72811
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Monoton
  • LasDen #34806
    sajnos :D
  • Lelouch

Mégse beszéltem félre anno... :D
  • Zomil
    Elkezdtem a Chrono Crusade-et. 5. résznél tartok, nagyon tetszik :)
  • LasDen #34803
    hmm...a gintama film mellé még egy OVA-t is kapunk...ez egyre jobb..:D csak legyen má itt :D
  • LasDen #34802
    Igen!!! végrre valami......Gintama dvd-n december 15-én jelenik meg....igen...végre....:D
  • Inquisitor
    Nem tudja valaki, hogy a Cat Shit One sorozattal tulajdonképpen mi van?
    Eddig ilyen infókat hallottam:
    - Évente csak egy rész. (Miért?)
    - A következő rész szeptember végén jön.
    - A készítők most keresnek még csak szponzort a következő részhez.
    - A sorozat 12 részesre van tervezve.

Ráadásul egy IDA nevezetű szerv eltávolította az internetről az EP1-et, már ahova elértek.

Az első rész nagyon ott van, jó lenne a többi is jönne sorra.
  • Inquisitor
    Nekem fél óra alatt jött le egy felirat ... de azóta újraindították az egészet, most jó. :)
  • IMYke2.0.0.0
    Ne gondoljatok teljes értékű speciálokra!

De nézzétek meg magatok:

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    --- http://kephost.hu/image-C825_4C7A578F.jpg ---

• Malakai
    Arra én is kiváncsi vagyok, mert a +3 rész is special, mi az a 11? Promók, trailerek, ilyesmi?
  • Lelouch
    11 special?
  • Prof William
    Mi van az AA-val? nem jön be az oldaluk +a letöltések is leálltak.
  • Máté94
    Mit szenvedsz vele, megaupload linkeket keress és nem lesz ilyen gond :DDD
  • IMYke2.0.0.0
    Két japán emberkétől csorog a +3 rész és a 11 special a "Baccano"-ból!
    Számomra döbbenetes élmény - ~10 ezer km-ről :)

Szerk.: még 2 japán állt be a sorba :)))
  • LeventeV
    en is a Ruley felere voksolnek.
  • Zomil
    Pedig Ruley-nek van igaza :)
  • RelakS
    Szerintem meg egyszer Shion, másszor Mion volt az elmebeteg, de meg nem tudom mondani, melyikben melyik. Meg mintha lettek volna apróbb különbségek a megismerkedés területén, meg ilyesmi.
  • Lelouch
    Mekkora spoiler már megint.

• LasDen #34789
    azé durva ez a higurashi...hát valószínű én is a falra fosnék ha ilyen emberek vennének körül az egyik pillanatról a másikra....főleg hogy még egyedül is élek :D

(mondjátok hogy spoiler és felakasztom magam)
  • Ruley
    Relaksnak (Máté ne olvassa el):

A két Shmion szál miért ne lenne azonos? Pont az volt a lényege nem, hogy ugyanaz a szál kétszer, és a másodikból erül ki hogy az elsőben is végig Shion volt Mion?
  • RelakS
    Végignézed az első két évadot, és érted.
    Ne a krimi elején kérdezgesd, hogy Ki ölte meg? Mé ölte meg? Majd a végén!
  • Máté94

Ha sikerült megértenem akkor nagyon büszke leszek magamra. :D
  • Lelouch
    Nekem se jött be elsőre ez a stílus, de megszoktam pár rész után. De nem mintha a látvány lenne a lényege az egésznek. :)
  • RelakS
    nem négy részenként van restart

