Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RelakS
Csókolom, jártál az AMV hell oldalán?
Ezt a sorozatot (AMV Hell 1, 2, 3, 0) a szerzõ sok amv-bõl állította össze. Ha megnézed, sokszor az egyes részek minõsége is meglehetõsen eltér egymástól. Ha egyvalaki csinálja, akkor gondolom odafigyel rá (pl olyanra, hogy ha Chobits-ot szúr be, akkor az mindig szélesvásznú legyen, és ne torzított :) )
Itt az editor alatt láthatod, hogy kik követték el az egyes részeket

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Frosty01
na jó -fav egy idõre, mert már elviselhetetlen ez az NGE-zés :|
ne akarjátok egymás véleményét megváltoztatni mert úgyse fog sikerülni :|

practitioner of the forbidden arts of death

Bucser
"Na igen, SZVSZ te se csináltál mást, minthogy mindent belemagyaráztá"

Ja boccs akkor a szürke esõfelhõbe én is csak belemagyarázom, hogy esni fog, mert nem tudom biztosan. Sõtét az hogy nicns felhõ az égen sem azt jelenti, hogy derûs az ég és jobb kedve lesz tõle az embernek.. Csak belemagyarázzuk. Egyáltalán mit nevezünk jelentésnek és megmagyarázásnak mutass egy olyan dolgot ami olyan tényként létezik, hogy nem szorul magyarázatra.

"Evangelionról nem is lehet mást, mert annyira nincs értelme "

Ha valaminek nincs értelme abba nem lehet belemagyarázni semmit. kevered a szezont a fazonnal...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Bucser
"Pedig határozottan emlékszem hogy a Burst Angel-t nem egyszer szidtad"

Valóban. kétszer.

"Nem tudom feltûnt-e, de az AMV Hell 3, mint ahogy a neve is jelzi, egy AMV-kbõl összeszõtt alkotás."

Akkor nézz kicsit utána az AMV hell 3-nak és az AMV jelentésének... A Hell 3 nem több AMV-bõl lett összeszõve...

Egyébként meg azt csinálsz amit akarsz. Szerintem a topic számára jobb a kölcsönös ignore. Ha sértõ voltam bocs. Alapvetõen cinikus vagyok és elég sok pszichológiát tanultam így számomra nem "EGY NAGY HYPE-OLT MOCSOKSÁG AZ EGÉSZ. "

"<< Shinji az egész sorozatban <...> >>

Magányosság; az élet értelme a szerelem; szeretet/gyûlölet ambivalencia. Yay de mély tartalmú és még csak nem is klisés."

Mutass egy sorozatot vagy egy filmet (lehet élõszereplõs vagy anime mindegy) ahol az Evangelion elõtt ezen kérdésekrõl beszéltek felvetették?? MIndet egyben egy történetben és karakterbe fûzve? Ne csodálkozz ha nem tudsz.

Mindegy Innentõl úgyis kölcsönös az ignore.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

<< Azzal nem lehet kezdeni semmit hogyha nem válaszolsz a válaszomra, hanem figyelmenkívülhagyod majd késõbb elõjössz a szokásos dumáddal >>

Ha akarod most elkezdem írni a választ arra az egy vagy kettõ hozzászólásodra amire nem válaszoltam.

<< Olvass vissza. Elég hosszú postban válaszoltam tételesen majd minden kérdésedre. >>

Na igen, SZVSZ te se csináltál mást, minthogy mindent belemagyaráztál (aka a nagy semmit magyaráztad); Evangelionról nem is lehet mást, mert annyira nincs értelme (vagy "nyitott értelmezésû" ha az jobban hangzik).

ONE DAY IGNUS WILL KILL YOU ALL

Bucser
Jahh a leáldozott topicban alig történt valami. Volt hogy napokon át 3-4 üzi jött csak:D

<< Shinji az egész sorozatban <...> >>

Magányosság; az élet értelme a szerelem; szeretet/gyûlölet ambivalencia. Yay de mély tartalmú és még csak nem is klisés.

<< Figy én utálom az Azumanga-t. Nem jön be a stílusa. Még sem jegyzem meg minden róla szóló post után, hogy szar. >>

Na de az Azumanga esetében én nem kötök bele senkibe aki azt mondja hogy szar (még ha ezt "minden" hozzászólás után teszi is); nem hangoztatom hogy milyen csodálatos, és aki nem szereti az túl hülye vagy fiatal hozzá hogy nem érti meg azt a hatalmas nagy egyedi mondanivalóját.

<< Az AMV Hell 3 SZVSZ egy bõdületesen béna vontatott és szar alkotás. >>

Nem tudom feltûnt-e, de az AMV Hell 3, mint ahogy a neve is jelzi, egy AMV-kbõl összeszõtt alkotás. Naná hogy nem konzisztens, viszont vontatott és minden "értelmet" nélkülöz. Hisz nem is a filozofálgatás a célja, a jellege se engedhetné meg.

