Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kuchiki Byakuya

Bucser
Bleachbõl?

Nekem Ahogy az az aláírásomból kitûnik: Zaraki Kenpachi a 11-es osztag kapitánya. A stílusa miatt

Valamint Komamura Sajin az ideáljai miatt.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

macleod2005
itt a fókusz ismertetõje, némi kiegészitéssel

"Aztán: Japánban külön tévécsatornák éjjel-nappal ezeket a filmeket(animet filmnek nevezni.... sértés) vetítik, nálunk még csak most fedezik fel(lassan 10 éve hogy itt tiltották be a dragonballt...). A különleges rajzolt filmeknek (megint...)hatalmas rajongótábora van(nemmondod), a felnõttek krimit, horrort és fantasztikus eleven képregényeket néznek. A japán manga(most tulajdonképpen melyik is mert azért a manga és az anime nem egy és ugyanaz?) legnagyobb magyar ismerõje(nem emlékszem hogy interviewe-et adtam volna...) minket is beavat a rendkívüli népszerûség titkába.

Fókusz csütörtök este 20 órakor!"

macleod2005
Csak így közvélemény kutatás jelleggel, nektek a Bleach-bõl ki a kedvenc figurátok? <#wave>

Ottto
Hú na erre kíváncsi leszek....Lássuk mit tud a "szakértõ"

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

Bucser
Manga??? biztos adásszünetben egy perces flippel majd toljak az oldalakat😄

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

CalebJoe
Ja most mutatták a Fókuszba, hogy holnap lesz szó a japán TV-ben népszerû mangáról😄 valami Magyarország legnagyobb szakértõjét kérdezik majd.
Jagi
Az öcsém most jött be a szobába az eélõbb és idézem:"lesz a japán manga a tévében"
na melyik kewreskedelmi csatorna szakbarbárja mondja az anime-re hogy manga? Vagy már eljutott az agyukig hogy talán tényleg mangát fognak mutatni?
Hogy hol ne kérdezzétek kb 1 perces infó xDD

Bucser
Igen lassan a 2 évad vége efelé várható a bounto saga lezárása szerintem és felveszik a manga fonalát.. már kezdett elegem lenni a már szinte afrofrizuráig összezsugorított fejû és hajú ichigobol...

Ehem, másik fórumon szóltak, hogy FMP csak 20-án jön ki, addig ne zaklassak vele senkit 😊

Adam5
Üdv all!

Ez lesz a 98. résztõl látható új Bleach opening. Szerintem istencsászár! Egyértelmûen felfedezhetõ már benne a manga vonásai, nekem nagyon tetszik az animáció és a zene is. Az animáció remélem ilyen lesz a sorozatban is és nem ez a ratyi ami most van Bounto saga alatt (bár az elmúlt pár részben mintha javúlt volna egy kicsit).
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ichigo vs Hollow Ichigo harc az openingben áá imádom! És Aizen is feltûnik 😊.

Meg van valakinek az eddig kiadott magyar Cowboy Bepop sorozat DVD vagy a Full Metal Panic?
Milyen szintû a feliratozás? (Csak mert a szinkronról sok jót nem hallottam.)

Messi6502
Köszönöm a gyors segitséget.

\"Ki mondja meg neked, hogy valamit lehetetlen megcsinálnod? Milyen kiemelked? teljesítmény jogosít fel arra, hogy korlátokat állítson fel?\" /Napoleon/

Ottto
Nemtom. Nekem van néhány ragasztott lemezem, de egyenlõre vitte minden....

Fotónyomtatókhoz adnak CD/DVD tálcát. Abba beteszed a lemezt és nyomtatsz rá (általában ilyen nyomtatóhoz szoftvert is adnak!), meg tán a Nero-ban is van hozzá segédlett.
Természetesen ehhez fehér felületû nyomtatható DVD kell, normál, csillogó korongra így nem lehet nyomtatni.
Pár éve lehetet kapni lemezre ragasztható matricát, de kiment a divatból, mert vagy a lemez, vagy a meghajtó nyiffant ki a vaskos matricáktól ...

berlinboy6329
Lemezre?Van hozzá külön nyomtató.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Messi6502
Skacok, a cd lemez boritót milyen progival lehet a lemezre rányomtatni??
Vagy mi kell hozzá?
Mer nem hinném, hogy rá kell ragasztani.
Elõre is köszönöm.

\"Ki mondja meg neked, hogy valamit lehetetlen megcsinálnod? Milyen kiemelked? teljesítmény jogosít fel arra, hogy korlátokat állítson fel?\" /Napoleon/

Jagi
így már érthetõ... thx

Bucser
mert nem volt kiírva. de ha jól mlékszem egy kis szünetet vesznek talán novemberig?? (de lehet a vagabondal keverem)

szerk:

www.evil-genius.us

Berserk has no release date, we nor anyone else other than Miura knows when the next release of Berserk will be out. Sorry guys.

Black Hawk
egész jó bár kicsit kusza.

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

Jagi
Hanemvótmég! xDD sztem über

Hammerfall-Heroes Return(egyébként ott a videó végén😊)
Bucser
NEmrossz😊 Mi a szám címe?

Leges-legelsõ AMV-m.Véleményeket várok.

Bleach - Heroes Return

Nos kinek hogy tetszik??
Jagi
Srácok, a kövi Berzerk mikor jön? Mert most nem láttam dátumot sehol😞

CSOCSO

de ti nem tudjatok letolteni onnan ahonnan en toltom ( newsbin )
Verzió?

