Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Öh, oké megfogtal. 😄

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

Hmuda
Azért az alsónemû fétis is egyfajta perverzitás, ha úgy vesszük. :-)

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Az ikkitousenrol annyit, hogy 2-3resz utan en nyugdijaztam de nem az ecchi jelenek miatt, egyszeruen unalamas volt es ezen meg a vicces bugyivillogatatas sem segitett. 😉

Jah egyebkent nem rolad beszeltem, csak ugy altalanossagba sokat olvasok hogy ecchi igy-ecchi ugy, de zavaro, meg utalom, stb...stb. Es nemertem mire ez a nagy "anti"felhajtas.

Szamomra raadasul egy bugyimutatas megcsak nem is szamit ecchi jelenetnek, szamomra az ecchi a pervezseget jelenti tehat valamien erotikus mozzanat. Pl A az umisoba makio-csan fogdossa a nagymellu uszotarsa mellet hogy huu de nagy. 😄
Vagy a sumomoba mikor iroha-t meglokik es kiesik a kezebol a fagyi es tiszta fagyis lesz az arca meg a mellkasa stb. (utalva ezzel egy masik folyekony cuccra😄)

Hmuda
Én most az Ikkitousennel vontam párhuzamot, ahhol már olyan szinten tolták az arcomba a tökfölös ecchit, hogy fél epizód után rosszul lettem és töröltem (bár ahogy olvasgattam máshol krtikákat nem veszítettem semmit). Se poénforrás nem volt, se semmi más szerepe. Csak azért volt ott, hogy az otaku a nyálát csorgassa. Az ilyen céltalan alsónemûvillogtatást nagyon nem szeretem.

Ha nem arról szól az egész sorozat, hogy minél több bugyi látszódjon, hanem csak úgy hébe-hóba részenként egy-két pillanatra bevillan valami, akkor áldásom rá. Ha meg poénforrásnak rakják be (Midori no Hibi "beteglátogatásos" jelenete például) akkor egyenesen örülök neki. De ha csak úgy öncélúan és röhejesen nagy mennyiségben pakolják bele, akkor egy idõ után megfekszi a gyomromat.

Szóval nem az ecchivel van bajom, ahnem azzal, ha túlzásba viszik. Csak errõl van szó, nem többrõl.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Sosem ertettem, valaki magyarazza mar meg nekem hogy hogyan zavarhat valakit nehany artalmatlan ecchi jelenet. ?

CSOCSO
valaki tudj amilyen szoftverrel lehet mkv bol HD WMV be konvertalni???
CSOCSO
eni s leszedtem ezt aToki wo Kakeru Shoujo cuccost majd meglesem holnap este
Hmuda
Nekikezdtem a Tenjou Tengének, hogy lássam mit is akart az az Ikkitousen nevû borzalom majmolni. Hát elsõ rész alapján az ecchi egész tûrhetõ szinten van tartva eddig bár a történettõl nem várok túl sokat. A törpördög átváltozásán azért jót nevettem. 😄

biomage
tévedés a világ max 10% hentaija van ott csak xD

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
amúgy minden mappa üres, kivéve az Anime, Lejatszashoz, MPlayer mappák.

eddig olyan érzésem volt mintha annyi lett volna ott, mintha tényleg a világ összese ott lett volna 😄

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

biomage
azok nem is kelenek oda 😊, én törölném az öszes animet az U-ról és telerakatnám a világ öszes hentai részét xD,
Csak vicceltem xDD

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

se yu gi oh, se duel masters... <#idiota>

vagy mégis, megnézem hátha van valami a felsoroltak közül 😄

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

Seth
és az nem 1000+ ?

PSN ID.: Beegabor

Super Mario
A Pokémon eddig 520 részt élt még, a Dragon Ball meg összesen 508 részes. Annak már vége.

https://supermario4ever.wordpress.com

Seth
eddíg is volt, meg inuyasha és one piece és bleach is , csak hogy a nagyobb volumenü darabokat említsem. Bezzeg pokemon ,dragonball detective conan nincs ,pedíg csak 1000+ rész lenne <#idiota>

armageddon666
nemááá :c azt nem szeretem :c

@

RelakS
hentáj helyett van 56giga Naruto. Vagy az volt eddig is?

