72811
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Nektek sem működik a tosho? -
Borzasztoan zavarnak azok a karakterek akik tiszta erobol aggodnak azokert akik epp megprobaljak oket olni. A Canaan-t is ezert dobtam. -
Érdekelne, hogy miért idegesített téged Touma, mert már nem először említed. :D -
En feladtam, fohosunk pont olyan idegesito volt mint Touma az Indexben -
hát a peace makernél csak jobb lehet :D abba vágtam még bele nagyreményekkel a shinsengumi miatt, de vérengzésbe torkollot :D -
jó volt sztem és ősszel jön a folytatása is -
Hakuouki első rész letudva...jónak néz ki...kicsit féltem ettől a bishounen dologtól, de a shinsengumi miatt érdekel és nem is volt vészes (azt hittem olyan lesz hogy mindig félmeztelenül mászkálnak majd mint a twilightban :D)...és a sztori is érdekesnek ígérkezik :D -
Najó, mégsem olvasom el :DDD
Final Fantasy lányok nagyon jók voltak conon :D
-
Mugi ezúttal túl lőtt a célon :D -
ez a shiki jó...csak kúúúrva lassan halad....alig történt valami eddig...de hogy mennyire oda vannak a vámpírokért arrafele :D -
ja... a szám címe: U & I 
Egyébként a sorozathoz készült CD-k kezdenek egész jók lenni -
há de most készülnek a fesztiválra....yui számot írt...csak lesz má valami :D -
Azt te csak ugy hiszed :D
nagyon ugyesen kikerulik a zenet ebben az evadban :( -
nah utolértem a keiont....végre már elkezdenek zenélni...:D -
Nuki #33469 Köszönöm szépen mindenkinek :) -
A 36. fejezettől érdemes folytatni a mangával. -
Ja, mikor a mágneses viharban(vagy hol...) vannak, onnan kezdődnek az eltérések.
-
ha jól tudom a 35. résztől eléggé eltér a mangától... -
Nuki #33465 Szóval összességében elmondható, hogy ugyanúgy halad a manga mint az anime, és van ahol szétválik.
Meg tudod mondani kb. merrefelé? :P
also: köszönöm relaks úrnak is :] -
azt én már nem tudom -
Plusz ugye az anime a végefelé teljesen eltér. -
vannak az animében kihagyott részek
Pl:SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!mikor megtudták Stein lakhelyét, azt Sid tanárúrból húzták ki, pedig váltig állította, hogy nem mond semmit. A sikerhez köze volt Tsubakinak, és a fellebbenő szoknyájának is
Utána Soul próbálkozott, de Makaa-val nem aratott osztatlan sikert. -
Nuki #33461 Rég írtam már ide, remélem nem felejtettetek el! :)
Most néztem végig a Soul Eatert, és az lenne a kérdésem, hogy ki mit tud arról (főleg az aki ismeri a mangát és az animét), hogy meekkora különbség van az anime és a manga között? -
nem gondoltam hogy külföldi portálra is eljut :D -
én nem érze szánalmasnak....egy kicsit gáz, de most nem dől össze a világ....híresek meg nem igazán lettünk ettől :D -
Hát, szánalom, hogy így lettünk híresek... :)(
-
Már külföldre is elért a Cora hirdetés híre... XD -
Most csak átfutottam, majd otthonról jobban megnézem.
#33423 könyvjelző magamnak.
Animecon nagyon zsír volt :D Volt egy Last Exileos cosplay, ilyen piros ruha. Az volt a kedvencem. Három performanceből meg a Narutos... Bár... Naruto, bleh... de az előadás jó volt. Persze nyertek is. FMA-snak is voltak vicces pillanatai :) Craftsmanship szerintem jobb volt mint eddig a budapestiek. Mondjuk nem voltak olyan nagyszabású ruhák, de átlagban minőségibbnek jött át. Gondolom sokan csak oda utaztak, aztán aki már veszi erre a fáradtságot, az gondolom jó cuccokra is ráhajt :) -
amugy annak beszerzesevel en is megszenvedtem, ami csomagot talaltam ott el volt csuszva a hang a kephez kepest kotelezoen, vegul Triad es Zomg vegyesbe sikerult osszeszedni rendes verziot -
Rajzolása,az animációk sokkal rosszabbak,mint az eredetiben.3 részt bírtam csak,pedig első széria nagyon tetszett -
nekem mondjuk az Il Teatrino annyira nem jott be, mint az elso sorozat :) -
Most kapok agygörcsöt mindjárt!
"Gunslinger Girl"-t tegnap befejeztem. Ma akarom beszerezni a folytatást + OVA-kat, erre sehonnan sem tudom.
Hádefákk!
IRC-zni nem tudok [és egyelőre nem is akarok].
-
persze... a ghost houndot tettem be akkor plan to watchba. de a ghost hunt miatt erdekeltek mas horror animek is. a ghost hunt mar lassan 1 eve plan to watch, de csak most kerult ra sor. -
Azert az vagod hogy en a Ghost Hound-ot javasoltam? :)
Persze ha jo a hunt, majd meselj es lehet felkerl a plan to watch-ra .. -
Linebarrel ova megnézve...egyszerű volt....semmi extra...szokásos jelenetek voltak mint a többi ilyen speciálban....egy kis akcióval megfűszerezve...bár az első rész végén volt egy kis kreativitás :D
az openingje ennek is kurva jó :D -
csak óvatosan ezekkel a postokkal mert én jövőhetén tervezem megnézni :D -
6 resz utan jo a Ghost Hunt. az elejen kicsit megijedtem, hogy nem lesznek igazi szellemek, de ez nem igy van. -
Egy "csecsemőnek" minden új :))
-
Már megy egy ideje... De amúgy nem ez az egyetlen ilyen szavazás. -
Ez nekem magas