Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Per-pill 50%-os arányt tudok felmutatni: 100k körül jön, 55k-val megy.

musha
ugye-ugye... 😊

via_mala
A jelenlegi seed/leech ratiom az Asian DVD Club-on: 0.16 😞
Messze van ez a szükséges 0.8-tól, így rövidesen bannolni fognak, de hát ti tudjátok. Mellesleg most regisztráltam egy új user-t, úgyhogy újra van szabad hely, lehet próbálkozni.

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%

Jagi
Ha kéremszépen.
Hétvégén kódolatlan volt az HBO ezért szo.-vas. megnéztem 34 db Inuyashát.
Nem unatkozam (akkor már).
Az 54 ep.-et már csak MP classiccal tudom nézni és ettõl feljebb sem viszi az WMP10.
Most találhatom ki milyen kodeket nem használ...(<#mf3> Mikrószoft)

Egyébként nem hittem hogy ennyire bejön. Teljesen más mikor TV-n nézem.
Cak ajánlani tudom. Mindenesetre egy próbát megér. 😊

Adam5
Ja és feliratos természetesen a mozi.

Adam5
Ma megnéztem a Digimon x-evolutiont. Szerintem nem annyira rossz, bár engem már nem fogott meg az a Digimon feeling mint mondjuk 5 éve 😛. Az egész mozi 3d-s, mondjuk nem egy FF: Advent Children de egy digimon fan veteránnak (mint pl nekem) szerintem tökéletesen megfelel. Akit érdekel az innen szedheti. (kicsit megvoltam lepõdve hogy a feltöltõnek hogy sikerült feltöltenie a filefrontra úgy hogy nem vették észre de ezek szerint mák 😄)

Rövid jelentés:
GITS SAC 2 nem rossz, hozza a hangulatot, a sztori is elég szövevényes kezd lenni.

hát akkor valszeg én vagyok a türelmetlen XD

Sadun Tryst
közbe eszembe jutott, a 2 karaoke miatt volt ez a rész ilyen lassú. 😊
jövõ héten biztos, h szerdán már letölthetõ lesz a dattebayo verzió

\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"

Adam5
Bazz ez tök jó! Dattebayo tényleg gyors szokott lenni mindíg (itt most narura gondolok).

Sadun Tryst
nem nem kell rá soha várni. mint ahogy írtam narutot japánban szerda este adják le. a dattebayo fansubot meg már csütörtök délután lehet tölteni.
ezzel szemben a lunar valamikor heteket késik a bleach-csel. és most is csak azért jött a bleach keddi adásához képest ilyen késõn a dattebayo fansub, mert ez volt az elsõ alkalom.

na ennek a résznek sem volt sok értelme

úgy értettem hogy arra is várni kell egy csomót ugyanúgy mint mint a lunaros bleach-re
amúgy most már nálam is normális a letöltés 😊

Sadun Tryst
én 50k-val töltöm. amúgy azért ilyen lassú mert még elég kevés seed van. jövõ héten már le merném fogadni, hogy szerdán kint lesz a torrent. 😊

"hát nemtom Naruto sem szokott olyan gyakran jönni bár lehet ez nem az oldal hibája"
-ezt nem nagyon értettem.

és elég lassú is nálam eddig nem ment 10 kb/s fölé 😞

hát nemtom Naruto sem szokott olyan gyakran jönni bár lehet ez nem az oldal hibája.

Sadun Tryst
Dattebayo fansub - 50. Bleach ep
Ez azt jelenti, hogy nem kell tovább a lunaros verzióra várnunk mindig. A Dattebayo tapasztalataim szerint nagyon gyors csapat és jó minõségû subokat csinál. Legalábbis a Naruto sorozatot 1 nap alatt subolják jó minõségben.
(szedán van japánban a vetítés, csütörök délután már lehet tölteni)
Szal most töltöm ezt a verziót és mondom majd, h milyen lett. 😊

Adam5
Jaja, Kont én is csípem .

Bucser
uhhhh..... Ez nem gyengén agybajos rész volt.... Nekem valahogy ezek a részek nem jönnek be... az eleje vicces de aztán tök lapos és unalmas az egész..ahelyett hogy haladnának tovább a main plottal... Kon az egyetlen aki ér az egészben valamit...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Bucser
azzal nézem😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Sadun Tryst
fejezd is be. animesuki azt írja, h hibás...
max akkor töltsed, ha mplayerrel is megnéznéd. :/

(5555. kommentem 😄)

Bucser
köszönöm😊 Már csorog lefelé...

