Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

armageddon666
magyaron? ORTT mellett? :ASD:AS😄AS😄:AS:AS😄

másrészt asszem Animaxra nem vonatkozik szal vetíthetik is :KKK

---

Sámán Királynak még japánul sincs asszem 2. évadja... úgyvolt hogy lesz csak aztán mégse lett... vagy mégis?

@

Bulykin
nemtom, én most a Mushishi-t töltöm, látta már vki? milyen?

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi

RelakS
Hehe, német Animax-on vetítik az Elfen Lied-et <#idiota>
Vajon a magyaron nem fogják? 😄

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Bulykin
hupsz😄 sry akkor elküldöm neki pmben<#zavart1>

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

RelakS
viszont annál nagyobb az esélye, hogy törlöm! Meg esetleg visszamenõleg is egy-két hozzászólást...

Bulykin
belinkeljem azt amit még találtam? csak sztem kevés rá az esély,hogy egyhamar seedelni fogják...

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Meglesem ezeket az OST-ket hátha, de asszem nagyrészükben nincs ének csak "insrumental".

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Bulykin
nem, FMA-nak nem lesz folytatása, a film lezárta a történetet(szerintem), a Sámán királyt nemtudom, azt nem nézem😄

Bulykin
link ilyet találtam neked, nemtom jó e...a Penpalsra semmi sincs, egy volt de senki sem seedelte

Jah, és még valami =)
Sámán király 2. évadja elérhetõ már angolul v magyarul ?
Illetve FMA-nak gondolom nem lesz folytatása 😄

Sziasztok, ez elég hülye kérdés, mert ugye no warez meg ilyenek. De szerintetek Penpals számokat honnan lehet szerezni ? <#idiota>torrenten semmi

(Berserk elején õk vannak, Tell Me Why al )

macleod2005
Nem csak annak tûnik, Ez a soul Eater 1. részébõl van, mégpedig 04:43 tól <#idiota>,

Frosty01
tenksz a helpet <#smile>

practitioner of the forbidden arts of death

Seth
japánban biztos ilyen a standard kasza,arról másolták,azért lehet egyforma 😄

viccet félretéve, ez tényleg a Soul Eaternek tûnik

PSN ID.: Beegabor

Treblakos
mintha elsõ részben lett volna ez a jelenet

itt meg látszik is, hogy a kaszák ugyanazok 😊

Girls are like carparks. The good ones are taken. The rest are retarded.

Seth
hát ebben is van kasza 😊 , de szerintem ez nem az lesz

Treblakos
sztem Soul Eater
megnéztem elsõ 2 részt és inkább felejtõsnek találtam 😊

Girls are like carparks. The good ones are taken. The rest are retarded.

Seth
na én nem rombolom a topikot felesleges hozzászólásokkal, úgyhogy nem írom be , hogy nem tudom, pedig tényleg nem tudom <#idiota>

armageddon666

@

nem tudom<#vigyor>..

Frosty01
khm... légyszi válaszoljatok legalább azt hogy nem tudjátok :\
elég szar h bármit beírok ide le se szarják :|

Ez belemagyarázás.Tehát akkor ezzel a logikával egy hóhér is gyilkos,sõt Szent László,Szent István is gyilkosok voltak????

armageddon666
Light azzal amit mûvel gyilkos lesz õ maga is....
"megettük az utolsó kannibált" de hogyan? 😛 ha megeszed te is az leszel
ééérted?

@

Ezt nem értem?...

Így igaz<#vigyor>

A bünõzök vagy érdekeik védõi nem értenek a szép szóból....Nem volt más megoldás.

CSOCSO
Honey and Clover egesz aranyos... neha jo poenok vannak benne.. viszont tul soxor vannak megrajzolva gyerekesen ( krix-krax[ elfelejtettem a rajz stilus nevet]) a karakterek..

nem gaz de egy kicsit tul sok. neha meg a pici csajszi is krixkraxos "hulla" szemekkel van abrazolva mikor inkabb azokkal a döndölû ( gyonyoru) szemeivel kene elkapraztatnia mindenkit.......
RelakS
Tartózkodjunk a szpojlerezéstõl!

Köszönöm!

Frosty01

ez mibõl van?

RelakS
Jah...

Aztán örömmel jelenthetjük, hogy megettük az utolsó kannibált is, mi?

Ez mind szpojler :|

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem is kira ölte meg...közvetlenül😊

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

armageddon666
tudom... szükséges áldozat. a (szükséges de) kegyetlen módszere nem tetszett :\

@

Sötét én?L kényszerítette ki hogy megölje...ennyi...

armageddon666
L-fogadható... én Kira párti voltam ^^ amíg jobban megismertük L-t... aztán jött az a rész mikor elõjött Light eléggé sötét énje :S akkor kissé kiábrándultam belõle... de a nagy egészet nézve Light mellett vagyok.

