72811
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • IMYke2.0.0.0
    Húúúú, nagyon jók! Tényleg.
  • IMYke2.0.0.0
    Melyik bolt? [komolyan érdekel]
  • Bandi 18
    Van autós anime. Initial D.
  • Zomil
    HOTD-t én is befejeztem. Jó volt, remélem van annyira népszerü, h csináljanak 2. évadot, nem kiemelkedö alkotás, de még elnézném egy darabig :D
  • RelakS
    monjuk nem pont a Világrekord volt az utolsó rész, de időközben arra is kezdett hajazni. A környezet legalábbis. A karakterek meg az utolsóra :]
  • LasDen #35724
    hát...van kapcsolat..:D
    "Takeshi Koike (The Animatrix's "World Record") is collaborating with writer Katsuhito Ishii (Piroppo, Trava) on this project."
  • RelakS
    valahogy az Animátrix utolsó része ugrott be róla
  • Zomil
    nem igazán tetszik :S
    tulságosan valóságtol elrugaszkodott, jó ez meg tudom, h most hülyén hangzott de vmiért nem bejövös :D
  • Máté94
    Én is akkor már! Autós animét de rég akartam már. A legjobb lenne ha F1-ből csinálnának animét :DD
  • LasDen #35720
    kíváncsian várom...bár van egy kis Speed Racer utánérzésem...:D
  • Zomil
    ehh :D
  • RelakS
    IMYKe, megnézted-e már Gustav Klimt képeit? Szerintem szeretnéd őket :D
  • RelakS
    szerintem nincs összefüggés
  • Lelouch
    Kár érte.
  • Bandi 18
    A Toshoval mi történt? Elmentem conra és nem műxik :S
  • Zomil
    oh köszi! akkor mégiscsak letölthetem a thora féle verziot :)
  • Seth
    Igen, volt ilyen, de már megszűnt
    Promo egérpadot lehetett kérni bármilyen mintával. Csak gondolom fura volt, hogy ezrével kell kiküldeniük :)
  • Lelouch
    Én olvastam anno valahol egy módszerről, amivel teljesen ingyen lehet egérpadhoz jutni. Ismeri valaki? Vagy csak mese az egész?
  • Lelouch
    Nincs... De amúgy ha jól emlékszem az első és az utolsó rész kivételével passzol hozzá a hunsub.
  • LeventeV
    en kiegyeznek egy poszterrel vagy egy egerpaddal vagy matricakkal de semmit nem kapni kolozsvaron... online rendelni meg nem erne meg mert rengereg a postakoltseg.
    azert le a kalappal a magyar uzletek elott. az egyik oldalnak irtam e-mailt es par oran belul valaszoltak, hogy kuldenek de a postakoltseget en allom. ha sok penzem lesz valamit tuti beszerzek.
  • Zomil
    Nem tudjátok, h a Macross Frontier thora verziohoz van-e valahol magyar felirat?
  • RelakS
    Chiiiiii!
  • Zomil
    jolvan :D
  • LasDen #35706
    egyértelmű hogy nyitva hagyták a folytatásnak...:D
  • Zomil
    Nem kérek spoilert csak annyit, h ugy fejezték be, h lesz folytatás v lezárták a történetet?

Remélem hamarosan magyarul is le lehet tölteni :)
  • LasDen #35704
    nah...HOTD-nak is vége...mivel ezt erősen vártam, így azért egy kicsit csalódás volt....nem volt olyan jó mint vártam....de majd ha esetleg folytatják....Hirano azért ebben a részben adta...meg Shizuka tanárnő is a végén a beszólásával kicsit meglepett :D
  • geo91
    magyar feliratot hol találok a 10. résztől?
  • LasDen #35702
    de az ám :D
  • geo91
    megnéztem az első három részt, ritka nagy elmebetegség ez a cromartie high school is. :D
  • Zomil
    Megnéztem az Occult Academy 11. részét...öhm még mindig az államat keresem :DDDDDD
    Az eddigi 2 unalmas rész után most egy olyat kaptam az arcomba, h még most sem tudom felfogni, h mit láttam :D
    Egy biztos durva rész volt.
  • Zomil
    jelenleg a legolcsobban ilyen cserediák szervezettel lehet kijutni, nyelvtanulásként, persze Imyke-re gondolom ez már nem vonatkozik :D, van ismerösöm aki 1évig kint volt, most meg náluk van egy japán gyerek :)
    érdekes dolgokat mondanak rola, mármint nem rossz értelemben, pl. volt, h vettek mozijegyet, és akiknél ott van mondta az anyuka, h addig gyakoroljanak egy kis magyart, erre a gyerek meg szolt a többi gyereknek, h nem megy moziba(pedig már meg volt a jegy), mert neki tanulnia kell, szoval iszonyat szofogado :D
  • IMYke2.0.0.0
    Nos, így nem is hangzik rosszul - persze, akkor, ha az embernek van erre ~1.000.000 Ft-ja :)))
  • LeventeV
    anno (2009ben) erdeklodtem valakitol aki volt Tokioban 2 hetig, hogy mennyibe kerul. 3000 euro amibe benne van a repulojegy (Budapest-Frankfurt-Tokio) es 2 heti szallas.
  • IMYke2.0.0.0
    Azta! De cuki, ilyet akarok én is, monitor mellé tenném :)

• IMYke2.0.0.0
    Rendben, megbeszéltük :))))

Azt hittem, én naiv, hogy az elmúlt 10-egynéhány év alatt azért konszolidálódtak az árak...
    Átszállással (további illetékekkel, ugye), retúr nélkül, azért találni "csak" 240.000 Ft-os jegyet is...

Még New York-ba is bazi (még mindig) drága a repülőút. A legolcsóbb (átszállás, no retúr): 220000 Ft.

Ehhh... Pedig ezt a két várost még szeretném ebben az életben látni.
  • Seth
    Induljunk. Fizetem a jegyet,meg még hozhatsz magaddal vkit
  • IMYke2.0.0.0
    Kíváncsi voltam, megnéztem, és még mindig keresem az állam:

• LasDen #35692
    megnéztem az Otoshimono OVA-t...hát hogy ez mitől volt "veszélyes" azt nem tudom....semmi extra...ami volt azt meg még ki is takarták....de legalább lehetett látni az új évad sztoriját, ami meg már csak 2 hét...:D
  • LasDen #35691
    nah...már csak 1 rész vissza a Giant Killingból...a lényegen már túl vagyunk...az utolsó rész az előzőetes alapján már csak levezetés lesz....iszonyat jó volt...remélem lesz folytatás majd...de érdekes, hogy a neten csak 4 volume-t találok a mangából pedig már 16 van....nah mindegy :D

keion folytatásnak is örülnék azért...de ha megin ilyen 20+ részes lenne, akkor inkább megvárnám míg vége :D
  • armageddon666
    K-ON lassan vége (mangának már vége, animének nemtom, de még nem a végén vagyok)
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Azunyan és a csapat különváltak... egy valamit jelenthet:
    Keion College-hen
    ÉS!
    Keion Azunyan spinoff!

:D