Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

biomage
aki kedveli az azumangás amv menjen gyorsan ide "#117" én irjon vélleményt az amv röl sajna én nem tudok semmit mondani fetrengek a körögéstöl 😄

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

istenem, bárcsak így lenne

Bucser
Bleach 7 . com szerint 110-es részek után végre vége a fillereknek...

"FILLERS ARE ENDING!?
Some solid evidence is beginning to surface that is supporting the rumor that the fillers are indeed ending soon. While the validity of the episode 110 title remains unconfirmed, some information has appeared in a scan from last week's Weekly Shounen Jump (the magazine where Bleach is serialized). In this scan from the Anikichi section of Jump, it states that, "the arrancar will rush in" on January 10th. We will update as more information is revealed "

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Sadun Tryst
jah, akár xD

\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"

eörgs
elkezdtem a speed graphert, eleje egészen tetszett, de aztán abbahagytam tizedik rész környékén, elszaródott, kár :-c

erö

Jagi
Igen, arra, hogy még mindíg nincs folytatása és hogy majd csak jövõre lesz vmi... de, már várom a jövõrét 😊

vagy arra hogy még nem jelent meg a következõ rész 😄

Bucser
Azt írták, hogy az évben nem hiszik, hogy lesz...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Sadun Tryst
szerintem tudja h van berserk manga 😄
most arra gondolhatott ha magyarul nincs berserk, vagy arra h nem lehet kapni sehogy (angolul se). ha pedig az utóbbira gondolt akkor téved mert lehet, animebolt.hu...

\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"

"Manga még mindíg nincs... :/"

A berserkbõl? Éppenséggel elég sok van. Az anime csak a manga elsõ negyede. Onnan válik igazán érdekessé a sztori...
ez egy jó kis link:
Jagi
Nah, megvettem a FMP ep 1-5-ig DVD-n naon jao 😊
a kövi mikor jön?

Ui.. a Berzerk egy u.n. "dark fantasy" a legjobbak közül.
Nem kõ' széggyellni mer' fantaszi! Mer' amúgy aze xDDDD
Manga még mindíg nincs... :/

nagyon

ugyanott

elsõ

Tanúság: Sose írj gyorsan. 😊
Én a Teacher láttam és az anygon teszett. A Twinst meg most kezdtem el szóval majd kiderül. Jó pont hogy mivel uganott játszódik a sztori az eslõ sorozat szereplõi is feltûnnek benne.
biomage
ja ara a conra gondoltam 😊
de ha már kijukadtál valami másra tudnál többet mondani rolla?

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

Seth
Talán azért nem válaszolnak, mert biztosan még nem lehet tudni, tavaly pölö május 14.-én volt a
Millenáris Teátrum-ban /Budapest II. kerület, Fény utca 2-4/ Animecon.
De ha nem erre a con-ra gondoltál,akkor nézz küröl esetleg neten (ezért van^^), van egy csomó találkozó szerte az országban

PSN ID.: Beegabor

biomage
plz valaki vállaszoljon a kérdésemre plz

Seth
Még lesz párszor 😄
Majd egyébként kiváncsi leszek a véleményedre, hogy melyik is a jobb. Eddíg azt vettem észre, hogy aki a twins-et nézte elõbb annak az tetszik jobban,aki a teachert annak meg az ^^ (közvéleménykutatást mondjuk nem szándékozom tartani, de ez a tapasztalat, úgyhogy csak megerõsítést kérek^^)- mellesleg mindegyik remek szvsz

Az Onegai Teacher nyomdokain az Onegai Twins kezdtem el nézni. Eddig tetszik bár amikor az elején Karen elsírja magát hogy Nyuuu hát én bizony tudat alatt arra számítotam hogy mindjárt letépi a fõhõs fejét. 😊
biomage
upsz estét minden anime kedvelönek
szeretném megtudni mikor lesz legközelebb con és hogy hol
elöre kösz a vállaszt

Nemism.

