Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RelakS
Nevekkel mindig bajban vagyok, viszont rendesen kirakták a medence mellõl XD

"Tanár úr, kérem, miért lett maga tanár?
Mert szeretem az iskolás lányokat... O_O" <#idiota>

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Hmuda
Áh, elírtam, utálom, hogy az I és az U egymás mellett van. >.<

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

berlinboy6329
Pfuu,az a csávó a szemüveggel akinek mindig nyitva van a szája?Õ a legnagyob sztem az egészben.Hogy is hívják....Ahh, Kimura Sensei! 😄DD

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Hmuda
Yukari-chan és Kumura? Alap figurák. <#idiota>

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

RelakS
Hehh 😄
AM-ban a perverz tanerõ nem semmi 😄 Meg a dinka angol tanerõ XD (a neveket folyton elfelejtem, csak Nyamo maradt meg, a tesitanár 😄)

Hmuda
Így már tökéletes. Megy mind a két sorozat (bocs a szõrszálhasongatásért, de legalább ebben az egyben legyenek egyformák).

berlinboy6329
Rég Photoshoppoltam....Most hogy megint fogalkoztam vele....Nem tudom...ABBAHAGYNI!!!

Ezért itt van még 2.csinálotam volna többet is(10-12),de nem találtam olyan Animét amit láttam volna,vagy már van itt is belõle sok.Tudtok mondani vmit,amibõl nincs sok,vagy egyáltalán nincs?

Ohh a képek:

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

berlinboy6329
Jah. 😊

RelakS
Ezt mondta valaki berlinboy6329-nek is? 😄

dzsonesz
nah akkor újra

Dzsoni a Jállat Bungee jumping is like getting a blowjob from a granny, it feels great but for christ sake dont look down! Cradle of Filth, minden mennyisegben

berlinboy6329
De bizony.Legalább az nézzen ki mind1iken ugyanúgy.Az ANIME-vel azt csinálszamit akarsz.

dzsonesz
csak nem a cím betütipus miatt?😄

Dzsoni a Jállat Bungee jumping is like getting a blowjob from a granny, it feels great but for christ sake dont look down! Cradle of Filth, minden mennyisegben

Hmuda
Az elsõ kettõt gondold át még egyszer, a harmadik tökéletes. :-)

dzsonesz
nah, itten vagyon a legutóbbi termés, remélem jóak😄

elfogadnám a hangját, tény és való, rá lehetne vele ordítani a rosszgyerekekre <#idiota>

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

😄
Gankutsuou c. animében is fõszerepet 'játszik', persze ott is vámpírként 😄 csak azt még nem tudtam végignézni... (6 rész alatt egy halvány poént ha láttam😊
Count of Monte Christo-ként.

"Az utóbbit Alucard szinkronszínészének szereplése és fél füllel hallott pletykák alapján szereztem meg"

Az a pali tényleg hatalmas! 😊

Az a méltóságteljes erõs hang...
Ottto
Ehh...kössz 😄

Nézek igen, amennyire az idõmbõl telik, (újabban elég kevés van suli mellett) Jelenleg a Blood+t próbálom befejezni, most szünetben talán sikerül is, aztán nem tudom. Talán komolyabban nekülök az az Ergo Proxynak....A fórumra viszont nem sok idõm van újabban, ezért elég ritkán vagyok fent.

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

via_mala
Bármit Miyazaki-tól vagy a Ghibli Studio-tól, vagy ezek közül valamit:
Millennium Actress
Ninja Scroll
Puppet Princess
Perfect Blue
Tokyo Godfathers
Vampire Hunter D: Bloodlust
Final Fantasy VII: Advent Children
Ghost in the Shell 1-2
Arashi no Yoru ni

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%

via_mala
Hohohohóóó!
Még szép, hogy be lehet szállni, pláne neked, aki vérpofi PS guru vagy.

Mellesleg elég rég nem láttunk errefelé, nézel még animéket egyáltalán?

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%

RelakS
Szerintem nem láttam 😄

kösz.

Wonderful dayst már láttam, bár nem sokra emlékszem belõle 😊

Ottto
Hi. Jó 5let a váltakozó banner. Be lehet szállni vagy zárt körû a készítésük? :o

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

Seth
lövöldözés,trancsír, na ? 😄

PSN ID.: Beegabor

madfist
21 éves lennék. DB-t meg SM-t nem bírtam elviselni, úgyhogy az elsõ igazi végignézett anime-m hiszitek vagy sem a Kite volt, persze a cenzúrált változat (egy haver vinyóján volt), aztán a Blood. Aztán szünet. Láttam közben a gits-eket, az animátrixot, de az igazi rajt a cowboy bebop volt lassan két éve (az igazi megmondhatója az a bizonyos lenne, de nem tárolta mikor regeltem). Azóta sokat láttam, úgyhogy nemtok kedvencet hirdetni, de a legszarabb biztosan a Soul Link. Remélem még sokáig nézhetek anime-ket, bár néha tényleg bele lehet fáradni a tucatsztorikba.

madfist.wordpress.com | madfist.spaces.live.com | madfist.googlepages.com Hallgass valami mást! sonicentropy.googlepages.com | www.silencefactory.com

Krezga
A feliratot még nem tudod letölteni, mivel a fordítónak egyéb dolgai vannak, de a fordítás nem állt le, és szerintem lassan jönek az újabb részek feliratai is...csak türelem😄
RelakS
Micsoda? Dekódolni sem tudom 😄

csocso14
Én a Tokyo Godfathers-t ajánlanám, egy jó kis vígjáték, de ott van még Wonderful Days, Ninja Scroll Movie, Grave of the Fireflies is.

