Anime, manga és LN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
---
Runstedt: Excel Saga? XD (bár az lehet hogy inkább fárasztó nem vicces 😄)
@
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Melleleg én csak a code elvételõr irtam ami a kb 16 részben volt ... Azt már sztem a legtöbb ember látta... Amirõl te írsz az viszont mehet spoilerbe.
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
practitioner of the forbidden arts of death
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
@
Erre szokták mondani, hogy nyitott a befejezés és mindenki úgy képzeli el, ahogy akarja.
Nekem jobban esik úgy, hogy Lelouch vezeti a szekeret a végén és nem is érzem úgy, hogy értelmetlen lenne így a megrendezett halál. 😊
Girls are like carparks. The good ones are taken. The rest are retarded.
Code Geass R2 = erutsu, mint wiitsu vagy shiitsu, vagyis RR, ami Engrishben az LL, ami Lelouch Lamparouge.
Mikor CC beszél a végén, végülis megszólítja LL-t, és a fejével mintha a kocsis felé biccentene.
Charles hozzáért a Codeos kezével még a C világában... ez mondjuk szerintem szar indok ^^
Code akkor jön elõ mikor meghal az ember... erre több példa is volt.
Nunnalyba emlékek mentek át LLbõl...
azonban...
CC tud beszélni a halottakkal (vagy valami ilyesmit olvastam), illetve lehet hogy csak magában beszélt. Monolóóóg...
Code és Geass ütik egymás... egyik csak LVL3 másik meg LVL4 hogy így fogalmazzam. 2 együtt nem megy. Pont akkor változott volna át?
Tartom hogy CCnek meg kellett volna halnia ha Lelouch megkapja a C-t...
Érzelmileg sokat vesztene ez az amúgy nagyon erõteljes befejezés ha Lelouch mégis élne...
Arról nem is beszélve hogy a Zero Requiem is értelmét vesztené :\ ugye LL halála a lényege...
Szal szerintem halott... Ezek a halvány utalások azért lehetnek hogy még utána is vitatkozzanak róla a fórumokon 😛
@
@
@
PSN ID.: Beegabor
bár Sunrisetól ahogy hallottam kitelne... de 99,99999999...% hogy meghalt... szívszúrást nehezen élne túl ^^ aztán ha kiderülne hogy mégis él abból csak a gond lenne :\ szal halott...
@
Gankutsuou Oh yeah 😄 bár ugyanaz mint hellsing :S
mind2ben a fõszereplõ hangja az ami nagyon karakteres és nagyon üt... nem fognak jót találni ^^ ne legyen igazam...
D. Gray-manes cosplaynél vasárnap amúgy nagyon eltalálták a hangokat XD
@
Igen õ voltam 😄
Remélem jó is volt nemcsak hype miatt kaptunk sok szavazatot :]
Október 25. & 26.
Hellsing (szinkronos)
November
Gankutsuo - Monto Cristo grófja (szinkronosra tervezik)
December - 1.
Naruto (szinkronos)
December - 2.
Detective Conan (szinkronos)
Ezek közül Hellsing, Gankutsuo megvolt, NAruto, Conan nem érdekel, szóval számomra semmi említésre méltó
PSN ID.: Beegabor
Remélhetõleg 😄
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Hm, valszeg nem halt meg Lulu 😊
Episode 25 (FINAL)
Nagyon jó lezárás volt. Tetszett az elején mikor a különbözõ karakterek egy összefüggõ szöveget mondtak el. Tetszett a Guren vs Lancelot harc. Jó volt Lelouch és Nunally szembekerülése is... hogy végül képes volt a saját húgát meggeasselni...
Az anime... 1-2 ponton érezhetõ hogy sérült a történet (interjúból tudni hogy nem úgy alakult ahogy eredetileg lett volna), de ez nem annyira zavaró. A plot-twistek mint elsõ évadban itt is bejöttek. Bár volt már 1-2 nagyondurva... talán már erõltetett... A visszatérõ (értsd: meghal azt kiderül mégsem) szereplõk csak utólag voltak zavaróak... Szal most így végén a futkosó Guilford akit szerintem eléggé telibekapott a FLEIA :S na mind1... Meg Cornelia is hányszor meg kellett volna hogy haljon? ... De nézés közben egyáltalán nem zavart...Ami talán gond volt hogy Nunnally karakterét elrontották a végén :S mármint vége elõtt. Végére megint jó volt. Vagy csak túl sokáig nem volt és ezért volt túl gyors a váltás. Rollot elején nagyon nem szerettem. Mikor megölte Shirley egyenesen megutáltam... De mikor feláldozta magát Lelouchért... Akkor a monológja alapján, meg csak simán tiszta fejjel végiggondolva nem gonoszságból tette... egyszerûen ehhez értett :S Marianne (Lulu anyja) eleinte szimpinek tûnt de gyorsan, roppant gyorsan lezuhant a szememben... Suzaku érdekes eset. Elején kicsit antipatikus volt. Naívnak tûnt. Aztán ahogy egyre inkább Lelouch ellen ment, valahogy egyre idegesítõbb lett... Aztán amikor megkattant akkor valahogy elkezdett szimpibb lenni megint. Normálisabb lett, nem olyan naiv, nem olyan elvakult. És aztán összeállt Lelouchsal... Orange-kun no comment. Õt bírtam ^^ Fõleg mikor robot lett... mondjuk mikor Shirley visszakapta az emlékeit akkor kicsit morcos voltam...
Jajj... most nagy ûr fog tátongani bennem... Jövõhéten elkezdem Gundam 00-t. Folyt. köv spoiler tagban, de erõs Gundam spoiler
Gundam 00 major spoiler
@
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
14:58-nál keresd, ha nincs benne a szokásos "Kono bangumi wa goran no suponsaa no teikyou de ookuri shimasu" szöveg
Episode 8: Part Time Steady
8. rész: Próbarandi
válogass 😄 Írjak perc másodpercet is? 😄
http://uk.youtube.com/watch?v=vq5csKvXCT4 😄
Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"
Oh, a ... felkonferáló(?) cosplayes ruhája... Dizzy... na az ütött rendesen (L)
Nuki Geller? O.o
@