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

DBZ topicba már írtam, de azért gondoltam itt is megkérdezem 😊
Nem tudtok valami FTP-t ahonnan lehetne szedni Dragon Ball sorozatot ill. filmeket (esetleg privátban, ha valakinek az érdekeit sérti 😛)? Haveromnak kellene, mert már régóta rágja a fülemet. Szedné torrentrõl, csak a koleszban a torrentezés el van szúrva tûzfal miatt, és otthon nincs neki nete...

via_mala

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%

biomage
mikor lesz con? és hol?

dzsonesz
najah, lhetne még illetni démonos,akció,háborús,horror stb jelzõkkel is, de sztem is inkább a fantassy, ami összefoglaló jelzõként illik rá

Dzsoni a Jállat Bungee jumping is like getting a blowjob from a granny, it feels great but for christ sake dont look down! Cradle of Filth, minden mennyisegben

Hmuda
Még csak kábé a felénél tartok, de határozottan fantasy.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem történelmi, mert ugyebár nem a Föld középkorában játszódik, hanem egy kitalált (fantázia) világban. Plusz amit eddig láttam: kígyódémon (az elsõ rész), vörös, patás, szárnyas, megahent démon (Zodd ha jól emlékszem a nevére), bociszemekkel pislogó vörös amulett, valami ákom-bákom szimbólum Guts nyakán (szintén csak az elsõ részre alapozom, rendesen még nem tartok ott, hogy rákerült volna), miegymás.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

dzsonesz
Peace Maker Kurogane-rol van valakinek valami tapasztalata? most készülök megnézni

Dzsoni a Jállat Bungee jumping is like getting a blowjob from a granny, it feels great but for christ sake dont look down! Cradle of Filth, minden mennyisegben

Köszi az ajánlást. Ezek meg is vannak a polcomon csak eddig nem jutottam a sok tanulnivaló mellett hozzájuk. De mostmár elörébb hozom a témát.

Igen jól emléxel! 😊
Berserk fantasy? Vegulis kifantazialtak. 😊

Dííderü? Jolemlexem? Elf csajszi nem? Meg a Parn koma. Rég volt mar mikor lattam.

dzsonesz
semmi bajom a fantasy mûfajjal, sõt határozottan kedvelem õket, mondok 1-2 általános páldát, ha nem láttad valamelyiket ezek közül ,akkor ajánlanám õket
Berserk, Vision Of Escaflowne, Scrapped Pricess, Bastard(ezen még szét is röhögöd magad +ba), Noein.... most hirtelen ezek jutottak eszembe

Tudnál ajánlani valami jó kis fantasyt? De nem lehet h neked maga a mûfaj nem a kedvenced? Mert a klasszkus nyugati stílusú fantasykban remek darab. Igaz nem sok ien fajtával hozott össze a sors eddig.
dzsonesz
egen, sztem átlagos 1 darab , legalábbis én nem ájultam el tõle ,de 1x meg lehet nézni

A Record of the Lodoss Wart látta valaki? Azis nagyon királyos fantasy.
berlinboy6329
Ejj,de rég nem voltam itt.Láta új,folyamatosan változó bannerek vannak,jó 5let<#eljen>

Csinálhatok 1et?Higurashis van már?

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

xotyi
üdv mindenki, valaki meg tudná mondani h az Ergo Proxy-hoz honnan tudnék magyar felíratot szerezni? elõreis kösz!

Trance&Friends nothing more..

valaki más 😄 (....én 😛)

CSOCSO
duborog lefele a Blood+

jut eszembe.. a He is my master logot en cisnaltam vagy vki mas?😄😄😄
via_mala
Én csak azért nem kezdtem el, mert utálok futó sorozatoknál heteket várni a következõ epizódra.
Viszont most néztem meg belõle a live action movie-t, és az tetszett. Ugyanaz a srác volt a fõszereplõ, mint a Battle Royale-ban, és nagyon jól játszik itt is.
Ryuk CGI-je is egész pofásra sikerült, de azért még távol áll a tökéletestõl. A történet elgondolkodtató, a vége pedig még inkább.

