72811
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • LasDen #34283
    nemtom....otthon vár és mikor szólsz, akkor játszik :D
  • IMYke2.0.0.0
    Hát, azt vajon hogy lehetne izzítani? :)))
  • LasDen #34281
    először lemezlovast olvastam :D
  • IMYke2.0.0.0
    Innen hazamegyek, és izzítom is a lemezolvasót :)
  • IMYke2.0.0.0
    :)))
  • armageddon666
    "Hangok és hangulatok: Interjú a szereplőkkel és az alkotókkal"

Na ez érdekel esetleg :D feliratos interjú seiyuukkal ^^
  • LasDen #34277
    emlékszem mikor néztem vagy 2-3x felkiáltottam, hogy most akkor mi a tetves faszom folyik itt :D
  • IMYke2.0.0.0
    Így van - de azonnal beleszerettem.
    És a DVD-n lévő extrák már megérték:

* Digitálisan felújított kép és hang
    * Trivia Track: érdekességek, információk a filmről (kb. 80 perc) - már ez helyből felvillanyozott!
    * Képek és karakterek: filmelemzés a rendező közreműködésével (kb. 30 perc)
    * Hangok és hangulatok: Interjú a szereplőkkel és az alkotókkal (kb. 40 perc) - ez még inkább izgat!
    * Előzetes
    * Corner ajánlók.

Tudom, hogy az extrák egy része innen-onnan összevadászható lenne, de nekem ez így egyszerűen jutalom volt - must have!

• IMYke2.0.0.0
    Eredeti játékaink topikban :)
  • LeventeV
    milyen jatekot vettel?
  • LasDen #34273
    nekem is megvan...jó film csak elsőre kicsit zavaros....:D
  • IMYke2.0.0.0
    Rendeltem játékot, és mielőtt átvettem a Pick Pack Pontnál, vettem magamnak még valamit:

• IMYke2.0.0.0
    Köszönöm, megnézem!
  • Malakai
    Manga-Updates pl elég jó.
  • IMYke2.0.0.0
    Srácok!

Honnan tudhatom meg pontosan, hogy egy manga hányadik résznél tart, illetve, hogy véget ért ilyesmi?
  • LasDen #34268
    én jól emlékeztem rá...bár nem egy fontos jelenet, de akkor se akartam spoilerezni ezért írtam úgy ahogy...:D
    de belinkelem mire gondoltam...:D számomra ez volt az egyetlen értékelhető....így aztán ment is a kukába az egész sorozat...:D
  • Jakuza001
    Szoval, nem jol emlekeztel ra ? :D
    Amugy nem volt annyira rossz, mint amilyennek kinezett.
  • IMYke2.0.0.0
    Igen - én sem szeretem az ilyesmit. Nem véletlen, hogy még filmelemzéseket is ritkán, vagy egyáltalán nem olvasok.
    A baj, hogy az ilyen "a vége szomorú volt" típusú kiszólások ott visszhangzanak a fejemben, amikor elkezdem nézni a filmet, vagy a sorozatot... Ááááááá!
  • LasDen #34265
    mivel az első rész után dobtam így az első részben lévő jelenetre gondoltam :D
  • armageddon666
    Egyébként én is utálom még a "nem-spoiler" jellegű spoilereket is... akárcsak annyi, hogy "a vége szomorú volt"... hát nem szeretem...

de #34261 :D
  • IMYke2.0.0.0
    Megnyugodtam, srácok :)
  • armageddon666
    Őszintén maximum balszerencsés mivoltomból kifolyólag tudnék lelőni storyelemet, lévén halvány lila gőzöm sincs miről szól... pedig nézegettem anno ismertetőt is, de már akkor sem jöttem rá...
  • Jakuza001
    Olyanra meg vegkeppen nem emlekszem, mas stilusu az anime.

Imike: Annyira lespoilereztunk, hogy bakot lottel. Nem, nincs benne bakloves sem, mielott meg erre is rafogod, hogy spoiler. :DDD
  • IMYke2.0.0.0
    Nekem nehogy lelőj bármiféle sztorielemet, mert rögtön odateleportálom magam melléd, és kapsz egy shurikent... nem ajándékba...
  • armageddon666
    nem. Csak két négylábú állattal kapcsolatos jelenetet :D a harcot még mindig nem látom :D
  • IMYke2.0.0.0
    A perjel nem mond semmit?
    Lejjebb fórum-barátaink négylábú állatok harcát emlegették - egyikük farkast, másikuk tigrist...

• armageddon666
    Hú hallod, a farkas/tigris harcot hogy kombináltad ki... :D Szerintem nem éppen ilyen az anime :D de #34255
  • IMYke2.0.0.0
    Nekem már az eleve spoiler lett, hogy farkas/tigris harc van benne...
    Tudhatnátok, nem olvasok el teljes ismertetőket, mert nem akarom a sztorit megismerni...
  • armageddon666
    De nem láttam még ^^
  • armageddon666
    mármint melyik része? O.o

Farkas gondolom mint "farok", és nem mint állat.
  • IMYke2.0.0.0
    Ajajjaj! Már eddig is rohadt nagy spoiler volt, nem kéne fokozni :)
  • Jakuza001
    Milyen farkas jelenet ? Csak mert en egy tigris jelenetre emlekszem, igy hirtelen.
  • LasDen #34251
    számomra 1 jó dolog volt az Utawarerumonoban...a farkas jelenet :D
  • IMYke2.0.0.0
    Leszedni most nem tudok semmit: mindkét munkahelyi gépem HD-változatú animéket tölt - egyiken Black Lagoon [újra, mert a másik release kaki], a másikon Utawarerumono.
    Talán ez utóbbival, fog menni, délután.

Miért, tragédia, hogy ki lettek javítva a fordításodban helyesírási, mondatszerkezeti hibák?
    Szerintem, rendesen odafigyeltél a fordításkor, nem hiszem, hogy ordas hibákat ejtettél volna...
  • Jakuza001
    Szedd le a hozzatartozo release-t az hardsubbed.
    Tudod mit eleg ha csak a filmet megnezed, nem kell javitani semmit. :DDDD
  • IMYke2.0.0.0
    'Asszittem' lektor kell :)
    Sajnálom, hogy rosszul értelmeztem a dolgot - délután (másik melóhely) beszerzem az inglist, és akkor belefutok.
  • Jakuza001
    Marmint a Higurashi
  • Jakuza001
    Nalam kokemeny 4/10-re vizsgazott. Egyszeruen kinlodtam azalatt, amig neztem. :D
  • LasDen #34245
    rájöttem hogy én is tudok japánul....hisz eltudom olvasni a romajit :D
  • LasDen #34244
    Umisho 6. részében az egyik csaj agymosó baromsága tök olyan mint a Geass.....:D