Anime, manga és LN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hehe, szép is lenne az adatforgalom 😄
" Amúgy hogy csináltad? "
Adott board minden oldalát bejárja, lejegyzi az összes thread-et ami fenn van, mindegyiknek új könyvtárat hoz létre, lementi a html-t és a képeket, új hozzászólás esetén meg frissíti a html-t és letölti az új képeket.
Ha egy thread-et meg letörölnek, akkor a vinyón átrakja pl. a w_tmp könyvtárból a w könyvtárba, onnan már lehet törölgetni.
ONE DAY IGNUS WILL KILL YOU ALL
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
Amúgy hogy csináltad? Rss-sel és a gépedre menti a képeket vagy csak megnyitja ablakban ha jött új kép??
PSN ID.: Beegabor
Majd berakok 1-2 jó képecskét, addig is meg kitalálom hogyan fogom leselejtezni azt a napi pár száz mega képet 😄

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
És pedig mi az a jobb?A Death Noténél nem lehet jobb,a többi olyan gyerekes volt<#szomoru1>#szomoru1>
Én láttam már a Death Note-nál jobbat <#smile>#smile>
es meg csak a 10 reszig jutottam a heten ( oke anno lattam a feleeig de az mar reg volt.. negyedere sem emlekszem)
Viszont valahogy a következõktõl ki tud rázni a hideg a japán verzióban:
Watashi wa Eru desu! (L vagyok.)
Raito (Light)
Misa-misa hangja: hol Konata a Lucky Star-ból, hol Suzumiya Haruhi 😄 (Nem véletlen, Hirano Aya a seiyuu)
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
23 van meg csak torrentrõl :'(((((
practitioner of the forbidden arts of death
Frosty01 megéri megnézni, úgysem kapcsolódnak a részek...
Sooner or later all our games turn into Calvinball...
pedig már több mint 1 éve lekezdték és... ahh <#sir>#sir>
Tulajdonképpen egy kissé furcsa romanikus történet de a rendezés a szereplõk a zene és a képi világ a maximumot hozza ki belõlle...
Ami kicsit fura benne hogy ugyebár ez egy Visual Novellvõl készült és a "több lány több befejezés" dolgot úgy oldották meg hogy több fõhõs srác is van. 😊 Mindeggyik történet tetszett. A Kedvencem Myako-és volt. 😊
Remélem tudtok segíteni 😊 Mi a címe annak az animének ami arról szól, hogy egy tipikus "jókisfiú" srác tévedésbõl bekerül a legdurvább iskolába ahová az ilyen yakuzanövendékek és hasonlók járnak. Az alapötletbõl csak ennyire emlékszem, meg arra, hogy ilyen teljesen elmebeteg (excel saga szinten elmebeteg) sorozat. Ja és van benne a fõhõs barátja akinek lilásrózsaszín punk haja van, ami magától csapkod. Ha ez alapján rájött valaki akkor ne fogja vissza magát...😊
Sooner or later all our games turn into Calvinball...
...
gto-val voltam igy anno, bár lehet az 51, szal lehet már túl van a határon... 😄
...
9. rész jön, és iszonyú jó :]
bár az elsõ pár résznél voltak olyan unalmas részek, mindent csináltam csak nem az animéra figyeltem, de mostmár fúhuhuhu 😄 tetszik rohadtul.
...
...
ARSENAL-ANIME-SP-SG1-NOTV-ROCK-TES-ME