Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sadun Tryst
én akkor úgy voltam, h mondjanak nekem valami vidám animét, mert ebbõl a depresszióból ki akarok lábalni 😊
fõleg akkor még gázos idõszakom is éltem... jujj. rossz is arra visszagondolni. de amilyen hülye voltam, 1 hónapig atól függetlenül minden nap megnéztem az end of eva-t 😄

\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"

Sadun Tryst
javítás: az nem komichi, hanem kimochi

Sadun Tryst
megnéztem az End of Eva-t megint.
pontosan azt írja angolul, h: "I feel sick".
japánul pedig azt mondja: "Komichi wa rui" - (ezt külföldin is megnéztem, és ott is így írták le)
sok forrásból azt írják, h ez japánul annyit jelent, h rosszul vagyok tõled, vagy rosszul vagyok, undorodom tõled.
vita lezárva 😊

magus
Az eljárás belépési pontja (vorbis_bitrate_flushpacket) nem található a DLL-ben (vorbis.dll)

ezt kb a 3/4-énél.

Amúgy az a baj, ha minden részletet meg akarok érteni akkor sajna magyarul kell olvasnom, mert annyira sajna nem tudok jól angolul de majd fogok olvasni. Tudtok pár jó oldalt? Én mindenhol csak szereplõket emutató oldalakat találtam, interjúkat nem sokat😞

Teamspeaket fél éve kifogástalanul használom! 😄

Bucser
Majd ha ventrilot akarsz valamilyen okból használni vagy roger Wilcot hiányozni fog... esetleg, ha TeamSpeaket-t akkor is...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Ha kivette õket, engem nem zavart eddig a hiányuk.

Bucser
Nem csak csocso én is...😊 max annyit, hogy telepíztésnél ne force removoljatok elõzõ codeceket mert kiheréli a windows GSM codecjeit ami sehonnan máshonnan nem beszerezhetõ csak windows telepítéskor...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Bucser
Ne vegyem már elõ újra és újra az End of Eva-t.. már 4.re nézem meg a végét 1 hét alatt és még mindig azt mondja ASUKA, hogy Pathetic.... Ami annyit tesz az angolban, hogy szánalmas.. nem mond olya, hogy utállak, meg, hogy beteg vagyok tõled annyit mond, hogy szánalmas és kész... És felejtsük már el, hogy egy befejezése volt az End of EVA-nak.. Világosan megmondta a mester, hogy 2 befejezése volt.. Az another ending mikor csak Shuinji és csak Asuka maradt az egy MÁSIK befejezés.... Ne csak AOIanime-t olvassatok, hanem más külföldi riportokat is...

Habár Csocso nagyon ellene van, én az ace mega codec packot használom, azzal eddig minden ment! Csak a matroska codecet kellett levegyem plusszba, mert az két éve még nem volt.

CSOCSO
googleba keress ra arra hogy ogg vorbis es azt tedd fel.. fel mega sincs szerintem es sima wmp is lenyomja...
amugy ha wmp vel neztek filmet szerintem szedjetek le a vobsub progit... abban lejey a film nyelvet kivalsztani.. feliratot igazitani stb
magus
megprobaltam felrakni 6 db codecet, uj bsplayert, de semmi sem kepes lejatszani a szemet ogm filet. tu vki segiteni? mert akkor elinditom a letoltest

magus
valami fantasyt szedek most le inkabb, nincs kedvem most ilyet nezni ahogy olvasom az ismertetoket

magus
hatott, amikor megneztem a sorozatot, és utána olvastam, akkor elég nagy sokkhatás ért, de sajna a történések nagyrészét már hallottam az end of evarol, ugyhogy ez nem volt ennyire gaz, amugy azert kerdeztem mert most 1 hetig nem leszek es gondoltam addig leszedem...

RahXephon nagyon jó, nekem jobban tetszik,mint a NGE. Most fejeztem be a Gundam SEEDet, az is egy nagyszerû anime!

Gnome
sztem az NGE-hez foghato anime nincsen...

nezd meg a Berserket az is hasonloan jo...habar a veget en eltoltam volna meg plusz 30 resszel...nah mindegy...