Eladnám a lelkem Oyashiro samának ha végre valami softsubos DVD-rip kijönne.
CSOCSO
MUHAHAHAHAHAAA UJRA TOLTHETO az eureka seven

szoval koszonom de mar nem kell elkuldeni nekem!!!! de az igyekezetet koszonom.
Krezga
a magyar felirat is készül hozzá, zsóval majd úgy is végignézheted😊
Bucser
Egy szóval sem mondtam, hogy off😄

De mindegy😊 úgysem érted😊 lényegtelen😄 csak símán mehetett volna privbe is.

Ottto
Talán off? T.T
Azért ne legyél már ennyire kukacoskodó. A topik nem csak arra van hogy a napi bleach mangát belinkeld!

Seth
Nem egy Naruto hosszúságú sorozat, úgyhogy talán nem kell 😄

PSN ID.: Beegabor

Bucser
Nyissak ennek is témát?<#idiota>

Seth
Higurashi no Naku koro ni a téma, most ért véget azt tárgyalják meg ^^

PSN ID.: Beegabor

Bucser
Skacok nem lehetett volna ezt priviben??

Ad1: Fingom sincs mirõl beszéltek ad2: nem is érdekel de csak annyit látok, hogy tele van spoilerezve az oldal...

Ja igen...

Keichivel mindenki szemétkedett a régi helyén, nemcsoda hogy ilyesmire vetemdett. Nem szórakozásból csinált asztem, csak simán bosszúból.
A Model Gun dologból sejthetetd hogy Keici sem az a kiegyensújozott személyiség. Innentõl több lehetõség van.
1. Simn megzakkant és képzelte az egészet, miután az az újság ésa trendörfõnök elültette a fejében a bogarat.
2. Természetesen Olyashiro-sama közremûködésével zakkant meg hogy meglegyen a szokásos gyilkosságadag.

Meleleg a Higuban tulajdonképpen mindenszereplõnek van valami titkolt lelki baja, szóval nem meglepõ hogy némi természetes vagy természetfeletti segítséggel gyilkosssá vállnak.
Ottto
Kisgyerekekre lövöldözött, szórakozásból. Az apja dúsgazdag, szal a hatóságoknál simán eltusolta az ügyet, aztán költöztek....

berlinboy6329
Aham,akkor már ezt is értem.

De még vmi.

1. Keiichi mitõl képzelõdött?
2. Volt valamelyik részben,asszem pont a 25.ben,hogy Rena elmondta,hogy Keichi mit csinált mielõtt ideköltözött.A 2 szó ami megmaradt a fejemben az a model gun volt.Mit csinált a fegyverrel?

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

A Dokit még a 2 részben mondták...

Mellesleg én a legurvábban azt találtam, hogy...

Az elsõ 4 rész ami miatt megtetszett a sorozat (macskaszem, tikot örzõ lányok)csak Keichi képzelgése volt. A csajok semmit nem csináltak és Keichi minden ok nélkül ölte meg õket. Rena is hogy próbálta megálítani "Kérlek higgy nekem!" Szóval eddig at hittük hogy a O-sama álal kiválasztott személy a gyilkolásra Rena+Mion volt abban a részben de valójában Keichi volt a gyikos a lányok meg ártalanok voltak! Így már teljesen másszemmel nézi az eslõ 4 részt az ember.

berlinboy6329
Aham,kössz a felvilágosítást,elég nehezen értem meg,tele van hülye ismeretlen szavakkal.Pl ez az elmeorvos valahogy kimaradt nálam.Ejj,de jó lenne magyar felirat,dehát nincsen.

A válasz hasonló.

Rena teljesen be van már kattanva Az átéltek és talán O-sama elvették a józan eszét. Még annó volt rólla szó hogy gyógyszeres/elmeorvosi kezelés alatt ált régen. Az élmények hatására szépen visszaesett. A férgek meg egyébb ocsmányságok meg simán hallucinációk.
berlinboy6329
Gondoltam,azt is olvastam. 😊

De azt nem értem,hogy
Miért véres Rena nyaka és mik azok a férgek ott?

Nos...

Az UFÓ + a többi marhaság csak Rena agyréme. Már teljesen be van kattanva és konspirál...
Ottto
Kössz, ezt pont most beszéltük William-el :j
Fordítással nincs gond, már értem én hogy mivan, csak tele vagyok kérdésekkel, amikre remélhetõleg az utolsó rész válaszol.

berlinboy6329
Ott max azt tudom ajánlani állítsd be kicsit a késleltetési idejét a feliratnak.Media plyaerben lehet a felirat beállításánál a timingnál asszem milisekundumot kell állítani.

berlinboy6329
Én még lefordítani is nehezen tudom.

Egy fórumon,név szerint az Usteamen azt olvastam,hogy van x idõ,ami állandóan ismétlõdik,és ami az elõzõ fejezetekben volt,azok mind megtörténtek nem csak 1 lehetséges befejezés volt.Ez az ufós dolog meg nem tudom.Lehet titokzatos erõ is,fogalmam sincs

Kicsit off de animéhez kapcsolódik.

Az elsõ pár perc normális de mivel más virzióju raw-om van a felira elcsúszik. Tudok valami feliratkorrigáló progit ajánlani? Ami ne,m az egész feliratot tolja el hanem csak egy bizoynos ponttól...

Elõre is kösz.
Ottto
Higurashiban totál összekavarodtam o.O
Hamarosan uccsó rész, remélem valami normális magyarázatot kapunk....
....Mert az idegenes teória kibaszottul lesújtott. Csak reménykedem, hogy Rena idegességében mondta. Persze amit "Rika" (Már abban se vagyok biztos hogy õ az) utána produkált megint fejfájást okozott. Azért most nehogymá egy szimpla ufosztori legyen belõle......

Black Hawk
Bleachszerintem nagyon jó kis videó lett belõle

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"