Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ezt enis szeretnem tudni. Az animeboltbol petiektol rendeltem cuccokat csak azoknak tudom az arukat. Szerintem 2-3000korul lehet majd 1manga. Egyik kepen valami regi animeconon lattam egy japan sandland mangat, az tutti megvennem. 😄

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

Dettó. 😊 Én 10k viszek... A Grimm mangát mindeképpen megveszem. És itt jön a kérdés...

Milyen árak vannak egy ilyen conon? Mangákm képek könyvek figurák stb... Csak hogy tudjam mire számíthassak...
http://nyari.animecon.hu/index.php?fun=art.oid--98
Itt valahol le van irva valami programfuzet, de az az igazsag engem a program hidegen hagy, csak dumcsizni akarok valakikkel meg vasarolni. 😄

Frosty01
ott van barátnõm is... szal... 😄DD igencsak tervbe van véve hogy kinézek rá.

egyébként mi várható ott?

practitioner of the forbidden arts of death

#16202-03: Hát jah, en 20felett viszek lóvét amibol 13k mar most elkelt. 😄 Es nem orulnek neki ha 300forint hijan nem tudnek megvenni valamit ami kell. 😛

Frosty: Nyiregyhaza tart karokkal var mindenkit! 😉

AranyKéz: No offence, csak ha a sajat izlesemet nezem az egesz listabol ha 2db nezheto cucc van akkor sokat mondok, najo 3 talan. 😄 Durva mennyire kulonbozoek lehetnek bizonyos izlesek.

Sikerült rekonstruálnom hogy milyen idõrendi sorrendben néztem az animéket 😊

Ghost in The Shell (Koukaku Kidoutai) /movie/
The Animatrix /OVA, 9 ep/
Steamboy /movie/
Ranma ½ Movie 1 - Big trouble in Nekonron, China (Ranma ½: Chuugoku Nekonron Daikessen! Okite Yaburi no Gekitou Hen!!) /movie/
Ranma ½ Movie 2 - Nihao My Concubine (Ranma ½: Kessen Tougenkyou! Hanayomewo Torimodose!) /movie/
Neon Genesis Evangelion (Shinseiki Evangelion) /TV, 26 ep/
Neon Genesis Evangelion: Death & Rebirth (Shinseiki Evangelion Gekijouban: Shi to Shinsei) /movie/
Neon Genesis Evangelion: The End of Evangelion (Shinseiki Evangelion Gekijouban: The End of Evangelion) /movie/
Elfen Lied /TV, 13 ep/
Elfen Lied Special (Elfen Lied: Toori ame nite - Regenschauer) /OVA, 1 ep/
VanDread S1 /TV, 13 ep/
VanDread S2 (VanDread the Second Stage) /TV, 13 ep/
Bluer Than Indigo (Ai Yori Aoshi) /TV, 23 ep/
Bluer Than Indigo ~Fate~ (Ai Yori Aoshi: Enishi) /TV, 12 ep/
Fullmetal Alchemist (Hagane no Renkinjutsushi) /TV, 51 ep/
Fullmetal Alchemist: The Conqueror of Shambala (Gekijouban Hagane no Renkinjutsushi: Shambala o Yuku Mono) /movie/
Please Teacher (Onegai Teacher) /TV, 12 ep/
Please Teacher OVA (Onegai Teacher OVA) /OVA, 1 ep/
Please Twins (Onegai Twins) /TV, 12 ep/
Please Twins OVA (Onegai Twins OVA) /OVA, 1 ep/
FLCL (Furi Kuri) /OVA, 6 ep/
Excel Saga (Heppoko Jikken Animation Excel Saga) /TV, 26 ep/
Hare + Guu (Jungle wa Itsumo Hare nochi Guu) /TV, 26 ep/
Hare + Guu Deluxe (Jungle wa Itsumo Hare nochi Guu Deluxe) /OVA, 6 ep/
Hare + Guu Final (Jungle wa Itsumo Hare nochi Guu Final) /OVA, 7x2 ep/
DNA² (DNA²: Dokoka de Nakushita Aitsu no Aitsu) /TV, 12 ep/
DNA² OVA (DNA²: Dokoka de Nakushita Aitsu no Aitsu OVA) /OVA, 3 ep/
Interlude /OVA, 3 ep/
Girls Bravo - First Season /TV, 11 ep/
Girls Bravo - Second Season /TV, 13 ep/
Video Girl Ai (Den`ei Shoujo VIDEO GIRL AI) /OVA, 6 ep/
Ranma ½ (Ranma Nibun No Ichi) /TV, 161 ep/
Puni Puni Poemi (Puni Puni Poemi) /OVA, 2 ep/
Ranma ½ OVA /OVA, 6 ep/
Ranma ½ Special /OVA, 2 ep/
Ranma ½ Super /OVA, 3 ep/
Ranma ½ Movie 3 (Ranma ½: Chou Musabetsu Kessen! Ranma Team VS Densetsu no Houou) /movie/ (erroneously known as OVA 9th episode)
Death Note /TV, 37 ep/
Ah! My Goddess OVA (AA! Megami-sama) /OVA, 5 ep/
Strawberry 100% (Ichigo 100%) /TV, 12 ep/
Strawberry 100% OVA (Ichigo 100% OVA) /OVA, 5 ep/
Strawberry 100% Special (Ichigo 100% Special) /TV, 1 ep/
Ah! My Goddess: The Movie (Gekijouban AA! Megami-sama) /movie/
Love Hina /TV, 25 ep/
Love Hina Again /OVA, 3 ep/
Love Hina Christmas Special /TV, 1 ep/
Love Hina Spring Special /TV, 1 ep/
Tonagura! /TV, 13 ep/
Madlax /TV, 26 ep/
Simoun /TV, 26 ep/
He Is My Master (Kore ga Watashi no Goshujin-sama) /TV, 12 ep/
DearS /TV, 13 ep/
Chobits /TV, 26 ep/
Chobits Special: Chibits (Chibits - Sumomo & Kotoko Todokeru) /OVA, 1 ep/
Photon: The Idiot Adventures (Photon) /OVA, 6 ep/
Golden Boy /OVA, 6 ep/
Gokusen /TV, 13 ep/
Zero`s familiar (Zero no Tsukaima) /TV, 13 ep/
All Purpose Cultural Cat Girl Nuku Nuku (Bannou Bunka Nekomusume) /OVA, 6 ep/
Final Approach /TV, 13 ep/
Girl Meets Girl (Kashimashi: Girl meets Girl) /TV, 12 ep/
Girl Meets Girl Special (Kashimashi: Girl meets Girl Special) /TV, 1 ep/
Hand Maid May /TV, 10 ep/
Hand Maid May Special /TV, 1 ep/
Genshiken /TV, 12 ep/
Genshiken OVA /OVA, 3 ep/

