Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Krezga
02.15.07.Death.Note.2006.DVDRip.X264.iNT-TLF
nekem ehhez van, talán 1 helyen nem vmi jó, meg talán a szabályoknál van benne egy kis angol.
armageddon666
És 1. Live-action moviehoz van normális feliratod? xD mert amit találtam nagyon ratyi -.- aztán megakarom nézetni anyámmal >:] de neki minimum magyar felirat kell :c

@

Krezga
Death Note, szerintem jó, érdemes elkezdeni.(a két live actions movie-t is megnéztem, jók^^)

meg ahogy lejjebb írták, Ghibli filmet leszedtek, mert licenszelve vannak vagy mi a fene...😊
armageddon666
nincs :c legalábbis én nem találtam ^^

@

Inkább nem kéne emlegetni ftp címeket.

ONE DAY IGNUS WILL KILL YOU ALL

Seth
asszem az összes Ghibli filmet leszedték még régebben, torrenten kívül nemtudom honnan szedhetnéd még le

PSN ID.: Beegabor

DarkHorSe
Welcome to the NHK, nagyon jo <#gonosz1>

Swedish people are albino monkeys&#65279;

Frosty01
Genshiken OVA 2-3hoz nincs magyar felirat?

practitioner of the forbidden arts of death

ronihun
Sziasztok!😊
Azt szeretném kérdezni hogy a Mononoke Hime-t el lehet valahol érni úgy hogy ne torent legyen?Mármint letölteni....Bocs hogy ilyet kérdezek....Privátba is jó a válasz.....Én ugy olvastam sok helyen hogy az Usteam-en fenn van de én ott nem találom...lehet hogy már törölték....És a ásik kérdésem az lenne hogy a Death Note jó anime érdemes belekezdeni?

...

Zero no Tsukaima második sorozatának részei hetenként kerülnek ki, mindenképpen megéri megnézni (meg az elsõ sorozatot is, természetesen).

Umisho

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

madfist
A nyári kínálatból ki mit kezdett el? Mit érdemes nézni?

madfist.wordpress.com | madfist.spaces.live.com | madfist.googlepages.com Hallgass valami mást! sonicentropy.googlepages.com | www.silencefactory.com

ZilogR
😊 köszönöm - a linket is -, ma este neki is kezdek...!

esetleg hasonló hangulatú/témájú anime, amit érdemes mielõbb látnom? tudom rengeteg van és az emberek érdeklõdése/érzelmi hozzáállása egy egy filmhez más és más, de nekem negyed óra a Lain-bõl kb. egy évvel ezelõtt elég volt, h ne felejtsem el... Most van lehetõségem megnézni...

További "ajánló"..?! 😊 😉

*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!

Seth
animeaddicts

ja és kitartást hozzá, szükség lesz rá ^^

ZilogR
Üdv! Esetleg valaki tud tippet adni, hol érdemes magyar feliratokra vadászni? Konkrétan a Lain-ról lenne szó, mindegyik részhez... Én is kutatom a webet, hátha, de lehet vki azonnal tud rá válaszolni!

Köszönöm elõre is!

*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!

Bucser
ez ezerszer jobb mint a focis rész😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

armageddon666
most nem olvasom el a spoilert xD nekem a focis rész is tetszett ^^

@

Bucser
Na újabb filler Bleachbõl, de ez legalább vicces volt és végigröhögtem😊

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ikkaku-san,jó hogy elhoztad az öcsédet is annak ellenére, hogy csak általános iskolás😄

Na vajon kire gondolhattak?😄

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Bucser
Hát ha az NGE nem tetszett akkor ebben sem vagyok biztos, hogy rajongani fogsz érte...

Arról már én is hallottam dolgokat, meg fogom nézni.

ronihun
Végignéztem a Wolf's Raint! Nekem nagyon bejött!Ajánlom mindenkinek...^^

...

jöhet az egymilliós kérdés? 😊
honnan lehet Pokémont letölteni? úgyértem az egész sorozatot, vagy leglaábbis minnél többet 😊

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

animax 'fórumán'

Szerintem nem rossz. Én magyaron kívül angolul láttam még csak, de az azért jobban tetszett 😊 Néhány színész hangja valahogy nem tetszik. De azért így is megnéztem 3-szor szinkronosan 😛