Mikor mindenki meghal, újra kezdődik a történet. Ez mindig rövidebb-hosszabb fejezetet eredményez. A második évadban még azt is megtudod, ki körül forog a világ, kinek kell életben maradnia, hogy megálljon ez a körhinta. Addig meg ne ezen rágódj, hanem figyelj oda, mert lesz pl két történet, ami teljesen azonosnak tűnik, pedig nem az!
  • armageddon666
    OMG, nézzed már végig és megérted....
  • Máté94
    Akkor még egyszer. Higurashiban, hogy van ez a 4 részezés. Mert nekem nem mondanak semmit ezek a más nézőpontok. pl.: mintha lennének párhuzamos Földek ahol ugyanazok az emberek vannak csak éppen más mást csinálnak/más történik?
  • LasDen #34781
    már az egész megjelenése sem tetszik....gondolom oka van, de 1-2 karakter teljesen olyan mintha folyamatosan a semmibe bámulna....
  • Lelouch
    Pedig jó az a xxxHolic. :) Bár ha nem jön be az atmoszféra, a hangulat, akkor inkább hagyd... :D
  • armageddon666
    van belőle tuningolt PS verzió
  • Zomil
    Oh köszi szépen :)
    Igy már viszonylag érthető.

Ruley:
    arra gondoltam, h fejezetekre van osztva, mint általában a vn-ek többsége
  • LasDen #34777
    on-holdról folytattam a haibane renmeit...eddig nem sok minden történt...élik életük...de arra még emlékszem, hogy valaki mondta, hogy az 5. résztől/után indulnak be majd a dolgok...meglássuk :D
    folytattam az xxxholicot is a 2. résszel, de ez nem igazán győzött meg...üresnek éreztem a részt....majd a 3. rész eldönti mi lészen a sorsa...:D
  • Ruley
    Egyébként én most olvasom a Higurashi VN-t, tényleg részletesebb mint az anime meg minden, de sajnos audiovizuálisan a legigénytelenebb VN amit ismerek.
  • Lelouch
    Bernkastel egy boszorkány. Bővebben itt egy idézett válasz egy másik fórumról:

"Azt mondja Rika(a Rei 4. részében), hogy fel kéne hagynia a boszorkánysággal... Igazából Rika Bernkastel is meg nem is... Elvileg Bernkastel egy állandóan jelenlévő lét a Higurashi-világban, és bár önmagáról azt tartja, hogy ő nem Rika, de vehetjük úgy, hogy ő az összes Rika-reinkarnáció (ahányszor újra kezdődött az eseménysor) kollektív tudata... (Magyarul vehetjük Rikának) És a nevüket is összefüggésbe szokták hozni, mivel Furude Rika és Frederica (Bernkastel) kicsit összecseng... (Kérdés persze, hogy Hanyuu minek számít...)"

Az Umineko meg tényleg nem egy jól sikerült adaptáció, én személy szerint nem ajánlom. :D Max ha már a válasz fejezetekből elkészül a második évad... Bár az eladások elég gyérek voltak, így lehet nem lesz már folytatás.
  • Ruley
    Az hogy VN adaptáció, az nem magyaráz meg semmit, mert egy PASSZÍV VN, interaktivitás nélkül, amiben szintén ilyen stílusban halad a történet az elejétől a végéig.
  • Ruley
    A második évad végén az

nem Rika, hanem Frederica Bernkastel az Umineko No Naku Koro Ni-ből, mondjuk így sincs több értelme hogy miért van ott.
  • Zomil
    Ez egy VN adaptácio szoval... :)

Lelouch:
    az meg ki? :D
    azt tudom, h van egy teljesen máshol más szereplökkel játszodo Higurashi is. Abbol lenne az egyik szereplö?
    Azt olvastam az nem lett olyan jó VN adaptácio, mint ez, érdemes megnézni?
  • Lelouch
    Az ott a végén Bernkastel elvileg. Az Uminekoban szerepel többet is.
  • Máté94
    Ezt a történetet valami nagyon beteg ember találta ki :DDD
    Félreértés ne essék, még csak most nézem a 10. részt csak annyi a bajom, hogy ez a 4 részes osztogatás nem igazán tetszik mert elveszítem vele a fonalat. :D
  • Zomil
    jah értem, akkor majd lefekvés elött leszedem és megnézem :)
  • LasDen #34768
    leterhelt a szerverük....