Sadun Tryst
Vagabond:
Nem elég, hogy a 11-14 és 15-ös torrenteket nem lehet befejezni (azaz teljesen letölteni), de a 16, 17 és 18-as köteteket be sem lehet szerezni torrent-fájlban.
8 fejezet kihagyással személy szerint meg nem érdemes nekiállni a 19-es és 20-as kötetnek, nemde?

Így, ha bárki aki tudja, h hogyan kell IRC-n keresztül letölteni, kérem magyarázza el nekem. Mert eddig én bármilyen angol tutorialt olvastam el, nem ment.
Ugyanis a Manga-Sketchbook IRC csatijáról ha minden igaz le lehet tölteni a torrentten már meg nem található mangákat.
A segítséget elõre is köszönöm!

Adam5
akko így

http://bleachun.uw.hu/_Bleach_-_50_<1>.avi.torrent

Adam5
Francba má. Ez nem az én napom. [url=http://bleachun.uw.hu/_Bleach_-_50_<1>.avi.torrent]Szal[/url]

Adam5
Bazz....szarul linkeltem. Szal [url=http://bleachun.uw.hu/_Bleach_-_50_<1>.avi.torrent]itt[/url] van.

Adam5
[url=http://bleachun.uw.hu/_Bleach_-_50_<1>.avi.torrent]Feltöltöttem ^^[/url]

Bucser
na király a Bleach Society torrentjét meg nem tudom elérni...

Hülye lunarosok megint 6 felé adnak ki mindent ahelyett hogy egy projectre koncentrálnának😊

Bucser
Igazán jöhetne már a Lunaros Bleach.. nem akarom a Bleach society-set megnézni....

Ottto
Akkor tudom melyik az. Régebben azt is néztem. Emlékszem, a végén mikor mondták melyik virág mit jelent, folyton felirkáltam magamnak 😄

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

Sadun Tryst
igen, valami olyasmi. 😊

Ottto
Ja, a Candy meg ha jól emlékszem az a viráglányos, nem?

Ottto
Az Angol vagy a Japán után? Jó, hülye kérdés. Mondjuk Kitsune hangja az angolban elég pocsék volt, de Kaollának szvsz jobb hangja lett.

Ottto
Megnézem már az eredeti Slayers szinkront mert nem hallottam, de kíváncsivá tettetek.

Adam5
Jó volt a mostani Bleach attól hogy nem is szerepelt a mangában 😊. De a kövi rész áhh...a kedvencem! Mangában is imádtam ezt a részt ami majd most jön a jõvõ héten.<#smile>.

Mech-es anime van?

Kár, hogy nem az egész...:-/
Na mind1,ne legyünk telhetetlenek 😊

via_mala

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%

Rahxephon véletlenül nincsen?

via_mala
Bõvítettem egy kicsit az oldalt. Lásd a lap alját.

magus
most epp semmi, csak ugy altalaban jutott eszembe, hogy kesobb kene, es az mar nincs, ken ebeszelni veluk, hogy legalabb a feliratokat tegyek fel vhova, vagy akkor te.

Ez érdekes, csak a gits-sac2 nem müxik, viszont a 45gb-nyi gundam seed jön szép lassan! 😄

Köszönjük!
Monnyuk nem tom met csinálok rosszú, dé nem akaródzik elindulni a torrenttel a töltés, vmiért....Ennyire béna csak nem lehetek!
Jobb klikk, mentés máskénttel lementettem, de nem müxik a töltés, a trackerhez nem is ír semmit...

Esetleg a FAQ-ban ajánlott animék torrentjeit, ha közzé tudnád tenni, akkor biztos mind az újak, mind a régiek nagyon hálásak lennének Neked!

Jagi
Szvsz a Bebopnak nem rosz a szinkronja... Ed? hmm nem emlékszem az eredetire. Sztem nem teljesen ua. de így sem olyan gáz. Úgy összességében nem rossz.

Sadun Tryst
köszönjük! <#worship>

Sadun Tryst
én a cowboy bebopos ed-re lennék kiváncsi magyarul. 😊
az még japán szinkronban is nagy kihívás lehetett. 😄

Jagi
100%-ig egyet értek. a Slayers "botrány szinkronos verselõ Lina" után már nem is tetszett. Persze javítottam eredeti nyelven, + a next 😊

A Dbz jó volt, a sailor moonban sokat visítottak (én is csak a végét láttam) a Candyrõl meg lövésem sincs.
Uhh.. anyám csak nehogy a Love Hinát elkezdjék leszinkronizálni az tuti bukó sztem!!! <#merges2><#guluszem1><#szomoru2>

Jagi
THX!<#worship>

via_mala
Megnéztem, és csak ez az egy van. Sry.
Közben összedobtam egy primitív weboldalt a torrenteknek, igény szerint bõvithetõ.
😉