Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sadun Tryst
OVA1: elmondja, hogy hogyan lett a keresztalakú vágás Kenshin arcán. nagyon szomorú és véres film. 4 részbõl áll, ás nagyon jól megvan rajzolva! 😊

Sorozat: sokkal erõsebb vonalakat, és színeket használnak benne, és a hõsök arca is kicsit másabb.p.. itt már Kenshin-rõl tökéletesen meg lehet mondani, hogy férfi! 😄 (az OVA1-ben az elsõ 5 percen ezen filoztam)

OVA2: ugyan olyan szép, mint az OVA1, és ugyan olyan szép. csak itt arról szól, hogy hogyan hal meg Kenshin, mint beteg férfi, Kaoru-val együtt... nagyon szép ez az anime, és ebben szinte csak visszaemlékezés van. szóval ehhez kell látni a sorozatot is, hogy értsük... 😊

\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"

Sadun Tryst
Kenshin: OVA1, sorozat, majd OVA2

Bucser
Én most egy ideje nem szedtem semmit (Ojvé ZH-k) Mit kezdjek el??? Valami ritkaságot mondjatok... Ami jó is és még nem láttam... Kenshin milyen sorrendben jöhet???

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Sadun Tryst
nem használok semmilyen letöltõprogik... de most pl. jó a szerver... 😊

CSOCSO
nekem mindig kapcsolodasi hiba van😊))
Gnome
lehet hogy letiltottak...meny el a forumba es ellenoriztesd az IP cimed..(asszem va negy lista amiben megnezheted)...gondolom tobb szalon akartal kapcsolotni vagy flashgetet hasznaltal etc...

CSa`

\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"

Sadun Tryst
bazze... akkor csak nálam van gáz... most se megy még mindig... "Kapcsolathívási hiba" van nálam... 😞 esetleg nem tudná vki megmondani, hogy mi a gáz?

Seth
Nálam megy...többször is néztem a héten,mindíg jó volt

PSN ID.: Beegabor

Sadun Tryst
USTEAM megy nektek? az utóbbi 1 hétben mindig csak idõszakosan jön be... pl. most se jó... 😞

Sadun Tryst
nem az a baj, hogy nem jó az idõzítés, hanem az, hogy eddig nem volt... 😊
ja és a remastered 7 giga... 😊

CSOCSO
miert nem jo hozza az ami fentvan az animevilagon? mert ami nekem van ahhoz mindig hozza kellett igazitanom azt ami az animevilagon van.lehet hogy neked is csak igazitani kene.. amugy hany giga a remastered??10?
Sadun Tryst
vki NGE Remastered-hez tudna magyar feliratot? mostmá' magyarul is végigkéne néznem a sorozatot... 😄

Sadun Tryst
szombaton lesz DVD írom... szal úgy tûnik csak eddig kellett volna várnod... 😊

Bucser
Sajna nem tudok segíteni.. Nekem csak az van meg ami rá van égetve a filmre de az is angol... Gondolom Magyar feliratra gondoltál😊)

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Jagi
Srácok, a Gundam Wing Endless Waltz -SE - hez kéne nekem felirat(HUN), nincs ötletetek, hogy honnan,szedjem le?

CSOCSO
akkor mindketten😊) es szerintem akkor ezt csak itt lehet fogni...
Gnome
en jelenleg USaban vagyok😛...bar lehet hogy eubol lehet fogni muholddal...mondjuk csak az a baj hogy a jobb animek csak nagyonkesson kezdodnek el rajta...es gyakran okozott 1-2 ora PM lefekveseket ez az ado😊

Davidus
Aki még nem látta a Hellsinget az kezdheti tölteni mert már van az usteamrõl letölthetõ verzóhoz felirat. Mind a 13 részhez!

V9ykn8_TZL0

Sadun Tryst
tudom... pl. 1 elit helyen 1 liter likõr 4000 dollár... 😄 és még beszélgetõ partnert is lehet kérni az ital mellé plusz pénért! 😄

CSOCSO
hja.. van valami netes gamez...mindenki szereti.. es az egyik kolok nem tud kijonni.. de rajon hogy kulonleges kepessege(i) van(nak) van valami hasonlo.. majd le akarom szedni a netrol...
CSOCSO
dede adult swim.. te hol vagy>>> vagy az adult swim megy eu ban is????
CSOCSO
ne csak ettol ajulj el..vilag legdragabb helye..szal nemcsak a kave lesz draga!...
Gnome
Ahh meg hallot vki a .hack//COM rol?...nah az ment meg ezen az adon asszem szombatonkent...az egy eszmeletlen jo anime jo zenevel csak az a baj hogy alig ertettem belole vmit mert a kozepetol kezdtem el nezni

Gnome
Nem veletlenul az Adult Swim?😛...most vettem eszre hogy ittisvan....asszem ment rajta regebben a witchunter Robin vagy vmi ilyesmi azis erdekesvolt...

