Anime, manga és LN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Most fejeztem be, a Samurai Champloo uccsó részét végül nem sikerült elindítani, de nem bírtam a sivárságot, megnézem majd késõbb. Helyette elkezdtem a Scrapped Princesst, 2 nap alatt kivégeztem. Régebben még a winampon láttam belõle pár részt nagyonsokmindent nemértettem akkoriban, hát most már világos volt a befejezés (winampon nagyon sok részt kihagytak belõle)
Mindenkinek ajánlom, KÖTELEZÕ darab! A legszinpatikusabb karakterek Zefiris, Winie és Pacifica volt számomra (nameg Sim, azaz Cz dehát végül az õ titka is kiderült. Eleinte gyanakodtam is)
Ami valóban elbûvölt, az a világ. Pont ezt szeretem a fantasyban, hogy a világ az mindig csodálatos, és ilyenkor bánom hogy nem egy ilyenbe születtem (tom ez marhaság de ez van)
A történet jól átlátható, mégha eleinte nekem is nagyon bonyolultnak tûnt mikor Serass is elkezdett magyarázni, én csak néztem az angol szöveg semmit nem jelentett, egy szót nem értettem, de végére világossá vált minden. Meglátásom szerint ez amúgy is egy olyan anime ahol csak késõbb válnak világossá a dolgok, és eleinte csak nézünk hogy "most mi van?" Már az elje is ilyen az 1. epizódnál is máris az utazással kezdõdik, elõször azt hittem rossz epizódot töltöttem le, és 1. helyett 11.-et néztem, de mégsem. Végülis visszagondolva, már megértem a kezdést, de csakmert már ismerem a történetet.
A történet menete elég laza, hisz végül mindenki véleménye megváltozik a jóslatról, de ez talán Pacifica "ártatlanságát" hivaltotta jelezni, hisz végül mindenki mellé állt.
Raquel és Shannon akikkel úgy láttam nagyobb érzelmeket táplálnak mostohahuguk iránt mint egymás iránt. Na nem azt értem hogy utálják egymást, nem, szó nélkül megbíznak egymásban. Talán Pacifica "tehetetlensége" miatt van ez, dehát akkor meg is érthetõ.
Leoról csak anyit hogy a sorozat bohóca és kész 😊
Ami még nagyon tetszett hogy akiket a sorozatban jobban megismertünk karakterek, a végén visszatérnek, nem csak egy jelenetet kapnak, az egész sorozatban fontos szerepet játszanak!
Hát kb ennyi, nagyon tetszett az anime, asszem párszor majd még meg fogom nézni.
\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu
\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"
ha az usteam ftp eltûnik a magyar anime közösség meghal... 😞
\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
moderátort kell megkérni. De sztem mivel engedték hogy újra legyen usteam (minusz a veszteségek) így mostmá nem köthenek bele. De azé írok a moderátor topicba hogy szedjék ki...
Töröld a linket kérlek, vagy a teljes hozzászólást, csak megelõzendõ a bajt!
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
na OFF vége 😄
de akkor is kell neki tracker😊 ehhez meg nem😊 mert géprõl gépre vándorolva keres és ha talál felveszi egy ideiglenes kedvencek szerû dologba és addig vizsgálja és update-eli a tartalmat amíg a file megvan az illetõnél majd ha eltûnik akkor dobja az adott klienst😊 de mind1😊 emule zsír és kész😊
Csak tudod míg a Bittorrent központi trackerre épül addig Emule kadmeniához nem kell semmilyen központi server csak egy másik user aki szintén a emule kadmeniához csatlakozik.... az az igazi IP to IP Peer to peer... Mellesleg Bittorrenten elõbb trackert kell keresni mindenhez itt meg kezdheted a file-t keresni elõbb és ha megvan a név egy része képes a más nevû azonos fájlok betársítására és a userek azonosítására is... Nekem nagyon bejött így 4 hónap használat után... JA és userekhez megy a ratio szabályozás és nem fájlokhoz rendelt....