ONE DAY IGNUS WILL KILL YOU ALL

Frosty01
fú remélem kijutok rá <#merges2><#gonosz1><#gonosz1><#gonosz1><#gonosz1><#gonosz1>

Viszek pénzt eleget szóval nem az a 300ft fog adósságba dönteni. 😊
Na de 300ft ból sok mindent lehet venni egy Animeconon? (most amikor egy gömb fagyi 100ft) Azért nem tudom mennyi valóságtartalma van ennek. Persze én örülnék a legjobban ha így lenne. 😊
én ha el megyek valahova akkor mindig "túlbiztosítom" magam, hogy mindenképpen legyen nálam elég pénz, ha meg 300 forinton kellene spuroskodnom akkor ki se lépnék a házból 😄
OFF vége

Hrisskar
Tégy úgy ahogy jónak látod 😊
Néha engem is fárasztot a gyerekessége néha, de én inkább türtem ez a kis kellemetlenséget és egy jó kis anime kerekedett ki belõle.

😊 Jó hozzáálás. 😊 Mintha magama hallanám. 😊
Haromszaz forintbol mar eleg sokmindent lehet venni es mivan ha pont az a 300kellessz hogy megvegyek valamit? 😄

katasztrófa az a 300 forint plussz :[

ronihun
én azt olvastam hogy 1000 lesz.....

...

macleod2005
Tényleg nagyon sok a filler, csak azt nem tudom minek húzzák. Mindegy, ha visszamennek a manga fonalához kegyetlen lesz<#idiota>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Fél espada visszatér, majdnem kinyírják Hitsugayát, Grimmjow kinyírja Luppi-t, Ulquirra molesztálja Inouét, jah meg a nagy meccs: Vaizard Ichigo vs Released Grimmjow

1300

A Nyiregyházi Animeconramennyi lesz a belépõ?
Black Hawk
Én jót röhögtem rajta. Viszont ha neked nem kell a DVD-d akkor nyugodtan küld ide XD. várom már baromira a folytatást ...

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

Ghost Hound trailer 1
Egy új film, az alkotók többek között a Lain, GiTS és Appleseed nevû dolgokba ártották eddig bele magukat, meg sok másba is.
Csak nem tiszta mikor jön, én dátumot nem láttam csak egy 2007 végét (karácsony?) valahol ...

Bucser
Bleach #132

Egyszerûen nem találok szavakat....

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Az egy dolog, hogy 4 vice-captain/captain szintû shinigaminak 4 részen át tartott levadászni egy egyszerû Arancar-t. Az egy dolog, hogy unalmasak a részek. DE a PICSÁNAK kell ezt fokozni???? MI értelme volt ennek a kurva focimeccsnek??

Hozzászoktam, hogy általában a mangából többet tudok meg a háttérsztoriról mint az animebõl.. nos itt ez jól látszik, hogy totálisan fordítva van...

