Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Adam5
ja hülye vagyok:
db, dbz, dbgt, dbmovies
de még így is elég kevés hozzád képest 😊
hol nézed õket?

Sadun Tryst
ja és ezt 4 hónap alatt néztem meg... 😊

\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"

Sadun Tryst
még elég kezdõ vagy, és a legtöbb anime amit láttál, csak az RTL-es sorozatok voltak... 😊

Itt 1 lista, amit eddig én láttam...

Dragon Ball
Dragon Ball Z
Dragon Ball Movies
Tenchi Muyo! OVA
Tenchi Muyo! Universe (ezt most nézem)
Cowboy Bebop
Cowboy Bebop - The Movie
Neon Genesis Evangelion
End of Evangelion
Love Hina TV
Love Hina X-Mas Special
Love Hina Spring Special
Love Hina Again
Blood - The Last Vampire
Kite
Dallos
Whisper of the hearth
Only yesterday
Spirited away (Chihiro Szellemországban)
Ninja Scroll - The Movie
Rurouni Kenshin TV
Samurai X OVA1
Samurai X OVA2
Escaflowne - The Movie
Avalon
Laputa - Castle in the Sky
Video Girl Ai TV
Oh! My Goddess
Berserk
FLCL - Furi Kuri
Animatrix
Midori no Hibi
Vampire Hunter D
Vampire Hunter D - Bloodlust
Memories
Metropolis
Jin-Roh - The Wolf Brigade
My neighbor Totoro
Wonderful Days
Akira
Ghost in the Shell - The Movie
Battle Angel Alita

most csak ezek jutottak így eszembe... 😊 van még mit bepótolnod! 😉

Adam5
ja megvmi monster rancher is ment régebben de az se volt vmi jó

Adam5
Az Animek amiket már eddig láttam:
Yugioh, Digimon, Bey-blade(vagy mi), Dragonball, Jean a kamikaze, Inuyasha, detektív konen, pokemon, Ranma 1/2,

amiket szeretek: Dragonball, és talán még a digimon elmegy (régebben azt is nagyon szerettem)
ezek mind1 mennek az rtl2-õn kive a Dragonball 😞

Sadun Tryst
ehh, NGE és Oh! My Goddess-en kívül, minden animém ilyen formátumban van... 😊
de a legsztárabb eddig a Tenchi Muyo! OVA, mert ott japán/angol szinkron és magyar/angol felirat van beépítve a videókba! 😊

CSOCSO
ehhe.. bele tudtam nezni parba.. tehat muxik.. mondjuk tok nem ertem hogy mi tortent.. mindenesetre az gm et eddig nem kedveltem.. hisz amit eddig latam ogm filet az altalaban jo szar minosegu volt.. viszont ez a berserk ogm nagyon zoral.. valaszthato angol japan nyelv... feliratok meg minden.. AARGHHH. minden egybe van😊
CSOCSO
nah leszedtem egy ogm et a netrol..azt szepen lejatszotta a bsplayer...
CSOCSO
uristen.... kiprobaltam mind... uristen egyikkel sem muxik...uristen 90 % nal tart.. uristen ha lejott majd kiprobalom ..uristen ha nem mukodik felakasztom magam..uristen .... ha mukodik akkor agyoncsokolgatok mindenkit.. uristen....csocso voltam.... uristen ... 😊
Gnome
hmm mar megint irok mielott visszaolvasnek..ehh
nah mindegy ha nem ez volt a gond akkor boccs..

\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"

Gnome
uristen.....google-->ogm player

eredmeny:

sztemVideolan ,Zoom Player

ez nehez volt...

CSOCSO
leszedtem a filtert is vagy mit..azzal sem jo😞...
CSOCSO
ez se jatsza le az OGm filejaimat.. jolvan szerintem addig felesleges erolkodni amig nem jon le az osszes ilyen buzi file.. de ha akkor se lesz jo en felakasztom magam... mar lejott a fele.. 2.x giga...
via_mala
RTFM
Olvasd el a manualt! Magyarul van! Egyébként
mplayer.exe -fs marhajoanime.avi
ugyanis parancsoros a kicsike. De ha csinálsz neki valahol egy ikont, akkor csak egyszerûen ráhúzod az egérrel a filmet.

