Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CSOCSO
cartoon shadeingnak hivjak.. legalabbis ezt irtak az IGN en... nahde mindegy... amugy nagyon hasonlo volt a cel shadednek. de ott az a lenyeg hogy mindent korulvesz a fekete csik meg ilyenek... grafikarol beszelgethetnenk. .nekem nagyon tetszett a maga nemeben. mondhatni gyonyoru.. de vegre jo lenne latni hogy mut tudnak manapsag kezzzzzel rajzolni... mondhatnam hogy egy anime legyen rajz de nemtom.. en magam se tom mi a jobb.. GITS 2 karakterei jobban tetszettek a rajzok miatt.. viszont hitomi es a fohosnonek gyonyoru szemei voltak😊
Lacc
Thnx 😊
Sadun Tryst
directmanga.com

\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"

Lacc
Honnan szeditek a mangát? Jól sejtem hogy torrentrõl? 😊 Us-éken sajna nincs.
Bucser
megnéztem az endinget én is... Igen rukia-t kicsit magasabbnak ábrázolják és arányosabbanak mint a sorozat elején (ott nekem eléggé kislányosnak tûnt itt viszont kész döglesztõ😄)

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Sadun Tryst
szerinterm nem változtattak. viszont az új befejezésnél SOKKAL kidolgozottabb mindenki, és normálisabban néznek ki.
na a manga nekem azér tetszik 1 kicsit jobban, mint az anime, mert ott szinte mindig így néznek ki.
pl. Rukia az elsõ részben kimondottan furcsa arcberendezésû volt néha, a mostani manga részekben, és az új végben pedig egy igazi szépségnek rajzolták meg. remélem azért kb 1 szintre hozzk majd az opening/ending videokat + maga az epizódokat.

MY Hime 14 kinnt van!

Bucser
Úgy vettem észre, hogy mosta 14. részben kicsit változtattak a grafikán.. vagy én vagyok hülye??

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Bucser
nem volt cell shade sehol😊 braieros a mechák és az épületek kivételével minden kézzel volt rajzolva😊 nem 100% CG volt...

Egybként szerintem a sztori nagyon gyengusz volt ennél erõsebb történetre számítottam meg a végén mindenki túléli heppiend hát... kicsit popcornmovievá tette nekem...

A jelszó utolsó szava azért íródik be, mert Gaeia-ba tulajdonképpen az anyja gondolkodása van benne... és õ segít leállítani a "sétáló ágyúkat" Braieros meg azért kér bocsánatot, mert a 7 öreg ember õt is átverte. És így vették rá, hogy figyelje Deunant.

Lacc
Ezek nekem se voltak világosak, a jelszó talán az anyja szelleme miatt irodott be, ha jól emlékszem õt is hivta ott akkor. Bocsánatot meg talán azért kér mert átverte korábban, de passz. Szerintem is jó kis film volt, de meg kell szokni ezt a cell-shaded stilust 😊
CSOCSO
Appleseed

AARGHH!!!!! nagyon tetszett!!!!
bar a grafika gyonyoru volt! nagyon tetszett de azert elviseltem volna normalis anime rajzokat is😊
zene cool!!
sztori nekem nagyon bejott!!!
szal 9/10!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nagyon tetszett!

egy ket dolgot viszont nem ertek!
SPOILER!!!

1) Briareos ra valamiert megharakszik Deunan..
brios gyerek bocsanatot kert.. de itt elvesztettem a fonalat.. mi baj volt briareossal?? mit csinalt o???
2)a vegen beirodik az I beto a jelszobol..
miert is?? Briareos mond vagy ket mondatot is.. a felirat csak ennyi volt: Fogadd el igy!

szal akkor mi is volt ez?

Lacc
Nos akkor tényleg várok még kicsit vele.
Sadun Tryst
hetente jönnek az új részek. de valamikor lassabban. sajna még elég friss anime, aztán csak 1 subber csapat csinálja.
õk meg hát elég lassúak. 😞

Na, befejeztem a GTO-t! Fenomenális! Régen nevettem ennyit! Talán a Vandreaden utoljára! Tudtok hasonlót?

Lacc
Hát ezek nagy része nem volt meg szóval rájuk nézek 😊
Egyébként látom hogy a 14-nél tart, de inkább megvárom amig tovább elmennek, aztán 100 körül kb. ha elkezdem elég ritkán nézni, akkor nem kell olyan sokat várni egy-egy új részre 😄 Vagy milyen gyorsan készülnek a részek, hetente, havonta?
Bucser
14.résznél tart... a 200-ból...

memories-hoz volt szerencséd??

Chrno Crusade, GTO, chobits, fullmetal alchemist, gundam seed, last exile mind megvoltak? Így hirtelen ezek jutnak eszembe.

