Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

armageddon666
szerintem meg spoiler az spoiler és nem részfüggõ :C
---
Runstedt: Excel Saga? XD (bár az lehet hogy inkább fárasztó nem vicces 😄)

@

Dokuro-chan 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Akkor már inkább a halál. 😊

Melleleg én csak a code elvételõr irtam ami a kb 16 részben volt ... Azt már sztem a legtöbb ember látta... Amirõl te írsz az viszont mehet spoilerbe.
meglehet:d.valami paródia félét mondanál?😄.

biomage
na végeztem az animeconos képeim rendezgetésével, holnap jött a selejtezés 😊 és feltöltés

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

armageddon666
Code Geass befejezõ részérõl spoilerek 😄 semmi komoly tényleg XD

@

Elõbb ölöm meg magam.

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

Frosty01
bazz mennyi spoiler. nem is jövök ide egy darabig <#idiota>

practitioner of the forbidden arts of death

armageddon666
ennél láttam jobbakat 😄 ilyen kis képregényeket XD

@

armageddon666
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Sztem tök gáz lenne a Happy End... meg nemazért... de akkor csak Suzaku szopjon a maszkkal? Lelouch meg békésen éldegél? csípem a búráját de azért mégis... ha élne az erõsen levonna az anime értékébõl szerintem.

@

armageddon666
olvass bele 😛

@

wow 😄 Ott voltam conon de ezek közül csak narutorol hallottam, arról is cska hogy: lesz.

Mi ez a sok szpojler? Ennyit életemben nem láttam még xD

Treblakos
Végülis konkrétan nincs sehol, hogy élne hõsünk, de ugye jelek vannak, hogy talán mégis...
Erre szokták mondani, hogy nyitott a befejezés és mindenki úgy képzeli el, ahogy akarja.
Nekem jobban esik úgy, hogy Lelouch vezeti a szekeret a végén és nem is érzem úgy, hogy értelmetlen lenne így a megrendezett halál. 😊

Girls are like carparks. The good ones are taken. The rest are retarded.

armageddon666
ez így nagyon ellentmondásos... ez egy folyamat. Megkapod a Geasst, "befagy" a Geass, dupla Geassed lesz, megkapod a Codeot, adsz valakinek Geasst... ellenben olvastam a LL él melletti utalásokat...

Code Geass R2 = erutsu, mint wiitsu vagy shiitsu, vagyis RR, ami Engrishben az LL, ami Lelouch Lamparouge.
Mikor CC beszél a végén, végülis megszólítja LL-t, és a fejével mintha a kocsis felé biccentene.
Charles hozzáért a Codeos kezével még a C világában... ez mondjuk szerintem szar indok ^^
Code akkor jön elõ mikor meghal az ember... erre több példa is volt.
Nunnalyba emlékek mentek át LLbõl...

azonban...
CC tud beszélni a halottakkal (vagy valami ilyesmit olvastam), illetve lehet hogy csak magában beszélt. Monolóóóg...
Code és Geass ütik egymás... egyik csak LVL3 másik meg LVL4 hogy így fogalmazzam. 2 együtt nem megy. Pont akkor változott volna át?
Tartom hogy CCnek meg kellett volna halnia ha Lelouch megkapja a C-t...
Érzelmileg sokat vesztene ez az amúgy nagyon erõteljes befejezés ha Lelouch mégis élne...
Arról nem is beszélve hogy a Zero Requiem is értelmét vesztené :\ ugye LL halála a lényege...

Szal szerintem halott... Ezek a halvány utalások azért lehetnek hogy még utána is vitatkozzanak róla a fórumokon 😛

@

Treblakos
Szerintem mivel más embertõl származik a Geass és a Code, ezért nem kellett feltétlen kizárnia egymást a két dolognak és ez Lulu-ban teljesült be. Gondolom emiatt Code Geass a sori neve.

armageddon666
aha... akkor viszont hogy Geasselte meg a sok emberkét? a 2 együtt nem megy... szal max miután õ lett a világ ura szerezhette meg... akkor meg már nem volt egy jóideje Charles..