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%

CSOCSO
ezt5 probaltam.. ranyomtam az indito filera es bejott egy dos os ablak majd kilepett es semmi nem tortenik....
CSOCSO
nekem sosem volt bajom ezzel a codeckackal.. jatszom en eleget es a jatekokat se bassza szet...pl a kenyes MGS2 is fullosan jo volt.. mar vagy 2 eve gordnaiknot al nyomom .. szerintetek hany jatekom es hany filmem volt????? rohadt sok... lehet hogy csomo codecpack szar. de ez nekem bejot.t. ezert hasznalom ezt...
Sadun Tryst

QuippeR
nincsen semmi baj a codecpackokkal, ez csak ilyen fóbia a neten. érteni kell hozzá, aztán akkor azzal sem lehet baj.

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

via_mala
MPlayer Windows-os exe
Még a hibás fájlokat is lejátsza, nem kell hozzá semmilyen codec, és a feliratokat is kezeli, tehát VoSub sem kell! És magyar fejlesztésû!
Homepage: MPlayer

Codecpack-okat pedig tessék messze elkerülni! (Fõleg a játékokat vágja agyon.)

OGM-hez: Ogg Direct Show Filter

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%

CSOCSO
Initial D... autos anime.. az elobb voltam egy jatekteremben ott voltak Iitial D gepel😊
CSOCSO
en rohadt sok filmet nezek es meg igy is aszondom hogy semmi baj a packokkal..bar attol fugg melyik.. en a gordianknot ot hasznalok... es sosincs semmivel bajom... ogm et regebben is lejatszotta a gepem.. tudom mert regen leszedtem egy reszt a final fantasy animebol kivancsisagkeppen.. es lejatszotta a gepem.. nemtom most miert nem jatsza le.. de leszedtem kulon ogm szarsagot.. es igy se jatsza le..
codec packokkal nincs baj....csak tudni kell melyiket kell feltenni.. pl gordianknot1.5 minden lenyom..sosem volt meg bajom vele.. viszont meg a codec packok alott sokat baszakodtam az xviddel.. minden masodik filmet jatszottak csak le.. es volt 8 fele xvidem.. egyik se volt jo
CSOCSO
ARGHHH😊 tenyleg😊 dezoral😊)))
Sadun Tryst
most szedem az Oh! My godess-t.
nemtudom milyen, nem tudom mirõl szól, csak azt olvastam már vagy 1000 helyen, h kurvajó.
valaki mesélne róla 1 keveset?

Sadun Tryst
gratz! 1000-es téker 😉

(kicsit késve ugyan... 😄DD )

Sadun Tryst
nekem csak ez van fent, 1 divx, meg 1 xvid... és kurvajól megvagyok! semmi sem akad ki, és minden film megy! nem kell külön real time, meg quick time, mindent lejátszik ez a pack! 😊
nálam még gondot nem okozott...

100 netes filmnézõbõl 95 tuti azt mondaná, hogy soha semmilyen kodekpakkot nem szabad feltenni. (az elsõ windows újrainstallnál erre magától rájön a maradék 6 is😊 divx 3, divx 5, xvid, ac3, más szinte nem is kell (esetleg egy ogg.exe)
a videolan szokott mindent vinni, még a hiányos avi-kat is.
Sadun Tryst
figy, windows media player2 viszi az ogm/omg-t...
én azzal játszok le minden videót. vagy kapd le ezt, és ezzel a pakkal mindenképpen menni fog minden.... 😉
ACE Mega CodecS Pack 6.0
(ebben benne van a win media player classic és a bs player is)

Sadun Tryst
nah, végignéztem az Video Girl Ai-t, és kijelenthetem, h ez volt az eddigi legjobb manga adaptáció! nincsenek átírások, se semmi, csak jeleneteket hagytak ki, de abból se sokat! mégjobban ajánlom mindenkinek! 😉

CSOCSO
nah.. nem ertem.. bsplayernek siman kene vinni a cuccost.. szerintem az lesz hogy amig nem szedem le az egesz 5 gigas cuccost addig nem tok meglesni egy reszt sem.. feliratok...

van felirat a berserkhez???
animevilagon azhem van de kurva lassu az oldal... valaki nem tudja nekem elkuldeni ??
[email protected]
koszi elore is!! csoki
CSOCSO
akko valaki adjon linket.. pls!!

download.com
letoltes.com
sehol nincs mplayer...
googleban meg csak linuxos szart talaltam😞
CSOCSO
googleban az elso oldal csak linuxos cucc volt..fel is adtam azonnal.. de ha van wines akkor hurra.. amugy az omg-t csak az mplayernek kene vinnie?? en ugy emlexem jatszottam mar le omg-t real one val... most a wmp aszondja hogy mar hasznalatban van.. lehet addig nemtom meglesni amig le nem szedem az osszeset a btt vel?
van winen is

