Anime, manga és LN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A seed is ilyen, vagy azért az már jobb?
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
Ráadásul érzékenyen érintheti néhány a kereszténységre vonatkozó direkt utalása.
Egy szó mint száz, nem a legjobb választás térítésre, de te tudod.
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
2. sokkal tanítóbb és érdekesebb történettel rendelkeznek, mint bármelyik más film vagy sorozat.
3. sokszor sokkal érzelmesebb és mélyebb témákhoz nyúlnak, mint a filmekben, mert a mai filmek csak látványmozik.
4. sokkal csodálatosabb, mesebelibb világot hoznak létre egy animében, mint bármelyik más filmben. erre a legjobb a Miyazaki filmek.
5. olyan karakterek és szereplõk vannak, akiket áétalában könnyû megszeretni és könnyû azaonosulni velük. tehát sokka élvezhetõbb egy anime, mint bármelyik másik film.
az én véleményem dióhéjban 😊
\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Én is odaadtam a haveromnak 2 anime filmet. Az egyiknek BELETEKERT a közepébe, nézte 5 percet, aztán letörölte a másikkal együtt, pedig az volt a jobbik (Mononoke Hime).
A másik az, hogy sokan ódzkodnak a japán nyelvtõl, meg hogy angol subokat olvassanak. Volt olyan, aki azt írta valamelyik fórumon, hogy bántja a japán nyelv a fülét (asszem vulgárisabban fogalmazott).
Az animé, mint mûfaj lényege az, hogy valamilyen forgatókönyv alapján a mindenki által ismert jellegzetes rajztechnikával készítenek egy filmet, vagy sorozatot.
Ugyanebbõl a Csendes Óceán túlpartján mozifilmet, vagy tv-sorozatot csinálnának sokmilliós költségvetéssel és híres színészekkel.
Az animénél tehát csak az interpretáció módja más, és persze sokkal nagyobb az alkotók szabadsága a vizuális megvalósítást illetõen.
Meg vagyok róla gyõzõdve, hogy az animét nem ismerõknek elõször Miyazaki filmeket kell vetíteni, arra általában mindenki harap. Azután már jöhet a többi is. 😄
Uff.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!
- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!
1) nemely anime jobb mint egy film...
-komoly tortenettel
-jobb megvalositassal mint egy egy film (hisz konnyi rajzolni neo tokiot meg robotok stb
-brutalisabb is lehet
-soxor komolyabb, pszihesebb vilag...
meg hasonlok.. ti is irjatok parat .. jellemezzetek az animet!!
koszke elore!
az again pedig a 2 spec után jön. s ezzel le is zárul az egész saga 😊
sorrend: 1. x-mas, 2. spring, 3. again
Az 1. SAGA nagyon kemény és érzelmes lett a végén, már a könnyekkel küszködtem néha, pedig nem vagyok egy érzelgõs típus... Fõleg az utolsó harcca a kardos faszinak nagyon bejött. Mind a 2 karja sérült, erre a szájába kap egy kést, oszt azzal legyakja a fél sereget!
A 2. SAGA sem rossz, bár ez 1értelmûen durvább lett. Igazából csak most fog jönni a szaftos rész, szal a java még hátra van, de amennyit eddig láttam belõle, az alapján ajánlom mindenkinek! 😊
a 25 resz erdekes volt😊 csak azt hianyoltam hogy nem mutattak narut es keitarot egyutt..boldogan.... ezt nagyon hianyoltam..legalabb az utcso kep lehett volna az hogy egymas karjaiban elalsznak vagy valami...
a 24. resz kemeny volt!! gomboc volt a torkomban rednesen!!😊
Vegiglestem! Baromira tetszett mindenkinek ajanlom!! en se hittem volna hogy egy ilyen szerelmes sorozat lekot...
az alabbi iromany szpojlert rejteget magaban.. aki el akarja olvasni csak jelolje ki a szoveget es lathato lesz...
Naszoval....
Hat befejeztem... a Love Hinat!😊
Nincs kedvenc szereplom. Egyszeruen imadom mindegyik szereplot...Mindenkinek megvan a sajat kis cuki dolga..
Lessuk sorba:
Shinobu: nagy kek szemek, es nagyon ari ahogy allandoan ketsegbe van esve kei ert😊 vartam hogy tortenjen valami hogy elmondja neki hogy mennyire szereti vagy ilyesmi
Su: nagy zold szemeivel meg a vigyorgasaval azonnal belopta magat a szivembe meg a sok baromsaggal amit csinak😊
Motoko nah o nagyon erdekes.. o tetszett meg legeloszor..mert olyan kisugarzasa van hogy jujj de tul furcsa a csaj😊
Mitsune: erdekes.. es allandoan hunyorit😊 de azert aranyos
Naru: hat igen.. o is nagyon arin nez ki meg minden csak allandoan bantja keiterot...persze mindig ellentmond maganak az erzelmekkel kapcsolatban😊
a tea hazas csaj neve nem jut eszembe😊
de rulez a csaj. mindig az a szar van a szajaban es csak a poker arc😊
meg a csaj aki allandoan elaludt: az is edi volt.. mindig vartam hogy raakaszkodjon keitarora😊)
a lenyeg hogy nemtok kulombseget tenni. mindegyik csajnak megvolt a sajat tulajdonsaga amiert kurvaedik voltak..
bar sajnaltam kei-t hogy mindig elverik de azert jo volt az egesz sorozat😊 120 epizod is keves lenne.. mert mindig imadtam nezni hogy mit ossze vissza baromkodnak.. nem gondotlam volna hogy egy ilyen love "szarsag" igy lekot.. ubercool volt!!!😊
Amire igy hirtelen emlexem:
erdekes volt mikor azt hittem hogy motoko tok oda van keitaro ert..mikor allandoan elajult mikor meglatta ot😊
aztan soxor erdekes volt hogy shinobu mennyire odavan keitaroert...
vegig erdekes volt ami naru es keitaro kozott volt
es ott van a teknos csaj.. nah az uberbrutal erdekes volt😊)
vegig zsir volt az egesz.. csak egyszer ketszer nem volt olyan hudejo egy egy resz...
Title Total Year
Mobile Police Patlabor 47 1989
Mobile Police Patlabor New Files 16 1992
Mobile Police Patlabor Original Files 7 1989
Patlabor Movie 1 1 1989
Patlabor Movie 2 1 1993
Patlabor Movie 3 1 2002
Patlabor OVA 1 7 1989
Patlabor OVA 2 16 1992
Patlabor TV 47 1989
Patlabor WXIII 1 2002
baloldalt egyik ftp, jobboldalt másik ftp, és transfer