72811
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
nemtom....otthon vár és mikor szólsz, akkor játszik :D -
Hát, azt vajon hogy lehetne izzítani? :)))
-
először lemezlovast olvastam :D -
Innen hazamegyek, és izzítom is a lemezolvasót :) -
:)))
-
"Hangok és hangulatok: Interjú a szereplőkkel és az alkotókkal"
Na ez érdekel esetleg :D feliratos interjú seiyuukkal ^^ -
emlékszem mikor néztem vagy 2-3x felkiáltottam, hogy most akkor mi a tetves faszom folyik itt :D -
Így van - de azonnal beleszerettem.
És a DVD-n lévő extrák már megérték:
* Digitálisan felújított kép és hang
* Trivia Track: érdekességek, információk a filmről (kb. 80 perc) - már ez helyből felvillanyozott!
* Képek és karakterek: filmelemzés a rendező közreműködésével (kb. 30 perc)
* Hangok és hangulatok: Interjú a szereplőkkel és az alkotókkal (kb. 40 perc) - ez még inkább izgat!
* Előzetes
* Corner ajánlók.
Tudom, hogy az extrák egy része innen-onnan összevadászható lenne, de nekem ez így egyszerűen jutalom volt - must have!
-
Eredeti játékaink topikban :) -
milyen jatekot vettel? -
nekem is megvan...jó film csak elsőre kicsit zavaros....:D -
Rendeltem játékot, és mielőtt átvettem a Pick Pack Pontnál, vettem magamnak még valamit:
-
Köszönöm, megnézem! -
Manga-Updates pl elég jó. -
Srácok!
Honnan tudhatom meg pontosan, hogy egy manga hányadik résznél tart, illetve, hogy véget ért ilyesmi?
-
én jól emlékeztem rá...bár nem egy fontos jelenet, de akkor se akartam spoilerezni ezért írtam úgy ahogy...:D
de belinkelem mire gondoltam...:D számomra ez volt az egyetlen értékelhető....így aztán ment is a kukába az egész sorozat...:D -
Szoval, nem jol emlekeztel ra ? :D
Amugy nem volt annyira rossz, mint amilyennek kinezett.
-
Igen - én sem szeretem az ilyesmit. Nem véletlen, hogy még filmelemzéseket is ritkán, vagy egyáltalán nem olvasok.
A baj, hogy az ilyen "a vége szomorú volt" típusú kiszólások ott visszhangzanak a fejemben, amikor elkezdem nézni a filmet, vagy a sorozatot... Ááááááá!
-
mivel az első rész után dobtam így az első részben lévő jelenetre gondoltam :D -
Egyébként én is utálom még a "nem-spoiler" jellegű spoilereket is... akárcsak annyi, hogy "a vége szomorú volt"... hát nem szeretem...
de #34261 :D -
Megnyugodtam, srácok :)
-
Őszintén maximum balszerencsés mivoltomból kifolyólag tudnék lelőni storyelemet, lévén halvány lila gőzöm sincs miről szól... pedig nézegettem anno ismertetőt is, de már akkor sem jöttem rá... -
Olyanra meg vegkeppen nem emlekszem, mas stilusu az anime.
Imike: Annyira lespoilereztunk, hogy bakot lottel. Nem, nincs benne bakloves sem, mielott meg erre is rafogod, hogy spoiler. :DDD -
Nekem nehogy lelőj bármiféle sztorielemet, mert rögtön odateleportálom magam melléd, és kapsz egy shurikent... nem ajándékba... 
-
nem. Csak két négylábú állattal kapcsolatos jelenetet :D a harcot még mindig nem látom :D -
A perjel nem mond semmit?
Lejjebb fórum-barátaink négylábú állatok harcát emlegették - egyikük farkast, másikuk tigrist...
-
Hú hallod, a farkas/tigris harcot hogy kombináltad ki... :D Szerintem nem éppen ilyen az anime :D de #34255 -
Nekem már az eleve spoiler lett, hogy farkas/tigris harc van benne... 
Tudhatnátok, nem olvasok el teljes ismertetőket, mert nem akarom a sztorit megismerni...
-
De nem láttam még ^^ -
mármint melyik része? O.o
Farkas gondolom mint "farok", és nem mint állat. -
Ajajjaj! Már eddig is rohadt nagy spoiler volt, nem kéne fokozni :)
-
Milyen farkas jelenet ? Csak mert en egy tigris jelenetre emlekszem, igy hirtelen. -
számomra 1 jó dolog volt az Utawarerumonoban...a farkas jelenet :D -
Leszedni most nem tudok semmit: mindkét munkahelyi gépem HD-változatú animéket tölt - egyiken Black Lagoon [újra, mert a másik release kaki], a másikon Utawarerumono.
Talán ez utóbbival, fog menni, délután.
Miért, tragédia, hogy ki lettek javítva a fordításodban helyesírási, mondatszerkezeti hibák?
Szerintem, rendesen odafigyeltél a fordításkor, nem hiszem, hogy ordas hibákat ejtettél volna...
-
Szedd le a hozzatartozo release-t az hardsubbed.
Tudod mit eleg ha csak a filmet megnezed, nem kell javitani semmit. :DDDD -
'Asszittem' lektor kell :)
Sajnálom, hogy rosszul értelmeztem a dolgot - délután (másik melóhely) beszerzem az inglist, és akkor belefutok.
-
Marmint a Higurashi -
Nalam kokemeny 4/10-re vizsgazott. Egyszeruen kinlodtam azalatt, amig neztem. :D -
rájöttem hogy én is tudok japánul....hisz eltudom olvasni a romajit :D -
Umisho 6. részében az egyik csaj agymosó baromsága tök olyan mint a Geass.....:D