Anime, manga és LN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
"FILLERS ARE ENDING!?
Some solid evidence is beginning to surface that is supporting the rumor that the fillers are indeed ending soon. While the validity of the episode 110 title remains unconfirmed, some information has appeared in a scan from last week's Weekly Shounen Jump (the magazine where Bleach is serialized). In this scan from the Anikichi section of Jump, it states that, "the arrancar will rush in" on January 10th. We will update as more information is revealed "
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
erö
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
most arra gondolhatott ha magyarul nincs berserk, vagy arra h nem lehet kapni sehogy (angolul se). ha pedig az utóbbira gondolt akkor téved mert lehet, animebolt.hu...
\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"
A berserkbõl? Éppenséggel elég sok van. Az anime csak a manga elsõ negyede. Onnan válik igazán érdekessé a sztori...
a kövi mikor jön?
Ui.. a Berzerk egy u.n. "dark fantasy" a legjobbak közül.
Nem kõ' széggyellni mer' fantaszi! Mer' amúgy aze xDDDD
Manga még mindíg nincs... :/
ugyanott
elsõ
Tanúság: Sose írj gyorsan. 😊
de ha már kijukadtál valami másra tudnál többet mondani rolla?
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
Millenáris Teátrum-ban /Budapest II. kerület, Fény utca 2-4/ Animecon.
De ha nem erre a con-ra gondoltál,akkor nézz küröl esetleg neten (ezért van^^), van egy csomó találkozó szerte az országban
PSN ID.: Beegabor
Majd egyébként kiváncsi leszek a véleményedre, hogy melyik is a jobb. Eddíg azt vettem észre, hogy aki a twins-et nézte elõbb annak az tetszik jobban,aki a teachert annak meg az ^^ (közvéleménykutatást mondjuk nem szándékozom tartani, de ez a tapasztalat, úgyhogy csak megerõsítést kérek^^)- mellesleg mindegyik remek szvsz
szeretném megtudni mikor lesz legközelebb con és hogy hol
elöre kösz a vállaszt
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
Nem tudtok valami FTP-t ahonnan lehetne szedni Dragon Ball sorozatot ill. filmeket (esetleg privátban, ha valakinek az érdekeit sérti 😛)? Haveromnak kellene, mert már régóta rágja a fülemet. Szedné torrentrõl, csak a koleszban a torrentezés el van szúrva tûzfal miatt, és otthon nincs neki nete...
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
Dzsoni a Jállat Bungee jumping is like getting a blowjob from a granny, it feels great but for christ sake dont look down! Cradle of Filth, minden mennyisegben
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Dzsoni a Jállat Bungee jumping is like getting a blowjob from a granny, it feels great but for christ sake dont look down! Cradle of Filth, minden mennyisegben
Igen jól emléxel! 😊
Berserk, Vision Of Escaflowne, Scrapped Pricess, Bastard(ezen még szét is röhögöd magad +ba), Noein.... most hirtelen ezek jutottak eszembe
Csinálhatok 1et?Higurashis van már?
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Trance&Friends nothing more..
Viszont most néztem meg belõle a live action movie-t, és az tetszett. Ugyanaz a srác volt a fõszereplõ, mint a Battle Royale-ban, és nagyon jól játszik itt is.
Ryuk CGI-je is egész pofásra sikerült, de azért még távol áll a tökéletestõl. A történet elgondolkodtató, a vége pedig még inkább.
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
Ez vmi eszméletlen feelinges sorozat, az év legjobbja nálam (persze stíluson belül maradva),higurashi-nak kampec^^ Aki szereti a misztikus-darkos-thrilleres-nyomozgatós(van ilyen?? ^^) animéket annak kötelezõ darab. Remélem hozza a formáját a végéig,ami elõreláthatólag 30 felett lesz. Rajzolása szép, a komolyzenei betét tökéletesen passzol, intro-outro szintén. Történet eddíg is fordulatos volt,micsoda csavarokra ad lehetõségeket,remélhetõleg a legjobban fogják felhasználni.
úgyhogy 10/10 egyelõre, lessétek,aki esetleg eddíg nem tette meg.1. rész bõven elég volt, hogy elnyerje a tetszésem^^
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
DE most komolyan! Valaki spoilerezze el már nekem hogy a FMP végén meghal? Mert olyan semmilyen legyõzése mintha egy cenzúrázott amcsi akciófilmet néznénk. Egy szupergenya jóóó véresen haljon meg ha már egyszer animében szerepel... 😊
Nem biztos, de a gerillák az adott nemzet civiljeibõl, zsoldoaiból összeállt magánhadsereg(nem biztos hogy jól tudom)
akik erõszakosan lépnek fel az adott államformával/hatalommal szemben.
Ha ez így van, Gauron tulajdonképpen a "jó" oldalon állt és sousuke volt a "gonosz". De hát mint tudjuk, a jó/rossz relatív.
Szóval, ha valaki tud valamit errõl mondja meg, mert nem vágom.
Hát mert õ a gonosz. 😊 Mellesleg (ez magánvélemény)rohadt egy elcseszett irritáló figura.
2 dolog,
Az egyik:
ugye gerilla harcos/zsoldos volt vagy az Sousuke. Gauronnak mi oka volt rá, hogy kinyírja a csapatát. Nem világos.
Másik:
Elnézést kell kérnem mindenkitõl.
Hamar vontam le következtetéseket a sorozattal kapcsolatban. Teljesen más, mint amire számítottam. Még a Fumoffu elõtt láttam belõle jeleneteket az A+-on. Az volt a véleményem, hogy gyerekes baromkodás (nagyon leegyszerûsítve). Holott most ott jár nálam, hogy 10/8,7. Nagyon jó sztem. Már jön is TSR 😊