Anime, manga és LN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nekem ehhez van, talán 1 helyen nem vmi jó, meg talán a szabályoknál van benne egy kis angol.
@
meg ahogy lejjebb írták, Ghibli filmet leszedtek, mert licenszelve vannak vagy mi a fene...😊
ONE DAY IGNUS WILL KILL YOU ALL
PSN ID.: Beegabor
Azt szeretném kérdezni hogy a Mononoke Hime-t el lehet valahol érni úgy hogy ne torent legyen?Mármint letölteni....Bocs hogy ilyet kérdezek....Privátba is jó a válasz.....Én ugy olvastam sok helyen hogy az Usteam-en fenn van de én ott nem találom...lehet hogy már törölték....És a ásik kérdésem az lenne hogy a Death Note jó anime érdemes belekezdeni?
...
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
madfist.wordpress.com | madfist.spaces.live.com | madfist.googlepages.com Hallgass valami mást! sonicentropy.googlepages.com | www.silencefactory.com
esetleg hasonló hangulatú/témájú anime, amit érdemes mielõbb látnom? tudom rengeteg van és az emberek érdeklõdése/érzelmi hozzáállása egy egy filmhez más és más, de nekem negyed óra a Lain-bõl kb. egy évvel ezelõtt elég volt, h ne felejtsem el... Most van lehetõségem megnézni...
További "ajánló"..?! 😊 😉
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
PSN ID.: Beegabor
Köszönöm elõre is!
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Na vajon kire gondolhattak?😄
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
honnan lehet Pokémont letölteni? úgyértem az egész sorozatot, vagy leglaábbis minnél többet 😊
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
te meg kitörölted a hsz-ed most látom... mindegy már 😊
KINEK válaszoltál? 😛 😄 (mellesleg a régi aplustv oldalról frankón eljutottam oda ^^)
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
mint az aplusztv 😛
nem hiszem hogy leszinkronizálják, habár Vamprie Hunter D is megérte ezt...
ÁÁÁáááááááÁÁÁÁáááÁÁÁÁ! Csõdbe megyek!?
bénaságomra az animax fórumra képet nem tudok beszúrni, nem mûködik az img /img -zés vagy nemtudom, pedig ugyanúgy van leírva mint ahogy cisnáltam... 😛
Amúgy mégegyszer...A Black Jackrõl mit tudtok jó anime?
...
elkezdtem nézni, 7. résznél tartok, de nem tetszik hogy semmi konkrét történet nincs, csak 1rész/1személy . megéri tovább nézni, vagy végig ilyen lesz?
practitioner of the forbidden arts of death
Mikor képeket néztem róla akkor elriasztott a kissé nevetséges cowboy-kalapos kosztüm, de mégis nagyon örülök, hogy végül rászántam magam. Szerencsére az a hacuka csak egy-két részben jelent meg, szóval nem eröltették.
Egy dolog nem tetszett, mégpedig az, hogy belekeverték ezt a hullafeltámasztósdi/szuper-szérum agyalágyultságot. Egy kicsit szolidabb/misztikusabb megközelítés jobban tetszett volna (pl a Holló szintje felé tendálva).
8/10 a remek befejezés miatt.
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
ándörsztend? ^^
2007.08.23. STUDIO GHIBLI ANIME-SOROZAT Laputa- Az égi palota (Laputa- Castle in the sky)
Pazu, egy aprócska bányászfalu árvája, arról ábrándozik, hogy a saját szemével láthassa azt a mitikus égi palotát, amelyrõl anno elhunyt édesapja készített fotót egy repülés alkalmával. Nem is sejti, hogy az égbõl aláhulló, rejtélyes medált viselõ kislánnyal (Sheeta) karöltve lehetõsége nyílik beteljesítenie az álmát. Nyomukba ered viszont a lebegõ sziget kincseire áhítozó kalózbanda és Muska, a katonaság támogatását élvezõ, hatalomra éhes titkosügynök, aki rámutat Sheeta valódi származására. Felfedi, hogy a lány nyakában hordott varázserejû ékkõ jelenti Laputa õsi civilizációjának a kulcsát. Vajon a gyermeki erõ szövetségének sikerül megmentenie a felhõbe burkolózó minibirodalmat?
Hayao Miyazaki, a japán animációs film élõ legendája 1986-ban az újonnan alapított Studio Ghibli elsõ alkotását készítette el a Laputa – Égi palota mára egyetemes klasszikussá lett képében. Igazi családi film, a szó legnemesebb értelmében – a mese, a mesélés diadala.
2007.08.23. STUDIO GHIBLI ANIME-SOROZAT Nauszikaa- A szél harcosai (Nausicaa of the valley of the wind)
Ezer évvel azután, hogy a Hétnapos Tûz megsemmisítette szinte az egész bolygó emberi lakosságát, a Földnek csak kis részén maradtak túlélõk. A rettegett erdõ, Átokfölde elborított szinte mindent, gyilkos óriásrovarok nyüzsögnek benne, s gigantikus fái halálos méregspórákat termelnek. Az emberlakta terület zsugorodik, s a megmaradt városok öldöklõ háborúkat vívnak. A Szél Völgyében, melynek hercegnõje a fiatal és talpraesett Nauszikaa, még béke uralkodik...
Death note animerol nemsokat tudok, en a mangat olvastam csak. Nemtudom van-e ertelme beprobalni, majd elvalik. Elotte meg sok mast kell potolnom nekem is. 😉
A kepet csak poennak szantam semmi uzenetet nem akarok vele kozolni. 😄
Úúú, hát akkor te bizony lemaradtál arról a szenvedésrõl ami úgy a 13. résznél kezdõdött.
<< A Death note is nagy divat mostansag, elolvastam valameddig, de nem az en stilusom. >>
Az anime elsõ 16 és fél része része baromi jó, de utána mintha beszívott majmokat bíztak volna meg a folytatásával. A 32-37 részek végignézésére még mindig nem szedtem össze a bátorságot.
<< Apropo tudom hogy nem kép topik es jol leszidjatok majd a fejem, de az iment csinaltam. ^_~ >>
Mangákba csak belekóstoltam (egyelõre). A nem éppen rövid Ranmát végigolvastam. (Meg pár tucat hentait, de errõl most suss...)
Bucser: Ki szidta barmikor is DD-t? En csak jo velemenyt hallottam rola. Persze jol kupanvagnam azt aki az ellenkezojet allitana rola. 😉
A Butterfly effect viszont egy oriasi hype film, ami szintiszta feldolgozas/atdolgozas, mint a matrixok. Nem mondom hogy rossz, de nem eredeti otlet.
Apropo tudom hogy nem kép topik es jol leszidjatok majd a fejem, de az iment csinaltam. ^_~

1ébként 1. rész végén valami olyan van h jaj de jó filmet csináltunk sos brigád 😊
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
aztán amikor továbbnéztem jöttem csak rá hogy mégsem ilyen lesz az egész (amúgy látni hogy egy kissebb kockában megy az egész 'film' mint amúgy az anime mérete, és ez nyilvánvalóan a rész végén derül ki)
Egy idõben a 1984-et is divat volt szídni meg a Donnie Darkot is vagy a Butterfly Effectet vagy éppen, más nagyobb subkultúrával rendelkezõ alkotásokat.
Nem tetszett ez van. ellenberger az eredeti befejezés azért lett olyan amilyen, mert a kiadó túlságosan keménynek tartotta az eredeti befejezést. BTW: ha a psychoanalízist meg nem szereted benne az azt is jelentheti, hogy magadra ismertél valamely karakterben esetleg?😊