72811
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Már hogy ne nyújtanának? Amiatt van az egésznek értelme... Első és utolsó résszel nem ér semmit az egész... Abszolút átérezhetetlen a helyzetük, és kicsit sem maradandó... Lehet, hogy érdektelennek találod, de az a részenként (köztes 6 rész) 5-10 perc (egyre több ahogy haladunk) próbálkozás szerintem igenis megérdemli a megnézést.
Egyébként ez egy próbatétel volt :D Ki az igazi fan. A második próbatétel minket nem érint, mert nem árulják itthon a DVDket :D
HARUHIISM! -
Tévedsz....minden részben más a ruha rajtuk :DDDD -
semmivel sem nyújtanak többet...érdektelen :D -
Én is az idörendben megnézésre szavazok, föleg mivel ha kiadás szerint nézed akkor a 2009-ben kiadott részeket nem igazán tudod hova berakni :)
Endless Eight-et meg meg kell nézni végig... :D -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!És akkor hol maradnak a sikertelen próbálkozások? :) -
A Sigh of Haruhi a filmforgatásos rész. Endless Eight után jött. Elolvashatod. Nem a film. -
szerintem elég az első meg az utolsó E8-ből :D -
Az első pont felkiáltójel akart lenni.
Egy rész mindenképp kevés. Minimum a 2, de akkor már nyugodtan megnézhet négyet is. Ha meg kemény és tűri a szenvedést, megnézi mind a nyolcat. Mikor nem kell egy hétig várni, hogy (ne) folytatódjon, hanem egyben, max két adagban le lehet tudni az egészet, akkor egész tűrhető :)
Also,
KYON-KUN DENWA! -
Majdnem elolvastam a spoilert, de lehet nem bírom ki :D -
Nézze meg. Megnéztem, nem bántam meg. De ahogy Lelouch mondja, legalább a felét. 1-2-3-8, vagy 1-2-7-8. Nem tudom, hogy a 2 vagy a 3 volt-e a kedvencem... :) Egyébként meg Endless Eight után hatalmas kárpótlás a Sigh of Haruhi.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mikor Kyon majdnem pofon csapta Haruhit, megállt egy pillanatra az ütő bennem :D tiszta világvége feeling volt :D -
Egy rész akkor is kevés lenne belőle szvsz. -
Hát igen, de nem akarom, hogy átkozza emiatt :DD -
nézze csak meg nyugodtan ő is :D -
Azért minimum 3-4 részt érdemes megnézni az E8-ból is... Máskülönben nem jön át annyira az egész. -
Ja és Imi 7 rész nem kell letölteni belőle. Endless Eight
-
Haruhihoz:
A leadási sorrendnek is megvan a maga szépsége. Csak kronológiai sorrendben láttam, de fejben összerakva a részeket azért van abban a sorrendben is logika.
Viszont...
Azóta kijött pár plusz rész, ami nem második évad, hanem inkább toldások az elsőhöz. Ezeket viszont már nem lehet a leadási sorrendbe belepréselni. Szóval célszerű lenne a kronológiai sorrend szerint nézni.
---
Ha már kevert sorozatok... volt anno valami, ami nem keverve, hanem pont fordított sorrendben volt leadva. Annak mi a címe? :D Szerintem itt volt róla szó, Haruhi előtt, vagy közel egy időben. A végéről kezdődött, és minden rész egyre korábban játszódott :D -
Én az elsőnek leadott részt néztem meg elsőnek, és onnantól időrend szerint, szerintem az volt a legjobb kombináció. -
nekem se Haruhiig...:D de nézhettem volna bárhogy...nem tetszett volna jobban íccseúccse...:D
viszont az Air King 4-én visszatér :D mennyi idő míg subbolják a filmet, 1hét? :D -
De 2009-ben jöttek még ki részek, amik az első évad közben játszódnak időrendileg... Ezért lenne érdemesebb sztem időrendi sorrendben nézni. -
Nem tetszett neked a Memento?
-
Csak analógia - nem volt még szerencsém megkavart sorozathoz :) -
Ahogy az AniDB-n elnézem, annyira nincs is megkeverve a 2006-os.
-
Mindegy mert a sorrend nelkul se volt jo. :D -
az egy film...ez egy sorozat...nem ugyanaz :D -
Minden képet lementettem annak idején. Lehet, ez is köztük van már, otthon :)
-
Egyébiránt, az AA-n is azt írták - gyorsan belefutottam, direkt kihagyva az írás elejét, hogy az egész sztori tálalása kaotikusnak tűnhet, mert megkeverve adták le a részeket.
A leadási időrendnek, a készítők tervének megfelelően fogom nézni.
A Memento-t sem szabad rendesen, idősorrendre vagdosni :) -
A 2009-es részekkel úgy már nem igazán éri meg. -
fasság hogy eleve nem normálisan van az egész.....:D -
A Clannad-nál egyedül az okozott szinte már lelki traumát, hogy az egyszer már "rendes" véget (meg)ért sorozat után egy olyan The Movie-t láttam, ami tojt az egészre és persze, hogy másik endinget prezentált.
Csak mikor utánaolvastam derült ki, azért, mert a filmet előbb adták ki, mint hogy a sorozat teljesen befejeződött volna...
A kevéske meglévő hajamra meg már vigyázok :) -
Szerintem meg nézze, ahogy kijöttek ;) -
Hehe, találtam Iminek valót :D -
Hehe, tényeg, ha még a viszonylag normális elrendezésű Clannad sorrendezéséből is ilyen nagy ügyet csinált, akkor ettől csomókban fogja kitépni a haját. -
Köszönöm szépen! Innen jött le, rendesen.
-
Szerintem páran felnagyítják a hasonlóságot, a kinézetükön kívül kb. annyi közös van bennük hogy mindkettő alapvető karaktertípusa egy tsundere/genki kombináció, ami kb. az anime lányok felére igaz.
Suzumiya Haruhi-t egyébként tényleg nem árt megnézni, megosztja a közvéleményt, de azért mégis alapmű. -
Akkor már lenne hír róla... Remélem azért még az ősz folyamán ki fogják adni.
-
valahol most augusztusba kéne jönnie nem??? -
Avisubdetector -
Haruhinál szerintem majd időrendi sorrendben nézd a részeket ha odajutsz.
Apropó Haruhi, jöhetne már valami info róla, hogy mikor jön ki a movie DVD-n.
-
Jakuza001: Említettél valami programot/plugint, amivel hardsub-ot le lehet menteni textbe későbbi fordításhoz... Tudsz nekem ebben segíteni, mi is volt ez?
-
Szinte a teljes sztorit végigröhögtem - megszínesítette az elszúrt hétvégémet. Kellően blődli volt ahhoz, hogy elfeledjem azt is, hogy ma munkába kell jönni... :)
Az intro is jó volt, de tetszett az ending is.
Suzumiya-nak utánanézek.