<< Mégis mikor 2 hetes spamek mennek minden újonc felfedezése után meg megkezdõdik az egy hetes spam róla nem mondom el újra és újra, hogy szerintem szar. >>

Pedig határozottan emlékszem hogy a Burst Angel-t nem egyszer szidtad.

Egyébként összeszámoltam, hétszer kifogásoltam az Evangeliont mikor arra került a szó (3 hosszabb diskurzus + 4 kisebb "fúj" vélemény amit nem lehetett kihagyni; kb 100 hozzászólásonként). Te ebbõl a hét alkalomból hatszor belém is kötöttél, amiben persze engem is rendesen kellett szidni. És akármennyire felesleges hogy "minden" hozzászólás után szidom az Evangeliont, te úgy látszik vevõ vagy rá.

Teljesen igazad van, de jobban kene megvalogatnod a szavaid. Ne azt mond neki hogy nemertette meg ugyhogy nedumaljon, hanem hogy "nemerdekel hogy neked nemtetszett" igy (nekem) ugytunik mintha sertegetni probalnad.<#eljen>

Nah nekem most 1evig eleg az evaboool. :D
#17037: Udv Seth! ^_^

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

Jóóóó ötlet.

Black Hawk
Ami mellesleg most már baromira unalmas. Nekem se jött be egyszer leírtam részemröl itt vége. Nem értem miért kell minden Hsz után odaírni hogy neked ezért meg azért nem tetszett. Tedd oda az aláírásodba azt csá.

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menõ:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

Seth
igen, visszaolvastam, csak 74 üzenet volt vasárnap óta, a pc játékoknak leáldozott 450-eséhez képest semmi ^^

PSN ID.: Beegabor

armageddon666
Hehe :D énis most jöttem meg xD

@

Isten hozott újra "itthon".

Semmi újdonság nem történt csak megint sikerült kirobbantanom egy Evangelion világháborút XD

Seth
Sziasztok,megjöttem nyaralásból

[marhára nem érdekel senkit,de csakazértis<#idiota> ]

PSN ID.: Beegabor

Hát lehet én vagyok hülye, de elolvastam az AOI-n az EVA oldalt elejétõl végéig. Marhára nem úgy tûnik, hogy nem szól semmirõl. Na persze kérdés van e valakinek lövése mi az a Sephirot, és megérti e a pszichológiai részét, mert lehet utálni a szereplõket az agybajaik miatt, de mindenkinek vannakk agybajai csak másként. (Egészséges az, akit nem vizsgált meg az orvos.)

Bucser
Én meg válaszoltam az érveidre aztán kussban voltál 1 hétig és kezdted elõlrõl a fikázást.

Azzal nem lehet kezdeni semmit hogyha nem válaszolsz a válaszomra, hanem figyelmenkívülhagyod majd késõbb elõjössz a szokásos dumáddal

"Minden Eva fan evvel jön, aztán ööööööö-znek egy sort amikor megkérem hogy magyarázzák el a kedvenc sorozatuk értelmét."

Olvass vissza. Elég hosszú postban válaszoltam tételesen majd minden kérdésedre. Az hogy nem érdekel megint más dolog. pl nem mindenki szereti a One Flew over the Cuckoos Nestet sem mégis kétségtelenül a világ egyik legjobb filmalkotása és Jack Nicholson egyik legnagyobb szerepe volt. De azoknak akiknek nem tetszik sem osztják az áldást minden a filmrõl szóló post után, hogy biza az szar.

Bucser
Shinji az egész sorozatban egyedül érzi magát. Elszigetelt. Soha senki semmit nem érez iránta szánalmon kívül és ez az elszigeteltség az amitõl becsavarodik. Asuka bár utálja, de a leghevesebb érzelmekkel viseltet iránta. Shinji szerint attól él, hogy valaki érez iránta valamit. éppen ezért az End of EVA-ban mikor Rei/Lillith rá bízza a világ sorsát õ Asukat létének egyetlen bizonyítékát akarja maga mellett tudni. Még, ha az meg is veti.

Nagyjából ennyi a végének a lényege. Na meg persze félreérthetetlen az Ádám + Éva párhuzam és a szeretet Gyûlölet ellenpár. Csak azt gyûlölheted igazán akit szeretsz is.

Bucser
Figy én utálom az Azumanga-t. Nem jön be a stílusa. Még sem jegyzem meg minden róla szóló post után, hogy szar.

Az AMV Hell 3 SZVSZ egy bõdületesen béna vontatott és szar alkotás. Mégis mikor 2 hetes spamek mennek minden újonc felfedezése után meg megkezdõdik az egy hetes spam róla nem mondom el újra és újra, hogy szerintem szar.

Csupán csak ennyi.

Nem azért tartom éretlennek, hogy szarnak tartja az EVA-t hanem attól, hogy ezt minden egyes NGE-rõl szóló post után kifejti.

