Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kiváncsi vagyok akkor szerinted mi a legjobb?nem is, melyek azok amelyikek jobbak a Death Noténél?azt gyanítom inkább személy függõ hogy kinek mi a legjobb

azt láttam nem volt rossz de azért olyan jó sem😊.

Egyébként az IrfanView Thumbnails funkciójával remekül lehet navigálni az így lementett könyvtárak között, fõleg ha két monitora van az embernek 😊

ONE DAY IGNUS WILL KILL YOU ALL

Néha sajnos még hibázik egyszer-kétszer, pl. ha nem jön be az egyik oldal, akkor azt hiszi hogy a rajta szereplõ thread-ek már törölve lettek; ha nem sikerül letölteni az egyik képet, akkor csak a következõ módosításnál fogja újra megpróbálni.

Majd javítom, de most nem foglalkozok vele, amúgy sem túl destruktív hibák, és eszméletlen ritkák is.

Seth
Ok, köszi, majd ha hazaérek melóból kipróbálom

PSN ID.: Beegabor

Bármilyen perl környezettel megy, én pl ActivePerl-t használok, simán le lehet tölteni és installálni

Utána parancssorban, a megfelelõ könyvtárban kb annyit kellene beírni hogy

perl.exe watch.pl http://zip.4chan.org/w/imgboard.html

aztán már szedi is le a képecskéket rendesen.

Seth
Hmm, bevallom hülye vagyok ehhez(de gyorsan tanulok^^), milyen progi vagy plugin kellene hozzá?

Egyébként egyszerû GET request-tel csinálja, 1 percenként minimum 10 fájlt kér, de ez a 4chan szervereinek szinte semmi.

Legújabb verzió: http://frigo.extra.hu/tmp/watch.pl

Seth
Kérem szépen .... 😄

" Oké, de ne ide linkelgessen be minden képet 😊 "

Hehe, szép is lenne az adatforgalom 😄

" Amúgy hogy csináltad? "

Adott board minden oldalát bejárja, lejegyzi az összes thread-et ami fenn van, mindegyiknek új könyvtárat hoz létre, lementi a html-t és a képeket, új hozzászólás esetén meg frissíti a html-t és letölti az új képeket.

Ha egy thread-et meg letörölnek, akkor a vinyón átrakja pl. a w_tmp könyvtárból a w könyvtárba, onnan már lehet törölgetni.

Nekem például a Slayers az egyik személyes kedvencem.

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

Seth
Oké, de ne ide linkelgessen be minden képet 😊
Amúgy hogy csináltad? Rss-sel és a gépedre menti a képeket vagy csak megnyitja ablakban ha jött új kép??

A francokat lövöm le, miután 2 napon át melóztam rajta 😊

Majd berakok 1-2 jó képecskét, addig is meg kitalálom hogyan fogom leselejtezni azt a napi pár száz mega képet 😄

Seth
na lõdd le azt a scriptet de gyorsan 😊

Bucser
LOL? kevés anime-t láttál ha szerinted a death note a legjobb.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Jajj de nagyon örülök a 4chanwatch scriptemnek 😊

Hát igaz le van szükölve a választási lehetõségem mivel az animék 95%-éka komolytalan,vagy legalábbis komolytalanságot tartalmaz.

Nem válasz a kérdésre melyik jobb?<#ravasz1>

Nálam, a személyiségembõl kifolyólag nem alapkövetelmény, hogy komoly legyen egy anime. Ezért jóval szélesebb a palettám amibõl választhatok.

Nem illik hozzá egy hõsnek nem ilyen hangot kéne adni<#ejnye1>
És pedig mi az a jobb?A Death Noténél nem lehet jobb,a többi olyan gyerekes volt<#szomoru1>

Illik hozzá 😄

Én láttam már a Death Note-nál jobbat <#smile>

Magyarul nem rossz,de nem magyarul sokkal jobb<#vigyor>.Magyarban fõleg Light hangja ami idegesítõ,olyan tüdõbeteg idõs gonosz hang.

