Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Seth
Anyámnak tetszik a Chobits...erre varjatok gombot.Bejött amikor néztem és megnézett 5 részt..aszongya kiváncsi a többi részre is.Csak lestem...😊

PSN ID.: Beegabor

Ottto
szomorú...

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

Bucser
Hát pedig sok olyan ember van aki egyet sem látott közüllük😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Ottto
Sajna errefelé nem találkoztam 1 anime fannal sem, de mutogattam, csábítottam másokat, de sennkinek nem tertszett. Szal én úgy vagyok ezzel, hogy aki mostanra sem ismerte fel az anime szépségét, az most sem fogja. Én még régen (8-10 éves korban) a tv-bõl ismertem rá a mûfajra, csodáltam, lettem rajongó. Namost akinek már akkor nem tetszett, annak most sem fog. Nekem ez a véleményem.
Persze mindig van kivétel, pl aki egy animet nem látott életében (mondjuk ezt nehezen hiszem el), vagy akinek csak egy rajzilmet jelent a sok közül...

Bucser
Ez igaz volt aki kifejezetten hozzám fordult, hogy anime-t keres de van olyan is akinek mutogatni akartam de nem ragadta meg... És van olyan akinek felajánlottam, hogy megírom a cuccot de nem tudja milyen és megnézi.-. szóval csocso ne általánosíts...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Bucser
Kb annyi amennyi szõkével😄

via_mala
Akkor egy kérdés (piszka): te hogy kezdtél el animézni? Nem valaki ajánlására? (Mondjuk én nem 😉))
Szerintem nem tök fölösleges, csak nagyjából ismerned kell azt, akinek mutogatni akarod, és ha olyan, akkor számíthatsz rá, hogy úgyis tetszeni fog neki. Persze vannak felsülések ...

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%

via_mala
Kenshinezel? Újra?
Én most a 80. résznél tartok. Nem gondoltam volna, hogy képes leszek egy 95 részes animébe belekezdeni, sem hogy be is fogom fejezni. A GTO 43 része volt idáig a legtöbb, de az meg is érte. Sajnos a Kenshin a 62. rész után egy kicsit leült, a rajzolás minõsége is visszaesett. Ennek ellenére még mindig elég szórakoztató ahhoz, hogy végig merjem nézni.
Szerintetek hány japán születik vörös hajjal?

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%

http://www.appleseedthemovie.com/

errõl tudtok vmit? azzal reklámozzák, hogy a GITS alkotoja készítette

CSOCSO
en rajottem hogy animet mutogatni masoknak tok felesleges....
aki akar az ugyis animezik... masok megcsak furan neznek ram hogy en meg mijaszart nezek....
Sadun Tryst
így volt leírva az aoi anime oldalán. <#mf2>
egyébként én is sejtettem, h ez 2 szó 😄

\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"

Legközelebb szótagold az Istenért! Míg elolvastam és felfogtam nem volt kis idõ <#idiota>

<#mf2>

Sadun Tryst
www.animevilag.hu

ha itt nincs, akkor sehol

Sadun Tryst
douitashimashite (szívesen <#idiota>)

Köszi.

Iwant2Belive
hey. Samurai Champloohoz van már magyar felirat?

Anthony \'Tony\' Soprano Sr.: I\'m like King Midas in reverse. Everything I touch turns to shit.

Sadun Tryst
Más a felépítése. Hiányzik pár rész, vagy esetleg valakinek nagyon szerepe van, így 1-2 rész másként alakul. Valami jobb, valami rosszabb. Tehát kb ugyan azon a szinten van mind a 2.

Fullmetal Alchemist Manga Download - powered by DirectManga

én full metalban most vagyok 30ik résznél

a másként jobbat vagy rosszabbat jelent? vagy az egész világ, esetleg az élettörténet felépítése tér el?

Esetleg link a mangákhoz?

Sadun Tryst
én még mindig Kenshinezek. 😊
meg közben nézem és amit lehet olvasok folyamatosan. Bleach, Naruto, Mai Hime.
ja meg olvasom a Fullmetal Alcheist mangát. 40. chapternél vok az 51bõl. Aki látta az animét, feltétlen olvassa el, mert nagyon sok dolog teljesen másképp van benne, mint az animében. Hagsúlyozom, nagyon sok dolog.

Senki nem néz animet manapság? Elkezdtem a Chobits-et, és ez is nagyon tetszik! 😊

Nem fogom kibírni, amíg levetítik Japánban a Gundam SEED Destiny-t, olyan jó! <#sir><#sir>

Ottto
Én inkább arra hogy lesz 12 Hime. Akane-chan ugye már nem az, namost vele, vagy nélküle számoljuk a 12-t? Majd kiderül, Natsuki úgyis rátalált...

