72811
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Seth
    Szeretnek túlzásokba esni
  • Ruley
    Az milyen forgatókönyv lenne már?

"half a billion dollars to make that script" = "félmilliárd lenne megvalósítani ezt a forgatókönyvet"

Vagyis a film összköltsége lenne ennyi, ha a már elkészült forgatókönyv alapján dolgoznának.
  • NEOreg3
    nem tudom, hogy direkt fordítottad-e úgy, de a forgatókönyv kerülne félmilliárdba
  • LasDen #35565
    angol tudás felsőfokon :D
  • armageddon666
    "csupán megpróbál húzza vissza"

Ezt a részt skippeltem, mert nem voltam benne biztos :$ tényleg elkéne egy emelt nyelvvizsga.
  • Seth
    Gyakorolj még, itt a helyes fordítás ( google fordító rulez)

"Színész Keanu Reeves megtárgyalta a jelenlegi helyzetét a tervezett élőszereplős Cowboy Bebop film .... Amikor Collider kérte, hogy aktualizálják a Cowboy Bebop projekt Reeves válaszoltak:

Nem hallottam semmit vissza. Megfordultak a forgatókönyvet, és nagyon drága. Nem tudom, ha a 'haladó ... kerülne, mint, fél milliárd dollárt, hogy a forgatókönyvet. Szóval, nem tudom, ha ez a most.

Reeves azt mondta az MTV News tavaly szeptemberben, hogy író Peter Craig volt a forgatókönyv átírását. Hozzátette: abban az időben, hogy a termelők "csupán megpróbál húzza vissza" a hatálya alá. "

• armageddon666
    Fordítás:

"Szomorú Reeves azt mondta a Cowboy Bebop filmmel kapcsolatban:

Volt valami jó szript, de úgy gondolták gáz lenne, ha egyszer az életben csinálnának egy jó adaptációt. Pedig a nézettség elérné a fél milliárdot. Szóval nem tudom mi van most.

Craig Péter már szeptemberben elkezdte butítani bakagaijin szintre a szkriptet."
  • LasDen #35561
    "Actor Keanu Reeves discussed the current status of the proposed live-action Cowboy Bebop film....When Collider asked for an update on the Cowboy Bebop project, Reeves responded:

I haven't heard anything back. They turned in the script and it was very expensive. I don't know if they're going to…it would cost, like, half a billion dollars to make that script. So, I don't know where it's at right now.

Reeves had told MTV News last September that writer Peter Craig was rewriting the script. He added at the time that the producers were "just trying to pull it back" in scope."

• efti
    Nekem csak a "K-On! Insert Song Single - Fuwa Fuwa Time" van meg :)
  • LasDen #35559
    váó...:D ebből megvan nekem keményen 2...:D
  • RelakS
    Ígértem, hogy leírom a K-On albumjaimat
    Íme:
    K-On!
    HO-KAGO TEA TIME (Studio Mix + Live Mix)
    K-On! Character Image Song Series - Akiyama Mio
    K-On! Character Image Song Series - Hirasawa Ui
    K-On! Character Image Song Series - Hirasawa Yui
    K-On! Character Image Song Series - Kotobuki Tsumugi
    K-On! Character Image Song Series - Nakano Azusa
    K-On! Character Image Song Series - Nanabe Nodoka
    K-On! Character Image Song Series - Tainaka Ritsu
    K-On! ED Single - Don't say 'lazy'
    K-On! Insert Song Single - Fuwa Fuwa Time
    K-On! Insert Song Single - Maddy Candy (Death Devil)
    K-On! OP Single - Cagayake! GIRLS
    K-On! Original Soundtrack
    K-On! Radion! Special Vol 1 (Let's Go 5 főre)
    K-On! Rendou Oubo Special CD (Fuwa Fuwa Time - Rekedt Yui)
    K-On! Sakura Kou Keionbu Official Band Yarouyo (5 fősre bővített zenék, 2CD)

K-On!!
    K-On!! ED Single - Listen!!
    K-On!! ED2 Single - NO, Thank You!
    K-On!! Insert Song Single - Gohan wa Okazu
    K-On!! Insert Song Single - LOVE (Death Devil)
    K-On!! Maxi Single - Pure Pure Heart
    K-On!! Official Band Yarou yo!! ~Let's MUSIC!!~
    K-On!! OP Single - GO! GO! MANIAC
    K-On!! OP2 Single - Utayo!! MIRACLE
    K-On!! Original Soundtrack Vol 1

