72811
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • armageddon666
    Már hogy ne nyújtanának? Amiatt van az egésznek értelme... Első és utolsó résszel nem ér semmit az egész... Abszolút átérezhetetlen a helyzetük, és kicsit sem maradandó... Lehet, hogy érdektelennek találod, de az a részenként (köztes 6 rész) 5-10 perc (egyre több ahogy haladunk) próbálkozás szerintem igenis megérdemli a megnézést.

Egyébként ez egy próbatétel volt :D Ki az igazi fan. A második próbatétel minket nem érint, mert nem árulják itthon a DVDket :D

HARUHIISM!
  • Zomil
    Tévedsz....minden részben más a ruha rajtuk :DDDD
  • LasDen #33081
    semmivel sem nyújtanak többet...érdektelen :D
  • Zomil
    Én is az idörendben megnézésre szavazok, föleg mivel ha kiadás szerint nézed akkor a 2009-ben kiadott részeket nem igazán tudod hova berakni :)
    Endless Eight-et meg meg kell nézni végig... :D
  • Lelouch
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    És akkor hol maradnak a sikertelen próbálkozások? :)
  • armageddon666
    A Sigh of Haruhi a filmforgatásos rész. Endless Eight után jött. Elolvashatod. Nem a film.
  • LasDen #33077
    szerintem elég az első meg az utolsó E8-ből :D
  • armageddon666
    Az első pont felkiáltójel akart lenni.

Egy rész mindenképp kevés. Minimum a 2, de akkor már nyugodtan megnézhet négyet is. Ha meg kemény és tűri a szenvedést, megnézi mind a nyolcat. Mikor nem kell egy hétig várni, hogy (ne) folytatódjon, hanem egyben, max két adagban le lehet tudni az egészet, akkor egész tűrhető :)

Also,
    KYON-KUN DENWA!
  • Máté94
    Majdnem elolvastam a spoilert, de lehet nem bírom ki :D
  • armageddon666
    Nézze meg. Megnéztem, nem bántam meg. De ahogy Lelouch mondja, legalább a felét. 1-2-3-8, vagy 1-2-7-8. Nem tudom, hogy a 2 vagy a 3 volt-e a kedvencem... :) Egyébként meg Endless Eight után hatalmas kárpótlás a Sigh of Haruhi.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Mikor Kyon majdnem pofon csapta Haruhit, megállt egy pillanatra az ütő bennem :D tiszta világvége feeling volt :D
  • Lelouch
    Egy rész akkor is kevés lenne belőle szvsz.
  • Máté94
    Hát igen, de nem akarom, hogy átkozza emiatt :DD
  • LasDen #33071
    nézze csak meg nyugodtan ő is :D
  • Lelouch
    Azért minimum 3-4 részt érdemes megnézni az E8-ból is... Máskülönben nem jön át annyira az egész.
  • Máté94
    Ja és Imi 7 rész nem kell letölteni belőle. Endless Eight
  • armageddon666
    Haruhihoz:

A leadási sorrendnek is megvan a maga szépsége. Csak kronológiai sorrendben láttam, de fejben összerakva a részeket azért van abban a sorrendben is logika.
    Viszont...
    Azóta kijött pár plusz rész, ami nem második évad, hanem inkább toldások az elsőhöz. Ezeket viszont már nem lehet a leadási sorrendbe belepréselni. Szóval célszerű lenne a kronológiai sorrend szerint nézni.

