Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Seth
Igen, a 13. rész csak egy recap epizód, összefoglaló. Viszont van még 2 special és egy movie is ,ami kicsit másképp alakul mint a sorozat

PSN ID.: Beegabor

Köszi a címet<#worship><#worship>
Valami miatt nem tudok regizni...<#rinya><#szomoru1><#confused>
Állandóan et az üzit dobja vissza... <#csodalk>

"Email address not valid.
WARNING: Entering an email address that you do not own is identiy fraud, and can get you banned."

Kb 4 emil címmel próbáltam eddig...<#conf><#conf>
PLS HELP!!<#worship><#worship>

www.kep.tar.hu/sandor-p20 Itt soksok képet találtok a vízhűtésemről.. :) Asrok 939Dual Sata2; A64 3000+ /3800 :); 1G Gael ram; Leadtek 6600 GT; 120G + 200G Samsung HDD; + kacatok

Krezga
Én az Air-t inkább drámának mondanám. Tényleg 13 részes, bár a 13. rész csak összefoglaló.
via_mala
5 szám a Kaleido Star animébõl

A regisztráció ingyenes, és rengeteg anime zenéje fent van:
Gendou's Anime Music

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%

Lenne egy nagynagy kérésem.
Nem tudja valaki, hogy a Kaleido Star zenéjéhez hol lehetne hozzájutni???<#confused>
Nagyon kellene.
PLS segítsetek.... <#worship><#worship>

www.kep.tar.hu/sandor-p20 Itt soksok képet találtok a vízhűtésemről.. :) Asrok 939Dual Sata2; A64 3000+ /3800 :); 1G Gael ram; Leadtek 6600 GT; 120G + 200G Samsung HDD; + kacatok

Messi6502
Hát a bleach még futó anime és jelenleg 92 résznél tart.Nálam nagy kedvenc.
Ezt szerintem mindenkinek meg kell az életébe egyszer néznie.
AA-s ismertetõ
aoianime ismertetõje

Az air az viszont a Bleacchel ellentétben inkább romantikus jellegü volt nálam.Az air már egy befejezett anime ami 13 (bár van ahol csak 12 van kiírva de az rossz) részbõl áll.
aoi anime ismertetõje
AA-s ismertetõ

Ajánlom megnézésre mind a kettõt.

\"Ki mondja meg neked, hogy valamit lehetetlen megcsinálnod? Milyen kiemelked? teljesítmény jogosít fel arra, hogy korlátokat állítson fel?\" /Napoleon/

egypszichonauta
az air és a bleach címû animéket ismeritek?hány részes a bleach?jók,megéri leszedni õket?

Krezga
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Sakura-kunból felhõ lesz, aztán leesik, és mindenki õt fogja inni😄😊

valahogy így volt a szöveg asszem😄
via_mala

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%

Krezga
pi Piru-piru pi piru!!!!
imádom dokuro-chant😄😄 már nem is tudom hányszor néztem meg belõle részeket😄 ne hagyd ki! a legjobb morbid humorú anime amit láttam eddig!😊
egypszichonauta
mintha én írtam volna,teljes mértékben egyetértek veled,engem is ugyanígy megfogott
haverom mesélt vmi dokuru chanról,ismeritek mert asszonta hogy qrva jó és hogy szedjem le de nem tudom honnan tudtok vmi oldal címet?kösz

via_mala
A Berserk alapmû, ha annak a befejezését túléled, akkor már elmondhatod magadról, hogy tényleg rajongsz az animékért!
Ez az az anime ugyanis, ami a legtöbb embernél a vízválasztó, vannak akiket elriaszt az ilyen nyitott befejezés, és nem értik, hogy miért hagyták így, aztán vannak azok, akik utánajárnak, és rájönnek, hogy van Berserk manga is, és abban a történet folytatódik, nem is akárhogyan! Ráadásul az elõzményeket is sokkal részletesebben felfedi, úgyhogy érdemes a legelejérõl kezdeni.
Szóval ha rám hallgatsz, akkor mindenképp megnézed, és utána ráveted magad az immár 32-ik kötetnél tartó mangára is.<#nyes>

