Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CSOCSO
googleba keress ra arra hogy ogg vorbis es azt tedd fel.. fel mega sincs szerintem es sima wmp is lenyomja...
amugy ha wmp vel neztek filmet szerintem szedjetek le a vobsub progit... abban lejey a film nyelvet kivalsztani.. feliratot igazitani stb
magus
megprobaltam felrakni 6 db codecet, uj bsplayert, de semmi sem kepes lejatszani a szemet ogm filet. tu vki segiteni? mert akkor elinditom a letoltest

magus
valami fantasyt szedek most le inkabb, nincs kedvem most ilyet nezni ahogy olvasom az ismertetoket

magus
hatott, amikor megneztem a sorozatot, és utána olvastam, akkor elég nagy sokkhatás ért, de sajna a történések nagyrészét már hallottam az end of evarol, ugyhogy ez nem volt ennyire gaz, amugy azert kerdeztem mert most 1 hetig nem leszek es gondoltam addig leszedem...

RahXephon nagyon jó, nekem jobban tetszik,mint a NGE. Most fejeztem be a Gundam SEEDet, az is egy nagyszerû anime!

Gnome
sztem az NGE-hez foghato anime nincsen...

nezd meg a Berserket az is hasonloan jo...habar a veget en eltoltam volna meg plusz 30 resszel...nah mindegy...

\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"

CSOCSO
rad nem hatott a film ha mar most ilyesmit akarsz nezni.. en egy hetig nem tudtam mit tenni magammal... no mindegy😊
CSOCSO
mondtam.. ha jol emlexem.. de nem😊 no mindegy
magus
nem tudtam elég lassan nézni ezt a sorozatot hogy sokáig tartson😞 van még ilyesmi, vagy valami hasonló szinvonalú jó anime?

amugy mivel lehet megnyitni a *.ogm-et?

Nagyon jó volt a Gundam SEED, tényleg mindenkinek csak ajánlani tudom! Nagyszerû darab!

Sadun Tryst
pontosabban, mikor Asuka felemelte a kezét és megsimogatta Shnji arcát, akkor Shniji abbahagyta a folytogatást és elsírta magát. majd megszólalt Asuka, h: "rosszul vagyok tõled" v. "utállak" - több fordítás van.
magyarban: utállak, angolban (im sick of you) rosszul vagyok tõled

a többiek pedig csak akkor lettek volna képesek visszajönni eredeti alakjukba, ha Shinji is akarja. de õ csak Asukát akarta mint írtad.
szegény gyereknek nagyon szar, mert csak 1 egyszerû kívánsága volt, de az sem teljesülhetett. Misato-tól tartott a gyerekes viselkedése miatt (a sorozatban itt 1 ellentét van a gyerekek és a felnõttek között, mer legtöbször Shinji viselkedik felnõtként, és Misato gyerekként), Rei-t pedig nem értette.
így, mint Asuka is mondta Shnji-nek, neki csak egy menedék Misato és Rei elõl (ekkor borította fel az asztalt álmában Shinji majd lökte bele õt Asuka a forró kávéba. majd Shnji itt is megfojtogatja Asukát).
bonyolult 1 rész ez, ezt én sem értem teljesen. :/

\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"

Bucser
Asuka nem mondott ilyet, hogy Utállak.. Az történt, hogy Shinji folytogatja Asuka-t nincs ár reakció.. Erre elkezd sírni és Asuka csak ennyit mond:-Pathetic és félrefordítja a fejét NEm utálja, hanem megveti...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Bucser
nem 2 hanem 3 befejezés van... Amikor csak Shinji és Asuka maradt az elõtt ki van írva: And Another Ending.. Szal mind3 befejezést megsinálták... Mikor a Human Instrumentality Project sikeres (ez az eredeti 25-26-ik rész) Aztán az end Of EVA-ban az utolsó elõtti jelenet mikor EVA-ban él az emberiség ellke tovább örökre.. és a 3. mikor Shinji dönt és asuka-val marad egyedül...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

magus
de a többi élõlény nem az lcl tengerben van asuka es shinji mellett?