RelakS
Mimi? Milyen avatar? 😄 Meg hol van ekkora böhöm? 😄

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

bocs, siettem mert éppen azon gondolkoztam, hogy a 120*150 avatárnak miért nem jó a 150*120-as avatár... éppen azon babráltam, és elfelejtettem megnézni hogy mit küldtem el ^^

te meg kitörölted a hsz-ed most látom... mindegy már 😊

RelakS
VIP pozíció áldása (?) 😄

KINEK válaszoltál? 😛 😄 (mellesleg a régi aplustv oldalról frankón eljutottam oda ^^)

mert www.animaxtv.hu
mint az aplusztv 😛

nem láttam, a képregény-találkozón láttam hogy szinkronos Vampire Hunter D-s dévédé van, csakhát ugye akkor mást is vett az ember, és minden nem fér ki... 😛

valami okos nénik meg bácsik összevetik hogy mekkora bevétel lenne, ha szinkronosan adnák is, vagy nem szinkronosan, megérné-e, vagy sem... aztán azt fogjuk kapni, amit õk gondolnak...

Seth
tényleg a D szinkronja milyen lett?

Jó, de a Laputa az inkább gyerekfilm, mint a Chihiro vagy a Vándorló Palota. Mert a Paprika az elég durva, azt megértem, hogy szinkron nélküli. (Bár nyert egy halom díjat, de itthon azért se vetítették sehol.)

rázögasd meg az öklöd nekik 😊

nem hiszem hogy leszinkronizálják, habár Vamprie Hunter D is megérte ezt...

Szinkron lesz? Ez fontos, mert sok haver és rokon nem hajlandó feliratos filmet nézni.

Basszus! Asszonnyal most beszéltük meg, hogy nem költün, erre augusztusban jön a Paprika, a Nauszika és a lapita is???
ÁÁÁáááááááÁÁÁÁáááÁÁÁÁ! Csõdbe megyek!?

bénaságomra az animax fórumra képet nem tudok beszúrni, nem mûködik az img /img -zés vagy nemtudom, pedig ugyanúgy van leírva mint ahogy cisnáltam... 😛

Krezga
Késöbb jobb lesz, ott majd nem lesz ennyire epizódikus.
én is ezt szóltam amikor egy-egy hosszabb munkábamenéskor visszatértem és aránylag nagy számokat láttam 😛

RelakS
OMG!
1 hét - 127 új üzenet O_o

ronihun
Ez komoly?Kiadják õket DVD-n?Jee király már váorm is😊
Amúgy mégegyszer...A Black Jackrõl mit tudtok jó anime?

...

Frosty01
HellGirl-rõl vélemények?

elkezdtem nézni, 7. résznél tartok, de nem tetszik hogy semmi konkrét történet nincs, csak 1rész/1személy . megéri tovább nézni, vagy végig ilyen lesz?

practitioner of the forbidden arts of death

Hmuda
Gungrave megvolna.

Mikor képeket néztem róla akkor elriasztott a kissé nevetséges cowboy-kalapos kosztüm, de mégis nagyon örülök, hogy végül rászántam magam. Szerencsére az a hacuka csak egy-két részben jelent meg, szóval nem eröltették.

Egy dolog nem tetszett, mégpedig az, hogy belekeverték ezt a hullafeltámasztósdi/szuper-szérum agyalágyultságot. Egy kicsit szolidabb/misztikusabb megközelítés jobban tetszett volna (pl a Holló szintje felé tendálva).

8/10 a remek befejezés miatt.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

FF mínz fájnöl fentezi 😊 (Final Fantasy)
ándörsztend? ^^

Best Hollywood: Augusztusban jelenik meg STUDIO GHIBLI ANIME-SOROZATunk elsõ két darabja

2007.08.23. STUDIO GHIBLI ANIME-SOROZAT Laputa- Az égi palota (Laputa- Castle in the sky)
Pazu, egy aprócska bányászfalu árvája, arról ábrándozik, hogy a saját szemével láthassa azt a mitikus égi palotát, amelyrõl anno elhunyt édesapja készített fotót egy repülés alkalmával. Nem is sejti, hogy az égbõl aláhulló, rejtélyes medált viselõ kislánnyal (Sheeta) karöltve lehetõsége nyílik beteljesítenie az álmát. Nyomukba ered viszont a lebegõ sziget kincseire áhítozó kalózbanda és Muska, a katonaság támogatását élvezõ, hatalomra éhes titkosügynök, aki rámutat Sheeta valódi származására. Felfedi, hogy a lány nyakában hordott varázserejû ékkõ jelenti Laputa õsi civilizációjának a kulcsát. Vajon a gyermeki erõ szövetségének sikerül megmentenie a felhõbe burkolózó minibirodalmat?
Hayao Miyazaki, a japán animációs film élõ legendája 1986-ban az újonnan alapított Studio Ghibli elsõ alkotását készítette el a Laputa – Égi palota mára egyetemes klasszikussá lett képében. Igazi családi film, a szó legnemesebb értelmében – a mese, a mesélés diadala.

