Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ronihun
sztetek a blame! jó?Amúgymeg nem zseretnék olyan hosszút mert az a baj hogy vmit törölnöm ell a gépemrõl mert már nincs többhelyem animékre^^

...

armageddon666
pfff. 19 is ilyen volt O.o

Ronihun: Ergo Proxy/Samurai Champloo ^^ mind2 jó 😄

@

Seth
Milyen kategória érdekelne?

PSN ID.: Beegabor

ronihun
Tudom de úgy értettem hogy elkezdtem hajnali 2-kor és végeztem az 5.-el 4-kor^^ a 6.-at meg ma néztem....és egyszerre nem szoktam enynn9t nézni.....Amúgy nem tudtok akkor ajánlani semmit?

...

Seth
csak 6 részes, még jó hogy hamar végignézted ^^

Suzumiya Haruhival meg egyetértek, nekem sem tetszett különösebben

The Melancholy of Haruhi Suzumiya (Suzumiya Haruhi no Yuuutsu) - Ez a legújabb sikk, szóval elhatároztam hogy megnézem. Egy túlértékelt nagy kakikupac.

ONE DAY IGNUS WILL KILL YOU ALL

ronihun
Végignéztem egy nap alatt a Golden boy-t...^^
Nagyon király anime szórakoztató^^
Mit ajánlanátok most?<#nemtudom>

...

armageddon666
Most Ergo Proxyt meg Samurai Chamloot nézek. Minde2 nagyon jó ^^ Proxyból most mi volt ez a 15. rész O.o mert hogyismondjam... na mind1 😄 meg az elõtte levõ is olyna... hát számomra eléggé követhetetlen volt O.o

@

Krezga
jja, ez 2 cd-s.
armageddon666
Asszem ez volt meg nekem is. ez 2CDre van bontva igaz? Elején így össze-vissza jön a szöverg vagy mi és ez zavar :\

@

Krezga
02.15.07.Death.Note.2006.DVDRip.X264.iNT-TLF
nekem ehhez van, talán 1 helyen nem vmi jó, meg talán a szabályoknál van benne egy kis angol.
armageddon666
És 1. Live-action moviehoz van normális feliratod? xD mert amit találtam nagyon ratyi -.- aztán megakarom nézetni anyámmal >:] de neki minimum magyar felirat kell :c

@

Krezga
Death Note, szerintem jó, érdemes elkezdeni.(a két live actions movie-t is megnéztem, jók^^)

meg ahogy lejjebb írták, Ghibli filmet leszedtek, mert licenszelve vannak vagy mi a fene...😊
armageddon666
nincs :c legalábbis én nem találtam ^^

@

Inkább nem kéne emlegetni ftp címeket.

Seth
asszem az összes Ghibli filmet leszedték még régebben, torrenten kívül nemtudom honnan szedhetnéd még le

DarkHorSe
Welcome to the NHK, nagyon jo <#gonosz1>

Swedish people are albino monkeys&#65279;

Frosty01
Genshiken OVA 2-3hoz nincs magyar felirat?

practitioner of the forbidden arts of death

ronihun
Sziasztok!😊
Azt szeretném kérdezni hogy a Mononoke Hime-t el lehet valahol érni úgy hogy ne torent legyen?Mármint letölteni....Bocs hogy ilyet kérdezek....Privátba is jó a válasz.....Én ugy olvastam sok helyen hogy az Usteam-en fenn van de én ott nem találom...lehet hogy már törölték....És a ásik kérdésem az lenne hogy a Death Note jó anime érdemes belekezdeni?

...

Zero no Tsukaima második sorozatának részei hetenként kerülnek ki, mindenképpen megéri megnézni (meg az elsõ sorozatot is, természetesen).

Umisho

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

madfist
A nyári kínálatból ki mit kezdett el? Mit érdemes nézni?

madfist.wordpress.com | madfist.spaces.live.com | madfist.googlepages.com Hallgass valami mást! sonicentropy.googlepages.com | www.silencefactory.com

ZilogR
😊 köszönöm - a linket is -, ma este neki is kezdek...!

esetleg hasonló hangulatú/témájú anime, amit érdemes mielõbb látnom? tudom rengeteg van és az emberek érdeklõdése/érzelmi hozzáállása egy egy filmhez más és más, de nekem negyed óra a Lain-bõl kb. egy évvel ezelõtt elég volt, h ne felejtsem el... Most van lehetõségem megnézni...