CSOCSO
mindenki visszajohet.. ezt kerhetik.. de shinji csak asukaval akar lenni... de asuka es shinjo kozott amugyse mukodott eddig a dolog.. most miert mukodne??
ha jol emlexem vhogy ugy volt hogy shinji folytogatta asukat... es varta hogy megszolaljon.. asuka meg is szolalt: UTALLAK! vagy valami ilyesmi.. es ezzel aszem le is zartak azt a kerdest hogy ki maradhat egyutt.. senki.. kipusztult mindenki!!!

(ilyenkor az jut eszembe hogy ugy kellett volna ezt eloadnom mint a scary movie 3 ban.. mikor a kiscsajnak megprobaljak elmondani hogy a tanarnoje meghalt... erre a csako: en elmondom .. kimeletesen... odalep sajnalkozo fejjel. erre hirtelen elkezd ordibalni es razza a csajt: MEGHALT A TANARNOD, KINOK KINJAT ELTE AT ( kiscsaj feje kezd bombolove valni MEGHALT MEGHALT PINT MINT A KUTYAAAD!!
-kiscsaj visszakerdes bomolve: meghalt tobias??
IGEN MEG REGGEL ELUTOTTEM... mittom en. nah mindegy.. a filmbe jo polyen volt.. na mindegy
magus
Megnéztem az End of Evangeliont.

Még megnézem majd még1x, csak az a kérdésem, hogy a végén azt mondják, hogy minden ember visszanyerheti újra a testét, ha újra képes az élni akarásra, de csak asuka és shinji maradt. akkor a többiek erre nem képesek, az egész emberiség képtelen rá, és ezért marad abbana formában? Shinji és Asuka akkor miért maradt?

Bucser
A vége kicsit durva....😊

40nél tartok, mindjárt végignézem. Nagyon bejön, ellentétben a winggel.

Bucser
Végignézted?

Aki szereti a nagyszeû karaktereket,annak kötelezõ a gundam seed!

Sadun Tryst
2. rész megvolt.
Nem sokkal, de jobb volt. 😊
A poénok még mindig nagyon pihentek, de most már csak azért is végignézem a sorozatot! 😄

Sadun Tryst
Jah és ha nem fog tetszeni a második rész után sem, akkor jön majd a Ghost in the Shell - Stand Alone Complex

Sadun Tryst
Az elsõ kiemelt nagyon után található erõs szó után tessék odaképzelni az *idegzetû* szót. 😊

Sadun Tryst
Excel Saga

Még azt olvastam róla az Aoi Animén, h groteszk és elvont. Gondoltam nekem való. Megnéztem hát az elsõ részt 5 perce és azt kell mondjam, ez még nekem is túl groteszk és elvont. Nem számoltam, de kb. a fõhõs az elsõ 10 percben 10szer meghalt. Ami azért nem kis teljesítmény. 😊
Szó mi szó, ezt az animét csak nagyon erõs, és nagyon elvont embereknek szabad megnézni, és csak saját felelõségre!

Nemsokára lejön a 2. rész is, írok ha jobb lett... 😊

CSOCSO
mondhatni...amugy azert hogy stabil maradjon a rendszer.. azert ez a fel evente nem mindig igaz.. pl most 8 honapnal tartok. igaz mar 2 honpja gyozkodom magam hogy mostmar formatalni kene... pl a doom 3 full szarul fut.. es ketszer gyengebb gepeken siman fut a jatek...
Davidus
😄

V9ykn8_TZL0

Király vagy! Újraépítettem, és úgy tûnik, hogy megy! Köszönöm!

Sokkal jobb, mint a wing, nagyon tetszik! Végre normális karakterek!
DivFix? Sose hallottam róla, de mindjárt rákeresek.

