Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Naja.

Minden Gungrave-vel korteskedõ elõtt fejet hajtok, tényleg magával ragadó alkotás! Hiába vallom a könyvet nem ítélek borítóról elvet, mégis ez történt, mikor anno az elsõ résznél leírtam a sorozatot! :/

Bucser
ezt annyira nem lehet rá mondani, mert mindig mást hoznak ki belõle... inkább sok a róka és mindig hasonló bõrbe bújnak...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Sok bõr, egy róka...

Bucser
A szereplõk és jellemzõik sokszor hasolítanak kinézetre de a természetünk és konfliktusok általában különbözõ...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Kíváncsiságból belekeztdtem a Zeta Gundam-be. Az elsõ három rész után "enyhe" déja vu érzésem van...Akik nézték a Seed-et és a Seed Destinyt tudják mirõl beszélek.
Pl az Agama nagyon hasonlít egy bizonyos Minervara...
Ezek a hangeffektek és frizurák....

Bucser
Bleach7.com-ról valakinek valamilyen infoja nincsen véletlenül???

Mi történt vele???

musha
jah, csak úgy eszembe jutott amikor a `Ne szûntessék be az InuYashát` petíciót néztem, ott (túl azon, hogy a címzett rtl club volt(igen, c-vel)) de valami 4 millió aláírást vártak. na ott nagyot csaptam a homlokomra...

Jagi
Rájght! Már viszketek az ilyesmitõl...

musha
az ilyen petíciókból akár csak egyszer ért már el valaki akármit? mert nekem nem rémlik. ez kb. olyan, mint a házaknál az `Ide dobd a reklámújságokat` feliratú doboz, ami 99%-ban egybõl a szemétben landol. van egy oldal, ahol lehet hõzöngeni, de amúgy az illetékesek szarnak rá.

Jagi
Áááááh...

[NST]Cifu
Köszi, esetleg idõt is prezentálnál hozzá? Mert igazából csak arra lenne szükségem. 😊)

Olvastam a Gungrave-rõl lentebb, alkalomadtán majd sor kerülhet rá, de most jelenleg az ENT és a BSG elmaradásomat pótlom. 😉

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

apocalypse0
nem baj, azért kérlek írjátok ezt alá!

apocalypse

Bucser
😄 majd adok ajánlót, hogy mit nézz meg😊 és nem annyira tipikus😊 MOndjuk kezdheted majd a gunGrave.el😊

[NST]Cifu
Õ tudja mit akar, én csak megjegyzem, hogy ezzel a módszerrel se valószinû, hogy tartósan tudja majd üzemeltetni a szervert. 😞

Amúgy félszeg Anime fan vagyok, a legtöbb klasszikus Anime-al ki lehet kergetni a világból, de például a GitS:SAC nagyon-nagyon bejövõs (anno pl. annak elsõ évadját az USteam-rõl szereztem meg, aztán a többit meg ed2k-val). A topicba meg már jópárszor beleolvastam, de annyi szabadidõm nincs, hogy minden érdekesebb topicot folyamatosan követni tudjak. 😊)

Bucser
zsozso mindenféleképpen legális formában akarta csinálni... Csak innen MO-ról a jogtulajdonosokkal felvenni a kapcsolatot macerkás😞

Egyébként isten hozott a topicban Cifu😊 tán csak nem te is Anime fan vagy?😊

[NST]Cifu
A probléma kezdetben az volt, hogy az USteam nem akart fizetõs lenni, de ugyanakkor õk már nem bírták a költségeket, ezért támogató emberkéket kerestek. Utána az lett a probléma, hogy valahogy legállissá tenni a befizetéseket, nehogy apeh-balhé legyen belõle, erre született ez a szerzõdéses formula...

Dunno, de én akkor már azt mondtam volna, hogy lehetett volna simán fizetõs, akár csak 500 vagy 1000 forint havonta, szépen, csekken befizetve...

Ahhoj
digi geci

digimonyazszar deazéaláírom

mi az a dikimony?