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Nekemse megy.

Attol fugg mit varsz egy hentaitol. Ha mint en csak siman feelgood erzest akarsz akkor sok jo van. ^^ En pl azt szeretem a legjobban hogy mien idiotak soxor a karakterek, a dugast soxor csak attekerem, az az izgi hogy hogyan kezdenek bele a dologba. A discipline-t mindenkinek ajanlom az nagyon vicces, ami szamomra az elsodleges egy animenel.
Ero animeben sok az uncsi, ero mangaban pedig sok a szemet, rosszul vagy igenytelenul megrajzolt. Sokan sajna ezekbol itelik meg az egeszet. 😛
Van komoly es komolytalan, van durva es van lightos... olyan nehez ajanlani mintha azt kerdeznek hogy ajanlj xy-nak egy jo animet. Kerdem en kinek mi a jo? 😄

Jah igen, az alairasomba is az van hogy John K Peeta a hentai isten. 😄

armageddon666
Mivan a magyar bleach society oldalával? :S csak nekem nem hozza be? vagy rossz címet adtam meg? O.o

@

Black Hawk
Mindent 😄

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

armageddon666
lololol 😄 miért? van jó hentai amit érdemes lenne megnézni? O.o olvasgattam ismertetõket de aztán nem olyan hûdejók voltak :c meg amit említettem 2-t azok sem oylan hatalmas eresztések ^^ nem voltak nagyon rosszak csak nemtom 😄

@

Egyetlen egy ertelmes dolog az usteamba a h szekcio volt, kar h mind osregi cucc. 😄

armageddon666
akkor idõben leszedtem a G-spot express-t meg Xpress traint xD csak aztán megnézés után egybõl töröltem xD

@

biomage
semmi nincs a hentai mappában :S

armageddon666
mit töröltek a H mappából? O.o

@

Nem tudom, de ha többen igényeltek tartalmasabb cuccott és kicsi a szerver, akkor én is onnan pakoltam volna ki elöször, nem?

ronihun
Nem volt senki a miyazaki fesztiválon?

...

Seth
steamrõl törölték a mocskot?? <#beka2>
[ H mappa]

All Purpose Cultural Cat Girl Nuku Nuku - DASH!

Na, a sorozat második felében csak beindul rendesen a történet fõszála, de egy kis harc, egy befejezés ami semmit se zár le, és ki is fújt.

Az OVA százszor jobb volt, bár az tény hogy a TV sorozat meg (SZVSZ) rosszabb. (Mondjuk talán ha nem ugyanabban az évben melóztak volna a TV-n meg a DASH-on, talán jobban ki tudták volna dolgozni a cuccot).

ONE DAY IGNUS WILL KILL YOU ALL

Seth
Nagyon is ismert, 3 díjat is nyert, mégtöbbre volt jelölve. Mozikat többnyire nem szokták annyira hypeolni mint a sorozatokat, meg ennek a témája is csak szûk réteget érdekel

Hmuda
Nem, én a 768x416-os verziót szedtem le. Bíztam benne, hogy ebben tuti lesz japán hang és szerencsére csak az volt. :-)

Az 1280x720-as ? Azt én is nézegettem már hogy jó lesz a (leendõ) anime szûrõmnek gyakorlóadatnak.

(Mellesleg miért nem ismertebb ez az anime ? Ezt hype-olják a rohadékok !)

Hmuda
Vettem magamnak a bárotságot. Sajnos csak egy említésre méltó kép volt a neten, a többit a filmbõl szedtem ki (szerencsére egész jó minõségû verziót szedtem le).

Seth
Én is láttam 1-2 hónapja, nekem is tetszett, mindíg is szerettem az idõutazásos sztorikat. A csaj szinkronját pedig imádom ^^

Már tucatszor megkérdeztem , de azért megint: tud-e még vki ilyen idõutazós cuccot ?