Remélem minden megvan :D
  • LasDen #35557
    nah vége az Ookami-sannak....az igazat megvalva nem is nagyon bánom....nekem nagyon átlag cucc volt...voltak jó pillanatai, de nem halok bele ha nem folytatják....:D
  • armageddon666
    gokusen vége.

kevés volt a yakuzásdi de amúgy jó :)
  • LasDen #35555
    az igaz....de...na mindegy .D
  • efti
    Dehogynem, a lenti esemeny ebben az evadban mindig meglepo :)
  • LasDen #35553
    szerintem a keionba nem nagyon van spoiler...:D
  • efti
    K-on!! 24

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Tyu, meg egy nota :)
  • netmester
    én ott leszek mind2őn :)
  • armageddon666
    ProCosplay nem támogatja -> nem
    Mondocon! :)

btw belsős infók szerint is nem a ... tőke nyomta le a kis nonprofit malt, hanem belülről rohadt el...

meg Expo > Pecsa

meg nem most lesz :D Hanem ZHk környékén <_< de talán nem pont akkor... :D ez mondjuk negatívum
  • LasDen #35549
    nah...AnimeConra ellátogat valaki??? :D
  • IMYke2.0.0.0
    Úgy lett kedvencem, hogy az animét még nem is láttam :)))

• IMYke2.0.0.0
    Ajánlom azoknak, akik jó kis JPN zenét szeretnének hallgatni - nem mellesleg a "To Heart 2" Opening és Ending-je a kislemez.
  • IMYke2.0.0.0
    Basszus!
    Az extrákat sehogy sem tudom beszerezni a "Needless"-ből.
    A "The Secret of Saint Lily Academy" címűekre gondolok.

Ahogy a "True Tears"-ből sem ezt: "The Story of Raigomaru and Jibeta".

Így megmarad a hiányérzetem :(
  • LasDen #35545
    esetleg Trigun, Gun x Sword, A vándorló palota....meg talán a book of bantorra....így hirtelen :D
  • LeventeV
    valami jo kalandfilm szeru anime (sorozat vagy film) van?
  • LasDen #35543
    engem is megfogott látatlanban, de én Noe-n kívül nem találtam semmi jót benne...klisés volt...:D
  • IMYke2.0.0.0
    Nekem az van meg otthon, de ez "ANISAB-BD".
    Hát, a sorozattal kapcsolatban még nem tudok véleményt alkotni, hiszen nem láttam, de amit olvastam róla, az engem megfogott.
  • LasDen #35541
    csak nem thora?? :D
    amúgy szerintem nagyon nagyon nem jó sorozat :D
  • IMYke2.0.0.0
    Fúúúú, milyen minősége lehet annak a sorozat-ripnek, melyben egy-egy epizód mérete 2,2 GB :))))
    [True Tears]
  • LasDen #35539
    nagyon remélem....teljesen magával ragadott...imádom, fantasztikus :D
  • IMYke2.0.0.0
    Az összes "Aria" olyan - információim szerint.
  • LasDen #35537
    basszus milyen jó kép :D
  • LasDen #35536
    ez az Aria the animation....nagyon érdekes....bár még csak 2 részt láttam, de érdekes...:D iyet még nem éreztem egy animénél se....olyan nyugalmat áraszt az egész....és szinte végig mosolyogtam....furcsa :D az opening is olyan fantasztikus...:D nem ezt vártam...
  • Máté94
    Én a Toshokan Sensou-t kezdtem el. Eddig a 275 sorból, meg van 75. Hát ha nem jelent problémát majd esetleg megnéznétek majd? Esetleg, hogy van e valami hiba benne :DD
  • LasDen #35534
    nah hát úgy látszik én is fordítok...máté után megjött a kedvem aztán láttam, hogy a Giant Killingnek nincs fordítója, úgyhogy a 3. résztől felvettem a fonalat :D A 3. részt egyből úgy küldtem be, hogy nem néztewm át rendesen, így tele maradt elírásokkal :D
  • armageddon666
    de nem tudom abbahagyni >.<
  • armageddon666
    Ez a Gokusen nagyon jó :DDDD
  • LasDen #35531
    ha már szóba került a geass...:D
  • Malakai
    Lehet, én már nagyon rég olvastam, akkorról még nem rémlik és spec azóta is 0 pontom, hogy nem csináltam semmit. :D
  • RelakS
    akkor majd újra elolvasom a feltételeket, biztos vagyok benne, hogy benne volt valami ilyen