72811
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
biztos csak orok optimista vagyok, de minden epizodot abban a hiu remennyel kezdek el nezni, hogy hatha hoseink ezuttal logikusan gondolkodnak. -
igen...az előbb beugrott nekem is :D -
vatta -
mit nem értesz? leesik a szaloncukor vagy mi az :D -
Gintamából vannak. De nem értem a poént... -

ha ismerném a karaktereket talán vicces is lenne -
-
Nem kell nézni és akkor nem kapsz. -
13 -
Na ezt a HOTD epizodot is atveszeltem valahogy, remelem max 12 reszes lesz es akkor nem kapok agygorcsot a vegeig.. -
ez Mouryou no Hako nekem sok...nézem tovább, de valószínű én vagyok a hülye mert teljes zűrzavarban vagyok a történésekkel kapcsolatban....kicsit azé képbe vagyok, de sokszor csak nézek, hogy mivan.... -
Aztakutyafajat, 88 hozzaszolas. Ma se lustultatok :D
Jlentem tudok uszni, kb 3 eves korom ota, sot valamikor meg PMSC uszokent is uztem a dolgot.
Meg nem nagyon ragtam at magam az oszi animeken, de igy elso ranezesre nem lesz megint 10+ "airing" az aktualisan nezettek kozt -
ha lenne nyomtatóm meg kézüggyességem hozzá...:D
-
most látom ugyhogy lehet nálam volt a gond :D
double post ftw :D -
hékás nem ér hsz-t szerekeszteni most nem tudom, h az utolso 10hsz miröl szolt :D -
vagy levelezőn...:D -
Ne már :DDDDDD -
Hát most nem? Hátha valaki magától akar megtanulni úszni..
-
persze máá :D -
Ott a pont. Meg sem fordult volna a fejemben. -
SPOILER !!!!!! delbanthx -
van itt olyan aki angolul se tud :D
régi...oszt?? :D én még nem láttam :D -
repost of a repost of a repost....
#34099: nem is tudtam hogy vannak itt olyanok akik nem tudnak gyorsan angolul olvasni :PPP
egyébként old a kép :D Un Deux Trois! -
:DDDDDDDDDDDD -
ez kurva nagy :D leis mentettem...csák kár, hogy olyan gyors néhol hogy nem bírom olvasni :D -
úristen bazzeg....mé nem írta már akkor az egészet japánul, aztán zárójelben angolul az egészet.....hülye a gyerek :D
az Asobi heti részének a 2. fele kicsit fos volt....remélem nem lesz komoly ez a szerelmi sokszög....vagy ne ez legyen a lényeg :D -
Mikor kicsi voltam nekem is volt ilyen majdnem megfulladok élményem... Azóta nem vagyok oda a vízért... próbáltak nem is tudom hány évig tornaórák során megtanítani úszni, de olyan pocsék úszásoktatók voltak... szóval egy életre elment a kedvem az egésztől :)
Nekem a kopoltyú és uszonyok hiánya egyértelművé tette, hogy szárazföldi létre születtem. -
jelentem én tudok!
-
azta rohatt...:D nemtom....számomra ez annyira alap dolog, hogy furcsa, hogy van aki nem tud :D -
Mi van itt? Itt a fele társaság nem tud úszni? -
Im looking for a bento box, it cant be pinku (thats japanese for pink) or any girl color. It has to be of 2 or more kotoba (thats japanese for 2 compartments) and has be be chibi (small) sized. And has to be really kawaii (cute). Also It has to be about 10-20 bux. And you have to post pics of it first (i want to make shure it's kawaii (cute)). And it would be nice if it came with matching chopstick holder (WITH chopsticks). OH! and it CANNOT have any cartoon pictures, or be made out of plastic. It has to be made of ceramic, or something like that. Also it would be nice if it was made in japan. and not in china or corea (korea) or whatever. I have found a bento box similar to the one im describing in e-bay, but it was 1 kotoba, and i dont want my gohan (rice) to touch my other things (it can get wet and i would not like that, plus 2 compartments looks more kawaii)
Majd ekkor beszélsz otakusan :DDD (tom, ez már weeaboo) -
Szia! Armageddon vagyok. Örülök, hogy megismertelek. On a side note: can't swim. -
sejtettem, ezért is írtam be őket :) -
Sajnos nem lesz. :( Pedig még lenne mit feldolgozni. -
Ez az őszi lista, nem a téli. XD -
Ezek:
-
lesz folytatás??? O_O az fasza lenne....úgy is mostanába gondolkodtam hogy újra belenézek :D -
Nálam most a Seto no Hanayome folytatás ilyen reménytelenül várós, miután már több helyen is trollkodtak vele az elmúlt héten. :( -
Miért, mi jó lesz télen?
-
akkor emelek....olyan is van (csak fejben) amiről még szó sincs, hogy lesz anime (Drifters, Gintama új sorozat :D)