Hmuda
- az elsõre hirtelen nem tudok válaszolni. :-)

- Másodjára is pont azért kell visszamennie, mert egy régebbi énje már elmondta (szitkozódik is, hogy mi a francnak kellett beszélnie). Szóval túl sok választása nem volt.

- Nem azt mondta csak a srác, hogy az egyetlen megmaradt adatuk a festményrõl ebbe az idõbe helyezi a kép egyetlen ismert létezési idõskáláját? Tehát végülis tudtak a képrõl, de csak annyit, hogy ekkor biztosan létezett. Lehet, hogy pont a restaurálási napló töredéke maradt fent. Abból kiderül, hogy itt van a kép, csak azt nem tudják, hogy miért. Bár ezt most csak spekulálom.

- Idõparadoxon, szóval ilyen helyzetekben azt ír az író amit akar. 😛 Amíg a csaj úgy nem döntött, hogy megvédi, addig a srác szemszögébõl elégettnek minõsül. Gondolom a döntése a késõbbi minukájáról is az, hogy restaurátor lesz vagy valami olyasmi lesz amivel lehetõsége lesz megvédeni a képet.

- Bennem is felmerült. Kicsit könnyen elfogadta a az idõutazást és õ adta a tippet, hogy tényleg ugorjon. Vagy lehet, hogy az a régi szerelme a sulis idõkbõl szintén idõutazó volt. Ezért buzdíthatta, hogy ne szalassza el a lehetõséget, és lehet, hogy az a régi szerelme is képrajongó volt, ezért õ is védi a képet. De megintcsak spekulálok. 😛

- 😄

Megnéztem én is. Tényleg baró, teljesen egyetértek a véleményeddel.

Azért pár ellentmondást észrevettem:

- A lány memóriája nem állt vissza amikor a srác visszatekerte az idõt, ellenben a srácé visszaállt amikor a csaj tekerte vissza az idõt.

- Miért kellett visszamennie a srácnak ? Õ azzal érvelt, hogy azért kell visszamennie a saját idejébe mert elmondta a csajnak az idõutazás titkát. Viszont a csaj meg visszatekerte az idõt, és Õ mondta el a srácnak hogy õ is utazgat az idõben. Tehát a srác soha nem említette az idõutazást neki. Vagy csak egyszerûen véget ért a dolga, aztán húzni kellett haza ? Akkor meg egy dög. Áhhh, na mind1. Mindenféleképpen idegesít hogy nem maradt a srác.

- A csaj nagynénje (vagy ki a franc) azt mondta hogy a képet régebben, egy háborúban festették. A srác viszont azt mondta hogy abban az idõben festették amiben az anime játszódik. Akkor most hogy is van ez ? Tudtak a festményrõl a jövõben, vagy megvolt még, vagy pedig már elégett, de mindkét esetben tudniuk kellett (illett) volna, hogy a nagynéni csak restaurálta, korábban festették (ha már a közelítõleges dátumot tudta a srác).

- Ha a csaj megvédte a festményt, a srác hogyhogy visszament, és miért mondta azt hogy elégett és mindenáron meg akarja nézni ? Bár úgy látszik mégse sikerült megvédeni XD

- A nagynéni is idõutazgató volt ?

- Az hogy a vonat nyugodtan elment az hagyjám. A dagadt nõt végre nem lökték fel XD

Le kéne szoknom arról hogy állandóan kijelölgetem a spoilereket. Most is sikerült azalatt az icipici kis idõ alatt az egész mondatot egy az egyben elolvasni.

Hmuda
Csak úgy kíváncsiságból megnéztem az anidb legjobbra értékelt animéjét (Toki wo Kakeru Shoujo). Hihetetlen jó film lett. Nem a legjobb, de mindenképpen maradandó tagja lesz a gyüjteményemnek.