Mr_no_NaMe
Fuh...elég sok van 😄 Köszi majd remélem a suli nem nagyon fog gátolni az animenézésben 😄
Kergemarha: Hát mondom, hogy nem tudtam abbahagyni 😊
Most leszedek valamit addig meg gondolkozok...van min :S
Krezga
animekbõl nehéz kifogyni😄 Van annyi, hogy egész életedben nem nézed végig, és közben még jönnek ki újak is😄
Bucser
Ha csak anpi egy részt nézel soha nem jutsz a végére😄 Én szeretek napi 4-5 részt befalni de ha nagyon megfog egy sorozat (like ano a Macross 7 vagy a gundam Seed) akkor együltõ helyemben végignézem😄 Azok a régi szép idõk mikor nem kellett meló miatt kelni:/

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Kmarha
istenem te aztán falod az animét. 😄 én is azt csinálnám de hamar kifogynék belõle, így erõtt vettem magamon, és napi egy érszt engedélyezek csak.

most szerintem majd áll neki a Cowboy Bebopnak is 😛

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Bucser
Berserk! Javaslom fogyasztásra😄 Vagy éppen a Jin-Roh: Wolves Bigade😊 Kezdésnek kóstolj beléjük mind más de nagyon jóak😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Mr_no_NaMe
Nah befejeztem a Wolf's Raint. Nagyon jó már az elsõ 3 résznél teljesen magával ragadott. A vége viszont picit fura...nem teljesen értem. Vannak még ehhez hasonló animék? Mondjuk amik hasonlítanak is rá és legalább ilyen jók.
Ez nekemis feltûnt. Midnig szemüveg nélkül lófrál de abban az egsy részben nem simerte meg. Bár lehet hogy máskor mindig kontaklencsét hordott... 😊

Akkor gyüjtsünk Gatts új mûkarjára, vagy esetleg arra hogy Hinamizava városában a Higurasi szereplõinek ezentúl alanyi jogon vény nélkül ingyen járjon az idegnyugtató. 😊
Krezga
kevésbé, mivel Keitaro és Naru meg se ismerték egymást, annyira nem látnak, az más kérdés, hogy Naru egész nap szemüveg nélkül jár-kel, de akkor bezzeg rendesen lát😊
Reso a vörös pap szemmûtétje nem is fontos?

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

ahaa értem =)
(az is kölcsön lesz kérve😊

Gyûjtsünk pénzt Keitaro és Naru szemmûtétjére!
Bucser
és a következõ lépés az Isaura ahol a rajongást jobban ki lehet fejezni😄

Krezga
szerintem a Love Hina nagyon jó, én megnéztem a sorozatot, rögtön utánna a két moviet, utánna pedig gyorsan az OVA-t is😊 szerintem olyan könnyed anime😊
Seth
a szokásos poénkodós háremanime. az a fajta amikor te is nagyon drukkolsz hogy "ezek" ketten összejöjjenek már végre ^^

love hina igen jó lehet, edzõtársam és jóbarátom nagyon rajong érte, mangája is van jó sok 😊
ez is poénos, vagy inkább romantikus dolog? 😛

ilyenkor bánom hogy ilyenek nincsenek valóságban 😄

Eureka 7.

Valamelyik rész a 20-ik tájékán... Amikor Renton arra ébred hogy utcabál van s õ is elkezd táncolni... Nagyon aranyos jelenet!
RelakS
Most elvagyok a kutyaszellemmel is 😊

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Seth
azonnal pótold be ,nagyon jó romantikus vígjáték

Krezga
Love Hina-ban a fiú fõszereplõ.
RelakS
Mi az a Keitaro?

