72811
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
egyébként meg gugli arra, hogy nyuu sneezing, és lesz egy csomó
találatod, de ez néz ki a legjobbnak
Lentebb van a tüsszentés -
nah utolértem a sugárzást....mosmár erre is várhatok minden héten :D de amúgy kurva jó és nagyon remélem hogy lesz folytatás....a manga méreteiből adódóan bizakodhatok.... -
:))))
Na, megint felcsigáztál - megvan az a tüsszentős kép is valahol? :)
-
Á, értem - újfent tanultam valamit!
-
ahogy arma is mondja, az nem szarv, hanem [url=http://www.google.com/images?q=nekomimi&oe=utf-8&rls=org.mozilla:hu:official&client=firefox-a&um=1&ie=UTF-8&source=og&sa=N&hl=en&tab=wi&biw=1178&bih=954]nekomimi[/url] :]
Amúgy az EL-lel is úgy kerültem kapcsolatba, hogy láttam egy avatart, amin egy cuki cicafüles lány tüsszentett. Aztán kiderült, hogy az nem cicafül, és időnként a lány végképp nem cuki
-
nem, azok szimpla cicafülek :D elterjedt fétis a nekomimi :3 -
Köszönöm szépen! 
Valaki vicces kedvében lehetett... Claymore + E.L.(?):
-
Na de miből öltözött be? :P csak nem random ruha... bár az is lehet.
Boldog Születésnapot Imi! -
Cosplay oldalon találtam... 
Így is ott van: Google - képek - Neko Cosplay...
-
Szerintem ez csak beöltözött és utána készült hozzá a rajz,vagy leginkább az eredeti fotó van átrajzolva -
Melyik anime ez?
Cosplay
-
Húúúú, örök hálám!
-
Értem - megnézem. -
Itt van-e -
Sot talan meg muxolni is lehet vele egybol mkv-ra az mkvtoolnixel, mert multkor, ogmben szedtem le valamit es en kiszoktam szedni beloluk az angol feliratot (esetleg hangsavot) mert a sajat konyvtarban inkabb srt-t szoktam hasznalni, azzal konnyebb betumeretet kulon programok nelkul is valtoztatni, vagy akkor nem kell minden ujabb episodenal nyelvet valtani ha csoportosan adom meg a lejatszonak a fileokat..
Szoval amikor muxoltam vele az ogm animet, siman mkvban mentette az eredmenyt ki, bar nem ellenoriztem le hogy maga a fajlformatum is az volt e.
Szoval tehetsz vele egy probat. -
ja es a felirat beletetelehez ugyanugy hasznalhato mint az mkv fajloknal az mkvtoolnix -
Á! Mindig tanul valamit az ember! :) -
Kb ilyen egyszeru a metodus, szal nem kell megijedned.
http://www.riverpast.com/en/support/tutorials/convert/ogm/mkv.php -
Levenni az OP/ED-eket pl, hogy egyben megtekinthetők legyenek, vagy beletenni egy jobb magyar feliratot... ilyesmi.
De, majd megoldom. Nem más, tesóm nézi PC-n... kis képernyőn :)
-
Na akkor megegyszer megkerdezem, mit akarsz te rajtuk editalni ? :D -
Ez az ami fáj nekem...
Persze, ez részben jó is. Nekem csak azért nem, mert így még nem sok esély van egy "befejező" anime(sorozat) megjelenésének.
Szerk.:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nagyon érdekelne, hogy mi lesz Priscilla-val, és persze az Északi Mélylakóval is...
Tudom, manga elolvasása... de jobb szeretem a színes-szagos-hangos dolgokat. Elszoktam a képregény-olvasástól :)
-
Hát, kénytelen leszek befogni a gépet konvertre - nem szívesen.
-
106 eddig, de még most is megy
havonta adnak ki újat -
akkor marad az atkonvertalas mas formatumba. -
Mit akarsz te rajtuk editalni ?
Amugy pedig ugyanugy atkonverhalhato mas formatumra mint minden mas. :D
-
Tudod, hogy korlátlan mennyiségben jöhet E.L...
Érdekelne a kép :)
-
Claymore: 107 fejezet manga?! :(
[103-ig látom a mangarush-on] -
gondoltam, hogy tetszeni fog, bár eredetileg egy olyat néztem ki, amin kicsit pityereg, és megpróbálták életszerűbbre rajzolni :] -
Köszönöm szépen!!!
A kedvencem szereplőm, kedvenc képem! :))))
-
Nem a megtekintésével van bajom - azzal, hogy később, tesómnak kölcsönadva nézheti majd a kék képernyőt TV-jén...
-
Boldog születésnapot, IMYke! Hoztam ajándékot is! Egy kis óóólmot!
-
a K-Lite Mega Codec Pack kell neked. azt felteszed es megoldodik minden problemad. -
Annyi, hogy nem tudom (még?) editálni őket.
S későbbre is gondolok, amikor lemezes lejátszóban akarom nézni ezeket, netán kölcsönadni tesómnak stb.
-
Mi a baj az ogm-el ? Olyan mint a mkv. -
Túlságosan elkényeztettem magam: az ogg videókat gyűlölöm... jobb szeretem az avi/mkv-t.
Ez most "Noir" miatt jutott eszembe - amit csak [sajnos] ogm-ben tudok stabilan beszerezni...
-
Yakuindomo 5. része: :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
Giant Killing 16 rész letudva....fasza...:D csak sajnos utolérem a sugárzást és akkor várhatok...:( de nemtudom hogy fogják lezárni....vagyis inkább remélem hogy nem fogják és követi majd egy folytatás vagy eleve nem is ér véget 26 résszel....szívessen nézném még jó ideig :D -
ez a legjobb bazz :D
de ez is kész :D
-
Bizony! És nézd meg a többi képét is!
-
húúú...:D ő misa-misa akar lenni??? :D