72811
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Ruley
    Az alap Clannad VN Tomoyo és Kyou szálairól készült 1-1 OVA. Én a Tomoyo After című folytatás VN-re gondolok, ami olyan mint a teljes második Clannad évad, csak Nagisa helyett Tomoyo-val.

Little Busters!-t én sem olvastam még, (sajnos még nincs kész a fordítása, félkészet meg nem kezdek el), de a Key már önmagában egy garancia, ez a cím meg csak hab a tortán.
  • armageddon666
    FMP-t állítólag akarják folytatni.
    Haruhiból még a mozi BD-t várom.
    Tomoyo After? Olyan van, nem? Kyou meg Tomoyo van. (egyiket sem láttam mondjuk még)
    Little Busters!nek csak a címét hallottam eddig.
  • Ruley
    Szép volt, jó volt, (legalábbis gondolom, még ezt az évadot on hold tartom), de azért abba is gondolj bele hogy amíg a KyoAni nem még több K-on!!!-t csinál, addig is a fennmaradó munkaerejükkel nyilván valami mást csinálak, mondjuk folytatják egy régebbi sorozatukat.

Emlékeztetőül, ezek között van a FMP, és a Haruhi. Ha a korábbi Key Viual Arts adaptációs hullámot folytatják, akkor meg ott várakozik a Tomoyo After, és a következő Key VN, a Little Busters!.

Nyami-nyami.

• LasDen #35766
    ez az ending (nem a zenére, hanem a videóra gondolok) is mennyire más mint maga a sorozat :D de egy ilyen kicsit darkos keiont is megnéznék egyszer :D
  • RelakS
    ja, jó az album
    Egy rész még biztosan lesz, de lehet, hogy kettő :]
  • armageddon666
    Itt meg HDben nagyon jó a térhangzás. Meg a minőség. Meg amúgy a számot is szeretem ^^ No thank you
  • armageddon666
    [Frostii] K-On!! 24

The End

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Az a szám nagyon szép volt :) És énekelt benne Ritsu és Mugi is :)

Utolsó két részben át tudtam érezni ezt a ballagás hangulatot :) Lévén elég közeli emlék. Hiányozni fog a K-On... még rókabőrt O.O

Van még elvileg 2 extra rész?

Aztán akarok K-On!!! College Girls meg K-On!!! Azusa no Bando -t ^^,
  • RelakS
    Igen, Yui lassú. Meg fura, hogy nem Ui csinálja, amit csinál :D
  • armageddon666
    [Frostii] K-On!! 23 @00:49

"There's a lot of hair."

WTF?! :D
    Meg az egész mintha slowmoban ment volna... Yui nagyon lassú...
    Meg a TVs beszélgetés is jópofa. Az jött le, hogy xenofób japánok. :D
  • LasDen #35760
    megnéztem a 24. keion részt is....jó szám volt :D
    de most akkor vége vagy nem??? mer ANN-n még van rész a héten...
  • LasDen #35759
    de ebben a részben a cselekmény volt előtérben...és én erőltetnek érzem, hogy valakik ilyen helyzetben beszéljenek erről...
  • Ruley
    Általában egyet értenék az erőltetett szerelmi szálakról, de ez azért mégis csak eleve egy hárem vígjáték felállással kezdődött és aztán közben növesztett meglepően összetett cselekményt, nem pedig fordítva.
  • Lelouch
    Hamisítványok, gyenge minőségű cuccok...
  • LasDen #35756
    nem értem....asobiba, mikor ilyen helyzet van, akkor a francnak kell bele még a szerelmi szálat erőltetni...teljesen értelmetlen volt ez a része...de amúgy jó rész volt azé :D
    így könnyű hajót építeni...
  • armageddon666
    Mert miket olvastál? Én ott vettem Pécsi conra jegyeket, és nagyon rendes volt az eladó lány :)
  • LeventeV
    hat oktoberig zarva vannak ugyis, szoval van valami abba amit bandi mondott. es van kinalat hidd el.
  • LasDen #35753
    tegnap elkezdtem a Sekirei Pure Engagementet...lényegében ott folytatódik, ahol az első abbamaradt...és hozza a szintet is :D
    de mintha Minato még több poké...sekireire tenne szert a továbbiakban...:D
  • IMYke2.0.0.0
    Hát, engem csak a kínálat tud meggyőzni - s amit most láttam az nem volt az.
    Később még adok nekik esélyt :)
  • LeventeV
    lejebb irtam, hogy nekem is nagyon korrektul szinte azonnal valaszoltak. valoszinu, hogy ha nem iden de jovore rendelek toluk valamit :P
  • Bandi 18
    Nem megcsappant, csak rosszkor nézitek. Most volt con ilyenkor mindig ez van. Összesítik mi fogyott el és csak utána lehet rendelni/nézegetni a kínálatot.