@

Volt mire õszintén szólva....

Nagyképûség, túlzott önhittség, ennyi.

Mint már mondtam ha magára vállalt egy ilyen feladatot igazán kiérdemelte volna az isten szerepet már csak erkölcsi elvi folytán is...

Hogy elfogadható-e?A válasz egyértelmûen igen!Ez a kérdés fel se merülhet...

Jóbarátaimmal sokat szoktuk filozfálni ezen a Kira és L, illetve ha hozzád kerülne a Death Note mit tennél vele.

A sorozatban Kirával egyedül az volt a bajom, hogy õ akart lenni az új világ ISTENE. Értelemszerûen õ azért kezdte a nagyobb bûnözõkkel, hogy a kissebb bûnt elkövetõk lássák hogy veszély leselkedik rájuk, ha bûnöznek és ezért abbahagyják.

Azt elfelejtitek hogy továbbra is szükség van legalább egy arcra, ergo ha szegény vagyok, és loptam egy krumplit a zöldségestõl, akkor parázhatok hogy megölnek, de nem fog bekövetkezni, mert még sohasem látott senki, nemhogy be is bizonyítsák rólam hogy én voltam.

CSOCSO
inkabb azon kene eltunodni hogy elfogadhatonak mondhato-e ez az egesz ha valoban visszaesne a bunozes emiatt?
csillapodásnak olyan 95 százalékos visszaesést kellene érteni...

SzabiG
az a lányeg hogy Light valóban jót akart tenni hogy megöi a bûnözõket... de minden emberben ott a gonosz, szóval ha csillapodik is a bûnözés akkor sem tudta volna megállítani... a másik meg: abban a tévében is hogy "én vagyok Kira hangja" az is hova vezetne... mindenki csak összeveszne rajta hogy ki-ki! Amúgymeg tetszett az egész...

Ajándék csónak ne nézd a lapát!

Mert az állításod hogy egymaga felér az összes bünõzõvel nonszensz..Nem is volt bünõzõ..de hogy egymaga felér az összesel szóhoz sem jutok ekkora badarság hallatán...

És ha élvezettel ölt?Talán sírnia kellett volna azokon az embereken azaz gyilkosokon akik rászolgáltak a halálra?Light határozottan a jó mellett volt...miért lett volna bünözõ?

nem semmi,etetik emberi jogai vannak hamarosan már lakosztály lesz a börtön mert hát ugye az emberei jogai a bünõzönek..az évekig alatt max 10 évet értsünk de az már extrém kegyetlen gyilkosnak, átlag bünti 5 év..persze a jó magaviseletért engednek is még..

BEAST
Nem, alap emberi tulajdonsag hogy nem vagyunk tokeletesek, vagyis tele vagyunk hibakkal :p ... es ne akard megmagyarazni hogy Light egy szent aki csak szepet es jot akart a vilagnak, mert elvezettel olt, ha meg is oli a bunozoket akkor sem valtozott volna semmi mert egymaga feler az osszes tobbivel -.-

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Az ügynökök tudták mit vállalnak a bünözõk védõiként megérdemelték sorsukat....

Ilyenrõl szó sem volt.Az elején megmondta a bünõzöket szívrohammal,az erkölcsteleneket lassú halállal betegséggel..Nos persze a sok erkölcstelen embernek nyilván nem tetszenne...A picit is embert arra érted hogy az emberi az ha bünõzök vagyunk illetve erkölcstelenek?

BEAST
Persze, es ha mar vegeztunk a kemeny bunozokkel, irtsuk ki az utcan szemeteloket is, akar folytathatnank is mindenkivel aki egy picit is ember :p ... amugy meg szerintem mar ott elrontott az egeszet Light hogy japanban kezdett el oldokolni ezert kezdtek el ott nyomozni... ha nem igy tett volna lehet nem halt volna meg annyi rendor, ugynok es a szeretteik -.-

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

CSOCSO
erdekes lenne ha megtortenne valszeg a valo eletben sem hagynak hogy csak igy gyilkolasszon valaki..

nezzetek ugy a dolgot hogy regebben pl csonkitottak az embereket akik loptak vagy valami... sokkal tobb kivegzes volt most meg semm ilyesmi.. eljon majd az ido mikor csak fenyegetoen az ujjunkat integetjuk az ilyen bunozok fele es no-no-no es azzel el lesz intezve a dolog😄

minden bunozo nem erdemli meg a kivegzest..

aki meg olyat tesz az evekig fog rohadni a bortonben.. es azert az nem gyenge lehet...

de ilyen bin ladeneket ki lehetne gyilkolni tok faszan😄