További "ajánló"..?! 😊 😉

*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!

Seth
animeaddicts

ja és kitartást hozzá, szükség lesz rá ^^

ZilogR
Üdv! Esetleg valaki tud tippet adni, hol érdemes magyar feliratokra vadászni? Konkrétan a Lain-ról lenne szó, mindegyik részhez... Én is kutatom a webet, hátha, de lehet vki azonnal tud rá válaszolni!

Köszönöm elõre is!

*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!

Bucser
ez ezerszer jobb mint a focis rész😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

armageddon666
most nem olvasom el a spoilert xD nekem a focis rész is tetszett ^^

@

Bucser
Na újabb filler Bleachbõl, de ez legalább vicces volt és végigröhögtem😊

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ikkaku-san,jó hogy elhoztad az öcsédet is annak ellenére, hogy csak általános iskolás😄

Na vajon kire gondolhattak?😄

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Bucser
Hát ha az NGE nem tetszett akkor ebben sem vagyok biztos, hogy rajongani fogsz érte...

Arról már én is hallottam dolgokat, meg fogom nézni.

ronihun
Végignéztem a Wolf's Raint! Nekem nagyon bejött!Ajánlom mindenkinek...^^

...

jöhet az egymilliós kérdés? 😊
honnan lehet Pokémont letölteni? úgyértem az egész sorozatot, vagy leglaábbis minnél többet 😊

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

animax 'fórumán'

Szerintem nem rossz. Én magyaron kívül angolul láttam még csak, de az azért jobban tetszett 😊 Néhány színész hangja valahogy nem tetszik. De azért így is megnéztem 3-szor szinkronosan 😛

RelakS
Mimi? Milyen avatar? 😄 Meg hol van ekkora böhöm? 😄

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

bocs, siettem mert éppen azon gondolkoztam, hogy a 120*150 avatárnak miért nem jó a 150*120-as avatár... éppen azon babráltam, és elfelejtettem megnézni hogy mit küldtem el ^^

te meg kitörölted a hsz-ed most látom... mindegy már 😊

RelakS
VIP pozíció áldása (?) 😄

KINEK válaszoltál? 😛 😄 (mellesleg a régi aplustv oldalról frankón eljutottam oda ^^)

mert www.animaxtv.hu
mint az aplusztv 😛

nem láttam, a képregény-találkozón láttam hogy szinkronos Vampire Hunter D-s dévédé van, csakhát ugye akkor mást is vett az ember, és minden nem fér ki... 😛

valami okos nénik meg bácsik összevetik hogy mekkora bevétel lenne, ha szinkronosan adnák is, vagy nem szinkronosan, megérné-e, vagy sem... aztán azt fogjuk kapni, amit õk gondolnak...

Seth
tényleg a D szinkronja milyen lett?

Jó, de a Laputa az inkább gyerekfilm, mint a Chihiro vagy a Vándorló Palota. Mert a Paprika az elég durva, azt megértem, hogy szinkron nélküli. (Bár nyert egy halom díjat, de itthon azért se vetítették sehol.)

rázögasd meg az öklöd nekik 😊

nem hiszem hogy leszinkronizálják, habár Vamprie Hunter D is megérte ezt...

Szinkron lesz? Ez fontos, mert sok haver és rokon nem hajlandó feliratos filmet nézni.

Basszus! Asszonnyal most beszéltük meg, hogy nem költün, erre augusztusban jön a Paprika, a Nauszika és a lapita is???
ÁÁÁáááááááÁÁÁÁáááÁÁÁÁ! Csõdbe megyek!?

bénaságomra az animax fórumra képet nem tudok beszúrni, nem mûködik az img /img -zés vagy nemtudom, pedig ugyanúgy van leírva mint ahogy cisnáltam... 😛

Krezga
Késöbb jobb lesz, ott majd nem lesz ennyire epizódikus.
én is ezt szóltam amikor egy-egy hosszabb munkábamenéskor visszatértem és aránylag nagy számokat láttam 😛

RelakS
OMG!
1 hét - 127 új üzenet O_o

ronihun
Ez komoly?Kiadják õket DVD-n?Jee király már váorm is😊
Amúgy mégegyszer...A Black Jackrõl mit tudtok jó anime?

...