Seth
épp ezért mondom, ráadásul nem is a megszokott duplapost, mert vannak benne eltérések. Prof nem hinném hogy 2x is leírta volna majdnem ugyanazt...... hmm...rejtély 😄

Krezga
😄 nem is lenne fura ha nem lenne közte 10 perc különbség😄
Amûgy Keitaro többet kapott, mint Sagara, az biztos😊
Seth
Ez a két hozzászólás hogy jött így össze? 😄

Kemény. 😊 Urashima Keitaró magasságát is ki lehetne számolni, hisz õt részenként minimum egyszer kilõtték az ûrbe. 😊
Keménya. Urashima Keitaró pályagörbélyéz is ki lehetne számolni, hisz õt részenként minimum egyszer kilõtték az ûrbe. 😊
RelakS
Jah ^^

Bucser
repülési magasság úgy érted😄

RelakS

igen, ez a befejezése

Bucser
Sajna a srv.hu meghalt ugy néz ki és a FAQ oldala ottan volt tárolva. megkérdem trystet meg van-e még neki valahol az anyag és feltolni máshova.

Seth
cute ^^

RelakS

Kmarha
<#rinya><#rinya> befejeztem a Wolf's Raint.. :S (Apropó, Mr_no_NaMe, személy szerint Elfen után mindenképpen a Cowboy Bebopot szerezd be, aztán jöhet a Wolf's Rain. Utánozhatatlan hangulatuk van ezeknek is, és nem éppen a rózsaszínes, nyálas boldogság sugárzik belõlük 😛)

Na szóval.. kivégeztem. Pedig még elnéztem volna egy ideig a vándorlásukat. Nem igazán tudom milyen végre is számítottam, de nem éppen ilyesmire. Valaki korábban írta, hogy volt egyfajta befejezése, amihez késöbb még két részt hozzáírták, hogy úgymond ütösebb legyen. Aki errõl tud, attól szeretném megkérdezni, hogy az volt a vége, hogy
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
az ucsó két részben kinyirnak mindenkit, csak a farkassá változott Nemes, Kiba meg a Holdviráglányka marad? A Nemes is megpusztul, a leányzó sporákká szóródik szét, majd végül Kiba is távozik a világból. A következõ jelenet egy új világ képsora, ahol a korábbi szereplõk élik saját, emberi létüket, az elvileg paradicsommá nyitott új világban. Ez lenne a befejezés?

No most törhetem a fejem, melyik mestermûvel is folytassam. 😛

Ohh, Mr_no_NaMe, neked meg küldök privit mindjárt, hogy hol is tudnád "megvenni" azt ami kell.

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

madfist
Egy-két kivételtõl eltekintve, nincsenek. Kezdõknek FTP, haladóknak torrent, a türelemeseknek pedig a dc++ és az emule is szóbajöhet.

Most nézem a Texhnolyze-t és idáig, odáig vagyok meg vissza tõle. Követhetõbb mint a Lain, de hasonló hangulatú és a karakterdizájner is ugyanaz 😊 És a zenéje... fõleg a Juno Reactor - Guardian Angel (opening) adja meg a hangulatát.

madfist.wordpress.com | madfist.spaces.live.com | madfist.googlepages.com Hallgass valami mást! sonicentropy.googlepages.com | www.silencefactory.com

Mr_no_NaMe
Fõleg ha már így is alig van hely 😊
Köszi utánuk nézek! A faq nekem sajna nem jön be (azzal kezdtem ahogy beléptem a topikba)
Nah most tartok a második résznél...ezt lehetetlen megunni. Amúgy kint vannak ezek valahol oldalokon? Szóval "legálisan" lehet tölteni valahonnét õket?
Mert az Elfen Liedet láttam egy magyar oldalon és ottvolt az összes rész és lehetett húzni minden gond nélkül.
fõleg ha csak 40 GB 😞

Bucser
Vagy pár másik alap anime Lain vagy Berserk (ebbõl mangát is érdemes elolvasni) vagy csak nézz körül a F.A.Q.-ban😊 nem véletlenül van ott😊