Amúgy szerintem kis hazánk legkorrektebb boltja, mi mindig náluk vásárlunk és nem ismernek lehetetlent :D
  • IMYke2.0.0.0
    Ezen a Holdfény-en minden normális, engem érdeklő cuccnál: "elfogyott" szerepel... :(
  • Lelouch
    Amiket eddig olvastam a Sakurazakáról, azok alapján én inkább azt nem ajánlanám. :)

Az Animeland figurakínálatának eltűnése amúgy engem is meglepett most.
  • LeventeV
    akkor ezek szerint jo oldalt adtam meg, csak azota kicsit megcsappant a valasztek. kar erte.
  • Győri Devi
    hát passz nem emlékszem de nagyon nagy volt a választék
    esetleg érdemes még megnézni a Holdfényteamet vagy a Sakurazakat
    de külföldről biztos tudsz szerezni
  • IMYke2.0.0.0
    Ejh... megint gyilkos poén áldozata lettem...
  • Seth
    Az nem, de Nana volt, lecsatolható végtagokkal meg művérrel ..
  • IMYke2.0.0.0
    Lucy Nyuu volt esetleg? [#nyálcsorgató szmájli]
  • Győri Devi
    itt régen sok figura volt de múltkor néztem és már nem volt semmi
  • IMYke2.0.0.0
    Értetted Te, hogy mire gondoltam, csak köteXel :))
  • IMYke2.0.0.0
    Há' megint szerelmes lettem: Ai Shimizu

• Jakuza001
    Hatarido ? 1 honapig ervenyesek manapsag a visszauti jegyek, raadasul atirathato nem egy mas idopontra is. :D
  • IMYke2.0.0.0
    Valóban "no retúr"... s így igaz, dupla ár, de - és továbbra is elméletben - ha utaznék, akkor kötetlenül tenném, nem "határidősen". :)
  • IMYke2.0.0.0
    Bocsánatot kérek, a "Wolf's Rain" még nem került terítékre - az első két részét megnéztem.
    Kicsit fura volt, hogy a farkasok embernek (is) tudják álcázni magukat, de már a második részre meg tudtam szokni.
    Úgy tervezem, hogy egy hétvége mindkét napját vele fogom tölteni.

De, mostanság már nem jut időm filmnézésre - néhány napja néztem meg az "Appleseed: Ex Machina"-t, és utána belelestem az agymosó "Excel Saga-ba [amit majd hideg estékre teszek, hogy szétröhögjem az agyam, és felmelegítsem a lelkem]...
  • Jakuza001
    De az kicsit draga mivel nem retur ugye ? Igy meg ketszer fizetsz es az maris 450k.
    358k inkabb barati, mert ha felevel szamolunk az 179.200ft.

Mas:
    Mivel elfoglalt voltam mostanaban ide se tudtam benezni, meg a tobbi oldalra, ugyhogy most lecsekkolom a listad, milyen animeket neztel meg azota. :D
  • IMYke2.0.0.0
    Igen, ez az én "szerencsém" :)
    De, időközben találtam egy 225.000-eset is. Budapest - Párizs - Tokió útvonallal.
    Ja, és ez "csak" 4 és fél órával hosszabb, mint az a bizonyos átszállás nélküli út, 1 millkáért.

No, nem mintha pakolhatnék, és utazhatnék is, de eljátszottam a gondolattal - az utazásra megvolna az összeg... de...
  • Jakuza001
    Imike te mindig ilyen draga talalatokat talalsz ? :D

Itt az elso amit en talaltam a repjegy.hu oldalon.
    Repülőjegy ár: 358.400 Ft Budapest-Tokió-Budapest (parizsi atszalassal)
  • LeventeV
    lehet nem ez az oldal volt... nem emlekszem ra pontosan de volt minden ami kellett. meg keresgelek.
  • IMYke2.0.0.0
    Hát, figurákat nem látok... :(
  • LeventeV
    ha jol emlekszem ez volt: http://animeland.hu/
    de nem mernek ra megeskudni.
  • LeventeV
    utananezek ma, de nem igerek semmit.