72811
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • armageddon666
    Higurashis résznél meg Dear You megy. Character Song. És asszem a Feel, vagyis Shion/Mion változata, de ebben nem vagyok biztos.
  • Máté94
    Az anime jó, a zene is jó, az animáció is jó. Miért vártok mindig megváltást egy ecchi-től?:D
  • armageddon666
    Digimon opening yaaay >.< nosztalgia... :) Tamerst majd lehet lekapom valamikor valahonnan...

Ha érdekel melyik miből van, akkor időpontokat írjatok, legjobb az lenne ha linkelnétek.

youtube/code#t=idő másodpercben (persze normális url formában, de a #t= a lényeg a végén :D)
  • Malakai
    Ha már 3D-s karakter 2D-s jellegű megjelenítéssel, akkor Kiss X Sis (TV) ending, az anime nem túl jó, a zenéje se, de a 3D->2D konverzió a táncnál elég jó.

• armageddon666
    What have I done!?

:D

btw, ha már mocap... az anime gáz kicsit... manga nagyon jó... első évad ending, és második évad ending zenéje fasza. Második évad OP animációja:

• qtab986
    THX!
  • LasDen #33157
    inkább fél recap...azé volt egy kevés történés....
  • Ruley
    Ja, az előző az botrányos volt, nem is értem hogy képzelték ezt hogy NEGYEDIK résznek beraknak egy recap-ot.

Az a tanár a buszon nagyon tetszik, ahogy azt a Lelouch-os dolgot csinálja a karjaival beszéd közben.
  • IMYke2.0.0.0
    Ez nálam rendesen odaüt - amúgy tervezem a "Tears To Tiara"-t.

• LasDen #33154
    nah...HOTD is visszatért a régikerékvágásba...az előző 2 rész elég gány volt...de ez a mostani megin odavert...:D

Ookamiba meg mikor ementek a másik sulihoz és ott a delikvensek felsorakoztak az iskola előtt akkor az egész valahogy a Cromartiera emlékeztetett...:D
  • IMYke2.0.0.0
    Köszönöm.
  • Zomil
    Az a pisztolyos melyik anime? :)
  • Ruley
    4:34-től a Higurashi No Naku Koro Ni van.
  • IMYke2.0.0.0
    8:17-től melyik? Tudjátok? "Kisz aranyosz"
    Jajj, ne, ez is a játékból lesz(?)
  • IMYke2.0.0.0
    Hát bekaphatják :))) - azt hittem anime. A MoCap kegyetlen jó volt benne.
  • IMYke2.0.0.0
    4:34-től. Nem?
  • xridergabo
    Idol Master nevű játékból szerintem:)
  • LasDen #33146
    de ez szerintem meg játék...
  • IMYke2.0.0.0
    Engem pedig ez érdekelne.
    Ja, tényleg, felismertem a csajszit.
  • LasDen #33144
    ez nemtom miből van...Haruhiék utána jöttek....
  • IMYke2.0.0.0
    Tehát, akkor ez Suzumiya?:

A motin capturing és a karakter is tetszik.
  • LasDen #33142
    az elején volt kép a lucky starból...meg Suzumiyáék táncoltak :D
    a Bokurano kb 4 perctől van....

a Bokuranonak am télleg nagyon jó az opja....felált a szőr a hátamon tőle :D
  • IMYke2.0.0.0
    Bokurano lenne?
  • IMYke2.0.0.0
    Na, máris jöhet, hogy melyik sorozatban láthatók az első karakterek - nem néztem végig...
  • armageddon666
    Az opening fasza. Kizárólag amiatt került plan to watchba xD

Ezt meg bedobom újra, mert megunhatatlan :D Ebben hallottam az opját.

Zenék amik benne szólnak. Illetve ugyanaz, csak nem ilyen áténekelt (amit még mindig nem tudom hogyan, de nagyon gépi éneknek tűnik, és nagyon hasonlítanak az énekhangok néhány seiyuura) hanem a rendes openingek meg zenék összevágva :)
  • LasDen #33138
    ez a bokurano jónak néz ki....csak félek, hogy az egész egy 26 részes moralizálás lesz arról, hogy van-e jogunk robotozni meg hogy megehetem-e az utolsó fagyit és hasonlók.....az elején elnézem, hogy jajj használjuk? ne használjuk most mi lesz...mer oda kell...de ne végig :D
  • IMYke2.0.0.0
    Igen - úgy emlékeztem, hogy az E.L.-ben hallottam és így is volt.
  • armageddon666
    Mariko hangja az mint Hikaru hangja.
  • IMYke2.0.0.0
    Most csak arra volt időm, hogy megnézzem az intro-t.
    Nekem bejön ez a ritmusos, gépzenés cucc. Meg a kis srác japán hangját adó hölgy is :)

Jól emlékeztem! Elfen Lied-ben is hallottam ezt a hangot!
  • LasDen #33134
    Asobiba Kio tök olyan mint a Mikiya :D
    de legalább halad a történet....csak kár hogy a kitakarások olyan gagyik...akkor már inkább ne legyenek :D
  • IMYke2.0.0.0
    Köszönöm szépen - leellenőrzöm.
  • IMYke2.0.0.0
    Nem vagyok, és valószínűleg túl öreg is lennék ehhez a rajongáshoz - talán, ez magyarázza azt, hogy a szememben dicséretes már a bátorság is arra, hogy ilyen [akár premade] ruházatokban, sminkben, kellékekkel bárki is pózoljon :)
  • armageddon666
    PM ment. Valszeg jók. Nem láttam őket. :)
  • armageddon666
    Lelkesedés? Kép alapján bementek az első cosplayes boltba, és megvették a premade ruhákat... Ez nem lelkesedés. Lelkesedés az, hogy közeli példát mondjak, amit az itthoni veterán cosplayesek művelnek :) Illetve nem tudom milyen segítséget használnak, mert nagyon komoly ruháik vannak, de látszik rajtuk, hogy valaki biztosan dolgozott rajtuk, és valószínűleg ők, esetleg baráti kör segítségével, de semmiképp sem a futószalagon kijövő ruhákban pózolnak :)
  • IMYke2.0.0.0
    Nem ismerem az animét, ellenben, én díjazom a lelkesedésüket - és talán azért nem fogom a fejem, mert nem ismerem az animét :)
  • IMYke2.0.0.0
    Suzumiya Haruhi no Yuuutsu ONA-it be lehet szerezni? Vagy csak online nézni?
  • armageddon666
    Na bazz... mindenki kövér akinek nem kéne, kivéve Mugit, akinek kéne -.- jó, nem kövérnek, de ENYHÉN (tényleg, csak kicsit) Chubbynak kéne lennie :D
  • IMYke2.0.0.0
    Amúgy, ja - N és M nagyon nem így kellett volna bele.
  • Lelouch
    Hát nem mostanában fogok a végére jutni. Angolul nem látni már sehol, magyarul meg nagyon lassan jönnek a fejezetek.
  • IMYke2.0.0.0
    Spoilert azért nem olvasom el, mert a Relight-okat még nem láttam...