Sadun Tryst
tom! 😊 sok idióta reklám van... de már felkészültem mindenbõl... tudtad pl., hogy Tokyo-ban 1 átlagos helyen 1 kávé 10 dollár? nem semmi...

CSOCSO
garantalom 1 nap tvzes utan felakasztod magad.. annyi szarsag megy a japcsi tv kben!
CSOCSO
mind1iken meglepodnel😊))) no mindegy... erdekes lehet de ne tedd magad ele alomnak!
Sadun Tryst
tokyo? nem hinném... igaz szórakozni nem járnék diszkóba, de az biztos, hogy moziba kurva sokat játnék, és egész nap a TV elõtt lógnék! ^_^ vagy pedig vmi kis faluba mennék ki, kipróbálni a tradicionális japán életmódot... ^_^

CSOCSO
ne menj ki japcsiba elni.. meglepodnel mennyire fika.. ismerosom volt kint...
Sadun Tryst
ja és ne aggódj, depressziós és öngyilkos nem lesz 1 anime miatt. csak más lett a felfogásom és a rálátásom dolgokra emberekre. no és saját magam tulajdonságaoit most elfogadtam és ahhoz megfelelõen cselekszem. hülye azért nem vagyok! 😉

Sadun Tryst
tenchi muyo-t épp most nézem... már jön is a köv. 5 rész! 😊

via_mala
Látom nagyon magához láncolt a sorozat! Azért nem kellene ennyire átültetni a valóságba az ottani eszméket, gondolatvilágot. Ne feljtsd el, hogy ez CSAK EGY ANIME, nem a valóság!
És most akkor, most válts valami vidámabbra: Tenchi Muyo, Slayers, GTO, Golden Boy, DNA^2, Jubei-chan, vagy bármely Miyazaki film, amik nem feltétlenül vidámak, de sokkal inkább emberközeliek, és valósághûek. Szerintem a Miyazaki filmekbõl igen sokat lehet tanulni, és még depressziós sem leszel tõle, sõt.

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%

Sadun Tryst
az egész légkör, a karakterek, a személyek, a világ, a célok, és a téma... mert a téma az személyiséget, és az embereket boncolgatja. én is sokat gondolkodom rajta, hogy miért is vagyok/vagyunk +, hogy miért is kell nekem mindent elviselnem... nekem választ adott, és erõtt 1 bizonyos szempontból, és motivációt. KIAKAROK MENNI JAPÁNBA ÉLNI! 😊
ja és arra is ráébrsztett, hogy amit élek életet, ez a hajtott menet, nekem abszolúte nem fekszik, így változtattam... jobban is érzem magam azóta! 😊 nekem az evnaglion az ANIME. csupa nagy betûvel. 😊
és nekem a vége is elsõre tetszett. bár "nemsokmindnet" érettem belõle. ^^ aztán újra megnéztem és jött az end of eva, amit már vagy 30x láttam, és el is olvastam a kiegészitõ olvasmányokat, most már minden tiszta. 😊 és szerintem az NGE-ban az a legnagyobb, mikor a nagyon feszült és komor hangulat után 1 még depressziósabb és komorabb véget beszúrnak! 😊 én kurvára utálom már a happy endeket. éppen azért is lett a kedvencem az NGE. ^^
asszem dióhéjban ennyi. 😊

Sadun Tryst
tudom, hogy a Jin-Roh sem 1 vidám téma, de nem ilyen, mint az NGE! 😊

CSOCSO
aki szereti a japant meg a tucc tucc zenet az keressen ra a kedvenc letoltos progijaban erre a csajra:
ayumi hamasaki
CSOCSO
es mi fogott meg teged?? az egesz film vagy a vege?? mert kb a 20-22 . reszig akar a kedvenc anime-m is lehetne.. de utanna.. sajnos.. annyira de annyira... tudod...
CSOCSO
jin roh😊)))loal😊 hat sokat nem fog valtoztatni az tuti!
Seth
Hát a Jin Roh-tól újfent nem lesz jó kedved az
tuti ...ellentétben a tenchi muyo-val

PSN ID.: Beegabor

Sadun Tryst
de, mert 1 bizonyos szinten önmagát látja. nem azt modnom olyan vagyok mint shinji, mert akkor már diliházban lennék... vagy koporsóban, mert 1 tömegmészárlést rendeztem volna dühömben és a öngyilkos lettem volna... 😛
de nem is tudom miért az NGE lelkivilágát szeretem... talán mert ennyire nem valódi? tudja a fene... már a barátnõm is kezd félteni. azt mondja nagyon magamba vagyok zárkózva. már nem mondok el semmit. remélem majd a tenchi muyo helyreráz... vagy majd a Jin-Roh... akkor talán újra önmagam leszek... ^^
de ez az utolsó hónap legalább nyugis volt... 😊 nem hajtottam magam, csak voltam, és egész nap gondolkodtam! ajánlom mindenkinek, hogy nyáron 1 hónapra kapcsoljon ki! nem sietni sehova, nem stresszelni semmin, csak gondolkodni, anime-kez nézni... 😊 én most ezen vagyok! 😊

