Anime, manga és LN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
db, dbz, dbgt, dbmovies
de még így is elég kevés hozzád képest 😊
hol nézed õket?
Itt 1 lista, amit eddig én láttam...
Dragon Ball
Dragon Ball Z
Dragon Ball Movies
Tenchi Muyo! OVA
Tenchi Muyo! Universe (ezt most nézem)
Cowboy Bebop
Cowboy Bebop - The Movie
Neon Genesis Evangelion
End of Evangelion
Love Hina TV
Love Hina X-Mas Special
Love Hina Spring Special
Love Hina Again
Blood - The Last Vampire
Kite
Dallos
Whisper of the hearth
Only yesterday
Spirited away (Chihiro Szellemországban)
Ninja Scroll - The Movie
Rurouni Kenshin TV
Samurai X OVA1
Samurai X OVA2
Escaflowne - The Movie
Avalon
Laputa - Castle in the Sky
Video Girl Ai TV
Oh! My Goddess
Berserk
FLCL - Furi Kuri
Animatrix
Midori no Hibi
Vampire Hunter D
Vampire Hunter D - Bloodlust
Memories
Metropolis
Jin-Roh - The Wolf Brigade
My neighbor Totoro
Wonderful Days
Akira
Ghost in the Shell - The Movie
Battle Angel Alita
most csak ezek jutottak így eszembe... 😊 van még mit bepótolnod! 😉
\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"
Yugioh, Digimon, Bey-blade(vagy mi), Dragonball, Jean a kamikaze, Inuyasha, detektív konen, pokemon, Ranma 1/2,
amiket szeretek: Dragonball, és talán még a digimon elmegy (régebben azt is nagyon szerettem)
ezek mind1 mennek az rtl2-õn kive a Dragonball 😞
de a legsztárabb eddig a Tenchi Muyo! OVA, mert ott japán/angol szinkron és magyar/angol felirat van beépítve a videókba! 😊
nah mindegy ha nem ez volt a gond akkor boccs..
\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"
Olvasd el a manualt! Magyarul van! Egyébként
mplayer.exe -fs marhajoanime.avi
ugyanis parancsoros a kicsike. De ha csinálsz neki valahol egy ikont, akkor csak egyszerûen ráhúzod az egérrel a filmet.
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
Még a hibás fájlokat is lejátsza, nem kell hozzá semmilyen codec, és a feliratokat is kezeli, tehát VoSub sem kell! És magyar fejlesztésû!
Homepage: MPlayer
Codecpack-okat pedig tessék messze elkerülni! (Fõleg a játékokat vágja agyon.)
OGM-hez: Ogg Direct Show Filter
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
codec packokkal nincs baj....csak tudni kell melyiket kell feltenni.. pl gordianknot1.5 minden lenyom..sosem volt meg bajom vele.. viszont meg a codec packok alott sokat baszakodtam az xviddel.. minden masodik filmet jatszottak csak le.. es volt 8 fele xvidem.. egyik se volt jo
nemtudom milyen, nem tudom mirõl szól, csak azt olvastam már vagy 1000 helyen, h kurvajó.
valaki mesélne róla 1 keveset?
(kicsit késve ugyan... 😄DD )
nálam még gondot nem okozott...
én azzal játszok le minden videót. vagy kapd le ezt, és ezzel a pakkal mindenképpen menni fog minden.... 😉
ACE Mega CodecS Pack 6.0
(ebben benne van a win media player classic és a bs player is)
van felirat a berserkhez???
animevilagon azhem van de kurva lassu az oldal... valaki nem tudja nekem elkuldeni ??
[email protected]
koszi elore is!! csoki
download.com
letoltes.com
sehol nincs mplayer...
googleban meg csak linuxos szart talaltam😞
eppen 49k valjon a berserk.. de.. mi a kurva nenikemmel jatszom le az OMG-t???
se real player... se bsplayer nem viszi... wmp vel meg nem probaltam meg de ha az viszi lefejezem magam...
szal.. mplayerre rakerestem de az valami linuxos baszas
tulajdonképpen a videolány azért van, h felvidítsa és segítsen rajta, h megszerezze a szerelmét, de idõközben beleszeret a videólány a fõhõsbe, bla bla bla. sok FUN jelenetet létrehozva ezzel... 😊
én anno (6 éve) a mangán nagyon jól szórakoztam... 😊
- a movie awards-zal is lehet csekkolni. amúgy a torrent nyilván arra a legjobb, hogy a legfrissebb cuccokat szedje vele az ember, hiszen 1-1,5 hét múlva 'elavulnak' a linkek, régi cuccokat kevesebben töltenek és hagynak nyitva. leginkább aktuális premierfilmek és tévésorozatok (elõzõ napokon vetített sorozatok) letöltésére használom én, pl.nálad a hiba, nekem adsl-lel hozza 60 környékén a cuccokat. vagy nem veszed le a feltöltési sebességeket, vagy tûzfalad vagy routered van. értelmes peer/seed aránynál (tehát nem 1/1500-nál simán jön max sebességgel)
ha van kledved próbáld ki ezt a kettõ torrentet - kb 3-4 perc alatt, mindkettõ felkúszött adsl-nél 60-as sebességre (ha nem kúsznak fel, akkor te vagy a hunyó😊)
Drew Carey Show - 9x06.torrentMTV Movie Awards.torrent
Wolf's rain.....Hat nekem annyira nem tetszett, a bemutatoja tenyleg nagyon allat...De mondjuk nekem ez az egesz atvaltozas dolog nemfekszik...mondjuk az hogy atvaltozas nem is letezik mert aki az egyik pillanatban ember az a masik pillanatban farkas...lehet azer nemertem mert nemlattam az elso reszeket...
mondjuk a manga változat meg is van, amit forgalmaztak itt magyarhonban! 😊
ajánlom mindenkinek! 😉