CSOCSO
oke.. most egesz jol szedek az azureussal
eppen 49k valjon a berserk.. de.. mi a kurva nenikemmel jatszom le az OMG-t???
se real player... se bsplayer nem viszi... wmp vel meg nem probaltam meg de ha az viszi lefejezem magam...
szal.. mplayerre rakerestem de az valami linuxos baszas
abc-t felejtsd el. vagy azureus vagy bittornado. sokkal több beállítási lehetõség van! nekem az mtv most jött le, és utána amikor beírtam kipróbáltam, és elég hamar felkúszott maxra, úgyhogy nem tudom mi lehet a gebasz:?
Sadun Tryst
van 1 srác aki kivesz 1 videófilmet, amit csak 1 egy olyan kölcsözõbõl lehet kivenni, amit csak tisztaszívüek látnak. ezek a filmek mind a megtörtszívüekért vannak. de a fõhõs videója rossz volt mikor lejátszotta, a és a szalag nem elõre, hanme hátrafele ment le. Ai a lány a videóból meg életrekel. minden tulajdonsága visszájára fordul a rossz video miatt. a mellei kicsik lesznek, a pozitív tulajdonságai mind negatívba megy át (nem tud fõzni pl).
tulajdonképpen a videolány azért van, h felvidítsa és segítsen rajta, h megszerezze a szerelmét, de idõközben beleszeret a videólány a fõhõsbe, bla bla bla. sok FUN jelenetet létrehozva ezzel... 😊
én anno (6 éve) a mangán nagyon jól szórakoztam... 😊

CSOCSO
az mtv el se akart indulni
CSOCSO
melyik a legjobb client?? en az ABC-t hasznalom
CSOCSO
ez se jo😊 mindegy megprobalom az MTV vel
feladtam - a movie awards-zal is lehet csekkolni. amúgy a torrent nyilván arra a legjobb, hogy a legfrissebb cuccokat szedje vele az ember, hiszen 1-1,5 hét múlva 'elavulnak' a linkek, régi cuccokat kevesebben töltenek és hagynak nyitva. leginkább aktuális premierfilmek és tévésorozatok (elõzõ napokon vetített sorozatok) letöltésére használom én, pl.
az elsõ most jó lett, de a másodikba beleshetne már a rohadás, vazz

Drew Carey - 9x06
bitorrtent sux..

nálad a hiba, nekem adsl-lel hozza 60 környékén a cuccokat. vagy nem veszed le a feltöltési sebességeket, vagy tûzfalad vagy routered van. értelmes peer/seed aránynál (tehát nem 1/1500-nál simán jön max sebességgel)

ha van kledved próbáld ki ezt a kettõ torrentet - kb 3-4 perc alatt, mindkettõ felkúszött adsl-nél 60-as sebességre (ha nem kúsznak fel, akkor te vagy a hunyó😊)

Drew Carey Show - 9x06.torrentMTV Movie Awards.torrent
CSOCSO
jo neked.... nekem par k val jon😞
Gnome
Bitorrent:Csak hagyni kell estere es begyorsul...enis tolthetnek 340Kb/seccel de csak 120 a max ezen...es nekem ez boven megfelel

Wolf's rain.....Hat nekem annyira nem tetszett, a bemutatoja tenyleg nagyon allat...De mondjuk nekem ez az egesz atvaltozas dolog nemfekszik...mondjuk az hogy atvaltozas nem is letezik mert aki az egyik pillanatban ember az a masik pillanatban farkas...lehet azer nemertem mert nemlattam az elso reszeket...

CSOCSO
bitorrtent sux.. szerintem eszmeletlen fika szar program... alig tolt par k val...es nem egy filerol van szo.. probaltam vagy 20 at...
CSOCSO
mar regi cuccos nem emlexem. mirol is szol?
Sadun Tryst
hejj, nekiálltam a Video Girl Ai-nak. 😊 az elsõ 2 részt láttam, és azt kell, h mondjam, h az 1ik legaranyosabb anime amit eddig láttam! 😊
mondjuk a manga változat meg is van, amit forgalmaztak itt magyarhonban! 😊
ajánlom mindenkinek! 😉

CSOCSO
CSOCSO