@

Treblakos
Charles-tõl kapta meg valszeg a Code-ot amikor megéríntette a vállát halála közben.

armageddon666
hmmm ha belegondolok hogy már a dupla Geasse megvolt... utána a halhatatlanság jön. De ahhoz meg kéne ölnie CC-t nem? ^^ és/vagy valakinek Geass képességet adnia... szal én kitartok amellett hogy meghalt... de CC beszédét majd meghallgatom megint ...

@

Seth
amikor Nuni^^ megérintette akkor ugye átmentek az emlékei. Namost emlékeket csak akkor tud mutatni elvileg ha halhatatlan,legalábbis erre emlékszem,mikor Lulu megérintette az elsõ évadban. Ilyen következtetéssel több mint valószínûleg tartom, hogy a végén õ a "sofõr" ^^. Másik meg CC nem szokott a levegõbe beszélni, csak ha él vmilyen formában az illetõ

PSN ID.: Beegabor

armageddon666
hmm... valszeg de :\\

bár Sunrisetól ahogy hallottam kitelne... de 99,99999999...% hogy meghalt... szívszúrást nehezen élne túl ^^ aztán ha kiderülne hogy mégis él abból csak a gond lenne :\ szal halott...

@

armageddon666
hellsing az jóaz bár 100 hogy broáf szinkron lesz ^^ elsõ részt lehet megnézem...
Gankutsuou Oh yeah 😄 bár ugyanaz mint hellsing :S

mind2ben a fõszereplõ hangja az ami nagyon karakteres és nagyon üt... nem fognak jót találni ^^ ne legyen igazam...

D. Gray-manes cosplaynél vasárnap amúgy nagyon eltalálták a hangokat XD

@

Nem hittem volna hogy eltalálod <#idiota>
Igen õ voltam 😄

Remélem jó is volt nemcsak hype miatt kaptunk sok szavazatot :]

Hellsing az jóaz. Kár h nincs animaxom. Hátha sikeres lesz és leadják a Hellsing Ultimate-t is.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Seth
Na az animax bejelentései

Október 25. & 26.
Hellsing (szinkronos)

November
Gankutsuo - Monto Cristo grófja (szinkronosra tervezik)

December - 1.
Naruto (szinkronos)

December - 2.
Detective Conan (szinkronos)

Ezek közül Hellsing, Gankutsuo megvolt, NAruto, Conan nem érdekel, szóval számomra semmi említésre méltó

Remélhetõleg 😄

davidka003
Persze, hogy nem.
a végén a lovaskocsit lulu vezette szvsz

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Hm, valszeg nem halt meg Lulu 😊

armageddon666
Code Geass - Hangyaku no Lelouch R2
Episode 25 (FINAL)

Hát ennek is vége... Lelouch meghalt. Sajnáltam nagyon, de nem is azért mert meghalt, hanem azért amilyen áldozatot hozott... Magára irányította mindenki dühét, hogy aztán a halálával a düh is eltûnjön... Suzakut is sajnáltam, mostantól Zeroként kell élnie... Nunnallyt is sajnáltam. Eredetileg egy olyan világot akartak ahol képes vidáman élni, mosolyogni... de Lelouch nélkül nem tudom hogy teljes lesz-e az élete.

Nagyon jó lezárás volt. Tetszett az elején mikor a különbözõ karakterek egy összefüggõ szöveget mondtak el. Tetszett a Guren vs Lancelot harc. Jó volt Lelouch és Nunally szembekerülése is... hogy végül képes volt a saját húgát meggeasselni...