Ugyan nem allt szandekomban, de a jo vezerel mikor ugy dontottem belefolyok a vitaba.
Fejezzetek mar be. (jamete kudaszai. :P )
Mindenki mas, mindenkinek mas tetszik. Aranykez ervei is szanalmasak, hogy meg akarja magyarazni miert vacak az nge. (mondjuk nekem tetszett a szovegelese, minegy.. :D) A tied is szanalmas bucser. "tul fiatal" mi? Ugyanmar. Van aki keptelen befogadni mondjuk egy jo kis vicces alkotast, van aki csak azt szereti. (en hehe)
Aranykeznek nemtetszett es ezt teljesen jogosan hangoztatja, ez nem azt jelenti hogy o hulye hozza vagy fiatal, egyszeruen o nem nyitott ra. Az pedig hogy neked nagyon tetszett egyaltalan nem jelenti azt hogy ez mien egy emberfeletti alkotas.
Szoval leccike legyen piisz, bar tudom bucser ha rolam van szo ilyesmit elkepzelni sem tudsz. :P

RelakS
Eva-01 milyen képet vág már :D
itte :D

Az értelme a végeknek túlzottan nekem sem esett le...

Az utolsó két részben a sorozat esetén Shinji vívódását követhetjük, ahogy a rémálmai során szépen lassan rájön, hogy ha már nem kell vezetnie EVA-t, akkor is fog érni valamit, és szóba fognak állni vele
A filmben meg egyszerûen létrehozza azt a világot, amire vágyott: Ahol csak õ van, és senki nem okozhat neki fájdalmat. Mondjuk Asuka jelenléte bezavar a képbe, meg nem értem, miért akarta megfojtani, de én sem érthetek mindent :D

Minden Eva fan evvel jön, aztán ööööööö-znek egy sort amikor megkérem hogy magyarázzák el a kedvenc sorozatuk értelmét.

De egyszer már elmondtam az érveimet.

Bucser
Vagy éppen csak a túl fiatal vagy a korlátolt.

Nagyon tetszik ahogy szapulod az evat. :D

Nem, nem te vagy a hülye, tényleg ilyen fos XD

Facek
én csak néztem , aztán ugyvoltam vele "biztos valami okosat akartak csinalni és csak én vagyok hûlye"
RelakS
OMG!
Megnéztem az End of Evangeliont ... ezzel sem igazán tudok mit kezdeni vége ügyileg <#idiota>

Facek
Hát attol függetlenül elég szar vége lett a tv seriesnek-nem mintha a filmben jobb lett volna
RelakS
Asuka rendesen begõzölt a felújított 25. részben.

kontrázz! <#idiota>

Facek
Ha véleményt mondanál az értelmesebb lenne, arra legalább lehet kontrázni :P
RelakS
Végignéztem az NGE-t, most jöhetnek a filmek <#idiota>

Vagy ez úgysem érdekel senkit? :D

á ennyire mindent sajnos nem tudok :P

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

ronihun
óóó...és egy kb mennyi?

...

tényleg ez is fontozs hír.

szerintem mintha moziba mennél, mindegyikre külön. amúgy nem érné meg nekik.... :P

ronihun
Az anime vetités hogy lesz 23-26-ig? nem voltam még ilyesmin...minden filmre kell fizetni vagy csak egy jegyet kelll veni a 4 nara vayg minden napra 1 agy hogy?és kb menni lesz ajeyg??<#nemtudom><#conf><#confused>

...

Hmuda
Kösz, elkezdtem olvasni, addig eljutottam, de akkor nem eröltetem tovább. :)

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

grr (szerk: válasz erre: #17014)

Egyedül ez a sztori: #16934
és ha láttad végig a haruhit, akkor ez a kép is: #16939

Ha olvastad a Death Note mangát akkor talán ez is érdekelhet: #16998

...dióhéjban <#smile>

Hmuda
Nem voltam egy hétig és 140 új üzenet. Történt valami említésre méltó?

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

És te nyertél, közben megtaláltam IMDB-n is ... a második DVD kiadásról írták, hogy abból pár pucérkodós részt nem vágtak ki. (Azokkal ugye ámerikában kapásból 17+ vagy M kategória.)
De így jobb, legalább megnézem az aszonnyal és jól fogunk szórakozni rajta ;)

CSOCSO
Amaenaideyo-t latta mar vki?>
helyes
Frosty01
jó, most el is kezdem :D

nézd meg végre a sorozatot:)
Frosty01
looooooool ez nagyon ottvan :DDDDD

Ez kész vazz XD

Frosty01
Rip Slyme - Super Shooter

tudja vki hogy a Gantz openingjében milyen szám megy?(cím, elõadó)
én már le se töltöm, ha folytatják a rendes story -t akkor valaki szóljon légyszíves. (Bleach)

ez jó :D
nem ismerem az eredetit, de ez.. <#idiota>

BEAST
fogalmam sincs, de mar nagyon unom, remelem a Naruto vegre normalis lesz xd

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."