Ottto
úgyúgy, csak eleinte nekem nem kapcsolódott de azóta már rájöttem miért. Szal mostmár maradok ennél!

Sadun Tryst
na. közben rájöttem, h nekem is bittornadom van! 😄
így akkor Otttonak is kiderült a nagy rejtély, h nálam miért volt eddig ilyen jó az arány... 😉

Bucser
Nálam Bitcomet jött be jobban.

Sadun Tryst
bleach: még nem láttál semmit... 😛

mai hime: én majd Akirára leszek kiváncsi, h mikor mondja meg, h lány. bár szvsz Mai öccse már tudja, csak nem mondja el neki.

erre a bittornadora én is kiváncsi vok. 😊

Belekezdtem a gundam seed destinybe, és azon találtam magam, hogy már tíz epizódot megnéztem! NAGYON ÁLLAT sorozat!!

Ottto
Na mostmár tuti maradok tornadonál, 105 kb/s-ig vitte fel a sebességet, bittorrentnél örültem ha a 70et ütötte. fél óra altt lent volt a bleach. Plussz, mivel háttérben fut még az Anarchyt sem lassította. Fasza <#eljen>
Gábor: Sry ezt nem értem, nem nagyon értek hozzá, de mindent automatikusan (alapon) hagytam.
Mai HiME: Legutóbbi Mai HiME része, hihetelenül jó. Aki nyomon követte az eseményeket már várhatta ezt a fordulatot (Tate, Mai, Shiho, Reito) de mégis valahogy váratlanul jött ki...lényeg a lényeg, tetszett nagyon!
Bleach: Tegnap ezt is megnéztem, és lehet elkezdem egy kicsit elõre olvasni a mangát, kíváncsi vagyok mi lesz Orihimevel most, hogy õ is "kibontakozott". Megjegyzem, nagyon tetszik az õ "képessége"

Befejeztem az El Hazard-The Wandererst. Bejött, tetszett. Aranyos szereplõk, humoros helyzetek. Csak ne lenne ilyen szar minõségû.

Bucser
van hogy 3-4 dolgot töltök egyszerre és jönnek maxal.. de egyébként a Bleach egyedül jött 45K-val...

Átlagosan hánnyal jönnek a filmek?

Bucser
512/128-as DSL-el vagyok és Upload limit 6kbyte/sec download limit pedig 50Kbyte

Mégis mit tudsz konfigurálni rajta? Nem értek a lovakhoz, azért kérdem.
Amúgy milyen vonalon vagy? Upload cap?

És mi az upload cap-ed? Milyen vonalon vagy?

Bucser
Én Bitcometet használok.... Nekem eddig ezjött be a legjobban.. bittorrent klienst utálom (mert baromi béna) bittornadó elmeg de az sem tetszett annyira.. a legjobban eddig a BC meg az azuerus tetszett

Ottto
De, bit tornado annyival jobb, hogy lehet configurálni, bittorrenten ilyesi nincs...

Párhuzamosan tesztelem a bitcomet és bitlord progikat, habár sok különbség nincs köztük.

Passz. Lehet a tracker leállt egy idõre karbantartásra?
Aki frissibben 1,5mb-esre bõvített chelloval garázdálkodik, mint én, az legyen szíves elárulni az upload capet! Néhány oldlalon azt írják, hogy 75% ajánlott. Az számszakilag mit jelent, mit kell beírnom? Mindig összekeverem a váltószámokat.....<#zavart2>

Ottto
Na most sikerült indulásra bírnom a bit tornadot, ezzel most szedi, de bit torrentnél miért írta ezt ki? Jó lenne tudni, bár ha nem leesz több gond a tornadoval lehet inkább ezt fogom használni...

Ottto
Vazz gyerekek helpeljetek ki mert megbolondulok

Bleachnel és a Mai HiMEnél is ezt írja ki D:
<#help>

CSOCSO
NGE 1-4 ig tegnap.... kezdodik a masodik befordulasom idoszaka😊))
nagyon bejon ahogy a kis shinji tud ordibalni! eszmeletlenul eltalaltak
Ottto
Kössz hogy szóltok gyerekek <#worship>
El is felejtettem...

Sadun Tryst
már láttam is tegnap este. csak nem volt humorom 1kor beírni ide <#idiota>

+ van új mai-hime is

Bucser
Bleach 13 tölthetõ😊

Ottto
Már megint? Hát a saját érdekükben én is remélem....

Sadun Tryst
karácsonyi szünet alatt várható volt.
sztem 2 részt adnak majd ki 1szerre.

Ottto
Nemigaz! Késik Mai HiME 😞((