^^ilyen aláírásokkal tuti a siker 😊) (ja, a sok név nélküli aláírás se ér többet 😊 )

apocalypse0
bld
jam ondjuk nekm is chello classic-om van de ha vagyunk kb 200 v 100 is csak akik tudják nélkülözni a gépet és a netet egy kis idõre szal mondjuk 100 ember egy nap max egy két órát kéne egyenként mindenkinke fennt lenni... engem nm zavarna
ez az smses átutalós dolog meg elég problémás de vmit ki fognak találni nálunk okosabb emberek: ))

\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"

Sadun Tryst
én majd szeptembertõl önerõbõl tudok minden hónapban ha kell 1000 forintot néha akár többet is adakozni majd. de amíg nincs munkám, muterék meg nem hajlandóak "ilyenre" pénzt adni, addig ez így nem fog menni.

amúgy ha csak mindenki 200-1000 forinttal támogatná az oldalt, minden hónapban meglenne a fentartási költség. csak hát persze ha ez így menne, akkor most nem tartanánk itt... 😞

\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"

A lehetõség él. Én magam is adakoztam így, kb 5 perce.

Szóval jöhet a privi.
Jagi
Bejött... sajna ilyenek az emberek. Mivel nekem otthon (még mindíg nincs) netem, ezért még nem csináltam meg, de zs-t még mindíg üldhetek...
A UPC meg csak hiteget kb tavaly márciustól, aztán szeptembertõl + februártól meg juliustól (lesz bevezetve az utcánkba és <<városközpontban lakunk>>!!!)
Azok is... f*xom

Jagi
Nem jön be 😞

Bucser
nézz el az adoptt oldalra és megtudod😊 az elsõ hír az oldalon😊 Még haszna is van😄

Jagi
Milyen szolg? (ez az "ejnyebejnye!" utáni?)
Fogynak a Berserk epizódok, phaáá! Kell még! 😊

Bucser
Már nem él az a lehetõség.... ezért lett létrehozva az újtípusú szolgáltatás....

Arról van szó. Gondolom karbantartás van. Ne féletek ez még nem a leállás. Elvileg ebben a hónapban még adományok nélkül is lesz. De azért sietni gyorsan adakozni! Hama! Hama! És maxifõjó lessz nekünk animéket nézelõdni! (A la Jar Jar Binks )
Ez a lgjobb megoldas! Mindenku küldjon valamenyni osszeget! Ha csak 2-300 ft az se baj. Mennyi az manapság? Lassan már egy fagyit sem lehet ennyiért kapni.

Ha írtok annak a bizonyos oldalnak az üzemeltetõjének, az megadja a számlaszámát és arra utalgathattok akármilyen kis összeget.
Jagi
Ha ARRÓL van szó akkor nekem már most sem megy <#rinya>, még az oldal sem jön be.

Ahhoj
gondolom ha mindenki küldene csak 500 ft-ot, aki hazsnálja, abból már kétszer is meglenne oldva a probléma 😊)

Hm....akkor nem tom.......sajnálom, h ennek kell történnie....remélem tudnak vmi megoldást találni!

Bucser
Az a baj, hogy ebben az esetben a fenntartó max 12,5 százalékot kap meg az sms-ek értékébõl és ezután még adóznia is kell...

sztem a legjobb megoldás az lenne, h mindenki befizet bizonyos kezdõösszeget, h fenntarthassanak egy sms-alapú fizetõs oldalt. így közben is jönne pénz

Bucser
igazából az a baj, hogy nem tudsz sávszélt megtakarítani a torrentel sem.. ott volt a tracker lehetõség kutya sem használta mivel ott volt az server... és nem voltak seederek.... Mindig a server volt a seeder az meg nem elég... bevallom õsziontén én is inkább a servert használtam mint a trackert... ez van.. ha nem szedik 10-en 15.-en egy-egy fájlt akkor semmi értelme nincs torrentben megcsinálni.. valamint akkora archivum az anyagmennyiség, hogy érdemesebb FTP-t használni...

Sadun Tryst
jó 5let, csak már több okból is halott a dolog.

1. sok embernek nincs akkor winyója, h csak úgy 5-6 sorozatot másokért tároljon
2. sok embernek chello netje van, így õ nem vállálna az egészet, mert a feltöltése is beleszámít a letölsésébe
3. még ha jó internete is van az adott személynek, nem vállalná el

szómagam ha lenne úgy 200GB winyóm és mondjuk adsl netem, akkor vállalnám. de így, 40GB winyóval és chello classical nem. 😊
meg ha már nagyon megosztrásról van szó, akkor ott van a torrent. azzal nagyon sok sávszélesséet meg lehet takarítani az oldalnak.

bld
és mi lenne akor ha atartalom fel lenne osztva a 8000(ha jól emléxem) felhasználó között olan módon h a sebesség(stb) fitt legyen, így leehtne ingyen az egész nm kéne h egész nap menjen mindenkinek a gépe, be lenne osztva, 8000ember közt szépen szét lehet dobni a dologkat persze nyalván olyanokra gondolok akiknek jó nete van... az mondjuk legyen 2000, az reális nm?szal kétezer ember között fel leehtne osztani a terjedelmet és az adatforgalom fenntartásához szükséges aktív idõt is sztem ha mindenki össze fogna akit télleg érdekel...