\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"

CSOCSO
rad nem hatott a film ha mar most ilyesmit akarsz nezni.. en egy hetig nem tudtam mit tenni magammal... no mindegy😊
CSOCSO
mondtam.. ha jol emlexem.. de nem😊 no mindegy
magus
nem tudtam elég lassan nézni ezt a sorozatot hogy sokáig tartson😞 van még ilyesmi, vagy valami hasonló szinvonalú jó anime?

amugy mivel lehet megnyitni a *.ogm-et?

Nagyon jó volt a Gundam SEED, tényleg mindenkinek csak ajánlani tudom! Nagyszerû darab!

Sadun Tryst
pontosabban, mikor Asuka felemelte a kezét és megsimogatta Shnji arcát, akkor Shniji abbahagyta a folytogatást és elsírta magát. majd megszólalt Asuka, h: "rosszul vagyok tõled" v. "utállak" - több fordítás van.
magyarban: utállak, angolban (im sick of you) rosszul vagyok tõled

a többiek pedig csak akkor lettek volna képesek visszajönni eredeti alakjukba, ha Shinji is akarja. de õ csak Asukát akarta mint írtad.
szegény gyereknek nagyon szar, mert csak 1 egyszerû kívánsága volt, de az sem teljesülhetett. Misato-tól tartott a gyerekes viselkedése miatt (a sorozatban itt 1 ellentét van a gyerekek és a felnõttek között, mer legtöbször Shinji viselkedik felnõtként, és Misato gyerekként), Rei-t pedig nem értette.
így, mint Asuka is mondta Shnji-nek, neki csak egy menedék Misato és Rei elõl (ekkor borította fel az asztalt álmában Shinji majd lökte bele õt Asuka a forró kávéba. majd Shnji itt is megfojtogatja Asukát).
bonyolult 1 rész ez, ezt én sem értem teljesen. :/

Bucser
Asuka nem mondott ilyet, hogy Utállak.. Az történt, hogy Shinji folytogatja Asuka-t nincs ár reakció.. Erre elkezd sírni és Asuka csak ennyit mond:-Pathetic és félrefordítja a fejét NEm utálja, hanem megveti...

Bucser
nem 2 hanem 3 befejezés van... Amikor csak Shinji és Asuka maradt az elõtt ki van írva: And Another Ending.. Szal mind3 befejezést megsinálták... Mikor a Human Instrumentality Project sikeres (ez az eredeti 25-26-ik rész) Aztán az end Of EVA-ban az utolsó elõtti jelenet mikor EVA-ban él az emberiség ellke tovább örökre.. és a 3. mikor Shinji dönt és asuka-val marad egyedül...

magus
de a többi élõlény nem az lcl tengerben van asuka es shinji mellett?

CSOCSO
mindenki visszajohet.. ezt kerhetik.. de shinji csak asukaval akar lenni... de asuka es shinjo kozott amugyse mukodott eddig a dolog.. most miert mukodne??
ha jol emlexem vhogy ugy volt hogy shinji folytogatta asukat... es varta hogy megszolaljon.. asuka meg is szolalt: UTALLAK! vagy valami ilyesmi.. es ezzel aszem le is zartak azt a kerdest hogy ki maradhat egyutt.. senki.. kipusztult mindenki!!!

(ilyenkor az jut eszembe hogy ugy kellett volna ezt eloadnom mint a scary movie 3 ban.. mikor a kiscsajnak megprobaljak elmondani hogy a tanarnoje meghalt... erre a csako: en elmondom .. kimeletesen... odalep sajnalkozo fejjel. erre hirtelen elkezd ordibalni es razza a csajt: MEGHALT A TANARNOD, KINOK KINJAT ELTE AT ( kiscsaj feje kezd bombolove valni MEGHALT MEGHALT PINT MINT A KUTYAAAD!!
-kiscsaj visszakerdes bomolve: meghalt tobias??
IGEN MEG REGGEL ELUTOTTEM... mittom en. nah mindegy.. a filmbe jo polyen volt.. na mindegy
magus
Megnéztem az End of Evangeliont.