asszem ezeket a gondolatokat meg befejeztem... sorry az OFF-ért... ^^

CSOCSO
nah nekem a legvege fullosan zur...
semmit nem ertek de nem is akarom szindroma😊)))))))
amugy szerintem.... aki hasonlo lelkivilagban el mint shinji az szerintem rohadtul nem birja meglesni tobbszor az egeszet!!... nemtom .. en inkabb igy kepzelem el..
CSOCSO
en azt hittem az elejen hogy kaworu buzi.. es shinji is radobben hogy os i buzi😊 ez hirtelen megmagyarazta volna miert fel a csajoktol😊
Sadun Tryst
hát ja. az NGE nem igazán a happy dolgokat mutatta be sehol... lehet, hogy vicces volt 1-2 rész, meg aranyos néha, de mindig a depresszió jött le... mondjuk én is azt reméltem rei meg shinji lelki társak lesznek a végén, és azok is lettek mondjuk Kaworu-val (ezt nem tom, hogy kell írni, mert az angol verzióban Kaoru), csak sajnos nem úgy ahogy 1 laikus ember ezt elképzeli... 😊 hogy ezt vki szeresse és többször meg is tudja nézni az egészet, ahhoz lelki világ kell, és 1 nagyon elborultnak... mint nekem 😊 nem is csoda mióta NGE fan vagyok, több tünet kijött máre rajtam... 😄

1, Minden válaszra egy monoton "Igen"-nel, vagy "Vettem"-mel felelsz. (anyám már azt hiszi hülye vagyok 😄 )

2, Az asztalnál összekulcsolod a kezed az arcod elõtt, mint Gendo. (ezt a suliban a tanárok nem nagyon díjazzák)

3, Hiszel benne, hogy a fürdõ üdíti a testet és a lelket.

4, Hiszel benne, hogy a fürdõ üdíti a testet és a lelket.
(ennek anyu nem örül mikor 2 órát fürdök)

5, Szándékosan elidegeníted magad a szüleidtõl és az emberektõl körülötted. (ennek a haverok nem örülnek, de hát mit lehet tenni, már jobban szeretem a magányt)

lehet orvoshoz kéne mennem? 😄DDD

az end of eva vége után viszont még én sem olvastam. nekem az jött le a végén, hogy Shinji csak magát és Asuka-t akarta újra a fölön, így csak õk ketten élték túl... vagy csak pár embert akart a világba, de õket nem mutatták meg (pl. Aida, Suzahara, etc.)... no de megyek is olvasni! 😊

Sadun Tryst
Bebop-ot még nem töltöttem le... ja és wmp 9 codec pack van még fent, és megy minden ami kell... 😊

CSOCSO
nalunk van egy ado.. mindig anime megy rajta.. pl a cowboy bepop is... meg van valami inuyasha.. egesz ari ! jo lenne ha ertenem😊 nomeg elorol kellett volna elkezdeni.. meg van a Big O... ami kb NGE csak egy csavo van a varosra (mint a batmanben = oltonyos csako, komornyikkal stb) es egy gep ... meg van meg par darab anime.. nemtom hirtelen mik.. minden este nyomjak oket
CSOCSO
nem csak megosztotta a tudasat motokoval?? vagy mar keverem a sorozattak?
CSOCSO
hat azert fullosan depibb az NGE vege.. es az a baj hogy tulsagosan imadtam mindenkit.. es ez nem volt a GITS ben!
no mindegy.. nem ezt akartam latni az NGE tol.. kurvara vartam mar a pillanatot hogy a rei kicsit aranyos lesz shinjihez vayg valami..vagy asuka vagy vmi legyen mar stb.. sokmindent vartam.. nemhogy smemi nemjott hanem egyenesen az ellenkezoje...nagyjabol ertem. amik tortentek.. de megerteni se akarom annyira nem tetszik.. nehez eset😞 sajnalom..
CSOCSO
hjaaaaaa teenyleg defasz vagyok.. az nem is gaz 4-5 ezer oldalban..ha valaki lefordicsa' magyarra elolvasom😊 nemsok szoveg mert KEPREGEEENY!!😊))))))))))))))
Bucser
na az a csak egy divx meg egy Xvid csúnya lnne😊) Valszeg vindózer töltötte le neked sutyiba😊) Cowboy Bebop részek Pl mennek????

via_mala
Ezt telepítsd fel, aztán már minden player lejátsza:
Ogg Direct Show Filter

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%

Sadun Tryst
én wmp-vel játszom le, és semmi baja nincs... fent van 1 xvid, meg 1 divx, oszt minden film megy! 😊