2007.08.23. STUDIO GHIBLI ANIME-SOROZAT Nauszikaa- A szél harcosai (Nausicaa of the valley of the wind)
Ezer évvel azután, hogy a Hétnapos Tûz megsemmisítette szinte az egész bolygó emberi lakosságát, a Földnek csak kis részén maradtak túlélõk. A rettegett erdõ, Átokfölde elborított szinte mindent, gyilkos óriásrovarok nyüzsögnek benne, s gigantikus fái halálos méregspórákat termelnek. Az emberlakta terület zsugorodik, s a megmaradt városok öldöklõ háborúkat vívnak. A Szél Völgyében, melynek hercegnõje a fiatal és talpraesett Nauszikaa, még béke uralkodik...

Tudom hogy mekkene adni az eselyt hogy esetleg hatha megtetszik, de ha valami annyira nem jon be azt nem szoktam eroltetni. Inkabb nezzek olyat ami szorkoztat is. 😊
Death note animerol nemsokat tudok, en a mangat olvastam csak. Nemtudom van-e ertelme beprobalni, majd elvalik. Elotte meg sok mast kell potolnom nekem is. 😉
A kepet csak poennak szantam semmi uzenetet nem akarok vele kozolni. 😄

<< Ezt en nem allitom, bar csak az elso ket epizodot lattam, de boven eleg volt hogy elkonyvelhessem >>

Úúú, hát akkor te bizony lemaradtál arról a szenvedésrõl ami úgy a 13. résznél kezdõdött.

<< A Death note is nagy divat mostansag, elolvastam valameddig, de nem az en stilusom. >>

Az anime elsõ 16 és fél része része baromi jó, de utána mintha beszívott majmokat bíztak volna meg a folytatásával. A 32-37 részek végignézésére még mindig nem szedtem össze a bátorságot.

<< Apropo tudom hogy nem kép topik es jol leszidjatok majd a fejem, de az iment csinaltam. ^_~ >>

Mangákba csak belekóstoltam (egyelõre). A nem éppen rövid Ranmát végigolvastam. (Meg pár tucat hentait, de errõl most suss...)

Ezt en nem allitom, bar csak az elso ket epizodot lattam, de boven eleg volt hogy elkonyvelhessem: nem nekem talaltak ki. Valakiknek biztos bejon. A Death note is nagy divat mostansag, elolvastam valameddig, de nem az en stilusom. Biztos jo (egyeseknek), de nem nekem talaltak ki. 😊

Bucser: Ki szidta barmikor is DD-t? En csak jo velemenyt hallottam rola. Persze jol kupanvagnam azt aki az ellenkezojet allitana rola. 😉
A Butterfly effect viszont egy oriasi hype film, ami szintiszta feldolgozas/atdolgozas, mint a matrixok. Nem mondom hogy rossz, de nem eredeti otlet.

Apropo tudom hogy nem kép topik es jol leszidjatok majd a fejem, de az iment csinaltam. ^_~

Firefox ? 😮
1ébként 1. rész végén valami olyan van h jaj de jó filmet csináltunk sos brigád 😊

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

én elõször azt hittem rá hogy valami FF paródia 😄
aztán amikor továbbnéztem jöttem csak rá hogy mégsem ilyen lesz az egész (amúgy látni hogy egy kissebb kockában megy az egész 'film' mint amúgy az anime mérete, és ez nyilvánvalóan a rész végén derül ki)

Bucser
No comment a véleményedhez.

Egy idõben a 1984-et is divat volt szídni meg a Donnie Darkot is vagy a Butterfly Effectet vagy éppen, más nagyobb subkultúrával rendelkezõ alkotásokat.

Nem tetszett ez van. ellenberger az eredeti befejezés azért lett olyan amilyen, mert a kiadó túlságosan keménynek tartotta az eredeti befejezést. BTW: ha a psychoanalízist meg nem szereted benne az azt is jelentheti, hogy magadra ismertél valamely karakterben esetleg?😊