72811
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • LasDen #34484
    jajj...ezaz a csaj, aki azt a csúnya dolgot művelte az asztallal....undorító :D
  • LasDen #34483
    a paradise kissből live action movie lösz....
  • Lelouch
    Ügyes vagy.
  • Lelouch
    Világvége.

• Gurren
    a haruhi szar.

/me lezárta a vitát
  • Lelouch
    Hol állítják be úgy a Haruhit? Már ebben a topikban is többeknek nem tetszett... :)
  • LasDen #34478
    hát akkor télleg nincs....most mi lesz?? :D
  • LeventeV
    sokan eszetlen shounennek tartjak...
  • LasDen #34476
    Dragon ball?? :D
  • LeventeV
    nincs olyan anime ami mindenkinek bejon, es nem is lesz. es ez igaz masra is. de ahogy eszrevettem a haruhit ugy allitjak be, hogy az olyan anime amit ha megnezel biztos tetszeni fog.
    ne ertsetek felre en nem szidom se a haruhit se azokat akik szereteik.
    en is jartam mar igy. pl a school days nekem nagyon bejott, de talan bulykinon kivul mindenki szidja a topikban.

nincs olyan anime amelyik mindenkinek tetszik.
  • Lelouch
    Aha, értem. :D Kösz a választ.
  • Seth
    Biztos heterochromiás . Nincs jelentősége, csak gondolom ezzel is egyedibbé akarták tenni a karaktert
  • Lelouch
    Látva az anime listákat páran már látták innen a Negima animét. Az lenne a kérdésem, hogy Asuna szemei miért különböző színüek? Valami szemtech? XD A mangában mindkét szeme ugyanolyan színű.
  • Lelouch
    "a hype nem garantálja a minőséget mindenkinek"

Jobban megfogalmazva a mondandómat, pont emiatt volt felesleges a példálózás a Haruhival. :)
  • LasDen #34470
    fater pár hete monta, hogy karácsonyra beszál egy új gép árának a felébe...:D
  • RelakS
    akkor tényleg ideje venni új masinát :]
  • LasDen #34468
    MPCHC
  • Lelouch
    De a Haruhi is csak nézőpont kérdése, mert nekem pl. bejött. :)
  • Seth
    Nincs olyan. Pont ezért írta, hogy a hype nem garantálja a minőséget mindenkinek
  • Ruley
    Egyébként meg épp ezen gondolkodtam nemrég, hogy mennyire szubjektív is ez hogy úgy beszélünk róla mintha valami hatalmas tömegek hype-olnák az ilyen hype-olt sorozatokat, miközben, pontos adatokkal ugyan nem tudok szolgálni, de van egy olyan érzésem hogy Japánban, Amerikában és Európában együttvéve nem nézték annyian mint egy átlagos Barátok Közt epizódot, Azok akik a DVD-t is megvették azok beférnének 1-2 stadionba.

Magyarországról meg azok akik aktívan éljenzik azok valószínűleg felférnének egy csuklós buszra, akik meg ilyen magamfajta elvetemültek hogy még az eredeti regényeket is elolvasták azok beférnének egy trabantba.
  • RelakS
    MPC, vagy MPCHC?
  • Lelouch
    Mert ilyen erővel a DN, CG és társai is jó példák rá, nem csak a Haruhi...
  • Lelouch
    Mondj egy olyan hype-olt animét akkor, ami mindenkinek tetszik.
  • LasDen #34461
    tudom hogy az...de nemtudok mitcsinálni....legkésőbb karácsonyra lesz új gépem....
    de van 720 amit rendesen elvisz...pl giant killingnél nem volt semmilyen probléma....
  • biomage
    kevés :D
  • Jakuza001
    Nezd magyar felirattal, teljesen rendben van, ami AA-n van fent.
    Amugy nem kotelezo am elolvasni a note reszt. :D
  • LasDen #34458
    WMPC
    AMD athlon 2500+
    512ram
    ati 9600xt

tudom hogy nehezen viszi a 720p-t, de 90%-ban rendesen játsza le és nem csúszik folyamatosan....mindenből kiszoktam lépni ilyenkor :D
  • RelakS
    milyen géppel mivel játszod le?
  • LasDen #34456
    brühühü....1.11 ugrott...gépem nem bírja a thora féle 720p-t...pedig aszittem nem lesz gond....most kereshetek másikat....:(
  • LasDen #34455
    mindenki más...ennyi :D
    sokak szerint a saikano egy szánalmas próbálkozás ami az érzelmeidre próbál hatni...számomra meg a legjobb animék egyike...:D
    és sok ilyet lehetne felsorolni :D
  • Ruley
    Az lehet hogy tényleg nagyobb a hype-ja mint a lángja, és ez ronthatja az élményt, talán nekem is csak azért tetszett annyira mert még az előtt néztem meg hogy bármit tudtam volna a hype-ról, meg általában a rajongókról.

Aztán az is lehet hogy nem, elvégre van olyan is amit a nagy hype után néztem meg és bejött,( pl. a Death Note), amit a nagy hype ismerete előtt néztem meg és nem jött be, (pl. a TTGL), meg aminek nincs is hype-ja és mégis örök kedvenc, (pl. a Rocket Girls, vagy a B Gata H Kei).

Szóval szeretném azt hinni hogy én vagyok a millió légy és birka ízlését elutasító nagy individuum, de aztán ki tudja.
  • LeventeV
    szerintem a haruhi egy jo pelda arra, hogy a hype nem garantalja a minoseget.
  • Seth
    Nekem sem jött be,1.szériából 9 részig bírtam(nem időrendben).
  • LasDen #34451
    Nah....az evangelionnak vége....nagyon jó volt ez is...nem annyira mint a sorozat...valami végig hiányzott belőle....
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Shinji pedig teljesen ellentétes viselkedéssel volt a sorozat végén levont konklúziója után...nem vártam, hogy pálfordulással kicsattanjon az örömtől, de ezt a teljes letargiát sem vártam volna el...

újjáépítés kezdete 20.00-tól az 1.11-es hangárban....
  • IMYke2.0.0.0
    No, úgy látszik, egy kicsit művelődnöm kéne "Go" téren...
    Ugyanis, t***m tele van a felirat "note"-okkal.
    Az egy dolog, hogy angolul olvassam a feliratot, de fél képernyőnyi informálással már nem lehet a tempót tartani.
    Készítenem kéne egy kis jegyzetfüzetet, és úgy nézni?
  • efti
    nekem valahogy a haruhi nem valt be, akkora korberajongasa volt es sztm eleg atlagos anime. Igy meg eleg nagy csalodas lett

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Csak az erzekenyek kedveert spoilerben: Sem idorendben, sem eredeti sorrendben sem. Endless 8at igaz kihagytam, de lehet az se sokat dobott volna rajta...
  • Ruley
  • IMYke2.0.0.0
    Gyááááá! Haruhi-ból találtam normálisabb minőséget - és ezer év mire meglesz :)(
    Addig elkezdem a Go-s sorozatot :)
  • Máté94
    re :)
  • IMYke2.0.0.0
    Ha már ki/beszólás:

Shiina-féle (Angel Beats!) "Milyen együgyü!" se kutya :)