Az anime... 1-2 ponton érezhetõ hogy sérült a történet (interjúból tudni hogy nem úgy alakult ahogy eredetileg lett volna), de ez nem annyira zavaró. A plot-twistek mint elsõ évadban itt is bejöttek. Bár volt már 1-2 nagyondurva... talán már erõltetett... A visszatérõ (értsd: meghal azt kiderül mégsem) szereplõk csak utólag voltak zavaróak... Szal most így végén a futkosó Guilford akit szerintem eléggé telibekapott a FLEIA :S na mind1... Meg Cornelia is hányszor meg kellett volna hogy haljon? ... De nézés közben egyáltalán nem zavart...Ami talán gond volt hogy Nunnally karakterét elrontották a végén :S mármint vége elõtt. Végére megint jó volt. Vagy csak túl sokáig nem volt és ezért volt túl gyors a váltás. Rollot elején nagyon nem szerettem. Mikor megölte Shirley egyenesen megutáltam... De mikor feláldozta magát Lelouchért... Akkor a monológja alapján, meg csak simán tiszta fejjel végiggondolva nem gonoszságból tette... egyszerûen ehhez értett :S Marianne (Lulu anyja) eleinte szimpinek tûnt de gyorsan, roppant gyorsan lezuhant a szememben... Suzaku érdekes eset. Elején kicsit antipatikus volt. Naívnak tûnt. Aztán ahogy egyre inkább Lelouch ellen ment, valahogy egyre idegesítõbb lett... Aztán amikor megkattant akkor valahogy elkezdett szimpibb lenni megint. Normálisabb lett, nem olyan naiv, nem olyan elvakult. És aztán összeállt Lelouchsal... Orange-kun no comment. Õt bírtam ^^ Fõleg mikor robot lett... mondjuk mikor Shirley visszakapta az emlékeit akkor kicsit morcos voltam...

Jajj... most nagy ûr fog tátongani bennem... Jövõhéten elkezdem Gundam 00-t. Folyt. köv spoiler tagban, de erõs Gundam spoiler

Gundam 00 major spoiler
Azért gáz hogy CG topicban elspoilerezték hogy meghal Stratos :\ valami tipp hogy lehet ilyet elfelejteni?

@

RelakS
vagy nem volt hozzá felirata? <#idiota>

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Hát animefüggõ. Pl Berserken tuti kevesebbet nevet az ember mint Dokuro-chanon 😄

Frosty01
talán nem nézel olyanokat amin lehet 😄

practitioner of the forbidden arts of death

RelakS
a hiba benned van

lehet hogy nekem nincs humorérzékem de én még sosem nevettem animén<#vigyor>

RelakS
Pedig jó az elsõ is, meg a harmadik évad is, bár azokon nem lehet annyit röhögni, mint a fumoffun. Mondjuk ez a rész speciel kivétel <#idiota>

Oh, akkor mind1, csak Fumoffu-t kaptam le, mert kellett egy fun sorozat, még ismételve is jó volt 😄

RelakS
Nem, ez az elsõ sorozat
14:58-nál keresd, ha nincs benne a szokásos "Kono bangumi wa goran no suponsaa no teikyou de ookuri shimasu" szöveg

Akkor ez nekem más verzió van vagy nem tom, gondolom Fumoffu ugye ?

RelakS
第8話 パートタイム・ステディ
Episode 8: Part Time Steady
8. rész: Próbarandi

válogass 😄 Írjak perc másodpercet is? 😄

Bonta-kun halászda.

RelakS
Melyik? A csöcsszorongatós, vagy a bontahalászós?

Seth
Köszi ^^

0:35-nél levõ rész melyik részben van, nem tudja vki ?

wtf

http://uk.youtube.com/watch?v=vq5csKvXCT4 😄

Black Hawk
utólag is boldog születésnapot 😊

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

armageddon666
Yeey megvolt a con 😄 és ütött és nagyon jó volt XD listát a performanceokról hogy be tudjak számolni róluk xD thx.

Oh, a ... felkonferáló(?) cosplayes ruhája... Dizzy... na az ütött rendesen (L)

Nuki Geller? O.o

@

Sztem nem szar. De nagyon jóóóóóó.

Jó, vannak nem minõségik is. De sztem tûrhetõ ^.^

RelakS
F1 után idézzek egy sor inuyashát, meg egy sor Full Metal Panic: The Second Raid-et? Sikít, hogy szar a sor, de nem tanakodtak el, hogy nem biztos, hogy jó

Sztem korrektek ^.^