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%

Seth
Na épp most fejeztem be a death note 11. részét.
Ez vmi eszméletlen feelinges sorozat, az év legjobbja nálam (persze stíluson belül maradva),higurashi-nak kampec^^ Aki szereti a misztikus-darkos-thrilleres-nyomozgatós(van ilyen?? ^^) animéket annak kötelezõ darab. Remélem hozza a formáját a végéig,ami elõreláthatólag 30 felett lesz. Rajzolása szép, a komolyzenei betét tökéletesen passzol, intro-outro szintén. Történet eddíg is fordulatos volt,micsoda csavarokra ad lehetõségeket,remélhetõleg a legjobban fogják felhasználni.
úgyhogy 10/10 egyelõre, lessétek,aki esetleg eddíg nem tette meg.1. rész bõven elég volt, hogy elnyerje a tetszésem^^

RelakS
Na, akkor hatalmasnagy spoiler, csak hogy örülj:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ezt a genyát megmenti a Lambda Meghajtó, és késõbb õ fogadja fel az ikreket a The Second Raid-ben. Mondjuk az is igaz, hogy kissé összetörik, és mikor Sousukével találkozik az utolsó elõtti részben, gyakorlatilag egy ágyhoz kötött emberszerû valami, ami már alig mutat normális életjeleket, és hergeli Sousukét, hogy ölje meg õt, váljon ugyan olyan szemétté, mint õ...

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Engem inkább az idegesített benne hogy mondták hogy Húú de nagy harcos, meg hõõõ de kegytlen. De ha nekem is átlõhetetlen pajzsom lenne akkor nekem is ilyen nagy lenne az arcom? Én is nagy harcos lennék, csak mert nem tudnak ártani nekem én meg jól kinyírom õket? Ehez nem kell negy harcosság.

DE most komolyan! Valaki spoilerezze el már nekem hogy a FMP végén meghal? Mert olyan semmilyen legyõzése mintha egy cenzúrázott amcsi akciófilmet néznénk. Egy szupergenya jóóó véresen haljon meg ha már egyszer animében szerepel... 😊
RelakS
Passz... De mintha régen Gauron és Sousuke (Kashim) egy oldalon álltak volna, csak valamiért kettéváltak... Megint meg kéne nézni...

Jagi
de akkor is. Úgy állítják be, hogy õ a módszeres elpusztíthatatlan csak azt csináljuk aminek oka van, blabla fõellen. De akkor miért? Habokra nem nyírhatta volna ki ezek alapján. Ok, hogy kellett egy ürügy amiért nagyon lehet rá haragudni de akkor is.
Nem biztos, de a gerillák az adott nemzet civiljeibõl, zsoldoaiból összeállt magánhadsereg(nem biztos hogy jól tudom)
akik erõszakosan lépnek fel az adott államformával/hatalommal szemben.
Ha ez így van, Gauron tulajdonképpen a "jó" oldalon állt és sousuke volt a "gonosz". De hát mint tudjuk, a jó/rossz relatív.

Szóval, ha valaki tud valamit errõl mondja meg, mert nem vágom.

"Gauronnak mi oka volt rá, hogy kinyírja a csapatát."

Hát mert õ a gonosz. 😊 Mellesleg (ez magánvélemény)rohadt egy elcseszett irritáló figura.
Jagi
Jaa, hány jelent meg kis hazánkban DVD-n a Full Metal Panic-ból? Van aki veszi õket? Úgy hallottam van rajta magyar felirat meg japán hang is, igaz?

Jagi
Nah, végignéztem a FMP-t.
2 dolog,
Az egyik:
ugye gerilla harcos/zsoldos volt vagy az Sousuke. Gauronnak mi oka volt rá, hogy kinyírja a csapatát. Nem világos.
Másik:
Elnézést kell kérnem mindenkitõl.
Hamar vontam le következtetéseket a sorozattal kapcsolatban. Teljesen más, mint amire számítottam. Még a Fumoffu elõtt láttam belõle jeleneteket az A+-on. Az volt a véleményem, hogy gyerekes baromkodás (nagyon leegyszerûsítve). Holott most ott jár nálam, hogy 10/8,7. Nagyon jó sztem. Már jön is TSR 😊

RelakS
Hopp, most egy Hellsing-es banner van, amin kb annyira olvashatóak a feliratok, mint alant az utolsó fmp-osomon. Mindenesetre állatos lett 😊 Kicsit vörös, de jó 😊

dzsonesz
na most így 1sõre 1 ilyen poénosabb , samurai deeper kyo-s lett, de mingy gyártok 1 komolyabbat is ... azért remélem ezse lett rosz😄