Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Seth
mégis sikerül állandóan ugyanazt a kb 10 darabot kiválasztania 😄 Mennyi van pedig , 150?

PSN ID.: Beegabor

Hmuda
Utóbbi. Totál random. ^.^

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

armageddon666
Ez a banner nézi hogy épp mit nézek? mert mindig az van kirakva amit épp nézek xD (most Chrno Crusade) (bár lehet hogy csak azokra figyelek fel :K)

@

armageddon666
"Fullmetal Alchemist (kaland/akció sorozat (kicsit hosszúnak tûnhet a 13-26 részes animék tömegében az 51 részével, de megéri))"

51+movie 😛 azt ki ne hagyd xD anélkül elég lezáratlan 😄

@

PJack
á, köszi mind2töknek😊

Pain is inevitable. Suffering is optional.

Hmuda
A másikra:

Cowboy Bebop film
Samurai Champloo (szamurájos 😛)
X (misztikus/akció/kaland sorozat)
Berserk (europid fantasy setting)
Fullmetal Alchemist (kaland/akció sorozat (kicsit hosszúnak tûnhet a 13-26 részes animék tömegében az 51 részével, de megéri))
Gungrave (maffiás/Holló-utánérzéses sorozat)
Paranoia Agent (misztikus sorozat (bár nem túl hangsúlyos része a misztikum, inkább a tömeghisztériákat figurázza ki, többek közt))
Perfect Blue (thriller film)

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

OVA - Original Video Animation
OAV - Original Animated Video

Olyan cucc ami nem TV-n jelent meg elõször, hanem DVD-n, videókazin vagy egyéb cuccon.

ONE DAY IGNUS WILL KILL YOU ALL

Hmuda
Original Video Animation

PJack
lehet hogy hülye kérdés, de egyszerûen nem tudtam rájönni, mit is jelent az OVA rövidítés... deti biztos tudjátok😄

a másik kérdésem meg, hogy ha a Read or Die és a Cowboy Bebop után milyen hasonló stílusú animéket ajánlotok?😊

Pain is inevitable. Suffering is optional.

RelakS
Uhh... a Tsukuyomi neméppen végig könnyed kis szórakozás O_o

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Wolf's Rain /TV, 30 ep/

De baromi vidám volt a vége.

armageddon666
akkor le is veszem listámról ^_^

@

Maburaho /TV, 24 ep/

A sorozat elsõ fele jó volt. A második fele eszméletlen pocsék lett; 4-5 részt ki is hagytam mert csak összefoglalás volt. A vége meg még nagyobb hülyeség.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Az a kesztyûs-tüzes-robbantós arc nagyon bejövõs! 😄

<#idiota>

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

Black Hawk
Ed és Roy párbaja se volt rossz 😄. Meg Armstrong hugocskája 😄.

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

Seth
Köszönöm, ez egy kimerítõ válasz volt <#idiota>

Nem mondunk semmi pozitívat, mert akkor túl magasak lesznek az elvárásaid 😛

Seth
Na én meg még meg sem néztem az FMA-t, nem szeretem a 30 részen túl nyújtott sorozatokat (eddíg egyedül Death Note, Dragon Ballok voltak ennél hosszabbak 😄 ). AKkor érdemes gondolom belekezdeni (meg a blood-on filózom még,arról is jókat hallottam)

Na igen, az engem (és még gondolom elég sokakat) idegesített hogy ugyanavval a pofával rajzolták meg a szereplõket.

Hmuda
Megvolt a film is. Nem pont ezt vártam, de azért jobb a semminél. Bevallom a végén a soffõrön nagyot röhögtem. 😄DD

SZERK: jó lett volna mindenkirõl tudni, hogy mi az alternatívája.

én 11-12. részig jutottam el, de újra akarom kezdeni mert rég láttam már azokat is 😛

armageddon666
huhh Hughes halála... jah, elég nagy szereplõ volt, és a karaktere is egybõl belopja magát az ember szívébe ^^ éshát pont (ezért(?)) õ hal meg... sajnáltam, de valahogy az azért nem ért így sokként... vagyis a másik 2 esemény amit említettem azok olyan hirtelen nagyon rosszak voltak, Hughes halála meg nem olyan intenzíven de hosszabb távon megmaradt...

@

Bucser
Hát amikor Black Lagoonban angolról fordítanak japánra a yakuzáknak hát felállt a szõr a hátamon az angol dumától😄

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Számomra megrázóbb volt Rose esetétõl ahogy Nina apja szenvedett a feltámasztásával, miután rájött hogy milyen barom is volt; mégse sikerült a lelkét hozzákötnie a testéhez, de azért cipelte tovább.

