Anime, manga és LN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sorozat: sokkal erõsebb vonalakat, és színeket használnak benne, és a hõsök arca is kicsit másabb.p.. itt már Kenshin-rõl tökéletesen meg lehet mondani, hogy férfi! 😄 (az OVA1-ben az elsõ 5 percen ezen filoztam
)
OVA2: ugyan olyan szép, mint az OVA1, és ugyan olyan szép. csak itt arról szól, hogy hogyan hal meg Kenshin, mint beteg férfi, Kaoru-val együtt... nagyon szép ez az anime, és ebben szinte csak visszaemlékezés van. szóval ehhez kell látni a sorozatot is, hogy értsük... 😊
\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
CSa`
\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"
ja és a remastered 7 giga... 😊
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
V9ykn8_TZL0
És most akkor, most válts valami vidámabbra: Tenchi Muyo, Slayers, GTO, Golden Boy, DNA^2, Jubei-chan, vagy bármely Miyazaki film, amik nem feltétlenül vidámak, de sokkal inkább emberközeliek, és valósághûek. Szerintem a Miyazaki filmekbõl igen sokat lehet tanulni, és még depressziós sem leszel tõle, sõt.
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
ja és arra is ráébrsztett, hogy amit élek életet, ez a hajtott menet, nekem abszolúte nem fekszik, így változtattam... jobban is érzem magam azóta! 😊 nekem az evnaglion az ANIME. csupa nagy betûvel. 😊
és nekem a vége is elsõre tetszett. bár "nemsokmindnet" érettem belõle. ^^ aztán újra megnéztem és jött az end of eva, amit már vagy 30x láttam, és el is olvastam a kiegészitõ olvasmányokat, most már minden tiszta. 😊 és szerintem az NGE-ban az a legnagyobb, mikor a nagyon feszült és komor hangulat után 1 még depressziósabb és komorabb véget beszúrnak! 😊 én kurvára utálom már a happy endeket. éppen azért is lett a kedvencem az NGE. ^^
asszem dióhéjban ennyi. 😊
ayumi hamasaki
tuti ...ellentétben a tenchi muyo-val
PSN ID.: Beegabor
de nem is tudom miért az NGE lelkivilágát szeretem... talán mert ennyire nem valódi? tudja a fene... már a barátnõm is kezd félteni. azt mondja nagyon magamba vagyok zárkózva. már nem mondok el semmit. remélem majd a tenchi muyo helyreráz... vagy majd a Jin-Roh... akkor talán újra önmagam leszek... ^^
de ez az utolsó hónap legalább nyugis volt... 😊 nem hajtottam magam, csak voltam, és egész nap gondolkodtam! ajánlom mindenkinek, hogy nyáron 1 hónapra kapcsoljon ki! nem sietni sehova, nem stresszelni semmin, csak gondolkodni, anime-kez nézni... 😊 én most ezen vagyok! 😊
asszem ezeket a gondolatokat meg befejeztem... sorry az OFF-ért... ^^
semmit nem ertek de nem is akarom szindroma😊)))))))
amugy szerintem.... aki hasonlo lelkivilagban el mint shinji az szerintem rohadtul nem birja meglesni tobbszor az egeszet!!... nemtom .. en inkabb igy kepzelem el..
1, Minden válaszra egy monoton "Igen"-nel, vagy "Vettem"-mel felelsz. (anyám már azt hiszi hülye vagyok 😄 )
2, Az asztalnál összekulcsolod a kezed az arcod elõtt, mint Gendo. (ezt a suliban a tanárok nem nagyon díjazzák)
3, Hiszel benne, hogy a fürdõ üdíti a testet és a lelket.
4, Hiszel benne, hogy a fürdõ üdíti a testet és a lelket.
(ennek anyu nem örül mikor 2 órát fürdök)
5, Szándékosan elidegeníted magad a szüleidtõl és az emberektõl körülötted. (ennek a haverok nem örülnek, de hát mit lehet tenni, már jobban szeretem a magányt)
lehet orvoshoz kéne mennem? 😄DDD
az end of eva vége után viszont még én sem olvastam. nekem az jött le a végén, hogy Shinji csak magát és Asuka-t akarta újra a fölön, így csak õk ketten élték túl... vagy csak pár embert akart a világba, de õket nem mutatták meg (pl. Aida, Suzahara, etc.)... no de megyek is olvasni! 😊
no mindegy.. nem ezt akartam latni az NGE tol.. kurvara vartam mar a pillanatot hogy a rei kicsit aranyos lesz shinjihez vayg valami..vagy asuka vagy vmi legyen mar stb.. sokmindent vartam.. nemhogy smemi nemjott hanem egyenesen az ellenkezoje...nagyjabol ertem. amik tortentek.. de megerteni se akarom annyira nem tetszik.. nehez eset😞 sajnalom..
Ogg Direct Show Filter
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%