---

Ha már kevert sorozatok... volt anno valami, ami nem keverve, hanem pont fordított sorrendben volt leadva. Annak mi a címe? :D Szerintem itt volt róla szó, Haruhi előtt, vagy közel egy időben. A végéről kezdődött, és minden rész egyre korábban játszódott :D
  • Ruley
    Én az elsőnek leadott részt néztem meg elsőnek, és onnantól időrend szerint, szerintem az volt a legjobb kombináció.
  • LasDen #33066
    nekem se Haruhiig...:D de nézhettem volna bárhogy...nem tetszett volna jobban íccseúccse...:D

viszont az Air King 4-én visszatér :D mennyi idő míg subbolják a filmet, 1hét? :D
  • Lelouch
    De 2009-ben jöttek még ki részek, amik az első évad közben játszódnak időrendileg... Ezért lenne érdemesebb sztem időrendi sorrendben nézni.
  • IMYke2.0.0.0
    Nem tetszett neked a Memento?
  • IMYke2.0.0.0
    Csak analógia - nem volt még szerencsém megkavart sorozathoz :)
  • IMYke2.0.0.0
    Ahogy az AniDB-n elnézem, annyira nincs is megkeverve a 2006-os.
  • Jakuza001
    Mindegy mert a sorrend nelkul se volt jo. :D
  • LasDen #33060
    az egy film...ez egy sorozat...nem ugyanaz :D
  • IMYke2.0.0.0
    Minden képet lementettem annak idején. Lehet, ez is köztük van már, otthon :)
  • IMYke2.0.0.0
    Egyébiránt, az AA-n is azt írták - gyorsan belefutottam, direkt kihagyva az írás elejét, hogy az egész sztori tálalása kaotikusnak tűnhet, mert megkeverve adták le a részeket.
    A leadási időrendnek, a készítők tervének megfelelően fogom nézni.

A Memento-t sem szabad rendesen, idősorrendre vagdosni :)
  • Lelouch
    A 2009-es részekkel úgy már nem igazán éri meg.
  • LasDen #33056
    fasság hogy eleve nem normálisan van az egész.....:D
  • IMYke2.0.0.0
    A Clannad-nál egyedül az okozott szinte már lelki traumát, hogy az egyszer már "rendes" véget (meg)ért sorozat után egy olyan The Movie-t láttam, ami tojt az egészre és persze, hogy másik endinget prezentált.
    Csak mikor utánaolvastam derült ki, azért, mert a filmet előbb adták ki, mint hogy a sorozat teljesen befejeződött volna...

A kevéske meglévő hajamra meg már vigyázok :)
  • Máté94
    Szerintem meg nézze, ahogy kijöttek ;)
  • Máté94
    Hehe, találtam Iminek valót :D
  • Ruley
    Hehe, tényeg, ha még a viszonylag normális elrendezésű Clannad sorrendezéséből is ilyen nagy ügyet csinált, akkor ettől csomókban fogja kitépni a haját.
  • IMYke2.0.0.0
    Köszönöm szépen! Innen jött le, rendesen.
  • Ruley
    Szerintem páran felnagyítják a hasonlóságot, a kinézetükön kívül kb. annyi közös van bennük hogy mindkettő alapvető karaktertípusa egy tsundere/genki kombináció, ami kb. az anime lányok felére igaz.

Suzumiya Haruhi-t egyébként tényleg nem árt megnézni, megosztja a közvéleményt, de azért mégis alapmű.
  • Lelouch
    Akkor már lenne hír róla... Remélem azért még az ősz folyamán ki fogják adni.
  • LasDen #33048
    valahol most augusztusba kéne jönnie nem???
  • Jakuza001
    Avisubdetector
  • Lelouch
    Haruhinál szerintem majd időrendi sorrendben nézd a részeket ha odajutsz.

Apropó Haruhi, jöhetne már valami info róla, hogy mikor jön ki a movie DVD-n.
  • IMYke2.0.0.0
    Jakuza001: Említettél valami programot/plugint, amivel hardsub-ot le lehet menteni textbe későbbi fordításhoz... Tudsz nekem ebben segíteni, mi is volt ez?
  • IMYke2.0.0.0
    Szinte a teljes sztorit végigröhögtem - megszínesítette az elszúrt hétvégémet. Kellően blődli volt ahhoz, hogy elfeledjem azt is, hogy ma munkába kell jönni... :)
    Az intro is jó volt, de tetszett az ending is.

Suzumiya-nak utánanézek.