72813
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Ezzel az a baj, hogy az új csapatok sokszor lelkesek és tényleg melóznak ezerrel, aztán hirtelen elfogy a szufla és feladják. Rengeteg az olyan halott group, amely belefog 4-5 projektbe is és mindegyikbe beledöglik, aztán szétszéled a csapat. Aztán még a minőséggel is akadnak gondok bőven, hiszen nem mindenki fér hozzá a privát HD stream-ekhez. Jópár most is aktív csapat egyszerűen a sima 384/480/576p-s release-eket méretezi fel és adja ki "HD"-ként.
-
Sebaj, lesznek itt majd nekünk Commie, Mazui, Horrible, és hasonló release-ek. :)
-
Én nem esem kétségbe: egy release csapat elpusztul*, születik másik kettő a helyére.
* = érzékenyebbeknek: nem működik tovább -
azért szerencsére itthon, kint is maradnak azért minőségi munkát végző csapatok....:D -
Majd kiderul mi tortenik.
Mondjuk az ilyen elhintett pletykaknak en nem nagyon hiszek, majd ha kiirjak akkor fogom elhinni.
Persze ettol meg akar igaz is lehet. -
Szomoru hir :(
Pl. FMA-t tölük szereztem be.
De szerencsére van még nekünk egy Thora-nk, ha ök is abbahagyják akkor lesz nagy baj :D -
Nane!:o
AA után szerintem ők a legjobbak :( -
Es a harmasdik is keszulodik az eclipse es a Hidden Leaf utan az Urahara Shop allitolag. -
jah én is szomorúan olvastam hiszen az eclipse nagyon jó csapat volt -
Jó kis sorozat, kivételesen nem mangábol/visual novelböl csinálták, hanem teljesen önállo történet :)
Egyetlen gondom az volt vele, h a vége elött picivel egy kicsit unalmas volt 2-3 rész, de aztán a vége kárpotol :D
Amugy nekem nagyon bejött a rajzolása, a föszereplö Maya(ö van a képen) is sztem elég egyedien van megrajzolva, nekem nagyon tetszett. -
Gyááááá! Egy rész hiányzik... azt még megveszem az otthonihoz.
-
Hálás köszönetem!
Akkor hétvégén [igaz, nekem csak szombat lesz, mert választási bizottsági tag vagyok] ezt a sorozatot fogom megnézni.
-
Occult Academy -
Nem csak ok, a Hidden Leaf Team is leall.
"Ahogy a múlt hét folyamán kijelentettük, kaszáltuk a Naruto Shippuudent és a maradék tagokkal dumáltunk egy sort és arra jutottunk, hogy a HLT végleg leáll mindennel. Az oldal még egy ideig fennlesz, de ha elfajulnak a kommentek és a fórum üzenetek, akkor azokat a részlegeket lezárjuk...." -
Ő ki? [Melyik sorozat? Film? Fanmade?]:
kisebb méretben...
A TinEye sem tudta megsúgni.
-
pff... De bazz... egyik legjobb fansub group volt :\ -
Szerintem ez a PlanZet kb. 10 éve lehetett szép, ma már ugyancsak gyenge. Arcmimika, mozgás, animáció, mind borzasztó bénán és műanyagszerűen néz ki, a sztori sem túl eredeti, de legalább viszonylag tűrhetően indul, hogy aztán teljes érdektelenségbe fulladjon. Végignéztem, de nem érdemes ráizgulni.
Btw, az Eclipse bedobta a törülközőt, szóval aki náluk követte az Aragami-t, az váltson, nem folytatják. Egyedül a Maid-sama az, amit befejeznek, azt is vendég-fordítóval.
(Eddig csak olvasgattam a topikot, most majd írok is néha. :) )
-
Angel Beats!-et nézzé': nem bánod meg...! -
Dettó...
-
őőő...kicsit tág ez így...valami közelebbi kéne....mikor mit láttál utoljára vagy valami :D -
hogy en mennyire le vagyok maradva anime ugyileg.... van valami jobbfajta anime sorozat, ova vagy akar film amit mar fent van neten (osszes resz)
johet akcio, love stuff , barmi csak jo legyen
-
jó mind1 ebböl már jól nem jövök ki :D -
Én gyakorlatilag . helyén 90%-ban ...-t írok...
... látod? :D -
Ultimate Ballet Witch! -
én annak örülnék, ha az AB 9. része nem 2 év múlva érkezne meg a gépemre...:( -
Jaaa,na az engem nem érdekel -
Unlimited Blade Works, a Fate/Stay Night mozis folytatása. -
Mi a rák az az UBW? -
mi nem értjük, hogy mit értesz "..."-ozáson :D -
Nem tudom miért baj, ha éppen aktális dolgot kérdezek, azt tudtam, h mostanában kéne jönnie az UBW-nek, és vannak itt nálam sokkal tájékozottabb emberek, spec. az ubw filmre pár napja kerestem rá, akkor még nem jött ki, ezért gondoltam, h megkérdem.
"Az UBW már kijött... " én ezt a mondatot ugy értelmeztem, mintha természetes dolog lenne, h tudja valaki mikor jön ki egy bd verzio, ráadásul mintha már fél éve megjelent volna...Erre csodálkozva, h mekkora noob lehetek rákerestem és rádöbbentem, h netre még csak ma került fel, ezért nem értettem mire ez a "..."-ozás. De ezek szerint csak félre értettem akor meg sajnálom :)
Mind1 felejtsük el, a lényeg: HUUUU ma jött ki az ubw bd torrentre, mindenki töltse akit érdekel! :D -
ejj mi lesz így velem.... -
De hát nem érzed át az előző kommentedbe burkolt lenézést és gyűlöletet? Azt még meg lehetne érteni ha olyasmit írnál hogy "nézz utána te kretén noob", de hogy pontot raktál a végére! Ráadásul hármat...

-
a "..." az egyik legsértőbb dolog valaha! -
Ez most komoly?
-
"Az UBW már kijött... " ezt irva utánenéztem, és ma lett felrakva a bd verzio a netre...szoval annyira nem volt hülye kérdés, nem kell "..."-ozni -.- -
már kijött és senki nem irt rola itt az hogyl ehet? :D -
Az UBW már kijött... A Haruhi movie pedig december 18-án jön majd. -
Az UBW és a Haruhi mozi bd változat mikor is jelenik meg? :) -
ez a planzet egynek elment...de nem több....nagyon szép a cgi csak a szereplőknél hibádzik egy kicsit...a történet se túl bonyolított, és nem is húzzák az időt....megjöttek és most meg kell baszni őket...:D a mechás részen kívül a többi harci jelenet elég lélektelen....meg az egész kicsit lassú....nem volt se túl hosszú se túl rövid.... -
:)))))))))