\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"

Egy bizonyos letöltõoldalnak a fennamradásához szügség lenne egy kis tõkére. Bármilyen kis összeg jól jönne.

Ez nemide való téma, de akit érdekel és adakozó kedvében van az írja meg nekem privibe és megmondom hova kell menni.
Bucser
NEm tökmindegy a lényeg, hogy akit nem érdekel az lássa, hogy spoiler jön... a rot13.com-ot is használhattam volna.. tök nyolc...

elég lenne a color=white is

musha
na ez eléggé látványos jelzés <#vigyor3>

Bucser
IGen az a baj, hogy végig kell unni a jó sorozatoknál az elsõ 24 részt hogy a második 24 nagyon jó legyen😊 ha lassan indul be a sorozat de pl szerintem agungrave esetén nagyon elvetették a súlykot az utolsó 5-6 résszel...

GUUNGRAVE SPOILEREK lentebb

Így utólag sokkal jobb lett volna egy olyan verzió, hogy Brandon nem hal meg... Viszont akkor Harry árulása nem lett volna ilyen brutális hatással... (amikor átlövi Brandon fejét a szemén keresztül az nagyon durva volt...)
Újra és újra átgondolva Brandon afféle túlvilági igazságtevõ szerepet töltött be a végén akinek feladata végeztével el kellett mennie. És szerintem igazán megrendítõek voltak az utolsó jelenetek (és szerintem MIKA-nak alig volt szerepe a filmben)... HArry és Brandon kapcsolata elgondolkodtató... Vagy amikor Harry (miután megölte Brandont) egy boltnál megöl egy boltost aki megverte és kirúgta a segédjét egy kisfiút és õ kifakad, hogy Brandon miért az öreget választotta helyette... Nagyon elgondolkodtató és még mindig a hatása altt vagyok annak a jelenetnek ahogy Barndon szemüvegét áttörve odanyomja a szeméhez a Walther-t és gondolkodás nélkül ördögi kifejezéssel meghúzza a ravaszt és Brandonnak világossá válik minden egy pillanat alatt amit addig csak sejtett...

Szóval GunGrave rulez újra megnézve is még mindig 9,5-es😊

Sadun Tryst
Full Metal Panic! - The Sencond Raid:
Most tart a 6. résznél és azt kell mondjam, hogy nagyon jó. Az elsõ sorozathoz képest nagyon sokat fejlõdött. Mind karakter, történet és cselekményben is. Kiforrottabb az események kezelése, és a karakterek jelleme is. A grafika is fejlõdött, szebb lett (bár eddig se volt rossz) és gyorsabb. Szóval a FMP - TSR egy igazi mecha - akció - vígjáték - dráma anime. Szóval a stílus kedvelõinek mindenképpen ajánlom. Fõleg, h a cselekmény most indult be igazán!
Eddig is a sorozat nálam 10/10.

íííí........tényleg jobb lenne egy sms-es verzió.......eh,remélem hama-hama történik vmi. Besegítek én is...

Bucser
talán nézd meg a hivatalos oldalt😊

Mi történt az ust**m-mel???

Jagi
A blood tv még sehol sincs, ne írjátok le ilyen hamar mert elmegy tõle a kedvem. 😊
A movie meg olyan hirtelen ért véget és nincs is vége... 😞
Saya-t meg hogy tudja pótolni az "aranyos és édi meg minden" szal az új, azt majd meglátjuk.

CSOCSO
igaz kisse sok a filozofalas... de a vegen a zenes, akcios resz valami istenien porfekt!!!
musha
kövezzetek meg, de nekem az elsõ sem jött be. tudom, szépen meg van csinálva és az alap gondolat / történet is jó, egyszerûen nem a világom, de nagyon nem.

Ottto
Azt is megkéne már nézni. Ha már az 1et láttam...

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

Sadun Tryst
ez igaz. a második részben kicsit sok volt az üresjárat, de nálam még így is a film 9-es 😊