Engem csak a Death Note fogott meg eddig.A többit amit láttam eddig max nézhetõ vagy jó egyszerrel jellemezném.Lehet hogy már sosem látok olyan jót mint a Death Note?<#szomoru1>

CSOCSO
nem birom abbahagyni az eureka sevent. imadom. imadom az osszes karaktert 😄 a zene kurvajo a rajz nagyon szep. tetszik minden karakter viselkedese es a sztori us bejott eddig.

es meg csak a 10 reszig jutottam a heten ( oke anno lattam a feleeig de az mar reg volt.. negyedere sem emlekszem)
RelakS
Nem rossz, bár néha fura, hogy gyorsabban beszélnek a kelleténél (a japán szöveg jóval rövidebb volt, mint a magyar esetében)

Viszont valahogy a következõktõl ki tud rázni a hideg a japán verzióban:
Watashi wa Eru desu! (L vagyok.)
Raito (Light)
Misa-misa hangja: hol Konata a Lucky Star-ból, hol Suzumiya Haruhi 😄 (Nem véletlen, Hirano Aya a seiyuu)

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

ronihun
és milyn amugy magyarul?

...

Seth
34-35 volt ma

RelakS
Ma volt a 35., összesen 37 részes

Frosty01
hányadik résznél tart??

23 van meg csak torrentrõl :'(((((

practitioner of the forbidden arts of death

RelakS
uhh, jövõ héte vége a Death Note-nak O_O

Cuchulainn
Igen ezaz! Köszi mindenkinek 😊
Frosty01 megéri megnézni, úgysem kapcsolódnak a részek...

Sooner or later all our games turn into Calvinball...

Frosty01
ááá de nincs hozzá végig felirat 😄
pedig már több mint 1 éve lekezdték és... ahh <#sir>

Sakigake!! Cromartie Koukou / Cromartie High School talán

Seth

Frosty01
ez engem is érdekelne¢<#miaz>

Nagyon ajánlom... A képi világa igazán különleges néhol már mûvészi szintet éri el...

Tulajdonképpen egy kissé furcsa romanikus történet de a rendezés a szereplõk a zene és a képi világ a maximumot hozza ki belõlle...

Ami kicsit fura benne hogy ugyebár ez egy Visual Novellvõl készült és a "több lány több befejezés" dolgot úgy oldották meg hogy több fõhõs srác is van. 😊 Mindeggyik történet tetszett. A Kedvencem Myako-és volt. 😊
Cuchulainn
Hi!
Remélem tudtok segíteni 😊 Mi a címe annak az animének ami arról szól, hogy egy tipikus "jókisfiú" srác tévedésbõl bekerül a legdurvább iskolába ahová az ilyen yakuzanövendékek és hasonlók járnak. Az alapötletbõl csak ennyire emlékszem, meg arra, hogy ilyen teljesen elmebeteg (excel saga szinten elmebeteg) sorozat. Ja és van benne a fõhõs barátja akinek lilásrózsaszín punk haja van, ami magától csapkod. Ha ez alapján rájött valaki akkor ne fogja vissza magát...😊

Sooner or later all our games turn into Calvinball...

ronihun
nekem ami igy nagyn megfogott death note volt bár azt gondolom láttad , wolfs rain is elég jo most más nem jut eszembe

...

Frosty01
jah az, bocsi :]

Seth
Great Teacher Onizuka

na ez komoly?😄.vagy csak poénkodsz itt?<#ejnye1>.ha nem akkor a címét teljesben kérem<#vigyor>

Frosty01
😄D

gto-val voltam igy anno, bár lehet az 51, szal lehet már túl van a határon... 😄

na jó 50 ig beleférhet ha tényleg nagyon jó...

én is vagyok vele.azt akarom hogy már az elején megfogjon.Ha már itt tartunk egy olyan animét mondani valaki ami az elejétõl a végéig izgalmas?Ja és fontos 20 résznél ne legyen több!!!

Seth
Ef- Tale of Memories-rõl mik a vélemények? Azt néztem ki magamnak következõnek ^^

CSOCSO
szerintem nincs
Jóh, /hr/ is jön rendesen, valóban nem a perl scriptemmel van baj.

Csak nekem ilyen lassú most a 4chan /w/ boardja? Csináltam egy perl scriptet ami szépen leszedi, topikokra rendezve, aztán alig akar jönni. A mocskos /b/ persze száguld mint az állat...

ronihun
az jo mert én már most se unom 😄D most járok az 5. résznél. tetszik a stilusa az animének .

...