Na és persze az se volt vidám amikor Hughes megdöglött

Hmuda
Tényleg, a film! Majdnem megfeledkeztem róla. 😛

armageddon666
Mikor feltámasztani akarta az annyira nem volt azért megrázó mint az elején... de tényleg ez a 2 volt a legsúlyosabb... mikor Ninát kimérává változtatta (ledöbbentem nagyon O.o ilyen Slayers szerû poénos kalandos izére számítottam) meg mikor Rose némán elõkerül egy gyerekkel :S szal ez a 2 elég sokkoló rész volt

@

Filmet megnézted-e ? Ha nem akkor azt is kezdd el nézni.

Nina átváltozása szerintem mindenkit kiakasztott. Meg a késõbbi rész is amikor az apja - már chimeraként - próbálta feltámasztani

armageddon666
amúgy a többiben egyetértek 😄 humorához még azt mikor lekicsizik Edet xD

@

armageddon666
Moviet nézd meg és a befejezésre választ kapsz 😛

@

Hmuda
FMA megvolna (csak tudnám minek halogattam eddig 😛).

Nagyon tetszett a humora
13.raktár-os epizód, Havoc a látogatás után végig csak vegetált. 😄
, a kegyetlensége
Nina elég durva átváltozása és halála, vagy Rose megnémulása és megerõszakolása (mégha vissza is nyerte a hangját és a gyereke is aranyos lett, de amíg tartott, addig elég mellbevágó volt).
és a befejezése.
Jó lenne tudni, hogy végülis Al sikeresen visszahozta-e Edet tõlünk (csak neki sikerülhet, érdekesen nézne ki a világválság közepén egy ûrrakéta 😛).

Lehet neki kellene kezdenem a mangának, úgytudom még mindig lezáratlan.

Facek
Nemtudom nekem nagyon bejött az anime , még ma is megszoktam nézni 1-1 részt.
Csak? :S

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

Seth
ja csak ennyi?? kevert részek, hmm <#idiota>

Ugytudom elotte meg nem volt olyan anime amiben osszekevertek volna az esemenyeket. <#rolleyes>

Nuki: Csak azon rohogtem ahogyan mondtad, nem azon amit mondtal. 😉

nem nem nem utálom. én õszintén meglepõdtem amikor láttam hogy ennyien szeretik. mert nekem egy picit bejött, bár voltak zavaró tényezõk^^.

#17164 ha ezt komolyan gondolod..: tom has girlfriend, her name is nansi, kazuki-san haz girlfriend, rich man, magic, correction, ennyit értettem. mit nyertem? <#smile>

És egy extra hozzá; találjuk ki hogy milyen nyelven van ez a kis szösszenet:
"siru vü püré"

Seth
mitõl stílusteremtõ? csak kiváncsi vagyok mire gondolsz

Kis játék. Ki milyen angol kifejezéseket ismer fel ezekbõl ?

"Tom ház e görrfurend"
"hö' ném icu Nansi"
"Kazuki-san hádzu u görrfurendo"
"hör nému idzu Kuriko-san"
"szúpe dorop"
"báte' áut"
"riccsö men"
"mázsikkü"
"gû"
"korrekson"
"áj von csú"

"próbáltam normális emberek fejével gondolkozni"

Ezen rohogtem. De amugy a Haruhi egy stilusteremtol anime, persze lehet utalni de ez tenyleg az az anime amit tudni kell ertekelni.

#17159: igen, sok pozitívum volt a sorozatban, be kell vallani 😊

#17160: nem is értem mire gondolsz 😛

#17161: HOL?! <#idiota>

ADATLÉNYEK!!!

Ha Ha Ha Ha 😄

nem igazan a sztori a lenyege, hanem a karakterek...
nalam pl az egesz sorozatot Kyon arckifejezesei es cinizmusa vitte a hatan, es szinte mindenki talalhat vkit a sorozatban aki neki szimpatikus (vagy nem)

Jagi
Majd meglátom 😊

Seth
<#eljen>, akárhogyis , nekem sem jött be igazán

igen összekuszált sztori helyett azt akartam volna írni, de elméletileg mindkét megállapítás helyesnek bizonyul, nem?

Seth
ráadásul még a részek is összevissza jönnek <#idiota> nagyon egyedi -_-

próbáltam normális emberek fejével gondolkozni, (én magam nem tartom annak <#idiota>) összekuszált sztori, idõutazók, élienek, fentezi, varázslók egy világban, egy animéban.... de ha ez sokaknak bejön, akkor a "nagy átlag által normálisnak tartott animék" fogalma picit más mint amire gondoltam...

vagy ezt jelenti a "hype"-olt anime kifejezés? 😛

Jagi
Hoppla összekevertem valamivel^^ ekkora szívást 😊 na sebaj, büntetésbõl megnézzük =^.^=

Seth
úgy tudom tegnap vagy ma volt/lesz az elsõ része