Lacc
Viszont most nem igazán tudom mit nézzek, a nagy neveket többnyire már megnéztem, kivéve talán a Kenshint. Ez a Bleach ez egészen jónak néz ki, de inkább megvárom amig eljutnak több részig.
Lacc
Én most néztem végig a Love Hinat, ami nagyon tetszett 😊 Nem hittem volna hogy végig fogom nézni, de elég fun sorozat, megszerettem néhány rész után.

A másik meg, hogy Pet Shop of H.-nak csak 4 része van? Tudtam hogy rövid, de ennyire?
Vmi a GTO-hoz hasonló kolosszális hülyeséget tudnátok ajánlani? Mindjárt végzek vele, kell az utápótlás! 😊

Sadun Tryst
pont most akartam kiírni! 😄
na mind1. akkor most meg is nézem... 😉

ja, meg érdemes itt körülnézni. gyorsabban jönnek a manga részek, mint a Manga-Rain-tõl.

Bucser
Kint van Bleach 14😊 csak tessék tessék:

Normálisan vagy egyáltalán nem két különbözõ dolog 😉

elõre vettem a kenshin OVAt, mert az csak 4 részes, szal késõbb mondok majd véleményt

Sadun Tryst
akkor nem fogsz japán tévét fogni normálisan...

Akar a fene még egy mûhódot, csak felötlött bennem a kérdés, hogy ha egyszer már a CCTV-t is tudom fogni (kínai), akkor japánt miért ne tudnék?

Sadun Tryst
szvsz ha van valami erõs parabolád, akkor lehet.
pl. 1ik ismerõsömnek 1 akkora van a kertjében, h a felét az foglalja el.
valami 2000 csatornát tud fogni vele. és folyamatosan bõvül a netes dekódolók miatt... ^_^
nemtom, h van-e ezek között japán anime csatorna, de majd rákérdezek.
(mellesleg ha ilyen antennát akarsz, akkor az több százezer forint lesz majd)

Na hogy tetszik a Chrno Crusade? A GTO-val párhuzamosan nézem újra.
Ma este vetítik a gundam seed destiny újabb epizódját, ha szerencsém van, akkor két napon belül láthatom 😊
Apropó, nem tudjátok, hogy azokat a japán adókat, ahol anime-k mennek lehet-e itthon fogni vhogy?

Közgazdászok csinálják csak igazán 😉 Tisztelettel jelentem szakosodott közgazdász leszek, ha végigszenvedtem ezt a négy évet :😊

Sadun Tryst
most néztem, és legnagyobb sajnálatomra, a Mai Hime is el van maradva 1 résszel.
RAW-ban már kint van a 15. rész is, mi meg még csak a 14. sub verzióra várunk.
na mind1. ez leaglább nem 200 részes lesz, mint a Bleach + a Naruto (bár a Narutot annyi csapat fordítja, h a késés lehetõsége szinte teljesen kizárható) 😄

Bucser
Matematikus vagy Programozó vagy???? Vagy esteleg Közgûzos?? bár õk tudtommal nem csinának Op kutot.😊

Bucser
Akkor rosszul látod mert nem ez van a Mangában... A manga sokkal összetetteb...

Mellesleg PUK a kis elf aki csak a mangában szerepel abszolút nem ihagyható karakter😄 Még mindig képes vagyok a Yoda-s beállásán röhögni😄

CSOCSO
nah jelentem a k litet leszedve instalaltam az aac codececet es mar muxik is😊)))) siraly!!!!

uber csak azt nemtom hogy a szinkron mifele szinkron... mert en azt is lerippeltem.. bar arra nem emlexem hogy feltettem de azt tudom hogy 1 napig szorakoztam az igazgatassal 😊
CSOCSO
hellsing es flcl is jo!
CSOCSO
az a bajom hogy a readme file is ismeretlen filekent jott le😞((((((((( txt be belehuzva bele tudtam nezni.. es of korsz hogy a film file is ismeretlen.. de most nemtom hogy hibas az is. .mint a a readme vagy mijapocs van??????😞 erted??? fakk.. tokom kivna😞
SoDI---
asszem a Appleseed lesz

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

SoDI---
Na hirtelen körbe néztem, mihez van felirat.
Ezek közül melyiket ajánljátok leginkább?

3x3 Eyes
Appleseed (2004)
Hellsing
FLCL

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

SoDI---
nem tudtok anime felirat-letöltõ helyet?

???

Szerintem nem codec kérdése.

Nálam a K-Lite codec pack részeként került fel az MKV.
Windows Media Player-nél az volt a gond, hogy az összes feliratot egyszerre játszotta le és nem lehetett megértetni vele a jót.
BSPlayer alatt ment simán.

