72811
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Bandi 18
    Nektek sem működik a tosho?
  • efti
    Borzasztoan zavarnak azok a karakterek akik tiszta erobol aggodnak azokert akik epp megprobaljak oket olni. A Canaan-t is ezert dobtam.
  • Lelouch
    Érdekelne, hogy miért idegesített téged Touma, mert már nem először említed. :D
  • efti
    En feladtam, fohosunk pont olyan idegesito volt mint Touma az Indexben
  • LasDen #33479
    hát a peace makernél csak jobb lehet :D abba vágtam még bele nagyreményekkel a shinsengumi miatt, de vérengzésbe torkollot :D
  • Győri Devi
    jó volt sztem és ősszel jön a folytatása is
  • LasDen #33477
    Hakuouki első rész letudva...jónak néz ki...kicsit féltem ettől a bishounen dologtól, de a shinsengumi miatt érdekel és nem is volt vészes (azt hittem olyan lesz hogy mindig félmeztelenül mászkálnak majd mint a twilightban :D)...és a sztori is érdekesnek ígérkezik :D
  • armageddon666
    Najó, mégsem olvasom el :DDD

Final Fantasy lányok nagyon jók voltak conon :D
  • Győri Devi
    Mugi ezúttal túl lőtt a célon :D
  • LasDen #33474
    ez a shiki jó...csak kúúúrva lassan halad....alig történt valami eddig...de hogy mennyire oda vannak a vámpírokért arrafele :D
  • RelakS
    ja... a szám címe: U & I

Egyébként a sorozathoz készült CD-k kezdenek egész jók lenni
  • LasDen #33472
    há de most készülnek a fesztiválra....yui számot írt...csak lesz má valami :D
  • efti
    Azt te csak ugy hiszed :D

nagyon ugyesen kikerulik a zenet ebben az evadban :(
  • LasDen #33470
    nah utolértem a keiont....végre már elkezdenek zenélni...:D
  • Nuki
    Köszönöm szépen mindenkinek :)
  • Lelouch
    A 36. fejezettől érdemes folytatni a mangával.
  • Lelouch
    Ja, mikor a mágneses viharban(vagy hol...) vannak, onnan kezdődnek az eltérések.
  • LasDen #33466
    ha jól tudom a 35. résztől eléggé eltér a mangától...
  • Nuki
    Szóval összességében elmondható, hogy ugyanúgy halad a manga mint az anime, és van ahol szétválik.

Meg tudod mondani kb. merrefelé? :P

also: köszönöm relaks úrnak is :]
  • RelakS
    azt én már nem tudom
  • Lelouch
    Plusz ugye az anime a végefelé teljesen eltér.
  • RelakS
    vannak az animében kihagyott részek

Pl:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    mikor megtudták Stein lakhelyét, azt Sid tanárúrból húzták ki, pedig váltig állította, hogy nem mond semmit. A sikerhez köze volt Tsubakinak, és a fellebbenő szoknyájának is Utána Soul próbálkozott, de Makaa-val nem aratott osztatlan sikert.
  • Nuki
    Rég írtam már ide, remélem nem felejtettetek el! :)

Most néztem végig a Soul Eatert, és az lenne a kérdésem, hogy ki mit tud arról (főleg az aki ismeri a mangát és az animét), hogy meekkora különbség van az anime és a manga között?
  • Győri Devi
    nem gondoltam hogy külföldi portálra is eljut :D
  • LasDen #33459
    én nem érze szánalmasnak....egy kicsit gáz, de most nem dől össze a világ....híresek meg nem igazán lettünk ettől :D
  • IMYke2.0.0.0
    Hát, szánalom, hogy így lettünk híresek... :)(
  • Lelouch
    Már külföldre is elért a Cora hirdetés híre... XD
  • armageddon666
    Most csak átfutottam, majd otthonról jobban megnézem.
    #33423 könyvjelző magamnak.

Animecon nagyon zsír volt :D Volt egy Last Exileos cosplay, ilyen piros ruha. Az volt a kedvencem. Három performanceből meg a Narutos... Bár... Naruto, bleh... de az előadás jó volt. Persze nyertek is. FMA-snak is voltak vicces pillanatai :) Craftsmanship szerintem jobb volt mint eddig a budapestiek. Mondjuk nem voltak olyan nagyszabású ruhák, de átlagban minőségibbnek jött át. Gondolom sokan csak oda utaztak, aztán aki már veszi erre a fáradtságot, az gondolom jó cuccokra is ráhajt :)
  • efti
    amugy annak beszerzesevel en is megszenvedtem, ami csomagot talaltam ott el volt csuszva a hang a kephez kepest kotelezoen, vegul Triad es Zomg vegyesbe sikerult osszeszedni rendes verziot
  • Seth
    Rajzolása,az animációk sokkal rosszabbak,mint az eredetiben.3 részt bírtam csak,pedig első széria nagyon tetszett
  • efti
    nekem mondjuk az Il Teatrino annyira nem jott be, mint az elso sorozat :)
  • IMYke2.0.0.0
    Most kapok agygörcsöt mindjárt!
    "Gunslinger Girl"-t tegnap befejeztem. Ma akarom beszerezni a folytatást + OVA-kat, erre sehonnan sem tudom.
    Hádefákk!
    IRC-zni nem tudok [és egyelőre nem is akarok].

• LeventeV
    persze... a ghost houndot tettem be akkor plan to watchba. de a ghost hunt miatt erdekeltek mas horror animek is. a ghost hunt mar lassan 1 eve plan to watch, de csak most kerult ra sor.
  • efti
    Azert az vagod hogy en a Ghost Hound-ot javasoltam? :)

Persze ha jo a hunt, majd meselj es lehet felkerl a plan to watch-ra ..
  • LasDen #33449
    Linebarrel ova megnézve...egyszerű volt....semmi extra...szokásos jelenetek voltak mint a többi ilyen speciálban....egy kis akcióval megfűszerezve...bár az első rész végén volt egy kis kreativitás :D
    az openingje ennek is kurva jó :D
  • Győri Devi
    csak óvatosan ezekkel a postokkal mert én jövőhetén tervezem megnézni :D
  • LeventeV
    6 resz utan jo a Ghost Hunt. az elejen kicsit megijedtem, hogy nem lesznek igazi szellemek, de ez nem igy van.
  • IMYke2.0.0.0
    Egy "csecsemőnek" minden új :))
  • Lelouch
    Már megy egy ideje... De amúgy nem ez az egyetlen ilyen szavazás.
  • efti
    Ez nekem magas