Bucser
DIVFix-be tedd be Rebuild Index és jó lesz... Szerintem hibásan lett letöltve a serverre és hiányzik a végébõl Pár másodperc.... Egyébként hogy tetszik a sorozat???

Hobby ?😉

Nem kellene akkor szólni miatta? Egy érdekes rész marad ki!

CSOCSO
en felevente benyomom a format c-t...
Gnome
van benne egy goodies konyvtar ami tartalmazza:
-FFVII Animated GIFs
-FFVII Icons
-FFVII Images
-FFVII Midis 1
-FFVII Midis 2
-FFVII Patches
-FFVII Spoilers

jah es alapbol megy XPn...

Seth
FinalFantasy VII ultima edition-ammeg milyen?

PSN ID.: Beegabor

Gnome
Seth szerencses vagy hogy ilyen szolgaltatod van...a chellora is raferne egy jo "meggyozes" mer mar nagyon kivagyok tolluk...megcsak 9edike van es atleptem a korlatot...amikor kulfoldon voltam fel honap alatt 70Giga volt a letoltesem(csak bittorrenttel)..erremeg....

egyebkent en mar reg leszedtem a FinalFantasy VII ultima editiont...

Bucser
Az nálam is hibás volt.. tömörítési hiba asszem...

Sadun Tryst
suprnova
javított link 😊

Sadun Tryst
bazze! megvan Final Fantasy VII!
SuprNova
aki akarja, letöltheti innen, csak kell mellé még a bittorrent letöltõprogi! 😊
gondoltam ezt az örömöt megosztom mindenkivel! 😊

De melyik szolgáltató?
Egyébként történt egy érdekes dolog, a gundam seed 32.epizódja azt mondja, hogy nem tudja lejátszani az xvid formátumot, ahhoz képest a többi, még az utána köv epizódokat is játssza.
Letöltési hiba lehet?

Seth
Konkrétan nem én gyõztem meg hanem a többi felhasználóval együtt...sok mail és bájcsevegés a fórumon, hogy ugyanmá...mért nem 20 Giga? 😊 erre írtam hogy engedett a nyomásnak

Ki a szolgáltatód, és mivel gyõzted meg?

Seth
Na a szolgáltatóm engedett egy kicsit a nyomásnak és az eddigi 10 GB helyett 20 GB a havi adatforgalom...irány a usteam 😊

Semmi bajom nincs az ace-szel, sõt, meg vagyok vele elégedve!
Egyébként megint mi baja van a szervermnek? 😞

Bucser
Ace-el az a baj, hogy eltávolítja az alap Windows codeceket és újat tesz fel magának.. Pl ventrilo-t nem tudtam használni emiatt...

Gnome

egyebkent le lehet szedni az ace-t....uninstallalod leszeded a RegSupreme pro nevezetu progit ami kitisztitja a registryd bol...mondjuk ezt csak akkor csinald ha bezavar az Ace a gepedbe...
mert ha nincs bajod vele akkor....

Sadun Tryst
GoldenBoy nagyon jó kis sorozat. 😊
én az úszós és a motoros részen majdnem beszartam a röhögéstõl! srác azért nem volt semmi, h letekerte a motort! 😄

Most egy codec miatt hadd ne nyomjam be a format c-t.

Bucser
Nagyon ász ahogy a nõ húzza a moci fülét😊 A végén meg a srác elszabadul a bringával az úton és nem tud megállni😊 a csaj meg vágyakozva néz utána, hogy micsoda férfi😊 Ezt az egy rész láttam anno MTVn😊

Gnome
Nah most fejeztem be a Golden Boy-t...hat ennyit en mar reg nem nevettem😛..mondjuk az a motoros resz mar majdnem elerte a Hentai szintet😛...nah nagyon tetszett..

Kene meg ilyen....asszem raszanom magam a Love Hinara...

CSOCSO
egyszeru a megoldas nem kell ace-t feltenni..format aztan gordian es kesz