ARSENAL-ANIME-SP-SG1-NOTV-ROCK-TES-ME

xotyi
igen,innen vannak az eddigi feliratok, de itt sincs a 23-24 es rész felirata.. mártcsak azok hiányoznak😊

Trance&Friends nothing more..

biomage
én kb három honapja kaptam egy jó weblappot és rászoktam, nézd meg hátha ott van letölthetö
link

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

xotyi
hy, nem tudjátok véletlenül h a D.N. Angel 23-24. részének a magyar feliratát honnan lehetne megszerezni? (vagy ha meg van vkinek az elküldhetné) köcce😊

Trance&Friends nothing more..

Ajánljatok vmi másfél orás nagyon jó animet ma estére 😊

sokkal régebb-ótának (vagy hogy mondják) tûnt...

Hmuda
Guu alkot.

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

Kösz szépen! <#wink>

Krezga
Jigoku Shoujo, vagy angolul Hell Girl, az egészet letöltheted az AA oldaláról.
biomage
nem tudom mikor jött az a+ a csomagunkba kb egy éve
majdnem minden rajz filmet megnéztem 😊 kivéve a pokemont meg a yugioh
a többit végig néztem 😊

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

Hali!
Régebben ajánlott itt valaki egy animét, amiben valami gyilkos weboldal volt, csak elfelejtettem a nevét. Na most szeretném letölteni, ugyhogy ha valaki tudja a címét akkor irja meg pls.
Asszem az van benne, hogy egy weboldalon be kell irni annak a nevét akit gyûlölnek, és meghal, vagy valami ilyesmi.

berlinboy6329
Pff.2 éve december óta asszem.

Mincsi
2004. december 4-én indult el elõször!

Rush!

tényleg A+ mióta van?

Na akkor én jönnék 😊
18 éves vagyok. (88.08.27)
Az elsõ animeélményem (bár ifjúkorom tisztaságában még ilyennel hogy anime nem voltam tisztában) Dragon Ball-Sailor moon volt, de ezek annyira nem tetszettek, azért osztályszerte mindenki nézte 😊
Még mindig nem tudatos anime-rajongás Pokémon-Digimon párosa adta elõször RTL II-n majd elõbbi késõbb a Retekklubbon. Ezért egyesek olyannyira rajongtunk hogy három kisfüzet betelt képéregényrajzolással 😄
(aztán jött Little Fighter képregény-rajzoló-õrület, mangás-figurák verekedõs játék mint kb. a Double Dragon csak 1 platformon😊
persze akkor még a rajzolás ennyiben merült ki, voltunk 5-7 osztályosok akkor.
Elsõ tudatos animém(úgyértem hogy úgy néztem hogy ez most anime, és tudtam valamit is a témában😊 az A+ on Slayers és Inuyasha volt +szinte majdnem minden ami ott ment 😄
Igazából A+ -t a yugioh(kártya!!) miatt kezdtem el nézni, de a kártyához képest akkora nagy adag csalódás volt hogy ahhoz csak mostanában jutottam el hogy meg is nézzem😊
Túl fiatal voltam még amikor osztálytársaimmal bevetõdtünk az USTEAM korlátlannak tûnõ anime-manga-hentai áradatába (még most is annak tûnik😄 ) és akkor még nem tudtuk értékelni ezt a kincset 😊
Következett egy hosszú szünet, el is felejtettem szinte hogy van ilyen 😊
Aztán odaadták a Hellsinget. Megnéztem tetszett😊 Letöltöttem elfen liedet, megnéztem tetszett 😊 Az utóbbit Alucard szinkronszínészének szereplése és fél füllel hallott pletykák alapján szereztem meg 😊
(utána a többit is plyetykák alapján, meg passzív megfigyeléssel INNEN szereztem tapasztalatot😊
Azóta ezt a sorrendet (terápiát<#idiota>) négy emberen alkalmaztam és mindanégyen anime-fanok lettek 😄 (bár kettejük, lányok õk elõtte CSAK inuyashát és CSAK yugioht néztek, ezzel kellett õket terelgetni jó irányba és felvilágosítani õket hogy más is van 😊

csak 10-15 sorozatot láttam végig ezért konkrét kedvencem, ilyet nem merek/nem tudok mondani 😊

olyat amit utáltam, vagy kínszenvedés volt végignézni olyan eddig nem volt, mert ha elsõ rész nem tetszik, megnézem a követkekzõt. akkorra már megtetszik, ha nem a harmadik rész után (etc) 😊

amíg végig nem nézek minden egyes sorozatot amit abbafejeztem, amíg lesznek animét ismerõ és ajánló barátaim, addig biztos fogok animét nézni és ennek nem holnap lesz vége 😉
csak ugye tanulásra hivatkozva elég kevésszer tudok csak nézni ilyet😊

(bocs hogy én is sokat írtam😊

Krezga
Higurashi...imádom😄😄
berlinboy6329
Thx.De pont azzal van 1 kis baj is.Az L betû alja lemaradt kicsit.

csocso14
Szerintem az FAM-k jobbak lettek 😄

ARSENAL-ANIME-SP-SG1-NOTV-ROCK-TES-ME

Mincsi
Ahh, Elfen lied naon állat lett!!

Rush!

berlinboy6329
Nah tanácsokat megfogadva össze is dobtam gyorsan 5 Bannert:

Hmuda
Valahol olvastam: There is no such thing as "too much kawaii"! ^.^

Krezga
Én is végignéztem annó, de nem egyszerú, valahogy az a baj, hogy túl kawaii😄😄