Még megnézem majd még1x, csak az a kérdésem, hogy a végén azt mondják, hogy minden ember visszanyerheti újra a testét, ha újra képes az élni akarásra, de csak asuka és shinji maradt. akkor a többiek erre nem képesek, az egész emberiség képtelen rá, és ezért marad abbana formában? Shinji és Asuka akkor miért maradt?

Bucser
A vége kicsit durva....😊

40nél tartok, mindjárt végignézem. Nagyon bejön, ellentétben a winggel.

Bucser
Végignézted?

Aki szereti a nagyszeû karaktereket,annak kötelezõ a gundam seed!

Sadun Tryst
2. rész megvolt.
Nem sokkal, de jobb volt. 😊
A poénok még mindig nagyon pihentek, de most már csak azért is végignézem a sorozatot! 😄

Sadun Tryst
Jah és ha nem fog tetszeni a második rész után sem, akkor jön majd a Ghost in the Shell - Stand Alone Complex

Sadun Tryst
Az elsõ kiemelt nagyon után található erõs szó után tessék odaképzelni az *idegzetû* szót. 😊

Sadun Tryst
Excel Saga

Még azt olvastam róla az Aoi Animén, h groteszk és elvont. Gondoltam nekem való. Megnéztem hát az elsõ részt 5 perce és azt kell mondjam, ez még nekem is túl groteszk és elvont. Nem számoltam, de kb. a fõhõs az elsõ 10 percben 10szer meghalt. Ami azért nem kis teljesítmény. 😊
Szó mi szó, ezt az animét csak nagyon erõs, és nagyon elvont embereknek szabad megnézni, és csak saját felelõségre!

Nemsokára lejön a 2. rész is, írok ha jobb lett... 😊

CSOCSO
mondhatni...amugy azert hogy stabil maradjon a rendszer.. azert ez a fel evente nem mindig igaz.. pl most 8 honapnal tartok. igaz mar 2 honpja gyozkodom magam hogy mostmar formatalni kene... pl a doom 3 full szarul fut.. es ketszer gyengebb gepeken siman fut a jatek...
Davidus
😄

V9ykn8_TZL0

Király vagy! Újraépítettem, és úgy tûnik, hogy megy! Köszönöm!

Sokkal jobb, mint a wing, nagyon tetszik! Végre normális karakterek!
DivFix? Sose hallottam róla, de mindjárt rákeresek.

Bucser
DIVFix-be tedd be Rebuild Index és jó lesz... Szerintem hibásan lett letöltve a serverre és hiányzik a végébõl Pár másodperc.... Egyébként hogy tetszik a sorozat???

Hobby ?😉

Nem kellene akkor szólni miatta? Egy érdekes rész marad ki!

CSOCSO
en felevente benyomom a format c-t...
Gnome
van benne egy goodies konyvtar ami tartalmazza:
-FFVII Animated GIFs
-FFVII Icons
-FFVII Images
-FFVII Midis 1
-FFVII Midis 2
-FFVII Patches
-FFVII Spoilers

jah es alapbol megy XPn...

Seth
FinalFantasy VII ultima edition-ammeg milyen?

PSN ID.: Beegabor

Gnome
Seth szerencses vagy hogy ilyen szolgaltatod van...a chellora is raferne egy jo "meggyozes" mer mar nagyon kivagyok tolluk...megcsak 9edike van es atleptem a korlatot...amikor kulfoldon voltam fel honap alatt 70Giga volt a letoltesem(csak bittorrenttel)..erremeg....

egyebkent en mar reg leszedtem a FinalFantasy VII ultima editiont...

Bucser
Az nálam is hibás volt.. tömörítési hiba asszem...

Sadun Tryst
suprnova
javított link 😊

Sadun Tryst
bazze! megvan Final Fantasy VII!
SuprNova
aki akarja, letöltheti innen, csak kell mellé még a bittorrent letöltõprogi! 😊
gondoltam ezt az örömöt megosztom mindenkivel! 😊

De melyik szolgáltató?
Egyébként történt egy érdekes dolog, a gundam seed 32.epizódja azt mondja, hogy nem tudja lejátszani az xvid formátumot, ahhoz képest a többi, még az utána köv epizódokat is játssza.
Letöltési hiba lehet?