A lényeg, hogy ugyanúgy, mintha DVD-t néznél, add meg, melyik audiosávot akarod hallani, melyik feliratot akarod látni.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

CSOCSO
HELP pls!!!!
leszedtem a GITS et.. az mkv verziot...
hiaba probaltam mkv codecet szerezni nem jartam sikeresen😞 sehogy nem jatsza le se a bsplayer se a wmp😞((((((
tudom.. mplayer..
na.. eloszor is..
torrent el szedtem le.. meg a readme file is ismeretlen volt..szal eloszor arra gondoltam hogy rosszul szedett le mindent.. aminek kifejezetten orultem volna.. es kb akkor hasznaltam volna eletemben utoljara torrentet..
szal a lenyeg hogy leszedtem mplayert.. es most megy a film...
de ez igy eleg ciki.. hogy valasztok hangot?? nah mindegy..szal valaki pls.. adjon egy rendes mkv codecet!!! PLS!!!!!

ui:
fuu milyen jol esett mikor belelestem a readmebe es meglattam hogy az en feliratom van benne!!😊 aaarghhh!!! fuu.. istenem olyan boldog lettem😊))))))))
SoDI---
nem nehéz kitalálni, hogy megy a csávó, és egyesével levadássza a démonokat <#zavart2><#buck>

SoDI---
na végig néztem a berserk-et.

a vélemény a befejezéshez annyi, hogy ha az utolsó után még egyszer átfutod az elsõ részt, akkor azért nincs az a "most mi van" érzés.

kerek a kép. a mangát inkább kihagyom, mert szerintem csak elrontaná a tökéletes összképet, mint ahogy például a matrix 2-3 tette 😊

Ne is mondd....módszertani szigorlatra készülök, ami magyarul ezt jelenti: val.szám, statisztika, operációkutatás és ez mind egy darab dolgozatban, egy óra alatt....fincsi....GTO majd segít felvidulni.

Bucser
Viszont a legeslegelején a fight amit a csaj a Cyborgok ellen nyom nagyon durva😊 Kis shotgunnal a kezében miket lenyom😊

Mondjuk nekem így matek vizsgára készülés közben jó volt, hogy csak a látványon kellett csámcsogni és nem a mondanivalón😊

Sadun Tryst
ok, h rákérdez meg minden. de az, h ott félmesztelenül mészkál 1 kissrác elõtt, meg ilyen hülye reakciója legyen, engem sokkolt. motoko nem ez a fajta kari.
na mind1. én hülyeségem.

Most végeztem az appleseeddel. A film gyönyörû, de már nagyon elszoktam a sablon történetektõl, fõleg a rövidektõl. Lassan egy éve anime sorozatokon élek, így ez nekem kevés. A másik negatívum a borzalmas angol felirat. Nem is tudom animes pályafutásom alatt láttam-e ilyen silány munkát angolul.
Na mind1, egyszer mindenképpen megérte megnézni, mert gyönyörû az animáció.

Köszi.

Bucser
miután az egész GITS saga arról szól, hogy mennyiben különbözik egy emberi lélekkel rendelkezõ cyborg egy húsvér embertõl ezért szerintem a kissrác kérdése teljesen egyértelmû ugyanis attól, hogy teste nincs vágya még lehet Motokonak....

Sadun Tryst
Ki kell írnom magamból a dühömet.
GitS-SAC 2nd GIG spoiler:

A 17. részben van 1 olyan jelenet, mikor a kis srác ott tévézik Motoko ágyán. Motko kijön a zuhanyból, a bugyi ami rajta van, majdnem leesik, melltartó, semmi, csak 1 törölközõ, a melle közepét eltakarja. Ott járkál tök lazán a 14 éves srác elõtt.
Majd lefekszenek aludni. Ok, h 1 ágy van meg minden. Motoko nem is zavartatja magát, h nincs rajta felül semmi, a srác mellé befekszik. Ok.
Majd a srác pironkodva megkérdezi, h a full cyborgok tudnak-e nemi életet élni. Motoko felül 1 kicsit az ágyban, odafordul a sráchoz, aki még mindig háttal van neki. Motoko válaszol. Ki akarod próbálni?
Fiú persze nemt mond.
Na. Lényeg a lényeg, h ez a jelenet TELJESEN FÖLSÖLEGES volt. és mi több 1 lassan soft hentaira lealacsonyította a GITS-et... 😞
pedig egészen eddig a részig teljesen elviseltem a "megszokott" lenge öltözéket Motokonak.
ennyi.

Sadun Tryst
nemtom, h csináltam, de jó volt. 😊
ma nagyon jó eredményeket produkált a cucc.
pl. ma volt 1 olyan Naruto töltés közben is, h 170-el töltöttem, és 40k-val szedtem rólam.
na ez elvileg lehetetlen, mert 180k a max sávszélességem. ^_^

Final Fantasy VII - Advent Children Sephirot Wallpaper Burning Nilbenheim scene