Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

😊 Jó hozzáálás. 😊 Mintha magama hallanám. 😊
Haromszaz forintbol mar eleg sokmindent lehet venni es mivan ha pont az a 300kellessz hogy megvegyek valamit? 😄

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

katasztrófa az a 300 forint plussz :[

ronihun
én azt olvastam hogy 1000 lesz.....

...

macleod2005
Tényleg nagyon sok a filler, csak azt nem tudom minek húzzák. Mindegy, ha visszamennek a manga fonalához kegyetlen lesz<#idiota>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Fél espada visszatér, majdnem kinyírják Hitsugayát, Grimmjow kinyírja Luppi-t, Ulquirra molesztálja Inouét, jah meg a nagy meccs: Vaizard Ichigo vs Released Grimmjow

1300

A Nyiregyházi Animeconramennyi lesz a belépõ?
Black Hawk
Én jót röhögtem rajta. Viszont ha neked nem kell a DVD-d akkor nyugodtan küld ide XD. várom már baromira a folytatást ...

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

Ghost Hound trailer 1
Egy új film, az alkotók többek között a Lain, GiTS és Appleseed nevû dolgokba ártották eddig bele magukat, meg sok másba is.
Csak nem tiszta mikor jön, én dátumot nem láttam csak egy 2007 végét (karácsony?) valahol ...

Bucser
Bleach #132

Egyszerûen nem találok szavakat....

Az egy dolog, hogy 4 vice-captain/captain szintû shinigaminak 4 részen át tartott levadászni egy egyszerû Arancar-t. Az egy dolog, hogy unalmasak a részek. DE a PICSÁNAK kell ezt fokozni???? MI értelme volt ennek a kurva focimeccsnek??

Hozzászoktam, hogy általában a mangából többet tudok meg a háttérsztoriról mint az animebõl.. nos itt ez jól látszik, hogy totálisan fordítva van...

Javaslat mindenkinek... vigyétek ki a BleachDVD-ket a kertbe és égessétek el, mert ez a sorozat le lett húzva a klotyón olyan unalmas....

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

armageddon666
Na Popotan asszem felejtõs... valahogy nem élvezem :\ olyan gyerekesnek tûnik vagy nem is tudom. 3. vagy 4. részig néztem...

Most Genshiken-t nézem ^^ bejövõs 😄D bár még csak 1. rész volt meg -.-'

@

armageddon666
<#zavart1> Izzééé hááát... olyan szokványos ecchire xD <#idiota>

@

Seth
mert mire számítottál te perverz állat ?<#idiota>

PSN ID.: Beegabor

armageddon666
Hát 2 részt megnéztem, más amire számítottam O.o még nézegetem, talán végig is nézem, aztán majd lesz valami véleményem ^^

@

biomage
fura nem jöttem rá pedig végig néztem 😊, bár talán Elk az

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

Hrisskar
Hát az animére közepesen erõs ecchi jellemzõ,de ritka az ilyen jelenet, inkább a szereplõk kell foglalkozik meg azzal hogy miért keresik a popotan-t(pitypang) (nehéz errõl beszélni hogy ne mondjak véletlenül spoilert)

Bucser
Gondolom a sorozat során választ fogsz kapni a kérdésedre😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Bucser
Otakunak gáz lenni?

Kérdés hogy miért rajongsz.. ott õrjöng a focimeccseken ezernyi otaku. Csak nem tudják magukról, hogy így hívjá õket.

Az otaku kifejezés nem a mangák és animék világába tartozik. Símán csak át lett véve az anime kultúra nyomán. De az otaku nem csak Anime és Manga karakterek sorozatok iránt rajonghat hanem bármiért. azért otaku😊

armageddon666
Észrevettem. Azé kérdeztem hogy az ANIME azé nem ennyire durva (mint a játék) ?

----

Sztem kreatívak xD ezeket a sorozatokat kivégezte xD nem? 😄D

@

Hrisskar
Én megnéztem a Popotan-t és ellége hullámzó minõségû képet mutat. Nekem nem volt vele semmmi gondom, hangulatos kis anime 😊.
Ja ha észrevetted volna amit beraktál opening az a játéké,
ez a rendes anime openingje

Seth
<#wilting> nagyon kreatív

Nna, kibaszott életbe hogy az SG le van tiltva a photobucketrõl...

Szóval:

Nnna, Zéró is sorra került :3

Ötleteket várok hogy kit "öljek" meg legközelebb.