Hihetetlenül életszagú az egész megvalósítás, az animáció, a szituációk, a környezet, minden, plusz a fõszereplõ is "kawai" a lehetõségekhez mérten. A történet az idõutazás ellenére se válik túl zavarossá.
Hihetetlen nagyot sóhajtottam mikor a végén a vonat végre minden probléma nélkül átment a keresztezõdésen. :-)
Hát igen, azért elárul egyet s mást, hogy sikerült közel 1500 szavazatból 9-es átlagot összehoznia a mûnek. Fél kettõre ért le, gondoltam megnézem az elsõ tíz percet...aztán nem bírtam abbahagyni. :-)

Megnéztem az Akane Maniax-ot. Elég gyenge vígjátéknak.

Akane meg úgysem jut be az amcsi egyetemben ha japán akcentussal beszél 😛

Hmuda
Na végeztem a 2005-ös Megami-samával. Nem egy maradandó alkotás, de egyszer mindenképpen érdemes megnézni azoknak akik szeretik a viccesre vett romantikus sorozatokat.

A szereplõk nagyrésze aranyos, szerethetõ, egy-két kivételtõl eltekintve (pl Skuld akármilyen tündibündi kawai karakter külsõleg, olyan idegesítõ tud lenni néha). A történetben van egy-két csavar amin jókat lehet vidulni (pl Keichi átváltozásai :-) ).

Hiányzott belõle az OVA végkifejlete, szóval tényleg érdemes azzal kezdeni annak aki meg akarja nézni.

RelakS
Daikuuji-san (Ayu "Senpai") és Tamano-san (Mayu "Mayu-mayu") csak poénelemek. Gyakorlatilag fura lett volna, ha az állatja nem küldi el Takayukit megint macskaszarba lépni 😊

Ha igazi elmebajt akarsz, nézd meg az Akane Maniax-ot (nem sokkal azután játszódik, hogy Haruka kijön a kórházból), illetve az Ayu-Mayu Theatre-t.
Lehet, hogy pont az eredeti hangulata miatt nem is fognak tetszeni, viszont mindkettõben szerepel a lökött Sagara japán hangja ^^

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Rumbling Hearts / Kimi Ga Nozomu Eien

Erõteljes.

Jól ábrázolták a kapcsolatokat a szereplõk között (nem akartam a fejem a falba verni mint az átlag romantikus vacaknál, ez már jó jel!). És valahogy minden rész vége felcsigázza annyira az embert hogy azonnal folytassa a következõvel. Sajna ez is felhígul az utolsó egypár részben, az meg egy kicsit levon az értékébõl hogy az utolsó részben a szomorú rész után rögtön a szõke csaj kezd el üvöltözni.

madfist
Code geass: majd jön....

Ja és ha már itt tartunk majd egyszer jön Mai Otome S.ifl is ami elõsztori lesz Arika anyjával, legalábbis az elõzetes alapján

kérdések:
- a tokyo majin 2. szezonját nézi-é valaki és ha igen honnan szedi a rawt, mert most már azt sem találok, csak valami youtube szerû oldalon

- adsl-eseknek megy a ut? mert egyre több ismerõsöm panaaszkodik, hogy még az oldal sem jön be nekik, nem hogy az ftp és mindnek adsl-je van

madfist.wordpress.com | madfist.spaces.live.com | madfist.googlepages.com Hallgass valami mást! sonicentropy.googlepages.com | www.silencefactory.com

Vettem egy Black Jack The Movie DVD-t, és szeretném megkérdezni, hogy látta e valaki a sorozatot? (6db OVA, 4db pre series, és 61db rész)
Érdemes e megnéznem õket, vagy a film önmagában is élvezhetõ?

jaaaaj 😄

Seth
Na, ment volna ez finomabban is

A spammelõ kurva anyádat te trabanttenyésztõ paraszt, hogy kerülne a fejed a seggedbe és fosnád össze magad.

ki nézte meg ?
v1: bitefight
v2: miniville

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Bazd mien oldalt találtam, az irígység elõtört belinkeljem e de megteszem minden anime gecc qrva sok és rengeteg rész mind pf beszartam megláttam --> http://href.hu/x/3b4j