72811
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Lehet a DST miatt így jelzi, bár akkor Greenwich is +1. :D -
Mondjuk érdekes,mert eszerint mi a +2 zónában vagyunk nem pedig +1
-
Vagyis, ha perpill azt írja neked animecalendar felül, hogy timezone +9, akkor ne adj hozzá semmit, az a vetítési idő. -
Mi meg +1, hozzánk képest tehát +8. :)
Adj hozzá nyolc órát, bár ők előbb fognak átállni nyári időszámításról, de az még perpill nem lényeg. -
nekem +9. de akkor sem ertem, hogy akkor mikor is megy japanban? -
megint elröppent egy Giant Killing epizód...a végén az a tekintet Ginotól mikor elrontották az egyik helyzetet...priceless :DD -
Ha már itt tartunk dettó hasznos, sokszor előbb vannak rajta új dolgok, módosítások, mint animecalendaron.
mahou Showtime! -
Mire állítottad az időzónát? Átszámolja arra a vetítési időket. -
Van ebben pár furcsaság most hogy így nézem, pl. a K-on miért hajnali fél kettőkor lenne, úgy tudom az kimondottan népszerű mainstream sorozat.
Ugyanígy a Kaichou wa Maid-sama!, az meg ráadásul Shojou, vagyis elvileg nem a hajnalig fennmaradó otakuknak készül. -
ez tök jó :D -
delelott van a HOTD? erdekes. -
kosz. ezt az oldalt nem ismertem eddig... ment is konyvjelzok koze. -
igazad van! javítva
ez történik ha nem másolom a címet hanem beírom :D -
elírtad, animecalendar.net, nem pedíg ".com".
Egyébként kösz az ajánlást, én mindíg elfelejtem hogy mi mikor van és csak úgy átnézem hetente egyszer a torrenteket. -
hétfőn 11:30kor van AT-X-en ami nekünk 04:30
és ajánlani tudom: AnimeCalendar (javítva) -
ha jól tudom igen.... -
vasarnap estenkent van a HOTD japanban? -
így legyen :D -
most még nem, megnézed a 2.-at és mindent fogsz :D -
holnap kezdődik :D -
nezd meg a masodikat is es akkor tisztabb lesz a kep. -
végeztem a Higurashi 1. évaddal....nem értek semmmit....
-
hmmmm pedig mintha már elfogadtam volna egyszer -
nekem meg elfogadhatnád a friend request-et, már jó régen küldtem :D -

-
Szerk.:
Csak egy tipp, Armageddon témában:
Az én képem 225*169-es.
-
hát nem tudom milyet :S meg mekkorát kéne? -
fel is vettelek. -
Nem akarsz MAL profilképet feltölteni/beállítani? Olyan natúr így amikor rákattintok... :)
-
S lőn - épp most néztem be és már küldtem is a requestet :)
-
kosz a requesteket mindenkinek (tenyleg mindenkinek, mert aki erre jar az felvett). csak Imyke maradt de o is biztos felvesz :) -
én meg felvettelek :) -
Én felvettelek megint :DDDDDDD -
most hogy mondta Relaks megneztem es valoban. ugyhogy ez az en balfeksegem volt :D -
Alap, hogy megtartja a barátokat, ha elvesztene adatot, kapcsolatot az addigi ténykedéssel (barátok, hozzászólások, review, stb), akkor nem sok értelme lenne a névváltásnak, mehetne új regként is.
De egyébként te is ránéztél volna a barát listádra láthattad volna, hogy megmaradt mindenki, akivel addig volt. -
akkor az aki mar felvett az nem kell felvegyen. de sokan vannak itt akik meg nem vettek fel, azok akik utanam jottek a topikba. azok ha akarnak vegyenek fel akkor :) -
nem vettem fel az utóbbi hetekben senkit, de van egy Levi90 a barátok között :D -
a link a regi felhasznalonevemmel nem mukodik. probald meg, de ha igen akkor en tevedtem. de akik meg nem vettek fel azok vegyenek fel ;) -
miért is kellene, hogy megint felvegyenek? -
megvaltoztattam a MAL profilom nevet. aki mar felvett az vegyen fel megint aki meg nem vett meg fel az most felvehet 
http://myanimelist.net/profile/Levi90