Javaslat mindenkinek... vigyétek ki a BleachDVD-ket a kertbe és égessétek el, mert ez a sorozat le lett húzva a klotyón olyan unalmas....

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

armageddon666
Na Popotan asszem felejtõs... valahogy nem élvezem :\ olyan gyerekesnek tûnik vagy nem is tudom. 3. vagy 4. részig néztem...

Most Genshiken-t nézem ^^ bejövõs 😄D bár még csak 1. rész volt meg -.-'

@

armageddon666
<#zavart1> Izzééé hááát... olyan szokványos ecchire xD <#idiota>

@

Seth
mert mire számítottál te perverz állat ?<#idiota>

PSN ID.: Beegabor

armageddon666
Hát 2 részt megnéztem, más amire számítottam O.o még nézegetem, talán végig is nézem, aztán majd lesz valami véleményem ^^

@

biomage
fura nem jöttem rá pedig végig néztem 😊, bár talán Elk az

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

Hrisskar
Hát az animére közepesen erõs ecchi jellemzõ,de ritka az ilyen jelenet, inkább a szereplõk kell foglalkozik meg azzal hogy miért keresik a popotan-t(pitypang) (nehéz errõl beszélni hogy ne mondjak véletlenül spoilert)

Bucser
Gondolom a sorozat során választ fogsz kapni a kérdésedre😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Bucser
Otakunak gáz lenni?

Kérdés hogy miért rajongsz.. ott õrjöng a focimeccseken ezernyi otaku. Csak nem tudják magukról, hogy így hívjá õket.

Az otaku kifejezés nem a mangák és animék világába tartozik. Símán csak át lett véve az anime kultúra nyomán. De az otaku nem csak Anime és Manga karakterek sorozatok iránt rajonghat hanem bármiért. azért otaku😊

armageddon666
Észrevettem. Azé kérdeztem hogy az ANIME azé nem ennyire durva (mint a játék) ?

----

Sztem kreatívak xD ezeket a sorozatokat kivégezte xD nem? 😄D

@

Hrisskar
Én megnéztem a Popotan-t és ellége hullámzó minõségû képet mutat. Nekem nem volt vele semmmi gondom, hangulatos kis anime 😊.
Ja ha észrevetted volna amit beraktál opening az a játéké,
ez a rendes anime openingje

Seth
<#wilting> nagyon kreatív

Nna, kibaszott életbe hogy az SG le van tiltva a photobucketrõl...

Szóval:

Nnna, Zéró is sorra került :3

Ötleteket várok hogy kit "öljek" meg legközelebb.

Nnna, Zéró is sorra került :3

Ötleteket várok hogy kit "öljek" meg legközelebb.

Seth
nem , a tv sorozat azér nem ennyire ^_^

Ez nem teljesen anime de japû játék... Az ez alatt szóló számok nevét és letölthetõségét meg tudnátok adni? Már keresem õket egy ideje...

http://www.youtube.com/watch?v=Vh1Dk9VSRyQ&mode=related&search=
biomage
Hali

Lenne egy kérdésem, nézem az animaxon az Arc the Lad cime animet, ki a kiválasztott? Elk vagy Arc?

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

Frosty01
"-.- értem

Azumanga 4. részénél tartok 😄 hát ez tényleg jó. de akkora idiótaság hogy az leírhatatlan 😄D

Hmuda
Otakun itt most a mezei anime rajongót értettem, nem az elvakult "csak az anime/manga mindenek felett" egyedeket (akikröl a sorozat szól).

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

minden nézõpont kérdése... akik járatosak a témában, azok nem nézik le az ilyeneket. (talán😊

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

Frosty01
azé' szerintem magyarországon még naggyon gáz otakunak lenni 😄

armageddon666
Youtuben rákerestem popotanra és ezt találtam:

http://www.youtube.com/watch?v=fZ6oePkrK7s

ugye az anime nem ennyire? O.o
------
nemtom ronihun, nem számolom a részeket miközben néztem 😄DD most tartok am 21nél...

@

Hmuda
Feltétlenül. Alapmû annak aki egy kicsit is otakunak tarja magát.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

ronihun
én elkezdtem tegnap...mégcsak 2. résznél járok....a 3. pl lehet nevetni?Amúgy elkezdtem a Eolf's raint is nagyon bejöm😊

...

Épp azt nézem. Megéri.

armageddon666
Bah msot jött itt kép Genshiken-rõl -.- Erre is gondoltam hogy megnézem ^^ megéri-e?

@

armageddon666
Mindenképp 😄D ekkora állatságot még nem láttam 😄 nagyon lehet rajta röhögni xD és sok olyan rész van amire nem számítana az ember 😄

@

Hmuda
Kösz. Nem mintha baj lett volna, mert a Berserket is imádtam a befejezetlenség ellenére, csak mégis jobb tudni mire számítsak.

Frosty01
tehát érdemes megnézni? =)

Bucser
Nem. Szépen le lesz zárva és magyarázva a történet.