De legyen vége az offnak😊
Advent Chiéldrent én is baromira várom.. de ez most Játék vagy film???Vagy mindkettõ?
DVD - 2005-05-13 06:36:00 Kommentek (2 db)
Kicsit elszakadva az Xbox 360 gõzhengertõl: végre napra pontos megjelenési idõpontot kapott a Final Fantasy VII: Advent Children. A film szeptember tizennegyedikén fog megjelenni - Japánban és az Egyesült Államokban párhuzamosan. A jelek szerint Amerika (egyelõre) csak a DVD változatot kapja, míg a Japán vásárlók UMD-n is magukhoz szólíthatják az FFVII régóta várt "folytatását". Európai megjelenés? Arról sajnos nem szól a fáma...
liquid (06:36)
576.hu
A getbackers keresem, de úgy tûnik, hogy minden csapat abbahagyta a licenszelés pillanatában...😞
mondjuk az is igaz hogy mar alapbol vannak ilyen groupok szal magyar se kell😊))) csak az usteamban az volt a zsir hogy minden ott volt. nem csak egy ket dolog...
pl nekem nagy bajom hogy kb semmit nemtok mostansag leszedni mert mondjuk a 26 reszbol mar csak 17 tol felfelve van fent... a tobbit mar toroltek😞
szerencsere a mai himet le tudtam rantani az anime.repost grouprol...
de amugy tenyleg fasza lenne egy ilyen usenetes szarsag... heti 1-2 sorozatot filmet felpakolni ra es varni mig mindenki leszedi.. mindenkinek ubergyors lenne.. egy szervert tudnank hasznalni tobben is. .azaz eleg lenne hozza kb 30 dollar...
igaz ez meg mindig nem 120 terra anime.. de akkor is..
csak nincs olyan vonal ami elbirna.. marmint tuti van de ki fizeti meg?????
Azért egy próbát megér!
Látott már valamelyikõtök itthon anime boltot? Én ugyanis nem...
hátha megyünk vele valamire...
A kulcsszó az animekkel kapcsolatban számomra az, hogy emberekrõl van szó.... Éppen ezért vannak jó és rossz oldalaik... (nem beszélve az evangelion érzelmileg csõdtömeg szereplõirõl akikbõl csak úgy dõlt a patetikus önsajnálat😄) ÉS szinte mindig minden szereplõnek a cukormáz vagy a felszínesség alatt van egy lelkivilága... Pl.: Mikoto azért szeret a Mai hime-ben mindenkit egyformán, mert 1 valaki van akit mindenkinél jobban szeret és az a bátyja... és érte mindent megtesz, vagy Mai szintén mindent megtesz azért, hogy az öccsét boldognak lássa... Szerintem nagyon jól kitalált a Mai hime egész storyline-ja egészben néhány kisebb értetlenséggel ugye megsózva. (ugye mikoto Childját a végén legyõzi Mai childja mégsem tûnik el Mikoto bátyja.. én ezt nem értettem...)
Szóval röviden, a szereplõk majdhogy nem élethûek, és étnyleg azonosulhat velük, vagy helyzetükkel!(szerintem, Bár azért ez nem minden animéban igaz, természetesen 😄)
aszem most rajottem, felig meddig azert szeretek animet lesni mert az animekben nem mindig a tokeletesseg van.. mindig van valami nehez.. szomoru.. valami eltitkolni valo ami szegyen vagy akarmi.. es ezek mas filmben, meseben nemigazan van meg.. es az ember azonosulni tud ezzel a negativ dologgal...
eddig az NGE ben volt a legdurvabban abrazolva ezek a dolgok...
szal szerintem ez az egyik alappillere (szamomra) az animeknak
negativ oldalt is bemutatjak amivel talan jobban lehet azonosulni mint hogy az xy szereplo ujra elveri a szornyet vagy a szep gimis fiu osszejon siman a szep mangaszemu gadzsival.. szoval a pozitiv dolgokra gondolok