, de a túlnyomó többsége nagyon jó volt. Személyes kedvenceimet ezért talán nem is írom le, mert a fentiek közül majdnem mindet fel kellene sorolnom. 😊))))))))) A borzasztó az, hogy még van egy listám a megnézendõ anime-krõl is, ami majdnem ugyanilyen hosszú ... (pl. Porco Rosso, RahXephon, Angelic Layer, Vandread Season 1,2, Grave Of The Fireflies, X, Scrapped Princess, Samurai Deeper Kyo, Laputa: The Castle in the Sky, Lupin III, stb. ...)
Mindenkinek -- kortól, nemtõl, felekezettõl függetlenül -- nagyon tudom ajánlani a Hayao Miyazaki anime filmeket, avagy a Studio Ghibli filmjeit:
My Neighbor Totoro
Nausicaä of the Valley of Wind
Princess Mononoke
Spirited Away (avagy Chihiro Szellemországban)
Ezek a -- bátran merem mondani -- mestermûvek olyan mûvészi igényességel vannak elkészítve, hogy bárki számára szórakoztatóak, és jó alkalmat adnak a japán világfelfogás megismerésére is.
Sayonara.
na az eggyik ilyen nap lattam az Avalont és a Final Fantasyt is
Legyelországban készült "anime" film lengyel szereplökkel. Viszont 1 elismert japán animés faszi készítette, szal azt mondják rá ez is halálosan jó. Vélemény aki látta, vagy 1általán az, hogy élö színészek vannak benne?
A rajzfilm csatornán új sorozatok, a régiek folytatása és egyéb újdonságok várhatóak a 2004/2005-ös idényben - jelentette be a Cartoon. Kétszer annyi mûsort terveznek, mint 2002-ben. Kezdésképpen a Cartoon átszervezi délutáni mûsorstruktúráját és Miguzi címmel új akció-vígjáték blokkot indít, ami a japán anime blokk helyére kerül a mûsorsávban. Utóbbi mûsor április közepétõl szombatonként lesz látható. A Miguzi április 19-én indul, 2 órás lesz, és az animációt fogja kombinálni élõ elemekkel.
A késõbbiekben is sorra indulnak az új sorozatok, május 1-jén a Megas XLR akciósorozat, míg szeptemberben két új program közül is választhatnak a nézõk. A Cartoon késõ esti felnõtt blokkja is megújul: több új sorozatot is láthatnak a nézõk az elkövetkezõ hónapoktól kezdõdõen.
A kép pedig Battle Angel Alita avagy GunnM😊)
Ki hogy ismeri.. anime alap bár kicsit gyors.. Mangat még nem olvastam belõle. elvileg van magyarítva.