ONE DAY IGNUS WILL KILL YOU ALL

Nnna, Zéró is sorra került :3

Ötleteket várok hogy kit "öljek" meg legközelebb.

Seth
nem , a tv sorozat azér nem ennyire ^_^

Ez nem teljesen anime de japû játék... Az ez alatt szóló számok nevét és letölthetõségét meg tudnátok adni? Már keresem õket egy ideje...

http://www.youtube.com/watch?v=Vh1Dk9VSRyQ&mode=related&search=
biomage
Hali

Lenne egy kérdésem, nézem az animaxon az Arc the Lad cime animet, ki a kiválasztott? Elk vagy Arc?

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

Frosty01
"-.- értem

Azumanga 4. részénél tartok 😄 hát ez tényleg jó. de akkora idiótaság hogy az leírhatatlan 😄D

practitioner of the forbidden arts of death

Hmuda
Otakun itt most a mezei anime rajongót értettem, nem az elvakult "csak az anime/manga mindenek felett" egyedeket (akikröl a sorozat szól).

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

minden nézõpont kérdése... akik járatosak a témában, azok nem nézik le az ilyeneket. (talán😊

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

Frosty01
azé' szerintem magyarországon még naggyon gáz otakunak lenni 😄

armageddon666
Youtuben rákerestem popotanra és ezt találtam:

http://www.youtube.com/watch?v=fZ6oePkrK7s

ugye az anime nem ennyire? O.o
------
nemtom ronihun, nem számolom a részeket miközben néztem 😄DD most tartok am 21nél...

@

Hmuda
Feltétlenül. Alapmû annak aki egy kicsit is otakunak tarja magát.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

ronihun
én elkezdtem tegnap...mégcsak 2. résznél járok....a 3. pl lehet nevetni?Amúgy elkezdtem a Eolf's raint is nagyon bejöm😊

...

Épp azt nézem. Megéri.

armageddon666
Bah msot jött itt kép Genshiken-rõl -.- Erre is gondoltam hogy megnézem ^^ megéri-e?

@

armageddon666
Mindenképp 😄D ekkora állatságot még nem láttam 😄 nagyon lehet rajta röhögni xD és sok olyan rész van amire nem számítana az ember 😄

@

Hmuda
Kösz. Nem mintha baj lett volna, mert a Berserket is imádtam a befejezetlenség ellenére, csak mégis jobb tudni mire számítsak.

Frosty01
tehát érdemes megnézni? =)

Bucser
Nem. Szépen le lesz zárva és magyarázva a történet.

hangosan felkacagós rész 😊

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

armageddon666
BAZZEEEEG XD Azumanga Daioh 18. rész 3:20 körül XD áááh majdnem leestem a székrõl ááááh xD XDXDXDXD

-Azt hallottam, szereted a medvéket ...
Medve van benne.

@

berlinboy6329
Hát a Wolf's Rain-t én a 14. részig bírtam,de mondom van kiírva 31 sorozat,ebbõl 12-t nem láttam,akkor gondoltam megnézem õket nyáron.Ez is köztük van...Hát kíváncsi vagyok.Épp most fejeztem be a Hell Girl-t is,és jól tettem,hogy letöltöttem,mert mint az A+-on,az Animaxon sincs felirat(mûhód).

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

ronihun
Ok köszi....sztem egyszerre nézwm a kettõt....és majd amelyikhez kedvem van....

...

Krezga
Wolf' Rain 30 részes, Azumanga pedig 26.
Hogy melyik jobb? mind a kettõ más mûfaj, szal szerintem ecc-pecc😊
Krezga
Wolf's Rain: mindenki azt mondja baromi jó, én 3 résznél tovább nem bírtam, de majd adok neki még egy esélyt.
Angel S.: Kár volt belekezdeni...
Popotam: tervezem megnézni
Claymore: eddig 8 vagy 9 részt láttam, és bár még az elején unalmasabb volt, egyre jobb.
Ergo Proxy: vége felé járok, nekem bejövõs, nagyon érdekes😊
ronihun
melyiket kezdjem el sztetek?Azumanga vagy wolfs rain?Melyik a jobbb és melyik milyen hosszú?

...

CSOCSO
claymore meg sehol nem tart.. alig van kint 10 resze.. a wolfs raint nem lattam meg
armageddon666
Oh... és a többi amit felsoroltam?

@

CSOCSO
az elejen szepen van megrajzolva.. sztan egy kicsit ellaposodik a rajz.. mikor erdekesse vallna akkor nem tortenik semmi.. erdekes de nem olyan hubazz anime